29
Kedvenced
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
1
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 12-24
Sindy szexpartner

szexpartner

Sindy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-15 19:14:31

pitör3
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sindy beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-16

Egyeztetés
Elérhető:
4
Sokszor kerestem már telefonon míg végre sikerült elérnem. Másnapra egyeztettük a randevút.
Ugyan a tárgyi randevú egy hónapja történ már
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A helyszínt autóval és metróval is nagyon könnyű megközelíteni, új építésű társasház ahol még portaszolgálat is működik. Amikor a portás látta hogy kihez csengetek egyből levágta a szitut :D
Parkolásért fizetni kell, mint szinte mindenhol.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Lakás új építésű, amiket én láttam az egy amerikai konyhás nappali, balra rögtön a fürdő és balra második ajtó a tett helyszíne. A lakás, fürdő és minden tip-top állapotban volt.
Sindy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sindy tényleg egy bombázó csaj, mindene tökéletes. Ő a: No' 1. A mellek is pont úgy állnak ahogy én szeretem, feszes popó és comb szoli barna sima bőr. Tetoválások vannak a hátán, egy hosszú szöveg is, amiről nem akart beszélni :D Ez a fotókon nem látszik.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
4
Aktus:
4
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
1 órára mentem. Előre megbeszéltük hogy miket lehet és mik az extrák ezt rendeztük is. Sajnos itt elég szomorúan vettem hogy csókra nincs lehetőség, pedig én úgy emlékeztem hogy az alap. Valószínűleg nem voltam neki szimpatikus, ez sajnos így alapból kizárta a barátnő feelinget, és egyfajta távolságtartás keletkezett. Pedig szép arca van, amit össze vissza csókolgattam volna :D. Natúr franciával kezdtünk amit számomra kifogástalanul csinál, úgyhogy gyorsan el is sültem. Aktus után elküldött ismét zuhanyozni, szót fogadtam. Fürdés után felvetettem egy ágy mellett térdelős pózt, de ahhoz nem volt kedve mert az ágyon kényelmesebb térdelni. Így lovaglásba vágtattunk, ami eszméletlen látvány volt, kértem is gyorsan hogy folytassuk popsiba. A popsija fenomenális, mondta is hogy nem kell sajnálni nyugodtam tolhatom, kis törékeny testét keményen tolni ami nagyon nagy élmény. A popóban megint végem lett és megint elmentem zuhanyozni (kicsit itt már sok volt a zuhanyzás). Utána én masszíroztam őt majd ő engem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az elején egyeztettük a menetrendet, szerintem nem drága, én kértem több extrát is, van amire sor sem került.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében Sindy egy csúcs szuper BOMBÁZÓ!! Mindenkinek érdemes kipróbálnia, én valszeg nem jöttem be neki ezért nem csókolózhattunk, így a barátnő érzés számomra elmaradt

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sindy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-05-05 01:58:24
A csók pontozási átlaga nála amúgy is nagyon alacsony tehát nem szeret smacizni amit sokak esetében meg is tudok érteni.

2019-04-26 13:02:00
Fürdésből sosem elég! Köszönet a korrekt információkért.

2019-04-16 16:53:45
A csók bizony alapnak van feltüntetve.
A beszi jó.

BrianW
Belát a dolgok mögé
2019-04-16 13:51:45
Elég információt kaptam, jó és lényegre törő a beszi.

2019-04-16 13:30:19
A csókot az adatlapon célszerű lenne módosítani.

FunkciókSindy legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-09-16) : Fantasztikus csók csata után már a szájában is voltam. Szerettem volna itt elsülni, de hibátlan alakja és formás popsija meggyőzött, s inkább egy pucsitást kértem.

(2015-01-21) : Kellemes franciába kezdett, majd beleült, ezt nem bírta sokáig, így én aktiváltam magam, ouci majd a popsi is sorra került, utóbbi meglepően simán szaladt be, de szűk volt és pár rövid percnél nem is bírtam tovább.

felejthetetlen: 11db
(2018-08-24) : Hamar a lényegre tér és megkérdezi, hogy kezdhetne egy kis franciával, erre nyilván nem lehet nemet mondani. Nedves törlővel megtörölt, mert szöszöl a törölköző, és kezdetét vette a francia óra.

(2017-05-09) : Majd egymásra kezdtünk hangolódni, mely egy kellemes francia kíséretében történt. A szemembe nézett és így folyt az ismerkedés. Nos, popóban nem vagyok jártas ezért kértem, ezzel folytassuk,

(2017-05-04) : Franciás bevezetést javasolt, amit 69-ben csináltunk kérésemre, hogy én se maradjak tétlen. Igyekeztem minden a szemem elé kerülő lehetőségbe belenyallintani miközben csodásan gömbölyödő popsiján jártak kezeim.

nagyon jó: 29db
(2019-06-10) : Hamar a szájába kerültem és moziztam élveztem franciáját ahogy szája körül ölelte farkamat, s teste hullámzott közben. 69-ben folytattuk, nyaltam édes punciját majd gumit húzva rám, háttal meglovagolt majd kutyusban folytattuk.

(2019-03-21) : Miutan elbeszelgettunk, kerdezte, hogy kezdhet e franciaval. Ezt nagyon tapasztaltan csinalja, majdnem vegem is lett, mikor mondtam, hogy valtsunk.

(2018-11-12) : Pár perc pihi után franciával felkeményített, gumit húzott és lovacskázni kezdett. Nehéz szavakba önteni a látványt ami ilyenkor az ember elé tárul.

: 96db
(2019-07-02) : Felrakta a keményre duzzadt farkamra a gumit, kérdezte hogy szeretném. Rá ült fordítva. Csodás látvány volt ahogy a formás popsiját felém fordítva járt a finom kis puncijában a farkam.

(2019-04-26) : A franciájára én csak azt mondtam, hogy finom. Nem túl gyors, nem túl erős, nem veszi be túl hosszan, de amit csinál az nagyon kellemes. Amikor oldalról végig nyalta az egész szerszámot az valami elképesztő izgató volt.

(2019-03-19) : Keveset még beszélgettünk, aztán natúr franciázni kezdett, néha néha felpillantott azokkal a gyönyörű szép szemeivel, csodálatos volt. Majd kértem, hogy váltsunk 69-re, hogy nyalhassam a csodálatos kelyhét.

lehetne jobb: 4db
(2017-02-24) : Ahogyan írtam telefonban még egy óra, helyszínen már csak 30 perces lehetőség. Maxi de inkább MAXI futószalag érzés. Kommunikáció a totálisan minimálisra redukálva.

(2016-08-09) : Elkezd orálozni, ami finom, de szerenték egy ilyen jó kis csajt én is felfedezni, érezni, ezért megkérdem, lehetne-e kicsit csókolózni, mondja, persze, feljön, de két puszi az egész, alig érzem a nyelvét.

(2015-12-24) : Jó akkor had kezdjen franciával, nehogy meg tudjam közelíteni a testét.Az egyik kezét használja,nem baj én szeretem,a francia óra kifogástalan.Ez megy egy darabig aztán gumi húzás és szemből tolom neki

egyeztetési probléma: 3db
(2016-03-08) : Majd pontosan kivártam a 16 órát és csörgettem, ezt folytattam minden 5 percben még fél órán keresztül. Végül fél 5-kor távoztam. Mindig kicsöngött, ill. volt egyszer amikor nem elérhetőt jelzett.

(2015-03-19) : 2 SMS és 2 hívás később rájöttem, nem lenne semmilyen találkozó ... Elvesztettem egy óra, hogy jöjjön a belvárostól és menjen vissza.

(2014-03-30) : as she did not recieve me, there is nothing to describe.apartmant is in a elite luxury residence in Danubius street on Marina Part, just the girl is very unprofessional. As she is for years in this bussines, not a begginer, i really don't understand her.