Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Blanche

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-05-27 21:11:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Blanche +36307122691 101287 szexpartner

NO-KECMEC a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg Blanche hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Már voltam Blanche kisasszonynál, ezért csak VTR-es kommunikáció volt, nagyon rugalmasan együttműködő, rögtön az eső időpontot el tudta fogadni, megbeszéltünk egy kétórás programot.
Óvatos és tudatos duhaj lévén, ezt több nappal előtte kértem a siker érdekében.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Kedvesünknél valójában még csak egyszer voltam, de álmaimban már sokszor jártam nála, ezért már jól ismertem az utat. :-) Parkolót rögtön találtam, és volt még üres hely, több is a közelben.
Láttam buszmegállót, nem is messze a helyszíntől, a GPS ismeri a címet.
A ház előtt telefonon hívtam, Ő benavigált az ajtójáig és két puszival üdvözölt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Sokáig kellene porcicára vadászni, hogy esetleg lőj egyet, az is max egy coffatt jószág lenne. Makulátlan tisztaság mindenhol. Franciaágy, tükör a szekrényen, mindennel felszerelt fürdő zuhanykabinnal, vállfa a ruhának. Nem tudok olyat találni amire Blanche ne gondolt volna, és esetleg szükségünk is lenne.
A szobában a fehér szín dominált, igen jó ízlésre vallva berendezett lakás. Van óra is a falon , ezt én külön értékelem, mert szeretem tudni hol járunk az időmben.
Blanche külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Blanche külseje a fotókon megtekinthetők, és egy igen mutatós hölgyet láthatunk, (inkább a rövid hajú fotókat nézd, mert most rövid a haja) amit a személyes találkozó alatt rögtön csekkolhatsz. Csodás testhez simuló fekete nagyon elegáns ruhában fogadott, igen sokáig bámultam, csak ezért emlékszem, bámulni meg azért bámultam mert csodás volt a látvány. Csodálatomat tovább fokozta a kecses járása a magassarkú cipellőben, olyan érzés volt őt nézni és olyan ingerlő, mint mikor a cica a kutya orrába dörgöli a farkát, ezzel próbálva ingerelni őt. Engem elöntött a látványtól a vér, mind agy, mind farok tájékon éreztem a túlzott lüktetést. Itt még nem látszott, hogy bugyit nem volt rajta. Ezt inkább szerencsének vélem mert ott elrobbant volna valamelyik lüktető szervem. A farkam robbanását sajnáltam volna, mert szerettem volna némi akciót is, az agyam robbanását meg azért féltettem mert..... hmm, nem is tudom miért, hisz nálam kecmecke irányít. :-)
1. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 101287 erotikus masszázs
3. Blanche +36307122691 beszámoló Budapest 101287 erotikus masszázs4. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-05-27 21:11:01 erotikus masszázs 1012875. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-05-27 21:11:01 erotikus masszázs 1012876. Blanche +36307122691 beszámoló 2019-05-27 21:11:01 erotikus masszázs 101287
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Valaki egyszer talán írt róla, hogy Blachenél, milyen iszonyat jót lehet tusolni, mikor beléptem a fürdőbe, rögtön rájöttem, hogy én írtam róla. Ezt az élményt kihasználtam ismét, de most nem vaciláltam sokat a, összekapkodtam mindent ami ehhez a tisztálkodási ceremóniához kellhet . Tusolás, törölközés, szájöblítés, deóval fújás, így pazar illatokban vonultam ki a fürdőből, egy nagyon minőségi törölközővel a kezemben. Nagyon siethettem mert azóta is deóízűt büfögök, a testem sampon illatúra sikeredett, a farkamon meg még most is érzem a menthol illatát Még szerencse, hogy fülpiszkát nem használtam mert kitudja hová dugtam volna. Gyors voltam, de alapos! :-)

