56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Lotti szexpartner

szexpartner

Lotti-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2019-04-15 19:05:23

Nbalu
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Lotti Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Felhívtam, elsőre nem vette fel, majd diszkréten visszacsörgetett. Egy nagyon kedves hangú lány hangja volt. Pont szerencsém volt, mert volt egy sos -nyi ideje. (Elsőre mindig ezért megyek)
Megközelítés
Könnyen megtalálható a helyszín, a parkolás azonban nehézkes. Nekem ebben is szerencsém volt, mert volt egy parkoló a közelben. Aki BKV-val jön, annak nagyon könnyen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy szépen felújított lakás, ahol több szoba van. A lakást lifttel lehet megközelíteni, a ház is kulturált. A fürdő szép, ami kimondottan tetszik, hogy újak a törölközők, nem ezerszer mosott kemény pokróc. A szobában nagyjából csak egy ágy fér el, de mi másra is lenne szükség?
Lotti külseje
Szerintem sokkal fiatalabb a valóságban, mint amit a képeken látunk. Nagyon ápolt és megnyerő a lány, engem egy világos rózsaszín bugyi, melltartó kombóban fogadott, jó voltt az összkép.

Action
Az érkezéskor leegyeztettük, hogy valóban egy SOS lesz. Amikor megláttam, próbáltam volna kibővíteni az időt legalább fél órára, de mondta, hogy most többre nincs lehetősége, mert jönnek hozzá. A zuhanyzás után ledobtam magam az ágyra, ő levette a cicifixet, a bugyija rajtamaradt és elkezdett szaxizni. Egészen lenyűgöző volt. A bőre selymes, puha, a melle kellemes félmarkos, az egész lány oldalról gyönyörűség. Annyira ráérzett, hogy hogyan szeretem, hogy talán 5 perc lett az előirányzott 15 percből, és a szájában ért a vég. A cuccot átadta szilviának, és én igyekeztem összeszedni magam, és lemosni a nyomokat. Fel sem fogom, hogy hogy lehet, hogy én, aki 1 órán keresztül is bírom a lingam masszázst, és tudatosan tudom nyújtani az élvezetet, ennyire gyorsan végem lett. Minden bizonnyal törzsvendég leszek, és máskor sokkal hosszabb időre fogom kibérelni ezt a gyönyörűséget!
Elszámolás
Korrekt rózsaszálakat kért, a végén ajándékoztam, előre nem volt rá szükség.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nekem nagyon bejött. Nagyon tetszett, hogy ráérzett, hogy mit szeretek, és nagyon sikerült elhinnem, hogy a barátnőm csinálja nekem, akivel össze vagyok szokva.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2019-04-04) : Aztán rá tértünk a fő témára. Kellemes francia leckét mondott fel,kedvet is kaptam a kölcsönösséghez. Aztán gumit huzott majd egymásba merültünk. Igen látványosan élvezte ő is együtt létünk pillanatait.

nagyon jó: 2db
(2019-03-25) : A csókok után franciás kényeztetésbe váltottunk, előbb ő engem majd én őt. Számomra nagyon kellemesen, barátnősen kényeztetett. Nem voltak mélytorkos, köpködős, pornós elemek, de nem is hiányoztak.

(2019-02-13) : Hátamra feküdve élveztem franciáját, ami kislányosan gyengéd és finom volt - azonban a kisori hadrendbe állításához ez most kevésnek bizonyult. Lotti ijedten kérdezte: "valamit nem jól csinálok?". Igyekeztem

: 4db
(2019-04-19) : Gyors zuhit követően siettem hozzá és az ágy mellett állva kezdtük egymás testének felfedezését, de inkább én az övét. Végigcsókoltam finom bőrét majd vissza az arcához és ekkor ...

(2019-02-25) : Fürdés után a szobában várt, a pénzt elkérte előre. A bankók taperolása után újra kezet mostam, indokát kérdezve ő is jött velem, ekkor már ruha nélkül. A pihenőben közben folyam...

(2019-02-04) : átadtam magam Lotti szakértelmének. Öröm volt nézni és cirógatni miközben franciázott, amit amúgy nagyon finomam csinált, kezezést mellőzve (piros pont :)). Nem is kellett sok és végem lett.