2
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Csenge erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Csenge-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-14 23:56:04

dgab
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Csenge Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
A randi időpontjának egyeztetése ezúttal nálam a megszokottól eltérően, rendhagyó módon zajlott. Általában előzetes levelezések és telefonhívások is megelőzik nálam a randi időpontjának egyeztetését, viszont most ez Csengénél, számomra is meglepő módon, teljesen ellentétesen, szinte spontán történt meg. Megpillantottam Csenge frissen megjelent adatlapját és a gyönyörű fotói a szépséges bájai azonnal káprázatos hatást gyakoroltak rám és emellé olvashattam is rögtön egy fantasztikus beszámolót róla, ösztönös cselekedet lett úrrá rajtam,… nekem találkoznom kell ezzel a gyönyörű lánnyal és a randi előtt egy nappal, csütörtökön sms-ben Csenge egyik kolléganőjével tudtam egyeztetni. Nagyon kedvesen tanácsolta, hogyha szeretném, már be is tud írni péntek délutánra, mert Csenge időpontjai pillanatok alatt elfogynak. Természetesen lecsaptam a lehetőségre és így már meg is lett az időpontom. Repestem az örömtől, de szerettem volna Csengével is beszélni, és még aznap késő délután erre sort is tudtunk keríteni. Egy tündéri, végtelenül kedves, bájos hangú leányzó köszöntött a telefonban, szinte feldobta a hangulatomat a Csengével folytatott beszélgetés és ezek után már türelmetlenül vártam a péntek délutánt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A címmel nem volt gondom, mert előzetesen jártam már a helyszínen. A Margit Körútra kell érkezni, a Mechwart Liget villamos megállótól kb. egy perces gyalogtúra a Széll Kálmán Tér felé és már a kapuban is vagyunk. Ugye a Körutat figyelembe véve az autós megközelítés picit problémás lehet, a ház előtti parkolás szinte lehetetlen feladatnak tűnik, de a szomszédos utcákban a lehetőségek tárháza biztosan jóval nagyobb. Ezt célszerű bekalkulálni indulás előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szalon a tipikus körúti, régebben épült magas, gangos bérházak egyik teljesen felújított, elegáns lakásában található. Ha jól figyeltem 3 szoba biztos van a lakásban, amelyek közül a látogatásaim alkalmával kettőt most már ismerek is. A szobákban, úgymint az egész lakásban és a fürdőben is rend, patyolat tisztaság dominál. Több lány is „rendel” a helyszínen, de a logisztika szuper módon meg van oldva, Csengén kívül senkivel sem találkoztam és még kiszűrődő hangokat sem hallottam, pedig az előszobában a cipőtartó arról árulkodott, hogy rajtam kívül más vendég is jelen van. A fürdő egyszerűen Pazar, szinte szállodában érzi magát az ember a két, vagy talán megmerem kockáztatni három személyes üvegfalú fürdőkabinban, amit a randink végén Csengével már közös fürdésre is igénybe vettem :) Rengeteg tusfürdő, dezodor, szájvíz is rendelkezésre áll a tökéletes frissesség eléréséhez. A hosszúkás téglalap alakú szobában kellemes, nyugodt légkört árasztó félhomály, a falon ízléses egész falat beborító tapéta poszter látható és a fal mellett hosszában egy alacsony bútorzat fut végig, mely piros led sorokkal van díszítve. Mindez rendkívül hangulatos légkört teremt, amit halkan duruzsoló muzsika tesz harmonikussá. A ruhákat egy szobainasra lehet pakolni, vagy pedig a szoba végében lévő kis kanapéra. Egy nagyobb méretű tatamin lehet Csengével a nagyon izgalmas, erotikában bővelkedő programot eltölteni, amely mellett a falon egy hosszanti tükör is található, azok számára, akik onnan is szeretnek mozizni :)
Csenge külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Csenge egy szépséges Tünemény egy csoda szép leányzó!!! Lehet, hogy már közhelyes kifejezésnek tűnik, hogy olyan, mint a képeken, de mikor az ajtóban személyesen megpillantottam és a lakásban is alaposan szemügyre vettem, tényleg olyan érzésem volt, hogy a fotóiról kelt életre előttem. A fotóin is viselt világos színű mályva árnyalatú köntösben fogadott, szőkésbarna haját vállain szabadon hagyva. A gyönyörű szép mosolyával a tündérien csillogó érdeklődő tekintetével és a bájos kis pofijával azonnal levett a lábamról. Teste, alakja maga a tökély. A rendszeres edzés és alakformálás Csenge minden egyes porcikáján felfedezhető. Gyönyörű, nőiesen izmos lábak, íves nagyon formás combok, feszes popsi és karcsú derék jellemzi és ezek formálják az igazi szexis Nőies vonalait. A cicijei eredetiek nem óriásiak, méretben is tökéletesen passzolnak az alakjához, finoman masszírozhatók, kényeztethetők.
