Kiemelt
Franciska(40+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-04-27 09:40:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Fanni +36203267583 100781 szexpartner

lollo29 a 2019-04 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt az oldalon üzenetváltásokkal, illetve VTR-en. Majd felhívtam telefonon is.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A főváros egyik leginkább forgalmasabb része, könnyű megközelíteni. BKV-val szerintem a legkönnyebb én is azt választottam...4-6-os villamos a közelben áll meg, 3-as metrótól is 5perc gyalogosan.A címet pontosan megadja, egyszerű megtalálni. Aki autóval érkezik, annak gondolom a legjobb a Corvin plaza parkolója, vagy ha a közeli utcácskákban talál helyet akkor az nagy szerencse.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás,ahol Fanni rendel, egy modern építésű ügyes kis kélylak. A tömb egyik felsőbb szintjén található, nem túl nagy de ennek a célnak tökéletes. Kis előtér, onnan nyílik a fürdő, majd egyből a háló/szoba. Elég nagy franciaágy, szék ahoha a cuccaidat le tudod rakni. A szobában romantikus félhomály uralkodott, pont kedcsináló egy ilyen eseményhez. A fürdőben elegendő tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő a tusolóból. Egy korrektül rendben tartott kis takaros lakás.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát mit is tudnék én újat mondani. Már többen megírták, hogy mennyire gyönyörű, így hát én is már rág óta szemezgettem Fanni hírdetésével, egyszerűen muszály volt megnézzem élőben is. Ajtónyitáskor egy nagyon szép arcú mosolygós lány bukkant elő az ajtó mögül. Egy fekete köntösben fogadott, alatta csak egy melltaró volt. Nekem teljesen az ideálom, nem túl vékony, de nem is molett. van mit fogni rajta....és hát azok a mellek, csodálatosak. Az összbenyomásom nagyon pozitív teljesen rendben van, és mindemellé társul közvetlensége, és kedvessége, ami nekem nagyon nagy pozitívum.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 100781 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 100781 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-04-27 09:40:36 erotikus masszázs 1007815. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-04-27 09:40:36 erotikus masszázs 1007816. Fanni +36203267583 beszámoló 2019-04-27 09:40:36 erotikus masszázs 100781
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ajtónyitás után puszival üdvözöltük egymást. Nagy mosoly rajtam, meg hát rajta is. Kicsit izgultam, mert még sosem voltam nála, de ez szerencsére abban a pillanatban megszünt ahogy beinvitált a szobába. Cipőt lehúztam a kis előtérben, majd a szobában kisebb beszélgetésbe elegyedtünk,...megkérdezte, hogy megfelel-e nekem...naná, hisz csodálatos!.. majd megmutatta a fürdőt. Gyorsan letusoltam, és már indultam is vissza, alig vrtam hogy vgre hozzaérjek. Mikor visszatértem a fürdőből, ő már meztelenül várt, az ágy mellett állva. Megkérdezte, hogy a tetoválásai zavarnak-e, de engem abszolút nem, sőt egyenesen tetszettek, nagyon profi munka. Végigsimítottam a vállait, karját, majd leheltem egy csókot a nyakára, ami úgy érzem hogy nagy kedvence, hogy csak puszilgatni, csókolgatni a testét. Majd így haladtam, lefele, pár puszi a melleire is, amik fantasztikusak, már itt kezdtek sóhajok jönni, és szóvá is tette, hogy nagyon jól esik. Az ő keze is kezdett elkalandozni, meg is találta a velem egykorút, és kezdte érzékien simogatni. Énkozben szüntelenül puszilgattam a nyakától a vállain keresztül a cicikig, közben meg folyamatosan sóhajtozott. Erre a kis ,,állófógadásra'' egyszer csak megkért hogy mit szólnék ha lebújnánk az ágyra...nekem sem kellett több, máris eleget tettem ennek a kérésnek, már indultunk is, de közben nem engedtük egymást. Ahogy lekerültünk az ágyra, kérés