Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Amy

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2019-05-11 11:15:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
4
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Amy +36702186702 101018 szexpartner

botosjeti a 2019-05 hónapi randiján történteket írta meg Amy hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy SMS-se indítottam előző nap ,mert elfoglaltságom lévén nem tudtam egyből hívni. Hamar jött is a megerősítő válasz a másnap reggeli időpontra, de kérte, hogy hívjam fel a részletekért. Este már felszabadultam, csörögtem. Letisztáztuk, hogy ki mit szeretne majd a holnapi viszontlátás reményében elbúcsúztunk egymástól.
Megközelítés
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
BKV járatokat nem ismerem a környéken, kocsival szoktam arrafelé járni. A cím eltéveszthetetlen mert az utca rövid, a házszámok meg egyértelműen látszanak. :)
Parkolás gyerekjáték. Bár mondjuk én péntek reggel voltam :) A környék nagyon diszkrét, csendes kis utcában lakik Amy.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Fürdő rendben van, a tusolást egy függöny nélküli kádban lehet megoldani gazdag tusfürdő választék mellett. Nekem külön tetszett, hogy illatmenteset is találtam. ;)
Szobában egy kényelmes francaiágy szobainassal, bárszékkel (nem csak dísz :)). Minden tiszta és rendezett, semmi kifogásom nem volt.
Ahogy a környéken, úgy a lakásban sincs nyüzsgés. Csak Te és Amy.
Amy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Nyilván mindig mást képzel el az ember fia, de csalódni nem csalódtam. Nem tini babaarcra kell számítani, hanem egy karakteres, női megjelenésre, amiből sugárzika kedvesség, nyugodtság, határozottság és a bujáság édes elegye. Amy teste meg abszolút jobb mint a képeken, nem látszódnak sajnos azok a szép idomok. Formás popsi és lábak, pici kis cickót. az összhatás hibátlan!
Ajtónyitáskor egy hálós egybe-ruha volt rajta, amit egy köntössel takart el némileg....egy darabig :P
1. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 101018 erotikus masszázs
3. Amy +36702186702 beszámoló Budapest 101018 erotikus masszázs4. Amy +36702186702 beszámoló 2019-05-11 11:15:46 erotikus masszázs 1010185. Amy +36702186702 beszámoló 2019-05-11 11:15:46 erotikus masszázs 1010186. Amy +36702186702 beszámoló 2019-05-11 11:15:46 erotikus masszázs 101018
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahogy visszatértem a fürdésből, a már említett köntösnek nyoma veszett. Néhány szó után belecsaptunk az 1 órás szeánszba.
A gyönyörű kis gazella test abban a sexy ruciban, az ágyon oldalt fekve várt rám. Finom csókokkal indultam a ciciken...és milyen jól tettem! Már rögtön az elején kaptam a nem megjátszós, őszinte visszajelzéseket. Jól reagált a kezdeti kényeztetésre. Persze Ő sem tétlenkedett, dobta magát rögön 69-be, ahol ízelítőt kaptam a híres francia leckéből. Nagyon kellemesen, kéz nélkül, teljesen torokra vette. Pár perc múlva kértem, hogy forduljunk oldalt a tükörnek, mert látni is szeretném amit csinál. Uraim! Ebben tényleg nincs hiba! Minden akadály nélkül lehetett tolni a rudat, egészen koppanásig.
Ismét pózváltás volt, ezúttal Amy javaslatára. Jött a híres fejlelógatós DT+kényszer!!! Uhh!! Eddig soha nem látott és halott dolgok tárultak elém, amik nagyon beégtek a retinámba és a fülembe. Öklendezés, zacsinyalás, fejet alulról megtartva torokbaszás. Bocsánat, de ezt nem lehet szebben megfogalmazni. A leggyönyörűbb pedig az volt, hogy miközben simogattam Amyt, éreztem a testén többször is átfutó libabőrt. És még élvezi is??? :O
Mennyei volt! Ezután mellkasa fölé térdelve helyezkedtem el és úgy adtam a szájába. Csináltam mindenféle intenzitással és közben nyúlkáltam hátra finom kis puncijához. Itt is lehetett érezni, hogy valódiak a reakciók.
Kicsit túl voltunk a félidőn, mikor kértem a gumit. A ruha már has környékére le volt tolva fentről, így csini popsiját díszítette még némi textil. Befordult nekem kutyusba. Na, mondom itt végem lesz, mivel ez a gyengém és már 3 napja tele volt a zsák. Markoltam, paskoltam a fenekét Amy meg csak biztatott és élvezkedett. Volt itt olyan csattogás is közben, hogy azt hittem, kopogtatni fognak a szomszédok :)
Jöhetett egy másik kedvencem : szemből, lábakat felemelve. A ruha még mindig fent volt és a vizuális élményt ez csak még jobban fokozta. Bárhogy és bármit csináltam, a kéjt láttam az arcán.
Na, mondom itt az ideje a popsinak. Kis előkészítés után "nyitottam volna a hátsó kaput", de már a fáradtság jelei mutatkoztak rajtam, miközben a fülcimpámon is már csordogált a verejték. Előzékenyen felajánlotta, hogy akkor tegyem be hátulról. Éreztem, hogy most ehhez kevés leszek, így birtokba vettem a puncit megint, immáron az ágy szélénél állva, miközben Amy totál bepucsított. Kérés nélkül ezen póz minden formáját demonstrálta: hátra nyúlt a fenekéhez néha, olykor teljesen lenyomta magát az ágyra és széttárta kezeit, jelezve, hogy úgy és azt csinálok Vele, amit szeretnék. Imádtam Őt így ebben a formában, de sajnos idő és energia hiányában lassan be kellett fejeznem. Mikor kihúztam és kicsit hátraléptem, már tudta mit kell csinálni, nem kellett magyarázkodni. Még egy kis mélytorkos majd irány a célegyenes. Kezembe vettem az irányítás és a golyók nyalogatása mellett Amy szájában és arcán könnyebbültem meg.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen fullos, 1 órás programon voltam. Ezért cserébe az alap virágszálak másfélszeresét vittem. A popón kívül mindent igénybe vettem amire vágytam.
Mivel először találkoztunk, előre adtam át az ajándékot, amit a fürdőbe készülődés közben a komód sarkára helyeztem.
Rózsacsokor
botosjeti nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy olyan partnert kerestem, aki nem csak reklámozza, de élvezetből meg is teszi amit kiír. Nos, Amy pontosan ilyen. Végre elengedhettem magam és gátlások nélkül kiadhattam magamból mindent. Ő volt az első akitől úgy távoztam, hogy egész napra ki voltam facsarva! :) Aki pedig még nem volt Nála, ne sokat gondolkodjon!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról


2019-06-05 15:16:20
Pontos, részletes, ezért is mentem el a kisasszonyhoz
Mutasd mindet

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2018-10-08) : Amy négykézláb az ágyra heveredett én pedig elé álltam: kezdte éleszteni a farkamat: bekapta, persze teljesen és ahogy nőtt a szájában úgy ment le a torkára. ahogy lecsusszant úgy mozgatta fel-le a nyelvével

(2018-08-09) : Viszonylag vastag farkam van, de tövig nyeli a legtöbb poziban, és csak kevésszer érezhetőek a fogai a tövénél, pedig mostanában több híres torkozóbajnoknak is nehézséget sikerült okoznom.

felejthetetlen: 30db
(2023-12-14) : A fürdőből érkezve már meztelenül várt az ágyon négykézláb, oldalt helyezkedett, és oldalról kezdte a léc kezelését, szép fokozatosan teljesen eltüntetve. Jó nyálasan, mert így szeretem. (ha nem így szeretném, szerintem akkor is így csinálná) Ez a felszopás rész tartott pár percig, majd érdeklődött, hogy fojtassuk-e fejlógatós pózban

(2023-09-25) : Nyalakodás után újra a szájába vett és kezdetét vette az újabb mélytorkos kényszer francia ismét magától húzta rá magát. Persze besegítek és most már én diktálom az ütemet és jól megdugom

(2023-08-01) : Sebaj lesz francia, amit szeretek, és éreztem Amy is. Indítottam fodrospunija nyalásával., ujjazásával. Gyorsan nedvesedett, fejét hatra vetve, nyögdécselve élvezett. Ciciket markolásztam.

nagyon jó: 39db
(2024-01-14) : Az ágy szélére feküdt hanyatt, lelógatta a fejét a matracról, én meg szembeálltam vele és elkezdtem így dugni a száját. Na ez megint csak hihetetlen érzés volt, egyszer-kétszer volt kis öklendezési reflex, de mondta hogy ez ne zavarjon, nem kell megállni,

(2023-12-22) : Először tőle szokatlan módon lágyan kezdi majd egyszer csak lendületet vesz és már tövig a torkában a farkam. Megfogom a fejét, rajta tartom legalább fél percig, érzem ahogy a szaján a faszom mellett veszi a levegőt.

(2023-12-06) : Megpróbáltuk a kölcsönös franciát. Nah tisztelt Makktársak! Minden igaz amit leírtak a csajsziról eléggé szeret szaxofozni. Mint mondtam extrát nem kértem de nem is volt rá szükség. Mert olyan jól csinálta hogy egyből vigyázban állt kis pasi.

: 57db
(2023-10-28) : her french knows no end and her rhythm is in tune with her partner. Its easy to get lost in the moment and plunge deep and hard though she does it on her own.

(2023-08-30) : Párszor rábukott, majd szólt nyugodtan toljam ám a fejet rá, én zavaromban, eleinte ezt nem is realizáltam, ezt követően toltam a torkában keményen. Többször, jó néhány másodpercig bent tartottam, majd hagytam egy kis levegőt is.

(2023-08-06) : 1 órára mentem, kimondottan mélytorkos-kényszerfrancia miatt, szex nem volt, csak francia, amit nagyon élveztem. Röviden: feketeöves, végtelen torokkal