Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Liza

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-04-24 11:01:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Implacabile!

Köszönöm a beszámolót! Nagyon megleptél vele, mint ahogy a látogatásoddal is.
Szoktam válaszolni a belső chat-re, bár csak bizonyos időközönként pillantok rá.
Célszerűbb, gyorsabb a telefon ;)
A VTR alkalmazás valami oknál fogva nem akar működni a telefonomon. És ez azért is gond, mert így nem igazán tudok ajánlani... pedig vagytok néhányan a szívem csücskei, akiket nyugodt lélekkel ajánlanék közeli és távoli kolléganőimnek.
Visszatérve ránk: megeptél :)
Tudom, milyen eloglalt a Királynő első és legjobb titkosügynöke, de azért jól esett, hogy a felderítetlen -esetleg befejezelten ügyeinek kusza szálai egy padlásszobába vezették lépteidet ;)
Stílusosan nekem más zenék pörögtek a fejemben... mikor ajtót nyitottam: Golden Eye... és volt egy pont... amikor tatamit magam alól kis hiján feltéptem, McCartney refrénje visszhangzott: Live and let die...
Egyszóval fergeteges volt nekem is ;)
És még ezt is lehet fokozni ... ;)

Várlak vissza!
Sokszor csókollak: Liza

Beszámoló Liza +36209240243 100729 erotikus masszázs

Implacabile a 2019-04 hónapi randiján történteket írta meg Liza hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Lizát még korábban, a Stadionoknál végzett tevékenységével kapcsolatosan ismertem meg legnagyobb megelégedésemre, aztán elköltözött máshová. Tartottuk azért a kapcsolatot, és Húsvét előtt elérkezettnek láttam az időt, hogy egy idő előtti locsoláson vegyek részt - immár az új helyen. Nosza kaptam a telefont (mert az oldalon már nem fogad üzeneteket és VIP-bejelentkezést sem támogat sajnos) és személyesen egyeztettem le a vágyott délutáni időpontot. Azonnal sikerült elérnem és az általam preferáltnál fél órával későbbre le is stipistopiztam a tatamit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A kapott cím a Nyugati térhez (idősebbek Marx térként is ismerhetik) van igen közel, tehát a tömegközlekedés gyakorlatilag minden irányból és a BKK szinte bármely járműfajtájával (kishajóval azért nem) elérhető. Kocsival is jól megközelíthető, ezzel kapcsolatban Liza adja is az instrukciót, hogy a Westendet ajánlja a parkolásra. Így is tettem. Sajnos karbantartási munkák miatt csak a zsúfolt mélygarázs volt elérhető, de találtam azért helyet.
A házat is könnyű megtalálni, szintén a kapott tájékozódási pontok segítenek. Gyengébb lelkivilágú makktársak a Lizával történő találkozó előtt a sarki búfelejtőben bedobhatnak egy szíverősítőt is...
A ház elől egy újabb adategyeztetéssel a kapukódhoz is könnyen hozzá lehet jutni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kapun bejutva mindenkinek - még ironmanszerű tulajdonságokkal felruházott kollégáknak is - melegen ajánlom a felvonóhasználatot (mert mégiscsak szanzsé kifulladva érkezni Lizához). A megfelelő emeleten a megfelelő ajtó mögött várt Liza és a gyanútlan belépésem után a nyakamba ugrott.
