Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Enikő

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-05-21 20:50:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia! Koszonom szepen a kedves tarsasagod es a beszamolot is.
Puszi!
Enikő

Beszámoló Enikő +36209834450 101200 szexpartner

istu333 a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg Enikő hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
Enikő visszatérésének igencsak megörültem!!! - Az a sanda gyanúm hogy nagyon nem vagyok ezzel egyedül …- Így péntek este gyorsan írtam egy üzenetet hogy másnap késő délután találkoznék vele ha ráér. Nekem ez azért igencsak közeli időpontnak számított és mivel a nagyon kényelmes de azért valamivel hosszabb kifutási idejű egyeztetést választottam ezért tartottam tőle hogy későn veszi észre az üzenetet. Így reggel mikor láttam hogy nem olvasta még, felhívtam telefonon de ki volt kapcsolva. Egy óra múlva ismét próbálkoztam hasonló eredménnyel. Nem volt megerősítve - akkor még - hogy hétvégén elérhető úgyhogy ez is benne volt a pakliba de azért kitartóan harmadjára is próbálkoztam. Ezúttal kicsenget azonban nem vette fel. Úgy voltam vele hogy délután még felnézek az oldalra de nem valószínű hogy az aznapi összejön. Mikor felnéztem láttam hogy egy bő órával korábban kaptam válasz, felkaptam a telefont ahol SMS is várt hogy felhívhatom, most ráér. A vacak kütyü persze le volt halkítva így ezt sem vettem észre előbb. Azonnal hívtam Enikőt. Habár már egy óra eltelt de az első csengésre felvette, megerősítettem hogy szeretnék vele találkozni. Innen már minden flottul ment…
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az egyeztetést bő lére fogtam de itt újfent ismételni tudom csak magam. Marina parti lakópark egyik új építésű lakása. Könnyen oda lehet találni, jó a közlekedés. Egyértelmű volt a cím anno, most nem került szóba. Enikő feltételezhette hogy a szenilitás ezen stádiuma esetleg még odébb van nálam és mivel gond nélkül odataláltam talán nem is volt túl nagyvonalú ezzel. Mivel
kicsit előbb odaértem ezért tettem egy sétát a Duna parton. Kellemes idő volt, érezni lehetett a víz illatát és mivel a fél város ott volt nem lehetett feltűnő hogy még egy ember céltalanul sétálgat.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ezen a téren egész nagy változások vannak az egyik alkalmatosság fél méterrel odébb került a másik meg vagy kettővel. Lett egy új kis hűtő is amit magamtól észrevettem! A nagy ezért már ki volt kapcsolva... Egyébként továbbra is egyedül fogad a szépen berendezett lakásban. A fürdőbben egy szekrényi tusfürdő katonás rendben (szó szerint). Én egyet vettem ki amit igyekeztem ugyanúgy visszatenni szigorúan a helyére mert láttam hogy a márkák egymás mellet vannak de az is lehet hogy azon belül további rendezési szabály is életben van. A szájvízből és a dezodorból már jóval kisebb a választék mert ezek csak együtt töltenek meg egy másik szekrényke x polcát. Enikőnek a részletekre ilyen mértékű odafigyelése másban is megnyilvánul úgyhogy ő elmondhatja hogy mi nem felel meg neki. Én nem találtam fogást semmin!
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A három hónap alatt ő változott a legtöbbet! A megszokott módon elegánsan, ezúttal egy fekete ruhában fogadott. Nagyon vonzó volt benne de a változásról nem tudta elterelni a figyelmem! Rögtön feltűnt hogy rövidebb lett a haja!!! Nagyon szép haja volt! Mondjuk ez is jól áll neki és rövidnek semmiképp se nevezhető... de azért ez akkor is hatalmas változás! Még kész szerencse hogy tényleg jól áll neki .

