29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
86
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
124
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-24
303
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
Zaya szexpartner

szexpartner

Zaya-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-15 17:12:28

fallosz822
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zaya reagálása

Szia Fallosz , köszi a beszámolót és nagyon várom a következő hancúr élményt :)
Csókollak :)

Zaya beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
A hét elején már érdeklődtem nála mikor van szabad időpontja, aznapra már nem volt, maradt a csütörtök vagy péntek. Pénteken reggel érdeklődtem SMS-ben, hogy milyen a napi beosztása és délután 3 órában egyeztünk meg. Aztán dél körül kaptam az SMS-t, hogy, ha akarok mehetek már 2-re is, de mivel még dolgom volt a randi előtt, így fél 3-ban egyeztünk ki. :D
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
GPS mindenhova egyszerűen odatalál, bár itt kell egy kis pontosítás, mert a lakás ugyan abban az épületben található ahol a cím, de egy másik utcai bejárattal könnyebben megközelíthető. Szóval én autóval mentem, parkoló van dögivel, bár fizetős, de egyszerű parkolni az egyik mellék utcában. BKV-val már egy kicsit nehezebb, mert a fő útvonalaktól bentebb helyezkedik el a helyszín, de kis gyaloglással így is megtalálható.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Új építésű lakótömb x. emeletén található a kuckó, mely egy amerikai konyhás nappaliból és egy hálóból áll, melyből a fürdőszoba is nyílik. A lakás csitti fitti, mint Zaya maga. :D Rend, tisztaság mindenhol. A hálóban egy nagy ágy és egy szék található, melyre a ruhákat lehet elhelyezni. Kádas fürdőben pedig többféle tusfürdő, fogkefe, fogkrém, szájvíz, kikészített törülköző, szóval minden ami ilyenkor kellhet.
Zaya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megérkezvén a tett helyszínére Zaya egy cicitartóban és egy harisnyakötős bugyi szettben fogadott magassarkúban. Sportos, vékony testalkat, tetkókkal megspékelve, formás, feszes, harapni való popsi, gyönyörű szemek, szép száj. Szőke haját egy kis kontyba fogta össze, ami nagyon jól állt neki. Egyetlen eltérés található a képekhez képest, mégpedig az egy számmal nagyobb cicik. Eddig se voltak rosszak a cicik, de, mint már Zaya említette kommentben, a cicik nagyobbak lettek! Nekem nagyon az ideálom a csaj, szeretem a vékony szőke, szép cicis csajokat.

Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Gumis francia:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Szóval ajtónyitás után puszival és öleléssel fogadott, már nem először jártam nála. Mivel már régen jártam nála, kicsit beszélgettünk, megkínált egy pohár vízzel, majd beinvitált a szobába. Előkészített nekem egy törülközőt,, levettem a ruháimat és elindultam tusolni, közben folyamatosan beszélgettünk, nagyon jól el lehet vele dumálni. Teljesen olyan érzésem volt, mintha egy haver csajhoz ugrottam volna fel egy kis hancurra.
Tusolás és szájvíz után irány a szoba, ahol az ágyon várt egy vicces pózban, amin jót röhögtünk mind a ketten. Én az ágy mellé álltam, minden szempontból, feltérdelt az ágyra, levette a melltartót, én körbe nyálaztam azokat a gyönyörű ciciket, majd ő is kezelésbe vette ágaskodó szerszámom. Uraim, a hölgy nagyon lágyan és érzékien tud furulyázni. Egészen mélyre is beveszi, az orra a hasamat érte, közben kéjesen nyögdécsel is hozzá. Régen jártam nála, ezért megkérdezte, hogy ez mindig ilyen nagy volt, mert azért megviselte a mélyre bevétel. :D
Majd lekerült a bugyi is és én fordítottam át, hogy megkóstoljam csodás kis kelyhét. Felemelte lábát, hogy jobban behatolhassak nyelvemmel, nyalogattam a csiklót, be be kandikáltam a nyelvemmel mélyebbre is. Majd felkúsztam a mellekhez, hogy azok is kapjanak egy pár csókot, loptam Zayától is egyet, majd vissza a kis puncihoz és még nyalakodtam egy kicsit.
Éreztem, hogy most már belé szeretném helyezni bizalmamat, így gumit kértem, amit szájjal helyezett fel rám, lágyan, ahogy eddig is. Majd visszafektettem a hátára és missziben hatoltam belé. Emberek! Azt hittem, hogy ez a sportos, feszes külső egy szűk puncit feltételez, de annyira fimon és puha volt a behatolás, és utána következő ki be mozgás, hogy harmadik mennyországban éreztem magamat. Öreges papás mamásban kezdtük, majd feltérdeltem és a látványt magamba égetve dugattyúztam a lábait széttárva. Pár perc leforgása alatt végem is lett ebben a pózban. Hagyott lenyugodni.
Gumi le, tisztálkodás és felajánlott egy jó hát maszírozást, amit nem utasíthattam vissza. Maszírozás közben kielemeztünk pár mostanában kijött filmet, kiveséztük, hogy milyen emberek is élnek ezen a bolygón. :D
Majd ismét harcba állva rácuppant szerszámomra, én is magam fölé ültettem és miközben ő rajtam dolgozott a már említett technikával, én is belenyaltam ismét abba a finom punciba. Pár percig élveztük egymás ténykedését, majd gumit kértem, amit ismét szájjal húzott fel, majd belém ült. Pár lökés után már fel is guggolt és így élvezhettem teste gyönyörét. Beleégett a retinámba ez a tökéletes látvány. Majd kértem, hogy hátulról közelítethessem meg. Innen is könnyedén be tudtam hatolni és lehetett tolni annak az édes puncinak. Felraktam mellé az egyik lában, így a falon található díszelemekben tükröződve láttam, ahogy abban a gyönyörű punciban ki be járok, sőt az egész testét láthattam oldalról is! Valahogy fétisem ez a tükörben nézelődés, persze nem magamat nézem, hanem a hölgyeket, ahogy a kéjesen nyögve szeretik amit csinálunk. Éreztem, hogy jön a vég ezért kivettem és ismét hátára fordítva, missziben folytattuk. Egy kis pajzánkodás így is és kivéve szerszámom megkérdezte, hogy ráverem-e a cicijére. Hát lehet nemet mondani? Gumi le és heves farokverés a cicikre. Másodikra már csak fáradt gőz távozott belőlem, de azért megtettem amit lehetett. :D
Tisztálkodás, beszélgetés, fürdés, és még egy naaaaagy beszélgetés. Kértem még egy pohár vizet, megkínált édességgel, közben magára vett egy kezeslábast, amiben nekem ugyanolyan szexi volt, mintha nem vett volna fel semmit. Mondtam is neki, hogy annyira bejönnek az ilyen csajok, akiknek minden jól áll. :D Szóval még beszélgettünk egy sort, nem az a kilökdösős fajta, nem nézte az órát, már én kezdtem kellemetlenül érezni magam. Ajtóban még pár puszi, ölelés, még egyszer rám markolt, mert tetszett neki a méret :P, és el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy percig nem esett szó róla, a végén én kérdeztem, hogy hova tegyem. Minden virágszálat megér a hölgy. A pesti átlag felett egy kicsivel, de ez a barátnős feelingért szinte semmi.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Zayától nem lehet rossz érzéssel távozni. Végig rád figyel, kezdeményez. Nagyon jó beszélgető partner, én tisztára úgy éreztem magam nála, ahogy az action részben is megírtam, hogy olyan, mintha egy haver csajhoz ugranál fel egy hancurra. Zaya egy belevaló csaj, akihez szívesen jár az ember. Biztos, hogy még meg fogom látogatni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zaya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZaya legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 18db
(2018-12-16) : Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon

(2018-10-17) : Ezután Ő vett kezelésbe engem szájjal, ami nagyon jól esett, egy kicsit később gumival folytatta, majd rám ült és hihetetlen tempóval elkezdett lovagolni rajtam.

(2018-09-04) : Végül mondta, hogy ezt viszonoznia kell és ő kezdett franciázni. Őrült jó látvány, ahogy a tökéletes test felém hajol. Nagyon jó a technikája, sokféleképpen, sok oldalról csinálja.

nagyon jó: 18db
(2019-05-30) : Zaya kicsit hátra feszitette a fejét minek következtében nagyon mélyre tudta benyelni férfiasságomat teljesen el is nyelt pompás látvány volt. Hogy jobban hozzá férjek a puncijához pózt váltottunk Zaya maradt a hátán én pedig szemből kezdtem el nyalni.

(2019-05-04) : Kényeztetésemre jól reagált, amit imádtam nézni miközben kényeztettem. Utána helycsere, kaptam tőle egy fantasztikus franciát, majd gumi húzás után bele ült. Elég intenzíven mozgott rajtam, majd póz váltás, ezután hátulról támadtam.

(2018-11-25) : a mélytorkos alapprogram szellemében sikerült egészen mélyre vennie és már csak két tenyérvastagság híja maradt,hogy teljesen bekebelezzen(kicsit lestem mi lesz a vége :) ) .

: 29db
(2019-03-28) : Majd fordultunk és az én kényeztetésem következett, mielőtt elmentem volna gumit kértem. Már nem emlékszem pontosan milyen pózokban voltunk, de lovacska meg miszi lehetett.

(2019-01-22) : Hosszabb 69 után lovagló póz jött, enyhe gugolássál. Hát itt megmutatkozott, hogy sportos, mert bizony remekül csinálta. Nehéz volt tartani magam,

(2018-12-19) : Először én kényeztettem, imádtam a testét, imádtam ahogy imádja ahogy kinyalom és élvezi és ahogy közben simogatta a hajam és a fejem. Rengeteget csókolóztunk, előtte, közben, folyamatosan, én csók mániás vagyok, nálam 5*-os csókja volt, teljesen elvarázsolt.