A lakás maga számomra egy különleges hely, mert kétszintes. Alul van a fogadótér, illetve a masszázs során nem érintett helyiségek, a lépcsőn elérhető "emeleti rész" pedig a kéjek helye. Itt vannak a dolgozószobák illetve a hozzájuk való fürdő. Kiváló az elrendezés. A szoba, melybe Liza terelt végre nem egy lakótelepi félszoba, hanem egy megfelelően tágas klasszikus bérházi terem, a közepén elhelyezett (elég kemény) bukfencmatraccal. Van hely lepakolni a ruházatot (ami lassan haladt, mert Liza folyamatosan incselkedett). Végül egy törölközőbe csomagolva azért eljutottam a fürdőszobába is. Kádas-zuhanyfüggönyös, de valahogy most nem sikerült a függönyt magamhoz ragasztani. Az előzetes incselkedésnek köszönhetően gyorsan végeztem, mert vágytam már elterülni a bukfencmatracon. Ja, mind a fürdő, mind a szoba abszolút rendben van, tusfürdőket is találtam és a törölköző is megfelelően itatta, amit itatni kellett.
Liza külseje
Arc:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Szerintem a képei jól bemutatják, amit a valóságban is kaphat az ember. Ha még a melléjük csatolt paramétereket is hozzá olvassuk, akkor kerekké válik a kép. Liza egy magas, formás, nem törékeny, kedves, mosolygós hölgy, aki gyakorlatilag a belépéstől fogva sikeresen oldja a (bennem nem lévő) feszültséget. És folyamatosan incselkedik, csókol, simogat. Egy fehérnemű szettben volt érkezésemkor, ami gyakorlatilag azonnal megmutatta, hogy mire számíthatok a fürdés után. És amikor visszaértem a szobába a törölközőbe öltözve, kikövetelte, hogy azonnal távolítsam el róla a fehérneműt, miközben ő is lerántotta a törölközőt rólam, nehogy a vizes törölközőben még felfázzak. Na szóval nehéz volt uralkodni magamon, amikor az immár meztelenné változtatott Liza a hasonlóan túlöltözött Implához dörgölte a ....
Lényeg a lényeg, nekem nagyon bejönnek az ilyen korú-formájú-habitusú hölgyek. Olyat nem is tudok mondani, ami ne tetszene rajta.
1. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 100729 erotikus masszázs
3. Liza +36209240243 beszámoló Budapest 100729 erotikus masszázs4. Liza +36209240243 beszámoló 2019-04-24 11:01:52 erotikus masszázs 1007295. Liza +36209240243 beszámoló 2019-04-24 11:01:52 erotikus masszázs 1007296. Liza +36209240243 beszámoló 2019-04-24 11:01:52 erotikus masszázs 100729
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Az előzményekből leszűrhető, hogy nehéz volt eljutnom a bukfencmatrachoz és még nehezebb a hasonfekvéshez. De végül - némi svédtorna és a norvég balneológiai társaság kézikönyve segítségével - sikerült elhelyezkednem, mire Liza is végignyúlt rajtam. Erre nem számítottam, ezért a kézikönyv egyes fejezeteit újra fel kellett lapoznom. Aztán előkerült valami olajszerű, amivel a viszkozitási koefficiens is be lett állítva a határértékek közé és megkezdődhetett a masszázs, ami tekintettel a derekam kissé rozoga állapotára nagyon jól esett. Az is kiderült, hogy erősen térgörbe a gerincem. Liza nem sajnálta sem az időt, sem az olajat, lelkiismeretesen végighaladt minden fájó és kevésbé fájó ponton, helyenként elidőzve egy-egy problémásabb csomónál. Tökéletesen ellazultam, elfelejtettem a napi gondokat - ami valljuk be, az ilyen jellegű erotikus kényeztetések alapja kell legyen, hogy a későbbi ficerészés már nyugodt és odafigyelő állapotban történhessen. Szóval feküdtem ott a matracon, halkan beszélgettem Lizával, aki gyúrta közben a gyúrnivalóimat, hallgattuk a zenecuccból a nagy román indián pánsípművész által fújt jaguárvadító zenét és csendben telt az idő. Ezt abból szűrtem végül le, hogy Liza ismét végigcsúszott testével a testemen és beleszuszogott a fülembe - sőt apró kis csókokat is elhelyezett rajta. Ez gyakorlatilag óazték jelnyelven azt is jelentette, hogy időszerű lenne megfordulni, hogy a másik oldalam is piruljon.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
A megváltó pördület után ismét a viszkozitás előidézése került az előtérbe, hogy a terepet előkészítsük a csúszkáláshoz, amit Liza kisvártatva el is kezdett, minden hegymenetnél tartalmas csókolózást kezdeményezve. (Nem szájrapuszi, nem mismásolás, hanem a témába vágó gyakorlati útmutatók alapján kivitelezett csókolózás). Nem csoda hát, hogy a vonzó test, a terepen sikló mellbimbók és egyéb stratégiai alakzatok, valamint a csókot követelő ajkak gerjedelmet idéztek elő, amit Liza széles mosollyal konstatált. Ezt egy-egy lejtmenetnél közelebbről is szemügyre (majd nyelvügyre) vette, amit harsányan helyeseltem. Nem hagyott ki ott sem semmit a csatolt részekből sem, így kis idő múlva komolyan a román pánsípos indiánra kellett koncentrálnom, mert még nem szerettem volna elpuskázni a lehetőségeimet. De éreztem én, hogy a pánsíp ide kevés lesz, így határozottan helyet cseréltettem magammal, hogy szemügyre vegyem az ellenfelet is. Pár perc alatt rá is éreztem a megfelelő stratégiára, ami határozott nyelvmozdulatokat indított el. A hatást jól mozizhattam fel-felpillantva , mert mind a combok, mind a hasfal rezegve jelezte, hogy igencsak jófelé kapisgálok. Aztán el lett kapva a fejem a hajamnál és erősen "oda" lett nyomva. Nem ejthettem hát foglyokat, hanem végigvittem a hadműveletet, amit Liza is remegve és meglehetősen hangosan helyeselt...aztán pihegett, miközben galád módon nem hagytam békén.
De eljött az ellentámadás ideje és hanyatt lettem lökve és innentől ellentmondást nem tűrő, határozott "kínzás és kivégzés" vette kezdetét, melyben az összes eddigi főszereplő és epizódszínész részt vett és az összes külső helyszínen játszottunk - mert valahogy Liza is rám keveredett fordított helyzetben. Nemsokára éreztem, hogy vége mindennek és csak lőttem és lőttem. Az idő megállt egy kis időre, míg újra meghallhattam a román pánsíp hangját. Szilvia kolléganőt nem láttam, így gyaníthatóan savval kezelték a töltényeket.
El kellett telnie egy kis időnek, amíg el tudtam vánszorogni a fürdőszobába az olajos nyomok eltüntetése céljából.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A korrektséghez kétség nem férhet, minden maximális odaadással és magas szintű kivitelezéssel történt. Az utólagosan (gondolom ez az előéletünknek is köszönhető) a csokis tálca alá becsúsztatott ajándékot is abszolút helyénvalónak és arányosnak gondolom.
Rózsacsokor
Implacabile nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyon jó volt a hangulat, és egy pillanatig sem éreztem azt, hogy "na, ide se kellett volna eljönni", sőt inkább azt éreztem, hogy "ide vissza kell jönni". Az erotikus masszázs műfajban minden megkaphatót megkaptam. Jelzem, hogy visszafelé is javasolom a lift igénybevételét (ironman, stb...részére is), mert garantáltan remegnek a lábak. Még a dolgozószobából a fogadótérbe vezető lépcső is gond ilyenkor, nemhogy X emelet...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Liza erotikus masszázs beszámolójáról


