Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Bella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2019-05-12 12:56:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Bella +36306078824 101035 erotikus masszázs

kliens a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg Bella hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
2
Nagyon sokszor próbáltam elérni telefonon,kevés sikerrel..De aztán szerencsére sikerült,szoros táncrendje miatt nem aznapra,hanem másnapra tudtunk randit fixálni.Hangja telefonban nagyon kellemes orgánumú,szexi.Kedvesen,közvetlenül tájékoztatott a részletekről és a lehetőségekről,az impulzusok és információk alapján nagy várakozással néztem a találkozó elébe.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
II.kerület frekventált része,a körútról nyíló utcában van helyileg a rendelő.BKV maximálisan OK,autóval a parkolás nem annyira egyszerű,de 3 utcával feljebb van őrzött parkoló,én ezt az opciót választottam.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás igazi békebeli-nagypolgári,nagy méretű szobákkal,annál is nagyobb belmagassággal.A ház állapota átlagos körúti bérház,a lakás szépen felújított,ízlésesen berendezett.Tisztaság mindenhol,sejtelmes félhomály,szóval a hangulat és a helyszín abszolút megfelelő.Fürdő zuhanykabinos,törcsi és minden egyéb maximálisan megfelelő.A fürdő egyébként magából a massz-szobából nyílik,így a diszkréció is garantált.
Bella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotók alapján sejthető volt,hogy nem mindennapi külsővel megáldott hölggyel fogok találkozni.
Ajtón belépés után megnyugvással és örömmel fedeztem fel,hogy a képek és a valóság ez esetben kéz a kézben jár.
Gyönyörű,dús göndör hajzuhatag,szép,szexi,erotikusan telt ajkak (kicsit olyan,mintha szilikonos lenne,de erre nem kérdeztem rá), mandulavágású cicaszemek,kecses nyak és vállak,ORBITÁLIS szilikon mellek,formás popsi,szép lábak jellemzik.Ami viszont még fontosabb,hogy élőben is közvetlen,barátnős kisugárzása van,ami ennyire szép nőknél általában ritka.
Térdeim szinte megrogytak,egy másodpercre (vagy többre) szinte kiestem a szerepemből és rutinomból,talán a bemutatkozásnál picit még a hangom is elcsuklott,rám nem jellemző módon.
Ahogy bekísért a szobába,le sem tudtam venni a szemem róla,legszívesebben hívtam volna az asszonyt hogy költözhet,mert valaki jön a helyére...
Azt,hogy pontosan milyen ruhácska volt rajta,nem tudom felidézni a sokkhatás miatt..
1. Bella +36306078824 beszámoló Budapest 101035 erotikus masszázs
3. Bella +36306078824 beszámoló Budapest 101035 erotikus masszázs4. Bella +36306078824 beszámoló 2019-05-12 12:56:01 erotikus masszázs 1010355. Bella +36306078824 beszámoló 2019-05-12 12:56:01 erotikus masszázs 1010356. Bella +36306078824 beszámoló 2019-05-12 12:56:01 erotikus masszázs 101035
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Szokásomhoz mereven ragaszkodva most is másfél órás szeánszra érkeztem.

