Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Hollyh

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2019-05-23 00:29:17

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hollyh +36307545816 101227 erotikus masszázs

carlfred a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg Hollyh hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Nem először találkoztunk, telefonon értem el, majd üzenetet váltottunk itt az üzenőfal segítségével. A rendkívül korai időpont elfogadásáért még egyszer külön köszönet ezúton is. Mivel több nappal előtte beszéltünk a randiról, így előtte való nap telefonon véglegesítettük a találkát. Őt itt a beszamolok.hu-n ismertem meg és örömmel láttam hogy egy pici szünet után újra megjelent a hirdető lányok között.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A helyszín közelében a parkolás nem egyszerű és a parkolást fizetni se felejtsen el aki autóval érkezik. A legközelebbi troli megálló 1 perc sétára van, de nincs messze a metró sem. A cím egyértelmű, mint a lakásba feljutás is. Én most egy perccel érkeztem "korábban" a megbeszélt időpontnál, első csengetésre felvette a hívásomat, majd azonnal mondta a bejutási információkat. A lift halk zúgása repített egyre közelebb a csodához.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A liftből kilépve nyílt az ajtó, amit Ő nyitott ki. Magas sarkú fekete cipőben, egy rendkívül izgató fekete felsőben és tangában várt már rám, az ajka szájfénytől csillogott. A lakásban egyedül voltunk, köszönés után irány a szoba, vetkőzés fürdés, a szokásos protokoll... Minden ragyogó tiszta volt, a fürdőszobában két törölköző is kikészítve, tusfürdők sokasága és természetesen az elmaradhatatlan szájvíz is kikészítve. A szobában egy új, nagyon profi masszázságy a tükrös fal előtt, a másik oldalon nappali ülőgarnitúra várja a vendéget.
Hollyh külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mint említettem már nem először érkeztem hozzá, fantasztikus teste most is elvarázsolt. A valóságot a fotók talán nem is adják vissza. Tudom ez szubjektív vélemény, de számomra Ő, a teste maga a tökély. A már említett szerelésben várt rám a masszázságy szélén ülve a fürdés után az általam kért üdítőt kaptam.
1. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 101227 erotikus masszázs
3. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 101227 erotikus masszázs4. Hollyh +36307545816 beszámoló 2019-05-23 00:29:17 erotikus masszázs 1012275. Hollyh +36307545816 beszámoló 2019-05-23 00:29:17 erotikus masszázs 1012276. Hollyh +36307545816 beszámoló 2019-05-23 00:29:17 erotikus masszázs 101227
Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
A poharat még szinte le sem tudtam tenni, máris egy alapos csókcsatával és testeink szoros összefonódásával üdvözöltük egymást, mint régi ismerősök. A csókokkal egy időben lekerült a felsője, amelyet nem láttam többet a randink alatt. Minden ment a maga útján, a felső a földre én hason az ágyra kerültem.
A masszázst tanulta, feltérképezve a testemet egy lábtól felfelé induló masszázs vette kezdetét. Megegyeztünk az illatmentes krém használatában. Kérésemre a talpamra most nem fordított időt, a bokámtól indulva a vádlimon dolgozott, majd feljebb és feljebb masszírozott felfelé. A hátamon egyből kiszúrta a mindennapi feszültség jeleit, majd a nyakamig, felkaromig élvezhettem érintését. Ezt az ágy mellett állva tette, a már említett tükörben végig figyelemmel kísértem mozdulatait és mit mondjak: kezdett az ágy útban lenni "odalent". A vállamat, karomat már a fejemnél állva masszírozta és így én is kalandozni indultam a szabad kezeimmel a csodás popsiján, combjain.
Nagyon jól esett, pihentető volt, a halk zene mellett el tudtam volna aludni, még szerencse hogy velem egykorú barátom egyre szűkebbnek érzett helye ezt nem engedte.
Amikor megfordultam már egyértelmű volt hogy a masszázs a legodaadóbb igyekezete ellenére sem érte el alapvető célját, miszerint pihentet, ellazít, stb...
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
2
Felültem az ágy szélére és folytattuk a nyelvek csatáját - itt ért földet a tangabugyija is - majd csókjaimmal bejártam csodás testét. Ő közben lassan, ajkaival kalandozva testemen leguggolt elém, és odaadó francia leckével kombinált csodálatos kézimunka variáció vette kezdetét, amiből nem maradt ki semelyik lábam közti terület sem. Ezután a mellemet hátra tolva - de a ténykedését nem megszakítva - finoman éreztette velem hogy szívesen venné ha végigfeküdnék az ágyon, elérhetővé téve kezemnek fantasztikus puncijának minden porcikáját. Így repült tovább az idő, mint én a csúcs felé. Jeleztem hogy közel a vég - a szája tabu, ezt ne felejtse aki meglátogatja - és kézimunkára váltva egy hatalmasat élveztem...
Miután lecsillapodott a testem szépen megtörölt volna, de én látva az "eredményt" egy gyors mosakodás mellett döntöttem.
Kihasználva a maradék kevés időt ismét leteszteltük a masszázságy teherbírását és odabújt hozzám, beszélgettünk sok mindenről (ez a rész nem publikus) és én közben csak simogattam-simogattam. Ezt tette velem Ő is, nagyon kellemes élmény volt, a klasszikus masszázs helyett így telt el a hátralévő kevés időnk. A simogatásától, a lábamon átvetett lábától, a csodás puncijának érintésétől feléledt újra a remény, de az idő már nem engedte a beteljesülést.
A végén egy gyors fürdőt vettem, amikor is kérésemre segített a hátamat beszappanozni.
A végére maradtak a szomorú mozzanatok: gyors öltözködés, elköszönés, búcsú puszi és máris a lift hívógombját nyomtam meg az ujjammal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákat nem vettem igénybe, így a nyilvános rózsaszálak kerültek a borítékba. Azt érkezésemkor letettem a szobai asztalra, és ott volt érintetlenül távozásomkor is. Minden vállalását korrekt módon betartja, én is vigyáztam hogy az általa megadott határokat ne feszegessem.
Rózsacsokor
carlfred nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Csak felsőfokon tudom jellemezni azt amit kaptam Tőle, ezúttal is elbűvölt a találkozónk során. Egész nap az orromban éreztem kölnijének csodás illatát, bele borzongva idéztem fel a teste érintését és az általam végigcsókolt minden porcikáját. Hamarosan ismét hívom egy újabb időpont miatt...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hollyh erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHollyh legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-01-26) : Ezt házigazdám nagy mosollyal konstatálta . Mondtam neki azonnal , hogy ha lehet a kényeztetésre tegyük a hangsúlyt . Azért egy picit átnyomogatott mindenhol . Meg kell jegyeznem nagyon ügyes és tehetséges masszőr . A masszázs közben nagyon jókat beszélgettünk . Majd a következő fejezet elött kaptam inni is.

