1
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-24
29
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Zara szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Zara-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-04-16 00:04:29

Kocka78
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zara beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-16

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Még a múlt héten hívtam, egyből felvette, de egyéb elfoglaltságai miatt (amire irigykedtem is picit :-P ), erre a hétre tudtunk időpontot egyeztetni. Ebben nagyon rugalmas volt, mivel nem az adatlapon jelzett időben tudtam menni hozzá. Igaz nem első alkalommal találkoztunk, de ennek ellenére ez a gesztus jól esett :)
VTR-en is beállítottam az időpontot, amit el is fogadott, így már nem volt már hátra, csak várni 1 hetet, hogy láthassam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem a helyszínre, és mivel tudtam hogy a parkolás nehéz (nem is volt szabad hely), de azért reméltem, hogy a szemközti őrzött parkolóba találunk nekem egy helyet, és így is lett. Így viszonylag gyorsan megvoltam a parkolással.
Lehel térhez közel van, így a BKV-val érkezőknek is van miből válogatni.
Randi előtt pár perccel SMS-ben megkaptam a kapukódot, és a navigációt az épületben. Apró kis figyelmesség, ami a diszkréciót növeli, meg hogy a magamfajta, ne a bejárati ajtó előtt ordibálja a nagyvilágba, hogy xy kapucsengő, és z emelet (úgysem tennék ilyent) :)
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Esélyem nem volt körülnézni (ld. következő szekció - külső leírása).
A lakást többen használják, de nem találkoztam senkivel. Jól működik a logisztika.
Előtérben cipő le, szobába be, franciaágy, szék a cuccoknak.
Fürdő kabinos, tusfürdő választék sok, és szájvízből is 2, mellete kis műanyag pohár.
Minden adott volt a jó randihoz.
Zara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zara érkezésemkor azonnal elvarázsolt. Fekete tangában, és egy viszonylag sokat láttatni engedő felsőben várt. A szemüvegem jól funkcionált most arra is, hogy a szemeimet a helyén tartsa :)
Lehet hogy volt még egy kis köntös féle is, de odáig már nem láttam el, leragadtam hamarabb.
A képeken egyértelműen ő van, a fürdőszoba tükör előtt kép retus mentes, és valójában mutatja meg Zara alakját.

Action
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Érkezésem után a szobában Zara az ágyon ülve, én meg a szék mellett ruháimtól szabadulva beszélgettünk. Érdeklődött, mi történt a legutóbbi randink óta, illetve további témák is kerültek elő. Unatkozni itt nem lehet kérem szépen, mert a beszélőke rendben van, nincs a szobában zene, de csend se nagyon :)
Én fürdőbe el, majd visszatérve törölközömet partnerem a radiátorra teszi. Közben megjegyzem, hogy milyen sötét van, megegyezünk egy redőny feljebb húzásban, közben viccesen megjegyzi, hogy így nem tudja előlem elrejteni azokat a hibákat, amiket el szeretett volna. Ezt ott akkor le sem reagáltam, mert épp elmerültem Zara szépségében, de itt jegyezném meg, hogy hibák elrejtéséről csak akkor beszélhetnénk, ha lennének :-P
Ölelkezésben kezdtük apró puszikkal, amik nagyon hamar csókokká alakultak, simogatások kíséretében. Gyors tapintásos szkennelés, majd le is segítem a felsőjét, és jól magamhoz szorítom a fedetlen cicikkel, ami Zarával nagyon jó érzés, kiskocka is jelét adta ennek ezen a ponton. Tanga is lekerül, majd irány az ágy, ahol fekve folytatjuk ölelkezős, csókolózós, simogatós felvezetésünket. Közben kalandozok a nyak, cici, száj háromságban, majd délnek indulok, hogy bevegyem partnerem kelyhét. Szerény francia tudásomat latba vetve, viszonylag hamar eredményre jutok. Vissza is térek Zara szoros ölelésébe, ahol már szenvedélyesebb csókokkal fogad. Ebben a helyzetben simán el tudnék lenni órákig. így pihenünk picit, majd rám hasal, én a hátát simogatom, közben ajkunk egymáséra tapadva folyamatosan. A hadrendbe állással itt már egyáltalán nincs probléma, de azért rövidesen kapok egy francia bemutatót. Tényleg csak rövid ideig, mert simán kivégezne vele pillanatok alatt. Gumihúzás következik, majd lovaglással kezdünk. Közben szabad a pálya a cicik cirógatásához, csókok is elcsattannak. Majd partnerem térdét felhúzza, és úgy folytatjuk, aztán vissza lovaglásba, de magamhoz szorítom, és én kezdem adagolni a jóságot alulról, majd így tele is lövöm a gumit.
Kis tisztogatás, majd Zara hozzám bújik, és folytatjuk a fürdés előtt elkezdett témák fejtegetését, meg néhány továbbit is. Jó vele beszélgetni, és egyszer sem unalmas. Közben sokat elárulok magamról, és én is megtudok néhány dolgot. Ezeket nem részletezném, valami privát is legyen a randinkban :)
Csókkal jelzem, hogy készen állok a folytatásra, amiből aztán megint az lesz, hogy elindulok délnek, és újra megtapasztalom azt, hogy milyen, amikor partneremnek orgazmusa van. Újra visszatérek ölelésébe, ahol még szenvedélyesebb csókokkal fogad. Közben simogatom, ahol érem, majd Zara kezd kényeztetni. Legnagyobb meglepetésemre olyan gyorsan elsülés közeli állapotba hozott ügyes játékával, amit jeleztem is neki, hogy rögtön toltam egy újratervezést. Igaz lett volna még pár ötletem különböző pózok kipróbálására, de ezt nemes egyszerűséggel áttettem a következő randinkra, és hagytam, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Zara szájában végeztem, egy picit még hagyott lenyugodni, és amikor kiskocka már egy ideje nem mozdult, kiszaladt az utódokkal, majd szájöblítés után visszabújt mellém, még pár mondatot beszéltünk. Jeleztem is, hogy ilyen gyors második körös kivégzésben még nem volt részem ... de hát ez van, amikor a szenvedély és a technika találkoznak :)
Ezután felébredt az időérzékem, és rákérdeztem hogy állunk idővel. Sohasem célom visszaérni vendéglátóim vendégszeretetével. Bár most is kiderült, hogy pont lejárt az óra, úgyhogy egy gyors fürdés (időn túl), majd öltözés, ezután az ajtóban még egy rövid csók, és utamra enged Zara.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsacsokor Zaránál magasabb, mint az átlag, de maximálisan megérte. Öltözködéskor tettem le a székre.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Az összbenyomásom teljes mértékben pozitív. Eltölthettem egy órát egy csodálatos lánnyal, aki odafigyelt rám, és a testem mellett a lelkemet is ápolta. Nem csak kielégülten, hanem boldogan távoztam, azt számolgatva, hogy mikor láthatom legközelebb :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zara szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Zara nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókZara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-09-06) : gumi le, mozizós pózban a hátamra feküdtem, és végül Carmen szájában élveztem el, miközben Zara oldalról nyalogatta a golyókat. Számomra ez lett a tökéletes happy end definíciója.

