28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Tekla szexpartner

szexpartner

Tekla-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-14 18:37:27

Covboj
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tekla reagálása

Hogy Te milyen kis huncut vagy, rágjalak meg legközelebb :))))))))) imádtam nagyon finom voltál igen az egyik kedvenc emlékkép mikor a fenekemet ráhúztad, pont úgy és pont azzal az erősséggel amit szeretik fantasztikus érzés ahhhhhhhh imádom.
Köszönöm a remek beszit élveztem újra olvasni és örülök, hogy én lehettem az aki átélheti veled ezt a gyönyört számomra tökéletes együttlét volt egy remek partnerrel.
Ui.köszönöm a figyelmességedet mindenre kiterjedt időre, rám, szóval nagyon finom voltál. Csókollak és várlak vissza kedves ;))))))

Szexpartner beszámoló Tekla Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Pénteken késő délután csörgettem meg, ám nem vette fel. Kb fél óra múlva megcsengetett, majd visszahívtam. Nagyon kedvesen elmondott minden infot és másnapra megbeszéltünk egy találkát.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Rendkívül egyszerű, BKV-val mentem és bár hétvége gyanánt nem nagyon volt szabad parkolóhely a környéken nagyon könnyen lehet találni egyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szokványos 10 emeletes panel ház, a lakás szoba-konyha. Nagyon ízlésesen és igényesen felújítva.
Tekla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Pici kedves lány az első pillanattól kezdve mosolygós és közvetlen - még úgy is, hogy ez volt az első találkánk és azért ilyenkor kicsit "zavarba" kezdődnek a randik általában.
Szemüvegben és piros combfixben hozzáillő melltartóban fogadott.

Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Bevezetett a szobába és megmutatta a szobainast ahová letehetem a ruháimat. Ezután kedvesen beinvitált a fürdőszobába ahol igen nagy körültekintéssel elmagyarázott mindent, hogy s mint működik.
A gyors fürdő után az ágyon várt és lassan de biztosan elcsábított... jobb szó nincs is rá.
Eléggé merev voltam, a sok változás és gond a magán életben - de apró csókokkal simogatásokkal és fülbe sugdolózással hamar elringatott.
Ledöntött az ágyra és belekezdett a sok beszámolóba már leírt elképesztő csodába....
Egyszerüen minden rezdülésedet érzi, figyeli, érti... Hihetetlen
A francia az egyik - ha nem a legjobb - amit életembe kaptam. Nem sietett szépen lassan felvezette, körbe, oldalt majd lassan lágyan ráhajolt...
Eljutottunk oda hogy a tarkójára rakta a kezem és hangos, nyálas, "gargarizálós" módon, mint a legjobb pornófilmekben megállás nélkül szüntelen csak bólogatott... Majd mikor már majdnem végem lett, megállt kicsit.. Lassu nyalogatás, szembe nézés, puszik körbe, nyelvre csapkodás és utána megint csak fröcsög a nyál és teljes beleéléssel a farkamat szopja...
Hihetetlen élmény volt...
Kértem, hogy forduljunk 69-be ami nagyon rövid ideig tartott, nagyon érzékeny amit előre közöl is.
Gumit kértem és rámült, szép lassan belefészkelte magát :) majd itt is ahogy kell a szép lassúból eljutottunk az igazi rodeoig, miközben nyögdécsel a füledbe, beszél hozzád és csokolgatja a nyakad, szád mindened... Felajánlotta, hogy megfordul rajtam. Itt megállítottam és mondtam, hogy ilyen izmos keres feneket én most totálba szeretnék látni. Így is lett doggy-ba folytattuk. Még az a kerek feszes fenék... jól rámarkolhatsz, fel is szisszent... nyögdécsel és lehet neki tolni rendesen, még rá is pucsít. Így is lett végem, ami mind a kettőnket meglepett. Nagyon hirtelen és intenzíven jött a semmiből. Kicsinált teljesen :D

Sajnos másodikra nem volt már lehetőség, bár ő felajánlotta, de ezen a napon egyre voltam csak képes.
Így beszélgettünk az élet nagy dolgairól a maradék időben...
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Semmi extrát nem vettem igénybe, teljesen korrekt volt minden. Az elején az asztalon hagytam a csokrot.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Rendkívül kedves, bájos lány, akinek az orális technikáját és odaadását kevesen tudják még csak megközelíteni is... Mindenkinek ajánlom, biztosan visszamegyek még hozzá

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tekla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Tozo1
Törzsvendég
2019-04-18 06:15:56
Felkorbácsoló Tekla hozzáállása, amit csak egy ilyen jó besziből lehet megismerni, amit köszönök, hogy megírtad. Tetszenek Tekla reagjai is, ami további bizonyíték a kedvességére. Gratulálok mindkettőtöknek!