Bőre kellemesen szoli barna nagyon finom, puha-bársonyos érintésű, illata ápoltsága mennyei érzésekkel töltött el, szinte őrületbe kergeti az embert. Csenge belső személyiségét jellemezve, egy nagyon kedves, őszinte barátságos, életörömtől és energiától duzzadó, nagyon közvetlen, céltudatos leányzó. Rendkívül szimpatikus volt számomra, már a belépésemkor éreztem, hogy egy fantasztikusan jó, nagyon kellemes másfél órában lesz részem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Másodperc pontossággal érkeztem a kapuhoz és telefonon keresztül kaptam is Csengétől az instrukciókat a bejutáshoz. A ház egyik alsóbb szintjén van a lakás, de Csenge javaslatára lifttel mentem fel, mert az első szint csak félemelet, így ezt hozzá kell kalkulálni és a szint megközelítése lifttel azért sokkal egyszerűbb. Felérve a körfolyosó végén Csenge már az ajtóban várt. Csodás látványa szépségsokként hatott rám, bemutatkoztunk majd az édes puszi váltások után cipő le és máris követtem Csengét a szobába. Megmutatott nekem mindent, mit hol találok, illetve hova pakolhatom a ruháimat és egy kis ismerkedő beszélgetés után a kapott törcsimmel el is mentem tusolni. Mikor visszaértem a szobába Csenge már levette a köntösét és csak egy izgatóan szexi rózsaszín bugyi-melltartó fehérnemű szettet viselt.
Az ismerkedést tovább folytatva egy nagyon finom narancs illatú olajos masszázzsal kezdtünk.
Hasra feküdtem a tatamin és Csenge kellemes meleg érintéseit a lábamon a bokáimnál érezhettem először. Érintése nagyon kellemes puha érzésekkel árasztott el, gyengéden és erotikusan nyúlt minden porcikámhoz, ezeket a finom érintéseket akár egész nap is el tudtam volna viselni. A bokám után a vádlijaim és a combjaim következtek, majd alaposan két kézzel a fenekem kapott a finom érintéseiből. Erotikus benyúlások ekkor nem voltak, kategorikusan a masszázson volt a fő hangsúly, de mégis Csenge kellemes meleg érintései főleg a fenekemen és a combom belső felületein azért igen-igen vágykeltően hatottak rám. A fenekem után a hátam a vállaim és a tarkóm került sorra. Mindeközben kellemes diskurzus alakult ki közöttünk. Kiderült Csenge nagyon szeret beszélgetni, embereket megismerni és ha ilyen a partnerem, akkor én sem vagyok egy hallgatag ember, így egymást jól kiegészítve olykor jóízűen nagyokat nevetve remekül társalogtunk az élet nagy dolgain.
Majd Csenge a nyakam és a hátam kezelése után visszakúszott a combjaimhoz és újra gyengéden a fenekem masszázsát folytatta. Ekkor mellettünk a falon lévő tükörből tartottuk a szemkontaktust és láttam, hogy Csenge egyre közelebb bújik hozzám, gyengéden ráhajol a fenekemre és cicijét erotikusan a fenekemhez nyomja. A fehérnemű ekkor még rajta volt, de így is nagyon izgatóan hatott rám és már határozottan éreztem, hogy kezd forrósodni köztünk a levegő :) …
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
… Csenge mozdulatai egyre érzékibbek lettek és egyre jobban éreztem magamon testmelegét, közelségét. Ekkor a fejemben átsiklott a gondolat, jó lenne már megfordulnom, de Csenge még gondolatolvasó is lehet, mert nem hagyott ebben a gondolatban sokáig vergődni, szinte ezzel egy időben megkért, hogy forduljak. Örömmel pördültem át tengelyem körül és miközben a hátamra feküdtem Csenge le is dobta a melltartóját és a jobb oldalam mellé térdelt. A csodálatos hetyke csepp alakú formás cickói káprázatosak voltak, nagyon élveztem a helyzetet, Csenge egyre többet mutatott meg a formás idomaiból, bár igaz a kis rózsaszín bugyikája még rajta volt, de nem féltem, tudtam, hogy nem fogok lemaradni semmiről  Szorosan mellém térdelt a jobb oldalamra és rendkívül kellemes alkar és tenyérmasszásban részesített. Miközben az alkaromat masszírozta közvetlenül a mellkasához húzta a kezemet persze ekkor már a tenyerem rögtön a cicijére ugrott és élveztem keblei izgató puha érintését. Ezután áthelyezkedett a bal oldalamra és a bal kezemet is kezelésbe vette.
Kezdtem egyre jobban izgalomba jönni, ezt Csenge is érzékelte, majd popsiját közvetlenül az arcom mellé tolva mélyen a combjaim közé hajolt és elkezdődött az édes „kínzásom”. Apró finom gyengéd puszikkal indított és halmozta el a combjaim külső és belső részét. Lassan Finoman kóstolgatott szinte játszott az idegeimmel. Csókjait röviddel ezután nyalogatások követték, fürge nyelvével egyre csak mélyebbre haladt a belső combjaimon és ekkor már az egyik keze is megindult és finoman a gát környékét kezdte izgatni vele. Behunyt szemmel élveztem ezeket a szinte földön túli, mennyei örömöket, majd röviddel ezután éreztem, hogy érzéki gyengédséggel a zacsimat kezdi dédelgetni.
Szemeim rögtön kipattantak, alig hittem el azt, ami történik velem :) Lehelet finoman csókolgatta nyalogatta a zsákomat, majd finoman az egyik golyszit bekapva gyengéden azt szopogatni kezdte. Szédítő volt, alig bírtam magammal ott a matracon, hol lepillantva élőben néztem a műsort, hol pedig mellettünk a tükörben élveztem a látványt a leírhatatlan érzések közepette. Meredező rudam, miközben Csenge hihetetlen gyengédséggel nyalogatta szopogatta a zacsimat, több alkalommal is a gyönyörű szép pofijához ért, de ő csak a tölténytárra koncentrált. Ez hosszú perceket átölelő kényeztetés volt, majd ezután nyelvével lassan a zacsimtól a farkam tövét közelítette meg. Csenge aprólékosan vezette fel az orális kényeztetés legapróbb és legizgatóbb elemeit engem ezzel folyamatos izgalom alatt tartva. Szerszámom szinte fagylaltként érezhette magát Csenge szorgos forró nyelvecskéje fogságában, ezzel olyan érzéseket kiváltva, azt hittem elélvezek. Nagy levegőt véve szívtam magamba az élményeket. Minden irányban alulról-felfelé majd fordítva, aztán csak keresztirányban, minden milliméter területet kihasználva végigpásztázott nyelvével, ezt többször oda-vissza élvezhettem, de még véletlenül sem csúsztatta rudamat az ajkai közé. Az orális kényeztetés és az idegek játéka volt ez felsőfokon :) Szinte már az őrületbe kergetett, nagyon vágytam már az ajkaira, aztán egyszer csak, mikor nyelvével a makkomhoz ért, valami szédítő nedves forróság ölelte azt át és gyengéd bólogatások és cuppogások kíséretében mélyen az ajkai közé kerültem. Ekkor éreztem másodjára, hogy robbanni fogok. Fergeteges élmény volt látni, hogy egy ilyen gyönyörű bájos szépség ilyen érzékien a szájával kényeztet, de még bírtam az "ostromot" :)
A szédítő szopikázása közben Csenge nyelve sem tétlenkedett, ajkain belül a makkomra tekeredve masszírozva kényeztetett. Ekkor indultam be én is igazán. Csenge csípőjét közelebb húztam magamhoz és popsiját, combjait finoman csókolgatni kezdtem. Popsiját kéjesen felém tolta, puncija még így bugyin keresztül is teljesen kidomborodott, rendkívül izgató volt, gyengéden még így fehérneműn keresztül is kényeztettem. Csenge közben szünet nélkül franciázott tovább, ami közben többször ki is kerültem az ajkai közül, ekkor csak a nyelvével dolgozott rajta, majd újra mélyen bevette és erős vákuummal cuppogva szopizott tovább. A fellegekben jártam az élvezettől, meg is kívántam már Csenge punciját és épp mikor mondani akartam, hogy felesleges lesz már ide az a bugyi, el is kezdte legörgetni a combjain, majd a bokáján keresztül én szabadítottam meg tőle teljesen, aztán egy illatvétel után valahova a tatami végébe dobtam. Mondom én, gondolatolvasó ez a lány :) Ekkor Csenge mellettem térdelve csábosan rám tekintett és megkérdezte, szeretnék-e kölcsönösséget. Hát erre csak egyetlen létező válasz van a világon :) és Csenge már 69-ben a számra is helyezte punciját. Kelyhe maga az igazi kincs…illatos, gyönyörű formás ajkakkal és kényeztetésre jól reagáló gyöngyszemmel, nagy-nagy lelkesedéssel és élvezettel, olykor hangos cuppogásokkal fogtam bele puncijának nyelves kényeztetésébe. Gyengéden nyaltam punciját, csiklója hamar reagált és megduzzadva nagy örömmel fogadta nyelvem finom játékát, majd barlangjába többször is olyan mélyen bedugtam, amilyen mélyen csak tudtam. Ott benn Forróságban fürdött a nyelvem olyan ízeket érezve, hogy még most is izgalomba jövök tőle. Közben Csenge az ajkaival úgy ápolgatta a rudamat, hogy az élvezettől már egy másik dimenzióban jártam. A több percig tartó észvesztő kölcsönös kényeztetésünk vége felé kezdtem érezni, hogy a közelgő kitörésem elkerülhetetlen. Számat Csenge nedves puncijáról leemelve elcsukló hangon kérdeztem a befejezés helyének lehetőségéről, ő pedig a farkamat szájával el sem engedve csak halk hümmögéssel válaszolt majd még erősebb szívásra kapcsolt és nem sokkal ezután egy óriási orgazmussal robbantam az ajkai közé. Mennyei érzés volt, kellett is majd egy perc, míg újra meg tudtam szólalni. Csenge a mámoros állapotom vége után sem kapkodott, mint egy jó kislány mindent kisajtolt belőlem, majd ezután meg is várta, míg befejezem a nyalakodást és csak ezután kerültek Papírtörlőbe a srácaim. Aztán Csenge nem ment ki a fürdőbe, hanem rögtön nagyon kedvesen hozzám bújt és így szorosan összebújva, olyan igazi barátnős feelinggel töltöttük el a hátralévő időmet, amiből ekkor már csak kb. valamivel több, mint 10 perc volt hátra. Nagyon jól esett ez az összebújás, rendkívül közel kerültünk így egymáshoz, folyamatosan szívtam magamba Csenge finom illatát és élveztem teste érintését. Majd elkezdtük finoman csókolgatni egymást és a szánk is lassan egymásra talált és belekezdtünk egy nagyon finom, izgató barátnős smacizásba. Nyelvünk fürgén járt egymás szájában, szinte kígyó módjára tekeredtek egymásra. Gyengéd, nagyon finom mézédes csókja van Csengének, nem is kellett sok, hatására már éreztem is, hogy az ágyékomban valami bizseregni kezd. De sajnos az időm már lejáróban volt és ekkor döbbentem rá igazán, hogy Csengével a másfél óra nagyon-nagyon rövid idő!!!