felejthetetlen: 11db
(2019-05-30) : Nagyon jó franciában részesültem, amik meg voltak fűszerezve kis mélytorkos elemekkel is. Mindezt szinte teljesen kéz nélkül, csak a szájával működve közre. Általában az első kört franciásan kérem partnereimtől, de most megint jött egy szikra, amire hallgatva gumit kértem,

(2019-04-19) : Háznál kapu nyitva, bementem, liftben akaratlan társaságom akadt. Egy emeletre mentünk. Pikk-pakk találtunk egy balatoni süllőzős témát, mit röviden megbeszéltünk, majd illedelmes búcs...

(2019-04-09) : Barátnősen lágyan csinálja és törekszik hogy partnere hozzáférjen minden porcikájához. Én álltam ő féloldalasan feküdt ,majd én is feljöttem az ágyra , nagyon izgató volt ahogy kényeztet, többször végignyalta, máskor próbálta mélyebbre venni. Kutyusban kezdtünk, nos a kiváló francia után óvatosan kellett kezdenem nehogy azonnal eldurranjak , a hibátlan popsi látványa erre még rátett egy lapáttal.

nagyon jó: 9db
(2019-06-01) : Lent kukac már eléggé mozgolódott ezért Zara elkezdett vele foglalkozni, változatosabb franciázott (néha mélytorkos elemeket is fel lehetett fedezni).

(2019-03-30) : Parádés volt amit csinált, közben néha csillogó szemei kutatták az én elhomályosult tekintetem. Tőlem csak annyira futotta, hogy - óóó meg áááh meg aóóh. Nyalakodás keresztben, hosszában, zacsival együtt.

(2019-03-08) : Többféle technikát váltogat, amivel hamarabb ki tudna végezni, mint az aktussal, de szerettem volna még pár pózban látni őt, ezért gumit kértem. Lovaglás vette kezdetét,

: 5db
(2019-01-15) : Szájával igazított Öcsi bácsi tartásán, majd szájjal ráhúzott egy gumit. Egy kis síkosító, majd lovaglóülés. A látvány elképesztő. Gyönyörű arc, gyönyörű test,

(2018-07-11) : Egy pillanat múlva már fordult is rám, hogy egyenlítsen. A franciája nekem kicsit gyenge, talán túl érzéki, de nem zavart, gyönyörű a lány és rendkívűl odaadó.

(2018-06-14) : a két lány két oldalról nagy lelkesedéssel ápolta a farkamat, közben apró csókokkal egymással is játszottak, illetve néha-néha egy-egy kéz eltéved és a golyók környékét is átgyúrta.