nélkül kényeztetni kezdtem, lassan haladva a szájától, a nyakán, ciciken keresztül a mézescsuporig. Azt állapította meg hogy vigyázzak mert ezt folyamatosan el tudja viselni, nekem sem kellett több ,azonnal belenyalintottam finoman, érzékien a punciba, majd elkezdtem a francialeckét, amit hatalmas sóhajokkal, nyögdécseléssel viszonzott, és ez egyre csak hangosodott. A teste hullámzott, meg-megremegett. Én közben kalandoztam a combjai, pocija és a mézescsupor között. Picit izgattam a gátat, fenekét is, de az ujjazás az kizárt. így el is röppent, majd felkúsztam egy csókért, mire ő megkérdezte, hogy kényeztethet-e...hogy is mondhattam volna nemet minderre, hát persze. Lágyan hosszanpuszilgatott nyaktól lefelé, majd elért a szerszámhoz, azt is hosszannyalva óvatosan bekapta, egyre mélyebben, közben nem hagyta szárazon a környéket sem, golyók is kaptak rendesen. Őrületesen jól csinálta, néha egészen lenntartotta, felengedte, majd újra vissza, tövig...mondjuk nem volt nehéz dolga az amúgy sem túl nagy méretemmel.
Mindez folytatódhatott volna elég hosszú ideig, de megkérdezte, hogy szeretnék-e védőfelszerelést, vagy folytassa. Én a felszerelés mellett döntöttem, majd lassan beleült, kis sikosító használatát követve. Lassan kezdett el mozogni rajtam, tekergette a derekát, közben puszilgatott, csókoltuk egymást...nagyon barátnős volt. Kicsit fokoztuk a tempót is rámhajolva a fenekét tartottam, és diktátam kicsit a tempót...hangjából ítélve nagyon jól esett neki. Megkérdezte, hogy nem szeretném szemből...erre én elfogadtam, mert ez az egyik kedvencem. Gyors helycsere után így folytattuk, szeretkezősben, összefonődva, csak úgy húzott magába, közben sóhajok, nyögések hagyták el folyton a száját. Csókolóztunk, összegabalyodtunk, majd egy erősebb roham után éreztem hogy itt a vég, és nem is akartam magamban tartani így hát nagyot élveztem, és azt hisyem neki is itt volt a második. Hagyott lenyugodni, közben puszi-puszi.
Letisztogatott, majd énis megtörölgettem magamat. Felajánlott egy tusolási lehetőséget a végén, de mivel közel lakom és fáradt is voltam, így indultam haza, itthon letusoltam. Öltözés, és remegő lábakkal,fájó szívvel elbúcsúztunk, két puszit követően....az ajtóban még gondolkodtam, hogy hosszabbítanék, meg is volt beszélve hogy van lehetőség, de majd legközelebb.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás teljesen korrekt, pesti átlag. D e van bővebb infó is ahol minden le van írva, teljesen korrekt. Elég bőséges az étlap, nem vettem extrát ígénybe...nem is tudom van-e. Nagyon ajánlott kategória....biztos visszamegyek.
Rózsacsokor
lollo29 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó volt együtt lenni egy ilyen gyönyörű lánnyal, nagyon élveztem az egészet. Lehet beszlégetni vele, a szexben nagyon jó, öszességében feltöltődve távoztam tőle. Nem csak simán túl akar esni rajtad, hanem érződik, hogy odafigyel, és abban jár hogy neked jó legyen. Örülök, hogy megismerhettem egy ilyen fantasztikus lányt!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2019-05-10 17:30:22
4Egy ilyen hosszú és ilyen részletes, őszinte hangvételű beszámoló csak jó minősítésű lehet

2019-04-29 16:32:02
Számomra a jelentős mennyiségű elgépelés és nyelvtani hiba ellenére is jól megírt; hozzá tudtál tenni a Fanniról kialakult képhez.
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 22db
(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

(2023-01-22) : de aztán volt kedvező jelzés, mert Fanni felhúzta a lábait és teljesen kitárulkozott nekem, úgyhogy semmi nem akadályozott meg abban, hogy újra fel-le szánkázzak nyelvemmel a kitárt puncin és ezúttal a hüvelyét is birtokba vegyem.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 90db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.