Még simogattuk, csókolgattuk röviden egymást, közben beszélgettünk, rendkívül kellemes levezetést kaptam, majd a randink végén óriási örömömre Csengével egy közös fürdőzésre mentem.
Alaposan megmosdattuk egymást, majd Csengének még egy kis hátmasszázzsal is kedveskedtem a zuhany alatt, dicséretet is kaptam kézügyességem miatt, ezzel rávilágítva arra, hogy következő alkalommal tartozom Csengének egy masszázzsal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden információt Csenge baránőjétől kaptam meg és ezek a helyszínen sem változtak. A randi végén az ajándékom átadásával történt az elszámolás a szuper élményekre való tekintettel picit megtoldva. A rózsaszálak mértéke a másfél órára átlagos Bp-i érték és hogy megérte-e számomra?.. A rövid válaszom: Csenge törzsvendége leszek :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ahogy a beszámolóm elején is megírtam, ez a randim Csengével egyik pillanatról a másikra váratlanul jött. Magam is csodálkoztam az adódó lehetőségen, meg azon is, hogy minden flottul összejött, még a sors is úgy akarta, hogy mi ketten találkozzunk. A fotók megindították a fantáziámat, megtettem rögtön a lépést, Csenge is szabad volt és a munkahelyem sem szólt közbe, ennél szenzációsabb egyeztetést el sem tudtam volna képzelni. És a randi pedig maga volt a tökély. Csengével maximum feletti élményeket élhettem át; fogadtatás, vendégszeretet, kedvesség és fülledt erotika tekintetében. Szimpátia kötünk már az első pillanatban úgy éreztem megvolt és így Csenge által nyújtott örömök teljes tárházát élvezhettem. A randi végén meg is fordult a fejünkben már egy újbóli időpont egyeztetés, de ennek pontos lefixálásában nem tudtam még biztos lenni, így maradtunk annyiban, hogy amint ezt látom, feltétlenül jelentkezem.

Drága Csenge nagyon köszönöm, hogy adtál nekem lehetőséget a bemutatkozásra és köszönöm azt is, hogy ennyire megnyíltál nekem. Fantasztikusan éreztem magam Veled, Te egy Bomba Jó Nő vagy  Kívánom, hogy érezd még sokáig nagyon jól magad ebben a világban és a tartozásomat, amit ígértem Neked a zuhany alatt, nem sokára behajthatod rajtam ;))
Milliószor Csókollak!!! … G.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Csenge erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

NFL
Friss újonc
2019-04-16 19:42:47
Ahogy jósoltam a cseviben!:))
Egy kék már érkezett is!!:)

2019-04-16 17:05:59
Super,super,super beszi, de ehhez egy Múzsa, egy Csenge is kellett. Gratulaaa!

Thomasino
Belát a dolgok mögé
2019-04-15 22:31:54
Egy mestermű! Egy ilyen szép nőről, és e remek randiról csak jót lehet írni. Az írás művészet abban van, hogy az emlékek részletes felidézése meg legyen, megfelelő szövegkörnyezetben, és kronológia sorrendben. Igy tudunk részletesen beszámolni. Ebben minden benne van, ezért mesterű!

2019-04-15 20:46:11
Szép Lányról egy igazán szép írást olvastam! Részletes, és érzéki szösszenet,....nem csodálkozom a kék élmény miatt!

2019-04-15 17:55:41
Nagyon meggyőző, frenetikus leírása egy felejthetetlen találkozásról. Kiváló beszámoló, köszönjük.