0
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
20
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
Amy szexpartner

szexpartner

Amy-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-14 19:59:13

Powermaci
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
5
Ő kezeli a telefont. Felhívtam néhány kérdéssel, pár napra rá VTR-en ajánlottam időpontot, amit viszonylag gyorsan elfogadott. Később még írtam egy üzenetet az oldalon, azt már nem olvasta el. Igaz, már nem is járt az oldalon utána. Csak tanácsként írom, hogy aki itt akar kommunikálni Vele, az hagyjon időt rá. Ezt leszámítva, minden rendben volt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
BKV-val macerás, de tettem egy próbát. Néhány átszállás után a 77-es troli a közelben rakott le. Még néhány 100 méter séta, és már ott is voltam. Nagyon csendes kertváros. Parkolás egyszerű a környéken ahogy láttam. A címet könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejutás egyszerű. A lakás a célnak megfelel. A fürdő a hálószoba mellett van, jól fel van szerelve tusfürdővel és szájvízzel. Zuhanyfüggöny nincs, próbáltam nem pocsolni:D A hálószobában pont elfér egy franciaágy, egy tükrös szekrény és még néhány kis bútordarab. Nem nagy, de nem is táncolni mentem. A lényeg, hogy az ágy nagy, és kényelmes. Tisztaság volt mindenhol.
Amy külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Szerintem picit vékonyabb, mint a képeken. Az arcát a tekintete miatt dögösnek mondanám. Úgy nézett rám, mint egy ragadozó a prédájára. Popsija pici markolni való. A bőre finom puha volt, és tényleg nagyon hajlékony.

Action
Popó:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Érkezésem után bevezetett a hálószobába, beszélgettünk kicsit, közben megváltunk a ruháinktól. Elrendeztük az ajándékokat és már kaptam is a törölközőt. Tisztálkodásom után hanyatt fekve várt. Olyan hívogató volt, hogy azonnal fölé kerültem, puszilgattam, ahol értem. Biztató sóhajokat hallva el is indultam a mennyek kapuja felé. Mikor odaértem a sóhajok erősödtek, ezért én is egyre hevesebben izgattam a nyelvemmel. Kétlem, hogy sikerült eljuttatnom a csúcsra, de biztos jólesett neki. Szólt, hogy most ő kényeztetne engem. Fordultunk hát, kis bemelegítő után már tűntem is el teljesen a torkában, amivel valahogy még extrán rá is szorított. Nem akartam, hogy már az elején kivégezzen, de megállítani sem akartam, ezért maradt az, hogy valahogy kitartok. Küzdelmes volt. Egyszer feljött levegőért, meg is ragadtam gyorsan az alkalmat, hogy kérjem a felszerelést. Sikeres felhelyezést követően kérdés nélkül pattant is a nyeregbe. Pár pillanatig mozgott rajtam, de már fogtam is rá a popsira, hogy adhassam az ütemet. Tetszett neki a felállás, nekem meg az, hogy neki tetszik. Két nyögés között biztatott, én pedig kitartottam amíg tudtam. Pihenésképpen Ő felült, megtámaszkodott a háta mögött és úgy mozgott rajtam. Mikor kipihentem magam, a hátára fordítottam és ismét gyors döngetésbe kezdtem. Nagyon tetszett neki, meg is dicsért, hogy milyen jól bírom. De a java még csak most jött. Átkértem magam a popsiba. Kis síkosítás, és miközben Ő a kezével izgatta magát, én lassan becsusszantam. Minden lassú ütemnél mélyebbre és mélyebbre sikerült jutnom, amíg már tövig be nem engedett. Ráhajoltam néhány csókért és pusziért a nyakára, közben fokoztam a tempót. Ő továbbra is izgatta magát és a szemembe nézve biztatott, hogy csináljam még. Nem tudtam betelni a tűzzel a szemében. Magamhoz szorítottam, és úgy ahogy voltunk, megfordultam vele. Rámarkoltam a popsijára és addig adtam a tempót, amíg csak bírtam. Éreztem, hogy már közel a vég, ezért egy pillanatra megálltam pihenne, de azonnal pattant is le rólam, lehúzta a gumit és iszonyat franciába kezdett. Már én sem akartam mást. Jeleztem, hogy az arcán akarom, hogy érjen a vég. Örömmel igent mondott. Felálltam, Ő az ágy széléhez jött és addig folytatta a mélytorkos kényeztetést, amíg már nem bírtam és utolért a vég. Leültem az ágyra, kaptam egy kéztörlőt, és megtisztogattuk magunkat. Miután végeztünk, elterültünk az ágyon és a maradék időt még cseverészéssel töltöttük. Mielőtt még lejárt volna az időm, gyorsan elmentem egy zuhanyra, felöltöztem, búcsúztam, eljöttem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Popsit és mélytorkot vettem igénybe. Csillagos ötös volt mindkettő. Az elején rendeztük. Kérte is, de egyébként is így szoktam. Korrekt volt minden.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kifacsarva távoztam. Igazából még most is kifacsarva érzem magam.:) Azt hiszem, Amy a leg hardcoreabb hirdető, akinél eddig voltam. Nem mondom, hogy bírnám mindennap, de azért néha nagyon kell az ilyen. Nekem most jól jött. Azt mondta, belőlem annyira nem nézi ki a kényszerfranciát. Ha egyszer kipróbálom, azt Vele fogom tenni.:)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-15 10:02:45
Én is Amyt tartom a leghardcore-abb hirdetőnek, már a beszid előtt is, tovább erősíti írásod ezt a hitet.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2019-05-11) : Persze Ő sem tétlenkedett, dobta magát rögön 69-be, ahol ízelítőt kaptam a híres francia leckéből. Nagyon kellemesen, kéz nélkül, teljesen torokra vette. Pár perc múlva kértem, hogy forduljunk oldalt a tükörnek, mert látni is szeretném amit csinál.

(2019-01-24) : Egy hosszabb idő után cseréltünk és Amy kezdett franciázni, hihetetlenül professzionális módon, intenzíven, mélytorokkal és bő nyállal. Kifejezetten élvezte ezt az akciót is a hölgy,

(2018-12-20) : Ezután ő fekszik le, mellette terdelek a kezem megint a szájába rakom majd a nyálat amit a kezembe köp szét kenem az arcán. Ezután még egy adag nyál a tenyermbe emellyel ezután tovább ujjazom

felejthetetlen: 18db
(2019-02-09) : Gyólyó,zsákok nyalása első osztályú.Szemkontakt is van.Köpködte verte a farkam,kombinálta a dolgokat majdnem bexartam olyan jó volt.A végén arcra élvezést kértem.

(2018-12-29) : Egyre durvábban szopta ,nem nagyon kellett ráhúzni a fejét önszorgalomból és élvezetből profi módon szopta a farkam.Hanyatt feküdtem kezeim össze kulcsoltam a fejem alatt és moziztam hagytam kibontakozni, közben beszéltem hozzá biztattam.

(2018-10-23) : Aztán rábukik. Tövig. Lenntartja. Sokáig. Kezd csorogni a nyála. Ezaz. Hagyom kibontakozni. Még nem vadulunk. Még. Szopja a felét, aztán csak a makkot. Aztán kicsit a tojásokat is nyelveli.

nagyon jó: 20db
(2019-06-05) : iso 12001 szabvány szerinti bőnyálas frabciában részesìtett, majd 69 es poziba parancsolt, és nyelvel illettem illatos kejhét.Amy nem csak imád, de tud is sz*pni.

(2019-05-07) : majd szemből meglovagolt. Lovaglás közben időnként rámhajolt, csókolóztunk, majd újra hátra dőlt és kemény vágtába kezdett. Miután már az imént a lövés közelébe kerültem,

(2019-04-08) : Csak a mélytorokért és a kényszerfranciáért mentem, szóval nem hezitált, betalált. Kéz nélkül, hol lassabban, hol gyorsabban, hol kézzel verte a farkamat a szájába, de volt olyan amikor csak a zacskókat nyalogatta.

: 30db
(2019-05-30) : Kis beszélgetés után franciázni kezdett. Ezt igen jól csinálta, alkalmanként mélytorokra is vett. Utána megkérdezte, próbáltam-e már a fejlelógatós torokdugást. Mondtam, még nem. Akarom-e kipróbálni? Akartam :-)

(2019-05-17) : A keringőre felkérést elfogadva vett szájába s kezdte vadul a szopást. Több kevesebb finom mozdulattal tarkítva haladt miközben először 1 majd 2 ujjal kezdtem ujjazni az addigra finoman nedvesedő lepkés puncit. Pár perc múltán kényszeres elemekkel tarkított folytatás következett.

(2019-05-13) : Aztán föléhajolok megcsókolom megint és közlöm: most már megdugom a szádat. Jó. - mondja ő - Hogy szeretnéd? Minden elképzelhető módon. - felelem. Eközben Amy alattam tekereg, s farkamat markolja, csapkodja vele szeméremdombját.