Nem hiszek a fürdés utáni in medias res kezdésben,bár az igazság az,hogy megfordult a fejemben a lehetőség,miszerint keretbe foglaljuk a randit 2 levezetéssel.Magamon uralkodva önként hasra vetődtem,mert bármennyire is kívántam Bellát,szerettem volna egy kis beszélgetéssel közelebb kerülni hozzá,picit megismerni Őt,miközben masszíroz.
Partner volt ebben,gyakorlatilag végigdumáltuk és röhögtük a masszázs részt,tényleg kellemes beszélgetőpartner.
Maga a masszázs nem vérprofi,de legyünk őszinték,nem is feltétlen ezért megyünk ilyen szalonokba.Ettől függetlenül a sorrend,mozdulatok és koreográfia rendben lezajlott.Előre melegített krémmel kezdi a háton,így halad fentről lefelé,gyakorlatilag az összes porcikám megkapta a törődést.Lágyabb,simogatóbb jellegű relaxációs masszázs ez,de ellazulásra mindenképpen teljesen alkalmas a dolog.Az igazság az,hogy mivel végigdumáltuk az egészet,illetve a vizuális hatások alatt állva nekem ez nem sikerült,mert már nagyon vártam a 2.részt...
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, testre:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
...ami hamarosan el is érkezett.Lábaimtól visszatérve apró puszikkal halmozott el,illetve benyúlkálásokkal fokozta a végtelenségig a hangulatot.Mivel komolyan aggódtam,hogy lyukat verek a tatamiba,inkább oldalra fordultam,és magamhoz húztam Bellát.Hosszú,forró csókban forrtunk össze,test a testnek feszült...uhh most is beleborzongok.
Nem bírtam magammal,hátára fektettem szépségemet,és simogattam-csókoltam-puszilgattam ahol csak értem.Lassan kikötöttem gyönyörű szép kis puncijánál,és minden technikai tudásommal felvértezve vettem kezelésbe.
Nagyon finoman kezdtem,de bőrének,puncijának illata,ápoltsága miatt gyakorlatilag az állkapcsomat kiakasztva nyaltam-faltam.Nem volt egyértelmű hogy elélvezett-e de biztosan éreztem hogy tetszett neki ténykedésem..
Pihegtünk egy sort,majd Bella hamarosan délnek vette az irányt.Semmilyen instruálásra nem szorult részemről,pont olyan erősséggel és intenzitással beszél franciául,ahogy elképzeltem.Lassan,érzékien kényeztette kis barátomat,közben őrjítően fel-felnézett gyönyörű szemeivel:10/10.
Semmi eget rengető fogás,pornós nyögések,erőltetett reakciók nem voltak részéről,egész egyszerűen szinte szeretkezett az ajkaival.Próbáltam húzni a dolgot,de a látvány és a technika megtette hatását,óriásit detonáltam a gyönyörű ajkak közé.
Eldőltem mint egy zsák,az utódok Szilviában végezték.Nem rohant egyből a fürdőbe,hanem mellém feküdt és relaxáltunk még egy picit.Simogatott és cirógatott,míg pulzusom a normális közeli állapotba tért vissza.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az átélt élmények miatt számomra abszolút nem volt kérdés,megérte-e.Picivel magasabb tiszteletdíj egy átlagon felüli kvalitásokkal rendelkező,magas szexuális kultúrával,és kisugárzással bíró hölgytől.Utólag helyeztem a tatamira,előzőleg egyeztettük telefonon.
Rózsacsokor
kliens nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Mit is írhatnék...Relatíve ritkán írok,mert nem igazán érint meg mostanában egyik masszőz sem.Lehet,hogy én lettem fásult időközben,de úgy érzem,semmi újat nem tudnak már mutatni alkalmi vendéglátóim.
Bella más.Neki sikerült a tapasztalt rókát is elcsábítani,biztosan emlékezni fogok rá a sok masszőz közül,akinek a kezei között jártam.
Nem tudok regényt írni találkozónkról,de az érzés és a benyomás maradandó emlék.To be continued...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Bella erotikus masszázs beszámolójáról


2020-07-03 06:10:19
Nnna,ez egy fantasztikusan jó beszi!Hála és köszönet!

2019-06-04 20:26:00
Szép beszámolót hoztál össze, alapos és részletes mondanivalóval. Köszönet jár érte!

2019-05-15 18:27:18
Azért csak hálás lehetek, hogy nem akartál regényt írni.

2019-05-14 17:07:33
A Hölgy gyönyörű!,....Írásod tanítani való! Minden részletre kiterjed szösszeneted, tudom, hogy Te nem dobálod csak úgy a lila címkéket! Elvarázsoltak, ami rutinodat tekintve szintén ritka, de örülök élményednek hisz megérdemled!

2019-05-14 13:32:11
Örülök annak, hogy előbújtál a barlangodból és ezzel a remek, olvasmányos....néhol humorral fűszerezett írásoddal....megörvendeztettél bennüktek!!
Írjál nekünk gyakrabban !!
Mutasd mindet

FunkciókBella legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2024-04-11) : Mikor a combomnál jár óvatosan gátamhoz ért, látva a pozitív reakciókat ezt egyre többször megtette, ánuszum is bevonva, néha nyelvével is feszítve a húrt. Inkább az izgatásomra került a hangsúly, belenyalt a fülembe és kérte h forduljak