Kijövet a fürdőből, nyomokat kerestem Blanche felé, de erre szerencsére nem volt szükség mert egyből beláttam a szobába, ott feküdt az én kedvesem, még mindég a fekete szexi ruhájában és egy hívogató tekintettel invitált befelé, amint engem meglátva megtoldott egy felém nyújtott kézzel. Ami ez után következett azt én semmiképp nem egy szolgáltató igénybevételének vagy szolgáltatásnak éreztem. Blanche rám zúdította az összes általam vágyott lágy erotika minden formáját, finom lágy csókokkal halmozott, simogatott, a combjaihoz dörgölt, mert érezte, hogy ebbe mindég beleremegek. Ilyen előjáték után, én le akartam venni a ruháját, de se fel, se le nem működött, gondoltam akkor legalább leveszem a bugyiját, na az meg nem volt rajta. Ezután megmutatta, hogy a ruha zipzáras és magától vette le, már-már a tépés határáig voltam ingerelve érezve a nőies idomokat a ruha alatt. Később elmondta, hogy nagyon viccesnek találta az én reménytelen küzdelmem, és gondolta szivat egy kicsit. (na ez sikerült) :-)
Sok csók és sok simogatás után gondoltam akkor ideje , hogy dél felé haladjak, sokszor eltévedtem és csak össze vissza kószáltam a testén a ciciknél jól meg is pihentem, jól megpuszilgatva és a bimbókat lágyan megharapdálva jó alaposan átsimogatva. (Ígért nekem egy nevét megjegyzendő kolléga egy kalandoriránytűt, de az még nem jött meg. Ugye, L? ) A selymes combok és a nagyon ízléses, igen szabályos puncinál kötöttem ki amit egy keskeny leszállópálya díszít, ezzel téve még kívánatosabbá. Farkasszemet néztem a puncijával, jól megcsodálva kezdtem bele a nyalakodásba. A puncit nyaltam a combjait csókoltam, néha tévesztettem és fordítva cselekedtem de az lett a vége, hogy kedvesünk is örömélményt tanúsított, engem boldogítva remegett a nyelvem hegyén a fejemet és a kezemet simogatva, néha szorítva. A nyelvemmel feltakarítottam minden puncinedvet mert kellemes orgazmus zamata volt, jó volt a formás combok között maradni, puszilgatni meg nagyon kellemes érzés a puncit és a combokat is.

Úgy csókol mint egy barátnő, igazán lágy és nagyon kellemes csókjai vannak, igazi nyelvesek. A szerszámot a szájába véve ingerel tovább, olyan lágyan és finoman , mint amilyen finom csókjai vannak. Gumit kérve lihegek a fülébe gumiért esdekelve, amit rögtön megoldott és lassan rám helyezkedik tudatosan engedve, hogy én tolhassam be az igen szűk és ettől igazán mámorító puncijába. Ez valami egetverően mámorító mikor bent vagyok, az különösen fokozza a mámorom ahogy ez a lány nézni tud, egyenesen a szemembe és nagyon erotikusan. Továbbra is a szemembe nézve diktálja az ütemet, amit nagyon eltalálva érzékeli mi a legjobb nekem, nagyon jó a technikája ezért bennem fel sem merült, hogy pózcserét kérjek, csak sodródtam az árral. Néha átadja az irányítást, de én nem tudom olyan jól eltalálni az ütemet, ezt érzékelve mindég átveszi az irányítást és kivégez, közben rám borulva csókol, én markolászhatom mindenét. Sokáig maradhatok a punci ölelésében, lágy csípőmozgásaival fűszerezte élményem. Leszállás után teljes takarítást kaptam, meg sem kellett mozdulnom csak élvezni a történéseket, egy nagy csók után szorosan odabújik és beszélgetünk.

A szünetben, részemről egy tusolás, Itt gondolatban kicsit sajnálkozom, mert az adatlapon nem szerepel a közös tusolás lehetősége, pedig micsoda élmény lenne. Kedvesünknél tusolni (is) nagyon szeretek, mert ott van a fürdőben ticc-tacc cukorka, bár még sosem kóstoltam. :-) Blanche is kivonul a fürdőbe, szó szerint vonul, mert igen kecses járása van, nekem meg szemem amivel végignéztem ezt a szép látványt, jelen pillanatban még van egy lankadt farkam is. Friss illatokkal kapom vissza ezt az addig is illatos kecses teremtést.
Szeretem azokat a helyeket ahol lehet bújni is, hát ennél a drágaságnál lehet, mikor nem én bújok, akkor ó bújik hozzám de úgy igazán, közben csókolhattam a lágy ajkait és élvezettel hallgathattam a csilingelő hangját. Sok csók után, a combjai közé érkezek a nyelvemmel és addig nyalogatom a szép punciját amíg egy hihető arcomba remegős orgazmus lett a jutalmam, én a puncit nézve mosolygok, és nagyon szépnek véltem az életet. Blanche további jutalmat tartogatott nekem és csókjai után Ő (bocs, de nincs nagyobb Ő a billentyűzetemen) a nyelvével jól feltüzelte kecmeckét és nagyon lágy szájjal kényeztetéssel lettem elkápráztatva, néha cicihez dörgölt, néha csak a nyelvét használta, később fejét forgatósan fokozta az élményt aztán begyorsított, így juttatva engem oda, ahová menni akartam . Én itt megjártam a menyországot, Blanche pedig gondoskodott róla, hogy sokáig ott is maradjak mert nem engedett el a szájával, csak mikor már nagyon érzékeny lettem és rángatóztam minden mozdulatra. Nedves törlőben juttatta a micsodákat és engem gondosan letakarított, ismét.
Volt még időnk sokáig beszélgetni, én bíztam benne, hogy még jelentkezik kecmecke, de csak ájultan hevert a hasamon.
Engedélyt kértem a fürdő használatára, engedélyt kapván használtam, a ticc-tacc cukorkából megint elfelejtettem fogyasztani, de így kielégülve már az illatok is a helyükre kerültek, csak a büfinek van még mindég furi íze. :-)
Öltözés után Kedvesünk kávéval kínált, amit elfogadtam és jujjj de ízlésesen tálalva kaptam!
A tálalás miatt én próbáltam nagyon elegánsan elfogyasztani, a kisujjam a csészétől jól eltartva, mert olvastam egyszer egy Rejtő könyvben, hogy ezzel igen előkelő benyomást tudunk kelteni.

Az ajtóban még kaptam édes csókot, tényleg csak egyet terveztem de nem bírtam magammal és az egy hosszút még több apróbb követte.
Nem tudom, hogy ilyenkor még belefér-e egy fenék simi ezért én fenéken simítottam, a későbbi izgalmamban kicsit markoltam is. :-)
Gondolom ti nem érzitek át a távozás nehézségét, hát én átéreztem és hosszasan búcsúztam, a szemeimet még jól meglegeltetve kedvesünk formás idomain.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előre megbeszélt virágokat helyeztem volna a végén egy látható helyre, de egy picit kerekítettem a megbeszéltekhez képest mert Blanche nagyobbat kerekített a megbeszéltekhez és ezzel tökéletessé tette az élményem. A csokor mértéke az átlagos, kettő óránál van némi kedvezmény, az élményben nincs kedvezmény, ott végig maximumot kapsz. (kaptam)
Rózsacsokor
NO-KECMEC nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ott lehettem Blanche-nél, mert elhalmozott az odaadásával és a kedves természetével.
Kedvesünk számomra mindent tökéletesre alakított, az ott létem alatt végig erotikus mámorban voltam úsztatva.
Egy csodás és odaadó hölgyet ismerhettem meg Blanche kisasszony személyében, amire a mostani találkozásunkkor sem cáfolt rá!
Én nagyon szeretném még ezt a lányt ölelgetni, sokszor megszeretgetni és rádumálni, hogy főzzön már nekem egy jó húslevest a következő találkozóra! :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Blanche szexpartner beszámolójáról


2019-05-31 23:29:22
Kritikus voltam, ugyanis kellően ki vagyok pihenve, napok óta nem tudtam olvasni beszámolókat és most elsőnek a tiédre esett a választásom. Apró morzsákra szedve, részletesen olvastam randitok történetét, aminek a végére érve be kellett lássam, ez úgy tökéletes, ahogy van és ahogy megírtad. Beszámolód jellemzője a hibátlan, kellő alapossággal részletezett tájékoztatás, amelyet nagyon hangulatosan kellő humorral töltve fogalmaztál meg és így lett az írásod egy szuper ajánló és kedvcsináló mindazok számára, akik még Blanchét csak hírből ismerik (közéjük tartozom én is) :) Nagyon tetszett még a külső leírása is, amelyet összevetve Blanche fotóival, úgy érzem tökéletes jellemzést tudhatunk magunknak eme gyönyörű Hölgyről. Barátom az élményhez és köszönet, hogy ennek írásod által mi is részesei lehettünk! Egy randi nem randi, ahogy szokták mondani, ezért nem is véletlen, hogy te már a másodiknál jársz,… úgy érzem itt még messze nincs megállás :)

2019-05-31 22:21:00
Elvesz a mondanivaló a mívesen megírt mondatokban. Én inkább a lényeget írtam volna.

2019-05-29 15:22:35
Jó a stílusod, jó a humorod, hangulatosan és informatívan írsz. Lejön kétség nélkül, hogy szuper élményben volt részed, amit remekül örökítettél meg a nagyérdeműnek.

2019-05-29 00:12:08
Nekem kifejezetten tetszett ez az alapos, részletes és igen csak kedcsináló írásod a méltán közkedvelt Blanche kisasszonyról!! De jó dolog is az amikor az ember fiát időnként valami finom, meleg étellel is várják...