A sokkhatás után azért megnyugodva konstatáltam hogy a többi stimmel. Most is egy nagyon vonzó, vékony, kívánatos kis csaj aki vígan ecsetelte a drámai változás körülményét. A feltöltött képek szerintem teljesen visszaadják Enikő megjelenését. Jól láthatók a formás lábai, dereka, kecses háta, feszes hasa, csodás popsija és a mellei. Mikor először láttam a képeit már akkor nagyon tetszetek azok a cicik és most is leginkább ők voltak a ludasok abban hogy nem akartam/tudtam sokat várni a találkozásra. Na jó nem csak a ciciket vádolom...
1. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 101200 erotikus masszázs
3. Enikő +36209834450 beszámoló Budapest 101200 erotikus masszázs4. Enikő +36209834450 beszámoló 2019-05-21 20:50:14 erotikus masszázs 1012005. Enikő +36209834450 beszámoló 2019-05-21 20:50:14 erotikus masszázs 1012006. Enikő +36209834450 beszámoló 2019-05-21 20:50:14 erotikus masszázs 101200
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezésemkor Enikő kedvesen üdvözölt, örültem neki hogy újra láthatom úgyhogy a megannyi változással mit se törődtem. Frissítővel kínált és beszéltünk néhány szót, utána elmentem zuhanyozni. Visszatérve fekete fehérneműben találtam, nagyon szexi volt benne olyannyira hogy emlékezetkiesést okozott. Szóval ennyire emlékszem, bocs!!!

Na jó azért nem ennyire nagy a kiesés de fogalmam sincs hogyan keveredtünk az ágyra. Csak az van meg hogy ott vagyunk és csókolgattam a száját , a nyakát, simogattam feszes kis testét. Enikő már ebben is maximálisan és szó szerint "partner" volt úgyhogy nem sietem. Lassan lekerült a melltartó és a találkozó iránti türelmetlenségem kiváltásában nem kicsit bűnösöket is csókolhattam. Enikő ölelt, sóhajtozott kis teste hullámzott. Egyre jobban kívántam ezét délnek indultam. Eleinte fehérneműn keresztül csókoltam simogattam punciját majd nemsokára levette a kis semmiséget és párnát helyezett a popsija alá hogy teljesen hozzáférjek. Nagyon izgató látvány tárult elém amit hosszasan élveztem egyszerűen nem tudtam betelni vele de nem is kellet. Ráadásul Enikő reakciói még tovább húzták az agyam, nyelvem eltévedt a popsihoz és onnantól a puncit-popsit együtt kényeztettem. Majd Enikő hasra fordult én pedig elvesztem popsijában miközben újaimmal a puncit simogattam.

Ahogy elindultam vissza Enikő megfordult és azzal a lendülettel indult a korábbi helyemre. Félúton találkoztunk pár csók erejéig majd ő vett kezelésbe. Nagyon érzékien csinálta, eleinte az ajkai közé vett és a nyelve hegyével játszadozott, majd kicsit eltüntetett. A kezét csak a szerszámom megtartására használta, majd kicsit elengedte és finoman simogatott. Ahogy gyorsított a haja előreomolva eltakarta a szemét ezért az egyik oldalt a füle mögé rejtette tincseit így egy szemel kukucskálhatott amitől még aranyos is volt az egész. Közben a ciciket, a nyakát és a vállait simogattam. Persze már nagyon kívántam ezét megemelkedtem amit azonnal értet és visszatért hozzám. Csókolózva összebújtunk, simogattam kicsit még a formás idomait majd védőfelszerelést kértem.

Misszionáriusban kezdtünk, a könyökömre támaszkodtam hogy minél közelebb legyek hozzá, a testünk mondhatni összeforrt miközben hosszasan csókoltam. Mikor gyorsítottam a kellemes hanghatások tovább fokozták vágyam mint ahogy a kezei és lábai simításai is. Kérésére kutyusba fordultunk, a feszes kis gerezdek mögött elhelyezkedtem majd behatoltam a nedves kis punciba. Eszméletlen látvány volt ahogy mozgok benne, erre mondják hogy beéget a retinámba. Fokozatosan gyorsítottunk, Enikő végig tolta magát rám és nyögdécselt. Én leginkább a kecses kis derekát fogtam de néha végigsimítottam feszes combjait vagy a kőkemény hasfalát is. Majd előredőlve megsimogattam a csiklóját aminek hatására Enikő teste megremegett és ezt a punci szorítása révén közvetlenül éreztem én is. Felegyenesedtem és még folyattuk kicsit de rövidesen folyadékpótlásra volt szükség.

