124
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-24
86
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
303
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
Wanda Gold szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-04-15 16:43:30

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Wanda Gold reagálása

Drága budioka!

Köszönöm neked a csodás randit és ezt a beszit is, amiben megörökítetted :)))

Nagyon meglepődtem mikor láttam, hogy írtál rólam, hiszen inkognitóban voltál nálam és még a randi végén se leplezted le magad :)))
Ha nem írod meg, akkor lehet sose tudom meg, hogy jártál nálam :D

Tudod, én minden egyes randiból igyekszek a legtöbbet kihozni. Ha valakit ismerek, akkor könnyebb dolgom van, hiszen tudom, hogy mit és hogyan szeret :))
Mi még nem ismertük egymást, de szerintem nagyon jó kis randit hoztunk össze így is. Mind a ketten fantasztikusan éreztük magunkat egymás társaságában :)))

Remélem ennek még lesz folytatása és legközelebb mégjobban fog sikerülni, már ismerősként ;)

Várlak vissza máskor is Drágám egy felejthetetlen szexcsatára!


ADDIG IS CSÓKOLLAK :****


Wanda Gold ❤

Wanda Gold beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Telefonon történt. Kicsengetés után felvette és a pontos részletek egyeztetése után a megbeszélt időpontban mentem hozzá.
Megközelítés
A megadott paraméterek segítségével könnyen odataláltam. Nagyon forgalmas helyen van az új építésű lakóház. Villamos busz van a közelben. Gk val is egyszerű a parkolás egy környező kis utcában.
Helyszín
Szépen berendezett, tiszta lakásban található Wanda. Mindenhol tisztaság, rend , fegyelem. A fürdőben minden megtalálható ami kell a felfrissüléshez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
Wanda Gold külseje
A képen látható nem gida típusú leány Wanda Gold. Aki szeret az ilyen típust csak az keresse, én imádom. Feszes popó, termetes ikrek, bájos arc, ez Wanda Gold.

Action
Az ismerkedés és zuhanyzás után egyből hozzákezdtem tüsténkedni. Csók, simi és már haladtam is délre kicsit nyalakodni. Szívesen vette ezt az akciómat. Majd magához ragadta a kezdeményezést és alapos, mélytorkos NF-el vett le a lábamról. Álltam mint a cövek, ezért kértem a pajzsom és uzsgyi a nuniba, bezavartam a félszeget rendesen. Fickándoztam benne mint ponty a kádban. Lovacskával kezdtük a menetet. Szépen, ütemesen ülte meg a nyerget, én pedig a cicikkel játszadoztam közben. Váltottam kutyusra. Rendesen megdöngöltem, mert ezt kívánta tőlem Wanda, legalább is a hangeffektusok alapján erre következtettem.
Pozi váltás misszibe. Becsűrtem így is a mócsingot ahogy kell. Alapos döfködés után beledurrantam a gumiba. Szép, egészséges orgazmusra sikeredett.
Megtisztogattuk a cuccost és dumáltunk egy jókorát.

Ezután éreztem magamban az erő visszatértét. Egészséges, arcpirítóan jó NF, kicsi 69 és ismét készen állt a velemegykorú az akcióra. Amint lehetett már túrtam is be a kis kényest a barlangba körülnézni. Misszi és kicsit oldalról kezeltem Wandát, majd szája és keze hozta el nekem a gyönyört. A fehérből més maradt bőven az előző menetről.

Zuhi után kielégülve, üresen hagytam el a terepet.
Elszámolás
A régi pesti átlagnak megfelelő virág mennyiséget tettem a szekrényre. Mindent megkaptam amit az adatlapján megtalálható és mindezt nagyon komoly technikai tudással adta át nekem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon jól sikerült hancurkodás egy nem filigrán ( képein sem titkolja), de nagyon kedves és odaadó leányzóval. Jól sikerült kis testi sértés volt Wanda Golddal!:-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

-Angyalka-
V.I.P. SZTÁR hirdető
2019-04-16 13:26:01
Drága KNEB!

Attól, hogy csak a konkrét dolgokat írta le és neked nem jött át a felejthetetlen érzés, még lehet az :)))
A felejthetetlen senki nem arra adja, hogy milyen hosszú az írás és nem is arra, hogy szerelmes regény vagy sem :)))
Hanem amit átélt és érzet a randi alatt!
Mindenkinek más a stílusa és máshogy tud írni, nincs két egyforma ember ;)

Szerintem voltak és lesznek is ennél kevesebb információt tartalmazó beszik itt az oldalon, ami sokszor felejthetetlen és Istennő besorolásban került ki :)))

2019-04-16 10:51:27
Nekem nem jött le a "felejthetetlen" randi élménye. Egy pontosan csak az eseményekre koncentráló írás. Személytelen és érzelem mentes.

2019-04-16 09:53:52
Mint Gogolák elvtársnő szoknyája. Kurta. A lényeg viszont benne.

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 19db
(2019-06-17) : I invited her to lay down on the bed and I started to kiss her, first on the lips of course, then rapidly on her big boobs. They were sensitive because she reacted rapidly. I went down and arrived to her juicy pussy.

(2019-06-13) : Fantasztikus egyéni technikája van, időnként tövig elnyelte, máskor csak a hegyét nyalogatta, miközben a golyókkal játszott, imádtam :) Amikor már nem bírtam, szóltam, hogy húzzunk gumit. Javasoltam egy (számunkra) új pózt, én nagyjából felültem, ő pedig az ölembe ülve lovagolt

(2019-06-13) : Miközben igyekeztem minél kevesebbet inni eme kiváló nedűből,Wandám hirtelen lehajolt és kezelésbe, akarom mondani szájalásba vette az izgága Kispajtit

felejthetetlen: 31db
(2019-07-05) : Ő egyből előttem termett, s már ajkaival, nyelvével és torka mélyével viszonozta a törődésemet. Majd felnézett rám huncut mosolyával, s mondta, most más következik. Egyre gondoltunk. Az ágy széléhez feküdt.

(2019-06-11) : Utána Ő következett, és komolyan életem top 3 franciája...annyira finom, és ügyes,, ahogy hajt a kielégülés felé...mikor a végén azok közé a kis ajkak közé élveztem, egy pillanatra be is jött a filmszakadás... Utána kis pihi, cigaretta, kávé, teljesen barátnős érzés..majd vissza még egy kör azoktól az ajkaktól...

(2019-05-17) : Én már feszengek, mocorgok, annyira jól esik, majd intenzíven, ütemesen kényeztet. Érzem kölykök mocorognak, elindulnak, Ő is érzi ahogy mozog a csípőm, még erősebben szívja, majd hatalmas robbanás, remegve, rángatódzva. Érzés totális elgyengülés, Wanda szájában tart, hagy lenyugodni, én pedig elernyedve becsukott szemmel pihegek

nagyon jó: 17db
(2019-07-10) : Ismét pózcsere és a híres francia tudományát bemutatta. Nem találok szavakat. Kértem a gumit és lovagoltunk egyet. Az első etupnak így lett vége. Egyszerre mentünk el.

(2019-06-16) : Nagyon jó technikával csinálta, mind az egy órában, de a végén volt a legjobb. Hanyatt fektetett engem, kérte, hogy fogjam meg a fejét, én adjam a tempót. Na ez volt az, hogy kb 1 perc múlva szájába ürítettem megint,

(2019-06-09) : Lelkesen és intenzíven bólogatott a pajszeren kéz használata nélkül, de azért néha egyik vagy épp másik kezével izgatta a golyóim is. Érezvén, hogy ez nehezebb lesz neki, gondoltam még szemből egy menetre jó a kondim, de hiába.

: 25db
(2019-07-17) : Aztán hanyat döntött mkst én jövök mondta, és a szamtól az ágyékomig végig csókolt, majd finoman a szájába vett, az valami isteni érzés volt, a kezét csak a gólyók simogatásához használta, én közben a kebleit, a fenekét, és csodás punciját simogattam. Kértem térdeljen a szám fölé, és 69 ben folytattuk.

(2019-06-26) : Majd hanyatt döntött, és kaptam egy nagyon jó élesztést, bár előtte sem volt gondom az ébrenléttel odalent. A kényeztetést viszonozni illik, így előszöször ujjaimmal kedveskedtem neki, majd egy bonyolult számtani alakzatot vettünk fel, akkor talán tovább bírom.

(2019-04-18) : Ismét én kezdtem, aztán Wanda kényeztetett és végül rátértünk a popsira. Wanda rám ült és kis próbálkozás után bent is volt. Lovagolt rajtam, elég hamar megjött a hangja.