(2021-05-01) : A másik lábamon is végig megy, majd a hátam jön, melyet kellő szakértelemmel kezel, csak kissé bátortalanul, mert nagyon jajgattam közben, s lehet ráijesztettem ezzel, de sajnos a hatammal vannak problémák, ezért mentem masszázsra. Közben összefogott haja lehullva simogatja a hátam, s azt érzem, még! Adj még a hajadból! Sírni akarok, egész testemben bizsergek. Majd mikor végez a vállaimmal, rám fekszik finoman,

(2019-02-15) : Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.

felejthetetlen: 6db
(2021-04-28) : Bella leszáll rólam és kezelésbe veszi a kispajtást kezével majd a szájával is megismerkedik vele.Indíványozom,hogy 69-es pozícióban folytassuk kéri, hogy óvatosan bánjak vele mert nagyon érzékeny.Igyekszem úgy bánni vele mintha hímes tojást nyalnék.Rámfekszik elém tàrul tikos barlangja amit csak óvatosan lehet megközelíteni.Így csak a kapuja előtt kalandozok körbe-körbe ajkai szélén a nyelvemmel.

(2021-04-26) : Először mikor érkeztem egy nagy ölelés, és két nagy puszi , közben beszèlgetünk egymással, hogy már régen láttunk egymást, hogy jó újra együtt, és tényleg így volt már nagyon vártam hogy végre lássam, aztán megbeszéltük hogy akkor elsőre egy francia aztán masszázs , és az a francia amit művelt velem még soha nem csinálta azt amit ő velem, hol kézzel és hol szájjal kényeztetett aztán jött a vég.

(2021-04-21) : Legutóbb a masszázzsal kezdtük és a kényeztetés maradt a második felvonásra, most megfordítottuk a sorrendet, mert Bella látványa miatt nem bírtam már magammal. Szóval a második felvonásban történő masszázs rendkívül kellemes volt, középerősen és krémmel zajlott. Aki az olajat preferálja az is elérhető. A krémet szoktam preferálni, mert azt könnyebb magamról lepucolni az élvezetek után.

nagyon jó: 12db
(2023-01-07) : A melle allatt maradt egy vékony fekete pántos mellrögzitő (nem tudom ez e a pontos megnevezése) amit az érzékenysége miatt hord de ettől még szexibb ahogy feszesen állnak a cickók.A kis üdvözlő ölelkezés után hasra fordulok jön egy rövid olajos masszázs lábamnál kezdi majd feljebb folytatódik finom ténykedése .

(2021-05-11) : A lábizmaim tökéletes fellazítását követően az ügyes kezeit már a hátamon éreztem. Ekkor a tenyerét sokszor az alkar használatával váltotta fel, időnként kellemes fájdalmat kiváltva vele a hátamban. Nagyon jól, szinte frissítően hatott mindenemre a finom masszázsa. A vállaim a kezeim és a hátam gyúrásakor Bellától nagyon kedves bókokat is kaptam

(2021-02-27) : Bella mellém helyezkedett, illetve mögém térdelt és elindult a masszázs, pár perc elteltével megkérdezte, hogy szeretnék-e két kényeztetést egy masszázzsal közbe iktatva. Gondoltam jó ötlet, hogy lesz-e második kör az majd kiderül. Így nekikezdtünk a felvezető levezetésnek, nagyon finom technikával keményre varázsolt,

: 6db
(2021-06-05) : A masszázs kellemes volt, olajjal csinálta, azt választottam. A talpaimmal kezdte, nagyon jól esett. Aztán a lábak és egyre feljebb a hátamon egészen a nyakamig végigmaszírozott. Nem professzionális masszázs, de kifejezetten jól esett, kellemesen ellazított és hát ugye, nem is ez a fő atrakció egy ilyen esemény kapcsán. :-)

(2021-06-02) : Erre csak egy válasz tudok "ISTENI" még most is beleborzongok ha rá gondolok. Igaz ehhez hozzájárult az is, hogy régen nem volt alkalmam hasonló helyzethez. Nagyon hamar a csúcsra juttatott, finoman érzékiesen vette kezelésbe a már kissé bepókhálósodott férfiasságom. Írhatok Én bármit ide, egy a lényeg ezt meg kell tapasztalni! Köszönöm Bella édes itt is ezt a csodás órát. 5

(2021-04-30) : Sportmasszázs kezdődött a francia után, amit később írok meg, érezni hogy tanulta a masszázs minden elemét, profi. Semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Nagyon alapos, nem csak mímeli a masszírozást. Elég kemény, ha arról van szó (még Belláról írok). Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól.