29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Wanda Gold szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Wanda Gold-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-04-15 16:43:30

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Wanda Gold Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Telefonon történt. Kicsengetés után felvette és a pontos részletek egyeztetése után a megbeszélt időpontban mentem hozzá.
Megközelítés
A megadott paraméterek segítségével könnyen odataláltam. Nagyon forgalmas helyen van az új építésű lakóház. Villamos busz van a közelben. Gk val is egyszerű a parkolás egy környező kis utcában.
Helyszín
Szépen berendezett, tiszta lakásban található Wanda. Mindenhol tisztaság, rend , fegyelem. A fürdőben minden megtalálható ami kell a felfrissüléshez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
Wanda Gold külseje
A képen látható nem gida típusú leány Wanda Gold. Aki szeret az ilyen típust csak az keresse, én imádom. Feszes popó, termetes ikrek, bájos arc, ez Wanda Gold.

Action
Az ismerkedés és zuhanyzás után egyből hozzákezdtem tüsténkedni. Csók, simi és már haladtam is délre kicsit nyalakodni. Szívesen vette ezt az akciómat. Majd magához ragadta a kezdeményezést és alapos, mélytorkos NF-el vett le a lábamról. Álltam mint a cövek, ezért kértem a pajzsom és uzsgyi a nuniba, bezavartam a félszeget rendesen. Fickándoztam benne mint ponty a kádban. Lovacskával kezdtük a menetet. Szépen, ütemesen ülte meg a nyerget, én pedig a cicikkel játszadoztam közben. Váltottam kutyusra. Rendesen megdöngöltem, mert ezt kívánta tőlem Wanda, legalább is a hangeffektusok alapján erre következtettem.
Pozi váltás misszibe. Becsűrtem így is a mócsingot ahogy kell. Alapos döfködés után beledurrantam a gumiba. Szép, egészséges orgazmusra sikeredett.
Megtisztogattuk a cuccost és dumáltunk egy jókorát.

Ezután éreztem magamban az erő visszatértét. Egészséges, arcpirítóan jó NF, kicsi 69 és ismét készen állt a velemegykorú az akcióra. Amint lehetett már túrtam is be a kis kényest a barlangba körülnézni. Misszi és kicsit oldalról kezeltem Wandát, majd szája és keze hozta el nekem a gyönyört. A fehérből més maradt bőven az előző menetről.

Zuhi után kielégülve, üresen hagytam el a terepet.
Elszámolás
A régi pesti átlagnak megfelelő virág mennyiséget tettem a szekrényre. Mindent megkaptam amit az adatlapján megtalálható és mindezt nagyon komoly technikai tudással adta át nekem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon jól sikerült hancurkodás egy nem filigrán ( képein sem titkolja), de nagyon kedves és odaadó leányzóval. Jól sikerült kis testi sértés volt Wanda Golddal!:-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Angyal25
V.I.P. SZTÁR hirdető
2019-04-16 13:26:01
Drága KNEB!

Attól, hogy csak a konkrét dolgokat írta le és neked nem jött át a felejthetetlen érzés, még lehet az :)))
A felejthetetlen senki nem arra adja, hogy milyen hosszú az írás és nem is arra, hogy szerelmes regény vagy sem :)))
Hanem amit átélt és érzet a randi alatt!
Mindenkinek más a stílusa és máshogy tud írni, nincs két egyforma ember ;)

Szerintem voltak és lesznek is ennél kevesebb információt tartalmazó beszik itt az oldalon, ami sokszor felejthetetlen és Istennő besorolásban került ki :)))

2019-04-16 10:51:27
Nekem nem jött le a "felejthetetlen" randi élménye. Egy pontosan csak az eseményekre koncentráló írás. Személytelen és érzelem mentes.

2019-04-16 09:53:52
Mint Gogolák elvtársnő szoknyája. Kurta. A lényeg viszont benne.

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2019-04-11) : Mellemet szívogatta, majd lompit vette birtokba. Mint sajátját nyűtte, szopta vadul. Magától kényszer mély torkozott. A fellegek közt jártam. Simogattam,dicsértem és élveztem a helyzetet.

(2019-03-05) : Én pedig azonnal magamhoz húztam őt és megcsókoltam azt az érzéki, kívánatos száját. A cipőm levétele után követtem a ringó csípőjét, néha finoman rápaskoltam a fenekére

(2019-01-13) : Pihenés képen koppanásig nyeli, miközben nyelve a golyszikat nyalja. Ujjam a punciba serénykedik. Ezt egy párszor megismétli és az őrület szélére hajt. Hörögve kérem a gunit.

felejthetetlen: 24db
(2019-04-16) : A benyálazott kezemmel újfent a puncijánál matatok, két csók között megismétlem eme folyamatot. Ha pedig már kitapogattam és megtaláltam illik beköszönni oda is. Meg aztán a húsvéti tojásért meg kell dolgozni, ha már egyszer szégyen és gyalázat semmilyen frappáns locsoló vers nem jutott eszembe. A zöld erdőben jártam, berúgtam azt hánytam, szabad-e locsolkodni? Túl elcsépeltnek tűnt.

(2019-03-20) : Állva kezdtünk csókolózni,közben lekerültek a felesleges ruhadarabok és az ágyra vetve magunkat folytattuk.Elsőnek Wanda kezdett kényeztetni,hát igen... Sokat olvastam a franciájáról,de ezt csak akkor érted meg,ha át éled.

(2019-03-14) : Visszamentünk a szobába, ahol egy barátnős csók és simicsata után megkérdezete hogy "Szabad egy kicsit franciáznom?". Mit mondhat erre férfiember? Engedtem természetesen. Most tudtam igazán kiélvezni a tudását! Hát valami elképesztő amit tud a szájával!!!

nagyon jó: 12db
(2019-04-07) : Nagyon hamar az ágyon találtam magam, farkam Wanda szájában. Hát Uraim, amit ez a Lány a szájával tud, az valami félelmetes. Meg nem tudnám mondani hogy pontosan mit művel a nyelvével és a szívóerővel, de hogy egy 10-es skálán 100-as amit nyújt az biztos!

(2019-03-30) : Először az ágyon térdelve csókolóztunk, majd Wanda a szájába vette a farkamat. Szopott egy darabig, majd a hátára feltettem és belekóstoltam a szép és illatos puncijába.

(2018-09-24) : Ekkor leállított, hogy ő is kényeztethessen. Viccből felvetődött, hogy ő talán egy boszorkány, és hát amit a szájával művel, az tényleg boszorkányság lehet :) Tövig eltüntette a szerszámot, és csodálatosan játszott rajta a nyelvével.

: 23db
(2019-04-18) : Ismét én kezdtem, aztán Wanda kényeztetett és végül rátértünk a popsira. Wanda rám ült és kis próbálkozás után bent is volt. Lovagolt rajtam, elég hamar megjött a hangja.

(2019-03-22) : Az első felvonásban simogatott, majd bekapta és ütemesen elkezdte szopni a farkam, volt egy kis mellsex is majd a végén a szájában élveztem el.

(2019-03-22) : Lebukott, zacsimat, golyóimat szopogatta. Végig nyalta rudamat. Bekapta kupakomat, aztán elnyelt teljesen, orra hasamnak ütközött, közben időnként nyelvét pörgette makkomon. Tomporát simogattam, punciját dédelgettem. 69-be fordultunk.