2019-04-26 22:05:25
Mivel a verbális és (fizikál-is) nyelvelési útvesztő minden kanyarja pont megfelelő sebességű, a nyájas olvasó sem sodródik ki az események követése közepette. Így végül az ajánlás (is) sikeresen célba ér(t). Grat, kösz.

2019-04-26 09:11:31
Még nem volt szerencsém a Hölgy társaságát élvezni, de ahogy olvastam szinte ott voltam.

2019-04-24 23:06:00
Kiváló ügynökünk fel és ki lett csavarva, ez teljesen rendben van, mert a beszámoló a szokásosan magas színvonalú. Nem lep meg, hogy költői magasságokba emelkedett olykor, mert Liza ilyen, s ekkora. És még fokozni is lehet....

2019-04-24 19:44:39
Mind a hasonlatok, mind a szófordulatok, és persze a hiteles írás tette ezt a szösszenetet ilyen kiválóan olvashatóvá! Nagyon jó lett, és hát Liza?...nos Ő az a csodás masszőz akiből valószínű nincs még csak hasonló sem. A rutinja, az odaadása páratlan, a remegős távozás most nekem is beugrott, kapaszkodtam, hogy a lépcsőn össze ne törjem magam! élményetekhez!

2019-04-24 19:24:11
Az igazán kiemelkedő beszi jellemzője, hogy annak is élmény, aki már járt Lizánál és igazi kedvcsináló azoknak, akik még nem részesültek a Liza által nyújtott gyönyörökben és oda-vissza preferálják a liftet. Úgy tökéletes, ahogy megírtad.
Mutasd mindet

FunkciókLiza legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-05-31) : A masszírozás az elsőkörös kényeztetésem után vette kezdetét, mikor is a tatamiról átfáradtam a masszázspadra, a meszesedő nyakam, hátam, és vállaim is kitűnő kényeztetést kaptak, Lizácska nagyon finom, ugyanakkor kellően erős és tűpontosan precíz kezei által,

(2021-05-17) : Ez idő alatt Liza kissé át helyezte a masszázs padot, amelyen hanyatt fekve helyezkedtem el. Liza a fejem mögé ült és megkezdte fejemen a nyirok masszázst. Mindkét kezének ujjai szimmetrikusan de nagyon finoman és puhán érintették arcom és fejem meghatározott pontjait.

(2020-10-26) : Liza megkezdte masszírozásomat, olaj került hátamra és elkezdett dolgozni keze. Nem először voltam így most valahogy azért egész másnak éreztem. Finomak voltak az érintései, de valahogy jobban csiklandoztak, érzékibbnek tűntek. Kezei a hátamról fel szaladtak a nyakamig, finoman körbe érintették, meg birizgálva közben fülcimpámat is. Gördültek az ujjak, az ököl a gerincem mentén, le siklott keze egész a lábaim közé finom érintések, benyúlások közepette.

felejthetetlen: 15db
(2023-09-08) : Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé.

(2023-07-18) : Jócskán elidőztem és vissza-vissza tértem cicijeihez is. Bejártam környező testtájait, nyaltam-faltam, habzsoltam, simítottam, simogattam ahol csak értem.

(2023-06-13) : Nem csak keze kényeztette finoman, lassan, érzékien hanem a szája is. Egyre magasabb szintű érzelmi állapotba kerültem, de Liza nem sietett. Fenntartotta keménységét és közben keze zacskóm is megjárta majd lejjebb haladt és a popómat is izgatta.

nagyon jó: 22db
(2023-04-03) : Azonban egy pillanat múlva Liza gyönyörű hosszú ujjainak finom érintését érzékeltem, vádlimon, combomon, hátamon, nyakamon érintettek táncoltak siklottak ujjai. Hol itt hol ott érintettek meg, jártak a testemen sokfelé. De nemcsak ujjai érintettek, hol szája hol mellbimbói, gyönyörű cicije érintették a testem, felváltva és meglepetésszerűen! S

(2022-02-12) : Egymáshoz simulva merültünk el beszélgetésünkben, majd ruhájától megszabadítva csókok özönével halmoztam el nyakát, testét, hosszabban elidőzve csodás cicijein. Ezután Liza a masszázságyra parancsolt, és beszélgetésünket folytatva elkezdte finom langyos olajat használva masszírozásom. Teljesen rábíztam magam, mert mint korábban most is Liza a széleskörű tudását és nagy gyakorlatát felhasználva és alkalmazva mindig megtalálja a neuralgikus pontjaimat, és kezeli azokat.

(2021-08-25) : A masszázs nagy részét ez vette el, utólag mondta, hogy igencsak le vannak tapadva az izmaim, lenne még mit dolgozni rajtuk, de hát az időnk véges. Az egyik dolog a sok közül ami megfogott Lizában az az, hogy folyamatosan képzi magát. Ez érződik is a mozdulatain. Azt hiszem nem csak a megfelelő helyeken nyomkod meg, hanem a megfelelő erősséggel is.

: 27db
(2024-02-22) : A francia natúr és nem a kapkodós fajta, ez is lett a végem. Szimpátia végett abszolút egymásra tudtunk hangolódni így élvezetes hétinditó volt mindkettőnknek.

(2024-01-18) : Erre kaptam gyakorlatilag egy teljes testmasszázst, ami valahogy szokatlanul finoman indult, már azon gondolkodtam, hogy "reklamálni" kellene az intenzitás miatt. Azért nagyon jól esett és lassan kezdett igazi gyúrós masszázzsá válni, a vállak megdolgozásakor néha már-már csillagokat láttam.

(2024-01-02) : Személyre szabott program van, és mi a másik irányba indultunk. Majdnem 2 órát voltam nála amiből talán 10 perc masszázs volt. Kiszedett egy csomót a lapockám alól, jól csinálja.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-02-24) : A megbeszélt időpontban ott voltam és kerestem , többszöri hívásra sem reagál . Fél órát vártam feleslegesen . Azóta sem jött semmi reakció . Érdekes hozzáállás . Egy bocsi jól esett volna !