1 Emily beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-15
5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Emily erotikus masszázs

erotikus masszázs

Emily-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-04-15 10:34:35

toszogep
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Emily beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
A hirdetését a másik oldalon láttam, telefonon és SMS-ben kommunikáltunk. Elöször nehézkes volt elérni, de végül sikerült. Kedvesen tájékztatott mindenröl ami fontos. Megállapodtunk, hogy kb. 1 orával késöbb nálam lesz.
Megközelítés
A randi nálam volt a hotelszobában, nekem a megközelités egyszerü volt. Emily is azt mondta, hogy könnyen odatalált, hogy taxi, bkk vagy autoval volt azt nem áruta el, de nem is kérdeztem utána.
Helyszín
A hotelszoba állapota kitünö volt, nem volt hiány semmiben, mint az általában egy jobb hotelra jellemzö. Ugy gondolom, hogy escort esetében ezt a kategoriát fölösleges kitöltetni mert csak marhaságokat ir össze az emberfia a 140 karakter miatt.
Emily külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Emily külseje teljesen megefelel a, másik oldalon, kitett képeinek. Arckitakarása saját védelmét szolgálja, csinos arca van. A cicik természetesek és csodálatosan gömbölyödnek, teste pont olyan mint a képeken láthato, semmi retus nincs. Kék szemei és puha, selymes böre már elöre tudatták velem, hogy a választás jo volt.
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Ezt a két kategoriát most nehéz lesz elkülöniteni, mert ugymond a randink nem szokványosan futott le.
Megérkezése és egy welcome drink után nagyjábol vázoltuk mivel töltjük az idönket és neki is futottunk a dolognak. Ugyan arra kértem, hogy vegye teljesen kezébe a dolgok lefolyását, kérésemre elöször a jacuzziba ültünk be és kezdtük egymás testét felfedezni. Csókok, simogatások és eröteljesebb vizalatti masszirozás mindkettönk részéröl volt a programon. Cicik érzékenyen reagáltak az érintésre, Egy idö elteltével Emily javasolta, hogy tegyük át a szinhelyet az ágyra és kezdjük a masszázs részt. Erös kezeivel rendesen megdolgozta a lábamat és a hátamat, a masszirozáshoz egy kellemes illatu krémet használt. Átfordulás után felsötestemmel foglalkozott, nemcsak kézzel hanem ajkait is használva mellbimboimat izgatta, lassan lefelé haladva elért a farkamhoz. Elöször kellemes franciában részesitett, majd ugyancsak krém bevetésével lingam masszázst alkalmazott nagy szakértelemmel. Még mielött eljött volna a vég áttértünk kölcsönös franciába, izlelgettem finom punciját. A végkifejlet ezután jött, lingam masszázs és perfekt francia formájában, közben ujjaimmal csikloját kényeztettem amire jol nedvesedve reagált. Ebben a formácioban ért el a vég, hatalmasat élveztem, percekig nem voltam magamnál az élménytöl.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Mint elöbb leirtam nem teljesen elkülönithetö a két kategoria.
Miután kivégzett, tisztálkodásban tevékenykedett. Engem és saját magát is megszabaditotta a nyomoktol. Hosszas beszélgetéssel zártuk a megbeszélt idöt. Intelligens, jo beszélgetöpartner a hölgy.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Amit telefonon megbeszéltünk letettem egy asztalra amikor megérkezett, távozásakor eltette.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Emily egy, az adatlapon megadott éltkornak megfelelö, csinos, széparcu és kellemes beszélgetöpartner. A masszázst saját eröböl sajátitta el, ennek ellenére nagyon kellemesen csinálja. Az erotikus rész, legalábbis számomra, tökéletes, pont ahogy szeretném és azokkal a menüpontokkal malyekre szükségem van. Az értékarány teljesen megfelelö, sajnos összehasonlitási alapom nincs.
Mindenkinek ajánlom aki egy csinos fiatal lánnyal fesztelen kikapcsolodásra vágyik.

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36305131403 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Emily erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókEmily legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.