A szünetet követően lovaglóba folytattuk. Jó volt nézni ahogy ismét befogad, majd újból a hetyke cicikre és az igencsak kemény bimbókra terelődött a figyelmem. Az ujjaimmal játszadoztam a bimbókkal majd Enikő az egyik ujjamat a szájába vette és a nyelvecskéjével játszott vele. Közben végig mozgott rajtam. A nyelvjátéka után bekaptam kicsit a ciciket majd masszírozgattam őket mozgásával azonos ütemben ami fokozatosan gyorsult. Ezért én is fokoztam alulról a mozgást amennyire csak tudtam, közben Enikőt néztem. Az intenzív mozgástól gyorsan kifáradtam, a lábam egy kicsit még görcsölt is pedig a "munka" javát Enikő végezte de neki ez szemmel láthatóan meg se kottyant. Azonban mivel látva szenvedésemet javasolta hogy pihenjünk kicsit.

Hozzám bújt és csókolóztunk, amitől azonnal magamhoz tértem. Elindultam délre mert ismét nagyon kívántam! Az első remegéseinél beugrott hogy esetleg neki is szüksége lehet egy kis pihenésre ezért rákérdeztem. - Fura időzítés tudom... - De Enikő mondta hogy neki ez is pihenés úgyhogy folyattam. Visszatérve újból csókolóztunk, majd javasoltam hogy oldalról folytassuk. Enikő megfordult és segítette a behatolást, utána ütemesen mozogni kezdtünk majd rövidesen egyre gyorsabban tolta magát rám és elröppent. Egy idő után lassan mozogtam egyet-egyet amit eleinte még apró remegései is kísértek de azért ő is tolta magát hátra. Lassan, nyugodtan egyenletes ütemben mozogtunk együtt. Ahogy testének hullámzását néztem nekem tényleg a nyugodt tenger hullámai jutottak eszembe. Nagyon kellemesnek találtam a szituációt. Simogattam a melleit majd kicsit a punciját mire az egyik lábát hátrébb vetette hogy jobban hozzáférjek nemsokára a mozgásunkon is gyorsítottunk ismét. Ezután én már csak az árral és persze a vággyal sodródtam tovább amit Enikő gerjesztett. Ezért a további történésekből bizony több részlet is kieset de próbálkozom feleleveníteni! Leginkább magamért!!!

Kutyusba váltottunk, elvégre szép dolog az ismétlés. Tehát ismételten nagyon jó volt! Majd korábbi egyeztetés szerint a fekvő kutyus következet. Azért írom hogy korábbi egyeztetés szerint mert a kifli után kérdeztem Enikőt hogy melyik legyen. Ő pedig mindkettőt választotta ebben a sorrendben. Szerintem jó döntés volt minden szempontból, lévén a kis gerezdeket így is látnom kellet újból bármennyire is veszélyes. Igen veszélyes a látvány és az érzés is! Bizony gyakran ez a végemet jelentette de ezúttal nem.

Misszionáriusba fordultunk, így megmenekültem! Aminek közvetlen hozadékaként láthattam Enikő feszes kis testét alattam mozogni. Pazar látvány volt amúgy is kemény hasának megfeszülését nézni ahogy mozgok benne. Ezét hosszasan szemrevételeztem és nem egyedül... Később feltérdeltem, a popsija alá párnát tettünk majd ismét az enyém lett. Kisvártatva a lábai a nyakamba kerültek ahogy egyre gyorsabban mozogtunk. Én közbe puszilgattam Enikő lábait, melleinek mozgásában és testének vonaglásában gyönyörködtem.

Utána lovagló következett ismételten. Enikő igazi hévvel eset nekem, fáradhatatlanul változatosan lovagolt. Én teljesen átadtam neki a terepet. Hol a mellkasomon hol hátradőlve a combomon talált támaszt. Én közben a melleit masszíroztam és a popsiját gyömöszöltem. Egyszer csak Enikő hátradőlt, megtámasztotta magát, megemelkedett és úgy csúszott rám. Ettől a látványtól mindig eldobom az eszemet. Még jobban kívántam, érezni akartam kis testét ezért aljas tervet szőttem. Megkértem hogy fordított lovaglóba folytassuk amit azonnal teljesített. És hogy! Olyan hévvel hogy majdnem keresztbe húzta számításaimat. Egy jó ideig nem tudtam továbblépni, egyszerűen nem bírtam rászánni magam. Mikor lassított kicsit, kértem hogy dőljön hátra. Megtette és megtámasztotta magát egészen lehetetlen pozícióban de kértem hogy ne tegye így rám nehezedet. Azért megkérdeztem hogy nem kellemetlen e neki, amire nemleges volt a válasz de rögtön azután érdeklődött hogy ő nem nehéz e. Ezt elégé megmosolyogtam magamban hiszen pihekönnyű kis teste még egy madárfiókát se tudna összenyomni. Meglehet ez nem egy "vadulós" póz de én kifejezetten szeretem. Átkaroltam, az egyik kezemmel a mellét fogtam a másikkal a csiklóját simogattam miközben lassan mozogtunk. Enikő viszont gyorsan feltalálta magát és fel le, előre hátra mozgott, már-már vonaglott rajtam amitől azt hitem eldobom az agyam.

