29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
86
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
303
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
124
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-24
Lotti szexpartner

szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-15 19:05:23

Nbalu
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Felhívtam, elsőre nem vette fel, majd diszkréten visszacsörgetett. Egy nagyon kedves hangú lány hangja volt. Pont szerencsém volt, mert volt egy sos -nyi ideje. (Elsőre mindig ezért megyek)
Megközelítés
Könnyen megtalálható a helyszín, a parkolás azonban nehézkes. Nekem ebben is szerencsém volt, mert volt egy parkoló a közelben. Aki BKV-val jön, annak nagyon könnyen megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy szépen felújított lakás, ahol több szoba van. A lakást lifttel lehet megközelíteni, a ház is kulturált. A fürdő szép, ami kimondottan tetszik, hogy újak a törölközők, nem ezerszer mosott kemény pokróc. A szobában nagyjából csak egy ágy fér el, de mi másra is lenne szükség?
Lotti külseje
Szerintem sokkal fiatalabb a valóságban, mint amit a képeken látunk. Nagyon ápolt és megnyerő a lány, engem egy világos rózsaszín bugyi, melltartó kombóban fogadott, jó voltt az összkép.

Action
Az érkezéskor leegyeztettük, hogy valóban egy SOS lesz. Amikor megláttam, próbáltam volna kibővíteni az időt legalább fél órára, de mondta, hogy most többre nincs lehetősége, mert jönnek hozzá. A zuhanyzás után ledobtam magam az ágyra, ő levette a cicifixet, a bugyija rajtamaradt és elkezdett szaxizni. Egészen lenyűgöző volt. A bőre selymes, puha, a melle kellemes félmarkos, az egész lány oldalról gyönyörűség. Annyira ráérzett, hogy hogyan szeretem, hogy talán 5 perc lett az előirányzott 15 percből, és a szájában ért a vég. A cuccot átadta szilviának, és én igyekeztem összeszedni magam, és lemosni a nyomokat. Fel sem fogom, hogy hogy lehet, hogy én, aki 1 órán keresztül is bírom a lingam masszázst, és tudatosan tudom nyújtani az élvezetet, ennyire gyorsan végem lett. Minden bizonnyal törzsvendég leszek, és máskor sokkal hosszabb időre fogom kibérelni ezt a gyönyörűséget!
Elszámolás
Korrekt rózsaszálakat kért, a végén ajándékoztam, előre nem volt rá szükség.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Nekem nagyon bejött. Nagyon tetszett, hogy ráérzett, hogy mit szeretek, és nagyon sikerült elhinnem, hogy a barátnőm csinálja nekem, akivel össze vagyok szokva.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Lotti nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.