(2022-12-14) : Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt.

(2022-05-27) : A program vége felé még egy kis masszázsra is jutott idő. A hátam masszírozását kértem, amit professzionális módon meg is kaptam. Pont ott masszírozott, ahol az a legjótékonyabb volt a hátamnak.

felejthetetlen: 7db
(2024-01-28) : Az első masszázs láb-fenék-derék vonalon forgott, jó alaposan átnyomkodott, nem csak barátnős simogatás ment. Közben elbeszélgettünk, nagyon kedves, jó beszélgető partner.

(2024-01-27) : Hollyh egy kicsit oldalra fordúlt, farkam szabályosan beszipantotta. Jó nyálasan tövig, közben hörgött kicsit, időnként ,,feljött" levegőért. Vagy bejött neki a farkam, vagy egyszerűen imád cumizni, tökmindegy. A totál merülést sokszor megcsinálta, miközben újammal a már erősen nedves punciját kényeztettem.

(2024-01-27) : Szintén megegyezés kérdése volt hogy elülső vagy hátsó masszázst szeretnék e. Nem akartam túlságosan lényegre törőnek lenni ezért hasra feküdtem és a vadi új és friss krémet választottam olaj ellenében. Döntéseimet nem bántam meg mert Hollyh kezeinek érintése kellemes pillanatokat okozott addig is amig kihasználva a lehetőséget, hogy Hollyh kiment kezet mosni, azzonnal a hátamra fordultam.

nagyon jó: 6db
(2022-10-18) : Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre .

(2022-07-05) : Krém vagy olaj került a hátamra, nem tudom, még pár perce átélt orgazmusnak a feldolgozási fázisában voltam, viszont èreztem Kedvesem határozott kezeit. Erőteljes mozdulatokkal gyúrta felsőtestem, kérdezte megfelelő-e az erősség, válaszom az "őőőőő, úúúúù" volt, "fáj?

(2022-04-26) : A masszázs meglepően jó volt. Tényleg. Ügyes. Kellően erős. Bejött. Sokat járok másféle masszázsra, van hozzá összehasonlítási alapom. Nem tanulta, de nagyon ügyes. Krém és olaj közül is lehet választani. Én krémet kértem.

: 15db
(2022-07-08) : Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket

(2022-06-09) : Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben.

(2022-05-01) : Számomra kellően erős és "fájó" volt, az a fajta miközben néha fel-fel szisszen az ember, de talpra állás után mintha kicserélték volna. Sűrű és fáradt napom volt, amit sikerült feloldani bennem és jó érzésekre felváltani.

egyeztetési probléma: 2db
(2023-01-08) : Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz. Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.

(2022-05-24) : Ezzel végül is semmi gond. Ezután tegnap SMS-ben kértem tőle időpontot ma 10 órára. SMS-ben válaszolt, hogy rendben, ezután fel is hívtam, és szintén megerősítette az időpontot. Amikor ma odamentem pontos időben újra hiába hívogattam