2019-04-17 21:46:09
Tekla Drága ! Késő este olvasván kedves soraid,talán nem látszik ,de elpirultammmm ! A kezelésre benevezek........:)
Csók.K.

2019-04-16 23:11:54
Drága vénkecském52 tudod jól ez egy közös játszma Én egyedül kevés vagyok ;)))és a magas vérnyomásod ellen tudok egy jó kezelést garantálom , hogy utána nem lesz panasz ideig óráig természetesen csak csókollak kis édesem.

2019-04-16 17:18:24
Nagyon jó kis beszámoló lett ez, egy nagyon kellemes lányról. Gratulálok mindkettőtöknek.

2019-04-15 07:33:35
Korán reggel jobb mint egy kávé.....
A magas vérnyomást egész napra biztosítja remek beszámolód ! A sikeres jó találkához két ember kelletik.......

FunkciókTekla legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-11-16) : Megfogta a farkam, elkezdte simogatni, már-már verni, amikor látta, hogy igencsak élvezem, lelassított. Épphogy hozzáért. Fülembe súgta, “csak lassan,

(2018-11-06) : Végig szembenézősen,már ez is egy plusz ajzó módi volt a részéről ! Majd ajánlotta a 69-et , ami nagy örömömre szolgált, megízlelhettem a csodás punciját is.Részemről megvolt az igyekezett,de az Ő öröme még váratott magára.Szó szerint !

(2018-09-20) : Na itt kezdődött vmi olyan, amit ritkán tapasztalok lányoktól. Elkezd Tease-ingelni. Magyarul húúúzni..szövegben, és finom érintésekkel.. Simításokkal..brutálisan érzéki, sztem "kicsit" perv.De én bírom.

felejthetetlen: 12db
(2019-04-08) : Elégedetten csókolgattuk egymást. Pózcsere következett. Úgy ültem fel, hogy a tükörben láthassuk egymás arcát, miközben háttal felguggolva nyeregbe pattan. Ahogy az a popsi mozgott rajtam...te jó ég!

(2019-02-27) : Majd le az ágyra, és szopni kezdett. Imádom ahogy csinálja. A legjobbak között van, akik közül eddig a szájukba vették a farkamat. Aztán Ő kerekedett felül egy olyan pózban, amit filmekben is ritkán látni,

(2019-02-21) : Érezni, hogy szeretne a kedvemben járni, mindezt rafináltan teszi. Ezt a múltkor talán gésa attitűdnek sikerült nevezni. Már ettől jó a randi. Szenvedélyesen csókol, semmi alibi kategória, de igazodik az intenzitásomhoz.

nagyon jó: 6db
(2019-04-19) : Pont, mikor már elkezdtem volna könyörögni Neki, hogy ne "kínozzon" tovább, olyan mély és ritmusos nyelvleckébe kezdett, hogy pár másodperc alatt a szájába robbantam. A szemembe nézve hagyott lenyugodni.

(2019-03-05) : Itt újra a szenzációs technikáit váltogatta, hol mélyen, hol szívta, hol kézi segítséggel, hol a kezével máshol.... Mindezt úgy, hogy nem végzett ki, hanem csak elvitt a szakadék szélére, de ott mindig megállt.

(2019-02-12) : Ezt ő is érzékelte és hamar a szájába kerültem. El is tűntem teljesen a szájában és a nyelvjáték is remek volt. Az ágyra keveredtünk, ekkor rákérdeztem a 69-re. Igen volt a válasz, így folytattuk. Ő elélvezni sajnos nem tudott én meg még nem akartam.

: 24db
(2019-04-18) : Játszott velem szépen lassan hol csak a makkal játszva hol mélyre engedve.Tátott szájjal figyeltem az eseményeket.Lágyan finoman sok szemezéssel ekkor már lenn is tartotta és figyelte a reakciókat: nyögtem veszettül :).

(2019-04-10) : . A gumi kéznél volt és hamar helyére került, tövig felhúzta azt az ajkai segítségével. Mire levegőt vettem már hanyatt feküdtem és Ő rám ült, a forró puncija rámarkolt a farkamra. Ez az érzés maga a csoda...

(2019-04-07) : Felültem a kanapéra és Tekla másodpercek alatt keményre szopott. Szépen lassan és gyengéden csinálta nem hagytott ki semmit. Konkrétan a mélytorok és kényszerfrancia miatt választottam és kis idő után mondta hogy nyugodtan kézzel akkor mehet a rásegítés.