Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Tia

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-05-06 16:00:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Tia +36307539086 100924 szexpartner

AnakinS a 2019-04 hónapi randiján történteket írta meg Tia hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
3
Telefonon próbálkoztam de nem értem el így maradt az oldalon az üzenet írás amivel sikerrel jártam. Utána már telefonon is elértem és egyeztettünk időpontot amit VTR-en megerősítettem .Már a hangja is nagyon cuki volt a telefonban így már alig vártam a randit. A telefont ő kezeli ezért nehéz elérni és napi limitált számban dolgozik a partnerek tekintetében. A hirdetését itt az oldalon találtam már régebben de mivel időm szinte semmi ezért kivártam a megfelelő pillanatot hogy egyeztessünk .
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A címet a GPS segítségével könnyű megtalálni , parkolóhely mindig van a környéken szinte bárhol. A tömegközlekedés se annyira rossz de kocsival egyszerűbb a megközelítés bár én mindenhova autóval megyek . A házat a leírtak illetve az elmondottak alapján nagyon könnyű megtalálni eltévedni nem lehet. A BKK járattal érkezve a helyszín könnyen elérhető egy rövidebb sétával.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tízemeletes panelház a helyszín ami szépnek mondható akárcsak a környezete.A kapuban a megadott infót követve a lakáshoz érve nyílik az ajtó és egy szép előtérbe érek ahonnan minden helyiség látszik amik rendezettek. A szobába egy nagy ágy található mellette egy szék ahol a ruhát le lehet tenni de inas is van ha valakinek arra lenne szüksége. A fürdő ugyancsak rendben van sok tusfürdővel felszerelve amik közül lehet csemegézni bátran , különféle illatok és szájvíz is található amik a felfrissülést szolgálják. A törölköző minden tekintetben tökéletesnek mondható , jól szívja a vizet valamint megfelelő méretű. Tisztaság volt minden helyiségben ahol megfordultam mert házigazdám ezekre nagyon ügyel.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tia egy nagyon csinos sexi lány akinek csodás alakját a rajta lévő falatnyi ruha igencsak kihangsúlyozza, és azok a mellek hát gyönyörűek pont megfelelő méretben ahogy annak lenni kell. Az arca szép és mosolygós akárcsak a kacérságot tükröző szemei. A képeknek teljesen megfelelt a hölgy de persze ahogy lenni szokott élőben mindig szebb látvány fogad és ez így van jól.Nekem nagyon bejön a hölgy mind testalkat mind megjelenés mind viselkedés tekintetében kevés ilyen leányzóval találkozom mostanában.
1. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 100924 erotikus masszázs
3. Tia +36307539086 beszámoló Budapest 100924 erotikus masszázs4. Tia +36307539086 beszámoló 2019-05-06 16:00:42 erotikus masszázs 1009245. Tia +36307539086 beszámoló 2019-05-06 16:00:42 erotikus masszázs 1009246. Tia +36307539086 beszámoló 2019-05-06 16:00:42 erotikus masszázs 100924
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A szobába belépve a ruháimat levéve elkezdtem simogatni mert azok a fantasztikus mellek és az a fenék hát legszívesebben sose engedtem volna el . A fürdőben végig azon gondolkodtam hogy hol fogom kezdeni vele az ismerkedést de mindig elvesztettem a fonalat. A szobába visszaérve törölköző le és indult az ismerkedés simogatások majd csókok következtek nem túl gyorsan inkább szenvedélyesen majd gyorsabban közben simogattam eszméletlen testét ahol értem . Melltartó le majd a melleit vettem kezelésbe csókokkal halmoztam el ahogy illik , ezután az ágyra keveredtünk és fentről lefele indulva kezdtem feltérképezni gyönyörű testét apró puszikkal haladva lefelé a combok közé. Megérkezve a fenséges kehelyig az alsón keresztül puszilgattam majd az levéve folytattam az ismerkedést a helyszínnel . Nagyon finom hamvas puncija van Tiának élmény puszilgatni csókolgatni és látván hogy ez neki is tetszik folytattam tovább a nyelves puszilgatást , apró rángások jelezték hogy jó úton járok majd egyre sűrűsödtek ezek az ingerek amikor a fejem is megfogta és ott tartotta majd a kezét odatéve jelezte hogy már elég lesz és pihenésre van szüksége . Még pár percig puszilgattam a környéket majd átadtam magam ajkainak amik szépen lassan végigpuszilgattak, majd lent az elejétől a végéig finom puszikat majd csókokat kaptam közben iszonyatosan jó nyelvmunkával párosítva . Majd a makkomat bekapva finoman fel le szívogatva közben a nyelvével körbe körbe járva izgatott ami fantasztikus érzés volt szinte bármely pillanatban el tudtam volna menni de ő nem engedett csak hajszolt az őrületbe . Volt amikor csak a szájában tartott és csak a nyelve játszott a makkom alján ami minden pillanatban az ide oda tartó nyelvcsapások miatt majd szét robbant . De nem bírtam tovább és mondtam hogy így szeretnék elmenni mert nem bírom és az érzés az leírhatatlan minden pillanatban, így lett végem hatalmas kitöréssel majd a szájában tartva hagyott lenyugodni utána elment a fürdőbe majd visszatérve megtörölgetett . Az ágyon pihegve beszélgettünk simogattuk egymást és még egyszer őrületesen jó popsijára tapadtam és simogattam csókolgattam amíg csak lehet de az idő elszaladt és mennem kellett először a fürdőbe utána vissza a szobába . Még egy ölelés és csók majd a búcsú következett de az emlék sokáig megmaradt .
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Még a randi előtt megbeszéltük hogy csak a kiírtakat vállalja semmi mást és ez van az alapban extra nincs külön semmi. Teljesen korrekt volt egész idő alatt amíg nála voltam és azt kaptam amit megbeszéltünk de figyelte hogy mit szeretek és azt csinálta ami nekem jó volt. Érték arányban teljesen jól éreztem magam sőt nekem nagyon megérte a várva várt randi mert nagyon régen szerettem volna eljutni hozzá és nem kellett csalódnom azt kaptam amire vártam és vágytam.
Rózsacsokor
AnakinS nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nagyon kedves aranyos lányt ismertem meg személyében akihez még fogok jönni az biztos mert olyan emlékek vannak bennem amiket nem felejtek el egyhamar . Az oldalon hirdető lányok közül egy nagyon kedves gyöngyszemet sikerült találnom , remélem vannak még ilyenek de mostanában már a tapasztalatok sajnos nem ezt mutatják. De örülök nagyon hogy sikerült már a telefon beszélgetés alapján jól választanom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról


2019-05-10 11:34:48
Tartalmas, informatív beszámoló. A jobbik fajtából. Nekem tetszett.

2019-05-07 21:01:20
Nem ártana, ha a tagmondatokat vesszővel elválasztanád.

2019-05-07 14:07:29
A beszi jó. Adhatnám átlagosra, de akkor AnakinS-nek hívnának.
Mutasd mindet

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 28db
(2024-03-07) : Tia megszólal: csinálunk is valamit. Helyeslő válaszom után máris keresztben. Megnyalja lompit,mint fagylaltot szokás és már pörög is nyelve makkomon.

(2024-02-15) : imádom mikor úgy franciázik hogy èn előtte állok ő pedig előttem tèrdel vagy guggol. Megunhatatlan feeling, ès jól használja a kezèt, száját egyszerre. Míg farkam a szájában, kezèvel is izgat.

(2024-01-12) : Érezve keménységét már indult is és nyelve már nyalogatta is makkomat. Haját másik oldalára dobta, hogy lássam is. Farkam is meg nyelve is ficánkolt, ha nagyon akkor szájába vette a beszterceit. A zene szólt és Tia felvette a ritmust.

felejthetetlen: 49db
(2024-02-26) : Hímtagom a szájában ki-be mogzott ütemesen, közben a kezei a zacsimmal játszadoztak. Én közben oldalról csodáltam ahogy fölém gömbölyödött. Kezeimmel hol a fenekét, combjait, hol a két csodás cickót simogattam, markolásztam.

(2024-02-01) : Tius észvesztően finom és izgató nyelvét a legérzékenyebb testrészemen. Felváltva gyors és pörgő nyelvjátékkal kényeztetett, majd mélyen az ajkai közé véve csodálatos szopizással repített egészen magasra az élményhullámban.

(2023-10-26) : Vattacukor helyett kőkemény pajkosságból vannak! Délen a számmal teszek Tia kedvére, csukott szemmel élvezi. Szapora légzései vezetnek az úton. Megkérem, majd tanítson: pontosan miként jó neki, ha már ezennel megtört az évente-egyszer-jövök. Remegősen, combfülszorítósan, kézzel érzékenységet jelzősen zárja ezt a részt, majd suttog egy kérdést... Csere?

nagyon jó: 74db
(2024-03-13) : Tőlem bal oldalt ülve kapta szájába kemény hímtagomat. Nem vette be mélyen, mégis mennyei volt a franciája. Nyelvével, mint mikor csókolt, játékosan nyalogatta makkomat a gumin keresztül.

(2023-10-18) : Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból.

(2023-08-21) : Lovagló pozban kezdtünk, at ő tempójával, lágyan ringatózva, közben a mellbimbóit szopogattam a melleit gyurmáztam, illetve csiklóját simiztem hátulról.

: 46db
(2023-11-23) : A francia tenyleg fenomenalis, szeles a repertoar. Egy pillanatra el is kepzeltem, hogy marad inkabb igy, de erezni akartam belulrol is. Nem szoktam valtogatni a pozokat, 1 max 2. Nala maradtam a misszinel vegig.

(2023-11-01) : A vizsgát jeles erdemjeggyel zárta.😂 Gumit húztuk és lovaglóban kezdtünk, és így utólag úgy látom, hogy vele ez a legjobb póz. Átmentünk misszibe is és kutya pózba is, majd végül a melleire elveztem.

(2023-09-19) : Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam.