195
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
74
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
64
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
35
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-20
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Natasa szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Natasa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-15 22:23:32

gringo
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Natasa Budapest 2019-04-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hétvégén adódott úgy, hogy meg akartam látogatni, de sajnos nem volt elérhető. Hétfőn reggel hívtam az elérhetőségi ablakban, elsőre felvette, 2 percen belül tisztáztunk mindent, kaptam időpontot kora délutánra.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az Allee--val szemben egy csendes kis utca. Én metróval mentem, de millió egyéb lehetőség is van. Az utcában épp a közteresek razziáztak, körültekintő parkolást javaslok, de leginkább az Allee mélygarázsát, Natasa utcájában lutri, hogy lesz-e hely. Ha viszont korábban érkezel célszerű a piacon vagy a plázában eltölteni a plusz időt, mert az utcában "elbújási" vagy leülési lehetőség nincs.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Új építésű bérház lehetett úgy 50 évvel ezelőtt... Most már inkább csak egy kopott öreg ház, szerencsére a borostyán ismét nyílik és kezdi elfedni, így kevésbé fog kitűnni a környéken lévő újabb építésű vagy felújított külsejű épületek közül. A célállomás alacsony emeleten - de nem a magasföldszinten, ahogy páran írják - található. Nati ezt jelzi is a telefonba. Bejutás egyszerű, én senkivel nem találkoztam, csupán 1-2 perccel előttem jött ki a házból egy idős néni. Nagyon tetszetős, tágas szoba, abból nyílik a fürdő és a WC. Tisztaság, rend mindenhol. Nagy franciágy, masszázságy, hangulatvilágítás, zene - és persze nem érne semmit, ha nem ragyogná át az egésze Natasa.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Ahogy a pontokból is látszik, nekem az arca annyira nem jött be, kivéve, amikor mosolygott, mert akkor nagyon. Van valami ellenállhatatlanul huncut a mosolyában. Egy hasonló termetű hölgy emlékének lezárása is a cél volt a látogatásával, így engem a pici lénye nem lepett meg. A teste műremek, fantasztikusan szép formák. Szilikon ügyben nincs nagy tapasztalatom, de az övéiről nem mondtam volna meg, hogy azok. Elképesztően szépek, formásak, puhák, abszolút valódi hatásúak. Dehát nálam a csúcs a bőre. Szerintem egy pillanatra se vettem le róla a kezem (ezúton is elnézést kérek, ha ez helyenként kellemetlen volt), egyszerűen tökéletesen bársonyos, hibátlan. Pár apró tetkó akad - egyáltalán nem zavaró, se a helyük, se a mintájuk.
Egy falatnyi fekete fehérnemű szettben fogadott (amiből aztán nem tudtam kibontani, kifogott rajtam a csat :D ).

Action
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Fürdés után leültem mellé az ágyra, ekkor még rajta volt a fehérnemű, koccintottunk, majd elkezdtünk beszélgetni miközben az (alkoholos) italunkat kortyolgattuk. Nem kell a Marina árok mélységére gondolni, először voltam nála, kis alapszintű ismerkedés. Közben finoman elkezdett simogatni, apró csókokat váltottunk, ami nagyon tetszett. Sajnos a nagy nyelvcsata kimaradt, úgy éreztem, neki erre most nem volt hangulata, nem akartam erőltetni, bár én szeretem, de talán ez az a pont, ahol a határait - szolgáltatás ide vagy oda - tiszteletben illik tartani.
Aztán vízszintben folytatódott ugyanaz, fehérnemű lekerült, csókolgattam ahol értem és hát a kezem is bejárta a hibátlan testének minden porcikáját. Említettem már, és még fogom is, hogy micsoda fantasztikus élmény csak hozzáérni is, nemhogy azokat a formás, feszes idomokat megfogni, végigsimítani, vagy a tökéletes popsijára párat finoman rácsapni. Most, hogy rá gondolok, kezdek beindulni megint, főleg, hogy nagyon kellemes hanghatások kísérték minden mozdulatom...
A puncija isteni finom, könnyen nedvesedik és ízletes, kellemeset nyalakodtam, aminek eredményeképp azt remélem, hogy talán sikerült örömet okoznom neki. A finom remegése, a lihegése, ahogy a hangulat fokozódásával önkéntelenül (?) megkereste a kezeim, hogy azokat fogva szorongatva fogja satuba a fejem - jaj, nagyon dagadt a májam. Utána egészen odabújt hozzám. Ekkor egészen olyan volt, mint egy bújós kiscica, nagyon intim pillanat volt, bár tovább tarthatott volna. De Natinak jobb ötlete volt, egy pillanat alatt gumit varázsolt (ekkor még nem értettem, honnan) és beleült az ekkor már nagyon lelkes hímtagomba. Meglovagolt, aztán a miszinek különböző variációit próbáltuk, mielőtt egy nagyon kellemeset élveztem a gumiba.
Pihi. Kicsit mindketten feküdtünk és fújtunk - megint egy intim pillanat volt, egymás mellett, kielégülve, elfeledve egy kicsit a bajokat (legalábbis részemről). Aztán óvatos beszélgetés. Nem csacsogás, de nem is kínos próbálkozás, a körülményekhez képest egész értelmesen jártunk körbe pár témát.
Ő kezdeményezte a második menetet, én meg, hogy a szájával indítsunk. Rövid, de alapos franciát kaptam, semmi virtuózkodás, de nem is kértem ilyesmit. Aztán elővarázsolta a gumit - a kis hamis a párnája alatt tart párat, nagy piros pont, mert egy sokszor kínos jelenetsort jelentősen lerövidít - és nyeregbe pattant, majd cseréltünk. Át akartam kéredzkedni kutyusba, de bénáztam, lekókadtam és úgy maradtam. Nati még tett egy próbát, hogy némi kézimunkával mentse meg a helyzetet, de az időnk elfogyott, ahogy a jelek szerint én is. Itt intimitásnak nyoma se volt, Nati gyorsan akart nekem jót, mert fogytán volt az időnk, így viszont esély se volt semmire. Kaptam nagyon finom csokit meg pár csókot búcsúzáskor.
Elmaradt a kebelszex, pedig ilyen szép cicik társaságában ez kapitális hiba, nem sokat élveztem a sokak által dicsért franciáját és elmaradt (pedig tervben volt a fejemben) az álló helyzetű szex is. Félreértés ne essék, egy szavamba került volna bármelyik, de egyszerűen egyikhez se volt hangulat, ez a tali nem erről szólt. Sebaj, van miért visszamenni - már ha a drága vendéglátóm még felveszi nekem a telefont :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok viszonyítani, ez egy másfél órás tali volt, ilyenen rég voltam utoljára. Abszolút megérte. Kis itallal együtt az elején adtam át, és még ugyanott volt, ahova tettem, amikor a végén átadtam a csokit is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Talán sose voltak még hirdetőnél ennyire intim pillanataim, mint vele. Élveztem nagyon, még ha nem is volt tökéletes (volt némi kémia, de nem csapdosta az eget) és van is miért visszamenni. Nati kezdeményezett végig, ez most jól esett, de készséges volt, amikor egy-egy pillanatra ezt átvettem. Egy élmény volt vele.
Natasa! Nagyon köszönöm!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-04-11) : Ideje volt lecsekkolni az ezredes francia értését, ezért partnerem vette kezelésbe. Franciája nagyon lágy volt, de igazán sokat nem is kellett rajta ügyködnie. Közben úgy helyezkedett, hogy elérjem kelyhét, amit természetesen nem is hagytam parlagon.

(2019-03-25) : Finoman, lágyan kezdett franciázni mellettem fekve, én élvezettel simogattam a hátát, a popsiját, a combjait. Közelebb helyezkedtem, hogy csókolgathassam is közben, ekkor újra szétnyitotta kecses combjait, és visszatérhettem én is kényeztetéséhez.

felejthetetlen: 14db
(2019-01-02) : Majd megkèrdezte mit szòlnèk egy kis franciához? Természetesen igent mondtam, közben simogattam ahol csak értem a bársonyos formás testét. Kis idő mùlva gumit hùztunk és szemből rámült.

(2018-12-27) : . Mivel volt még időnk bőven kértem hogy kicsit keményítsen fel a szájával, de ez nem tartott sokáig, mert már nagyon azt akarta hogy benne legyek. Feltette a gumit és olyan ügyesen bele guggolt hogy az valami álom.

(2018-11-06) : hamarosan a finom puha kis szájacskájába kerültem. Nagyon finom lágy franciában részesültem. Felajánlottam, hogy akár lehetne ezt kölcsönösen és nem is volt ellenne kifogása, így 69-ben folytattuk

nagyon jó: 14db
(2019-04-23) : Kellően hajlékony, a lábát szinte a válláig fel lehet pakolni, és én meg is tettem. Igyekeztem odafigyelni, nehogy fájdalmat okozzak neki, hiszen elég nagy köztünk a méretbeli különbség. Elengedtem a lábát, átkaroltuk egymást,

(2019-04-12) : Nyeregbe is pattan, a mellkasomra támaszkodott, én pedig a derekánál foga gyorsítottam a tempón. Egymás szemébe nézve értem fel a csúcsra. Rám dőlt, és a vállaimat, nyakamat puszilgatva hagyott lenyugodni.

(2019-04-09) : majd felül kerekedett rajtam és franciázni kezdett. Nagyon ügyesen franciázik, sikerült is pillanatok alatt haptákba vágni a farkamat. Kérdezte, hogy 69?

: 23db
(2019-04-12) : Ezután kaptam egy irgalmatlan franciát, amit le kellett állítanom, mert éreztem hogy tarthatatlan a helyzet. Megkaptam a felszerelést és rám ült. Hozzám bújva mozgott, csókok csattantak markoltam a fenekét és alig hittem el megint a csúcsra juttattam

(2019-04-08) : Már a zuhany alatt bekapcsolt az ezredes, mire beértem elvesztettem az eszem, egyből levettem a melltartót és az ágyra fektettem egy KF-re. Mikor már éreztem, hogy akár el is sülhetek leállítottam és egy fél perces pihi/csókcsata után betettem.

(2019-04-02) : Ezután Nati megkérdezte (!) hogy ő neki is szabad-e? Ennél költőibb kérdést még nem hallottam. Finoman elkezdett szopni, majd rövid francia után gumit húztunk. Mondta hogy a lovagló póz a kedvence, de a úgy nem nagyon akart működni a dolog,