Még egyszer váltottunk misszionáriusba de ezúttal összezárta a lábait. Remek érzés volt így benne lenni, egyre gyorsabban mozogtam Enikő egyre jobban sóhajtozott amitől végem lett.
Miután szétváltunk teljesen kimerülve dőltem hátra, próbáltam kommunikálni de bekellet látnom hogy kell egy kis idő.Talán Enikőnek is kellet viszont kisvártatva azon kaptam magam hogy mindenféléről beszélgetünk. Közben a karjaimba tartottam, hosszú újacskáit simogattam majd a feszes kis testét. Nagyon lassan elmentem zuhanyozni ezalatt is végig beszélgetünk ahogy öltözés közben is. Majd két puszi után nehéz szível búcsút vettem tőle. A liftet híva észbe kaptam és gyorsan visszamentem. Lehajtott fejel mentem a telefonomért amit az asztalra tettem megérkezésemkor. Enikő nem lepődött már meg ezen. Megjegyezte hogy korában az eszébe volt hogy szóljon de végül ő is elfeledkezett róla. Megcsókoltam - mint akartam korábban azokkal a puszikkal (?!) - és most már valóban távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem beszéltünk róla a szokásos csokrot időarányosan vittem magammal. Extrát nem vettem igénybe.
Rózsacsokor
istu333 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mit mondhatnék nagyon jól éreztem magam vele, a találkozónk minden pillanatában! Valóban olyan akivel finoman és szenvedélyesen is lehet lenni, akár rövid időn belül váltakoztatva is. Enikő szerintem rendkívül szenvedélyes, ugyanakkor észben nagyon ott van végig és odafigyel mindenre. Nagyon tudja hogy mikor mit tegyen, hogyan lehet még többet kihozni a helyzetből és ezt olyan magától érthetően, természetes módon teszi hogy nem érzek "profi" hatást.

Csak és kizárólak szuperlatívuszokban beszélhetek róla de nem teszem tovább. Inkább mást mondok! bármennyire is jól sikerült a találkozó nem volt "kiemelkedő". Vele ez az átlag!!! Érték=Átlag és Minimum=Átlag=Maximum. Remélem érthetően fogalmaztam... (A mediánt és a szórást házi feladat lesz kiszámolni!!! Remélem beugró kérdés lesz, aki nem tudja a választ nem mehet hozzá :D).

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról


2019-05-22 18:31:35
Bevallom nem tudtam végigolvasni a beszit, kicsit bő lére engedted, sebaj, Enikő egy istennő, ezt mindenki alátámasztja ski a combjai közt volt
Mutasd mindet

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2024-04-17) : Erre olyan finoman és érzékien hozott lázba ismét, amit szintén rég nem tapasztaltam, majd kérésemre a doggy style-t is örömmel vette, mely látványban és érzésben szintén egy teljes mértékig kielégítő élményt okozott számomra.

(2021-03-14) : Néhány lágy nyelves cirógatást követően pazar franciába kezdett míg én a kis popsigerezdjeit simogattam aztán oldalt kitekintettem a mögöttünk álló tükörbe, hogy popsijának látványában gyönyörködni tudjak. Lassú mozdulatokkal kényezetett, csak a bársonypuha ajkait használva közben egyet-egyet végignyalintva a rúdon is.