2019-05-28 21:14:23
Azt kell mondanom, csodásan festetted le kedves Partneredet, a hangulatot és az élményeteket. Az írásod magas színvonalú, részletes és méltó a randitokhoz. Ami mellett nem tudok szótlanul elmenni és szét röhögtem magam rajta, az a cselekmények elején található. "Deóízűt büfögtem" és "kecmecke szívószállá avanzsálása", mely szerint megkapta a mentholos fokozatot... :DDD Bocsásd meg nekem kérlek, de hangosan hahotázva az jött ki belőlem, hogy te nem vagy teljesen normális...:)) Dehogy nem!! Emelem kalapom, ez brutálisan jó lett!!! :)
Mutasd mindet

FunkciókBlanche legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2024-02-29) : Simítottam, csókoltam melleit, hasát, punciját, nagyon finoman érintettem újammal a szemérem ajkai, majd az ágyhoz kértem, mert szerettem volna szemérem dombjának folytatását nyelvemmel érinteni.

(2023-10-04) : Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!

(2023-02-17) : Blanche kézbe vette a dolgokat 😊, először simogatott az ajkaival, puszit adott a bőrfelületre, játszott egy kicsit a nyelvével majd visszahúzta a bőrt és előbb nyelvvel simogatott, majd eltűntem a szájában. Blanchenál nincs mélytorok, de nincs is rá szükség, mert a franciája nagyon élvezetes és érzéki. Nyelvvel, szájjal ,ajkakkal, puszikkal kényeztet, hol erősebb, hol lágyabb technikával,

felejthetetlen: 18db
(2024-01-09) : Kezei megint oda tévedtek, majd mellém térdelt és ajkaival, kezecskéivel, melleivel kezdett izgatni. Olyan finoman és aprólékosan csinálta, hogy ha nem néztem oda nem tudtam melyik testrészével visz a csúcs felé.

(2023-12-06) : Miki lovagló leckét kért és kapott, de olyan finomat, hosszantartót és változatosat, hogy emlékeibe ez leleégett. A beteljesedés után Mikulás babás tisztogatásban részesült majd egymás után elmentek fürödni.

(2023-10-24) : Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott.

nagyon jó: 17db
(2023-07-24) : Meglehetősen hamar izgalmi állapotba kerültem így. Ennek hatására elkezdte a NF et. Változatos a technikája. Nyalogatja, szopja, rásegít a mellével. A golyókat sem hagyja szárazon. Mélytorok is minden probléma nélkül megy.

(2023-01-03) : Még néhány percig csak feküdt , mosolygott, megjegyzésemre kacagott. Elragadó személyiség. Ahogy szokott a nézésével ágyra parancsolt és összebújtunk. csókolt érintett .

(2022-12-07) : Mikit megtisztogatták, mind egy csecsemőt, majd tartalmasat beszélgettek. Tusoltak a részvevők. Ezután Blanche javasolt egy masszírozást, ami a Mikulás egyik, ha nem az eddigi legjobb közérzet javító test kezelése volt. Még Lapföldön sem kapott ilyet. Újabb tus. És Mikulás és Blanche újra összegabalyodott. Fenomenális ajkakkal történő kényeztetés, újabb lovassági vágta és eddig nem tapasztalt lingam hatásokkal, kölcsönösen kényeztették a másikat és okoztak egymásnak nem kis halált, hanem nagyot. Mikulás oda volt meg vissza.

: 18db
(2022-02-21) : Aztan atvette o franciat, nagyon beleelte magat, igy lett vegem eloszor. Aztan kis duma, es indult a masodik kor, lovagolt, de nagyon bujt kozben. Igy lett vegem.

(2022-02-15) : Újra csókolóztunk, majd Ő kényeztettet orálisan olyan izgatóan amire nincsenek szavak. Közben testét érinthettem mert nem akartam egy másodpercre sem elengedni. Kértem hogy lovagoljon meg de így a 60 előszobájában nem voltam a helyzet magaslatán.

(2021-11-10) : Óh nem bírtam tovább türelemmel, lassan apró, finom puszikkal szortam meg Blanche vállát , puszikkal simogattam a nyakát és az arcát, majd egyszer csak elkapott A HÖLGY és már a szája a számon is volt. Belebonyolódtunk ebbe a csókba , előbb apró szájra puszikat kaptam, majd ahogy belefeledkeztünk kaptam egy olyan bensőséges , fimon, édes , csodálatos , finom csókzuhatagot, hogy-hogy teljesen elvesztettem minden érzékelésemet. Persze arra volt eszem, hogy a bugyiban, a melltartóban