(2020-08-07) : Helyet cseréltünk, én kerültem a hátamra, Enikő oldalról közelített, és kezét mellőzve olyan finoman kényeztetett ajkaival és a nyelvével, hogy szinte elaléltem tőle. Nem egy céltudatosan és gyorsan végrehajtott mielőbbi élvezést szeretett volna elérni, hanem azt, hogy valóban jól érezzem magam, s ennek megfelelően, nagyszerű bánásmódban részesültem.

felejthetetlen: 37db
(2024-03-14) : Lábaim közé telepszik és kecsesen nyakon fogja a Monsieur-t. Franciája lágy, érzéki, változatos. Végigcsókolja a rúd oldalát, nyelvével izgatja a makkot. Szó sincs arról, hogy így végezzen ki, tudatosan csak fokozza a férfiember vágyát.

(2023-07-03) : Folyamatosan váltogatja a rúd szájban tartását és szopását, majd az oldali nyalását. Valami mennyei.Kértem tegye fel a gumit, majd míg ez a folyamat lezajlott, az én farkam lepuhult, de ezt egy új szopással rendbe tette, és beleült ez a szépség.

(2022-07-21) : Egyre emeltük a tempót és egyre jobban eltaláltuk egymás ritmusát, éreztem, hogy itt hiba nem lesz a képletben. Így is lett, Enikő simán elélvezett és kicsit lassított, én meg cirógattam, míg kipiheni magát.

nagyon jó: 37db
(2024-03-14) : végtelenbe lassított csók-folyam, később a határozottabb simogatások, markolások, ölelések, majd szorítások és mindenféle csókos és nedves és szoros és finom testrések ingadozó amplitúdójú változatos és kölcsönös bejárása után egy lágy, majd vadabb lovaglás

(2022-07-20) : Keze a farkamhoz kalandozott miközben csókolóztunk, majd szétváltunk, keze még izgatott, nem azonnal vett szájba hanem mint egy masszőz felépítette érzéki tempóban haladva, szép lassan adagolta az erotikát. Ennek része volt hogy a melltartótól most vált meg. Olajat folyatott a melleire, majd mellével és mellbimbójával izgatta a farkam, erotikus hozzáérintésekkel. A

(2022-02-17) : Enikő kezdett nagyon finoman franciázni. Szép lassan, érzékien csinálja, semmi pornózás, mélytorkozás vagy pláne kényszerezés nincs (ilyesmit nem is hirdet, nem is illik hozzá). Nem veszi mélyre, viszont sokat használja a nyelvét és kézzel nem is annyira veri, mint inkább masszírozza a szerszámot. Nagyon sokáig kibírtam volna, de más terveim is voltak, úgyhogy gumit kértem.

: 31db
(2022-06-19) : Finoman kezdtem nyalogatni csiklóját, néha néha nyelvemet teljesen betoltam hüvelyébe, nagyon jó érzés volt. Még el kalandozott nyelven a gát felé és egy kicsit a popsit is nyalogatom, nem volt ellenére. Első találkozásunk nem hozott sikert számára, így kértem, hogy ő kényestesen engem. Hátra dőltem, párnákat kényelmesen elhelyeztem fejem körül, lábam közé helyezkedett és nagyon finom bekapta. Haját copfba fogtam, hogy közbe nézzem ahogy makkomon ügyeskedik. Csak a makkig veszi be, nyelvével köröz rajta és olykor olyan vákuumot képez szájával, hogy féltem a lepedőt is belém szívja. Egy darabig el voltunk de nem hagyott nyugodni, hogy tétlenül fekszek. Kértem forduljunk 69 be késegesen pozícióba helyezkedett, nagyon finom puncija van, erősen megmarkoltam fenekét, nem volt ellenére.

(2022-04-29) : Gyorsan bementünk a szobába, ledőltem és egyből elkezdett kényeztetni. Irányítható, figyel a partnerre és kölcsönös franciánál meghálálja a törődést. Kezét is használta folyamatosan, de nekem jó volt. DT is próbálkozott finoman, de nem erőltettem, rábíztam, hogy mennyire tudja.Utána aktus három pózban, és a végén NF,

(2022-01-15) : kis beszélgetés és tisztasági program után az ágy előtt megállva Enikő a karjaimba, én meg az övébe vetettem magam. Miközben odaadóan odasimult hozzám megrészegülve szívtam be illatát, csókoltam nyakát, száját, simítottam végig karcsú testét, markoltam fenekét.

lehetne jobb: 1db
(2013-09-30) : Franciázni kezdett nagyon finoman, de csak a makkom hegyét vette a szájába. Gumit húzott és beleült. Lassan finoman mozgott. Később megfordult és háttal folytatta. Nem csinálta rosszul.