28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Carmen szexpartner

szexpartner

Carmen-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-14 18:26:22

07matee11
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Carmen Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Könnyen és gyorsan ment az egyeztetés, rugalmas és kedves volt, minden információt elmondott, megtudtam amit kellet illetve amit tudni akartam:)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vidéki vagyok, ezért a tömegközlekedést részletesen nem tudom leírni, de biztosan az is könnyű mert elég forgalmas környék, és nagy csomópont valamint pályaudvar is van a közelben. Én autóval érkeztem, egy kicsit zsúfolt környék, sok építkezés van, ennek ellenére lehet találni parkolót, de a közelben van egy nagy bevásárlóközpont, ott is lehet parkolni, fizetősen. Navigáció segítségével könnyen odataláltam.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy újépítésű ház felső emeletén található a lakás, lift van. A Carmentől kapott infók alapján könnyű a bejutás és a feljutás a kéjlakba. Szépen karbantartott lakás, mindenhol tisztaság uralkodik, a fürdőszoba is patyolat tiszta, többféle tusfürdő van, szájvizek valamint kis poharak. Friss törölközőt kaptam vendéglátómtól. Két nagyobb szoba van a lakásban, mert ketten dolgoznak, de ott létemkor nem volt ott a barátnő, Carmen mondta, hogy van lehetőség hármas randira is:) A szobában is tisztaság van, nagy ággyal és tiszta lepedővel.
Carmen külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Carmen egy nagyon szép arcú és jó alakú hölgy, szőke hosszú hajjal és kék szemekkel. Szép és izmos popsija és lábai vannak, bár állítása szerint most kezdi majd újra az edzést, de szerintem most is szuper formában van! Szenzációs cicijei vannak, bár nem igaziak, de szinte észrevehetetlen az orvosi beavatkozás. Szép mosolya van, gyönyörű fehér fogakkal!! Mint ahogy már korábban többen is írták, valóban tetoválás mentes, szerintem ez manapság már nagyon ritka, szinte kuriózum!

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Bejutás után puszival üdvözölt, egy piros egyberészes ruhában és magas sarkúban fogadott. A hatalmas cicik majdnem kibuktak a ruhából, igazán kellemes látvány volt :) Azonnal megkínált frissítővel, én vizet kértem és kaptam is. Beszélgettünk, nagyon kedves, értelmes lány, jól lehet vele beszélgetni is, sok helyen járt már a világban, és bármiről beszéltünk, mindenről volt véleménye és álláspontja-szerintem ez jó dolog! Odaadtam neki az ajándékot és egy kis édességet, aminek örült is meg nem is, ugyanis elvileg a kedvenc csokiját vittem, de mondta, hogy nem szabad sok csokit ennie, mert vigyázni kell az alakjára :) Megkaptam a törölközőmet és mentem a fürdőszobába. Miután végeztem a tisztálkodással, visszamentem a szobába ahol ő már meztelenül várt. Csókolózni kezdtünk majd elidőztem a ciciknél, tényleg fantasztikusak, később kaptam egy kis síkosítót az ujjamra és a punciját kezdtem izgatni, majd ő kezdett franciázni, remekül csinálja, de kértem, hogy had viszonozzam én is ezért 69-be fordultunk, ekkor már megjött a hangja is, a hanghatásokból kiindulva sikerült neki örömet szereznem, és saját bevallása szerint is! Majd gumit kértem, elsőre ő jött felülre és lovagló pózban folytattuk, közben a melleivel voltam elfoglalva és időnként elcsattantak csókok is, így folytattuk jó ideig, majd kértem, hogy csináljuk hátulról, szenzációs látvány, nem is bírtam sokáig itt már a szájába élveztem. Ezután ő kiment a fürdőbe, de nem rohant, majd visszajött és letisztított engem is! A félidőben ismét jót beszélgettünk mindenféle témáról, mesélt magáról majd én is, magamról érdeklődő volt végig. Kezdetét vette a második felvonás, most csak ő franciázott, ismét remekül, majd hasonló volt a forgatókönyv mint az első körben, előbb lovagló pózban majd doggyban szexeltünk, a befejezés pedig szintén a szájában történt. A második menet után ismét kiment a fürdőbe. majd hozott nekem ismét vizet, hogy pótoljam magamban a vízhiányt és még odafeküdt mellém, beszélgettünk, csókolóztunk. Nem akartam visszaélni a jóindulatával is az időm is lassan lejárt, ezért elmentem zuhanyozni, majd felöltöztem és puszival utamra engedett. Gyorsan elrepült az idő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden annyi amennyit előre mondott, számomra sajnos elég magas a díjazás, a legkorábban és a legkésőbb született honfitársaink arcképével ellátott papírokat kellett otthagynom az egy órás randiért. Ha lesz lehetőségem biztosan visszamegyek még!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remekük éreztem magam Carmennel. Nagyon szép külsővel megáldott lány, szuper társaság is és a szexben is profi, lesi minden kívánságod! Kiváló szolgáltatást kaptam. Mindenkinek ajánlom, ha anyagi helyzetem és a nagy távolság nem lenne köztünk, akkor sűrűbben látogatnám! Köszönöm szépen ezt az egy órát!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Carmen szexpartner beszámolójáról

A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókCarmen legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-12-14) : Ezután ismét szájjal ébresztették fel alvó barátomat, eközben próbáltam minél több cicit és puncit a kezem ügyében tartani. A sok nyelvlecke után jött a tornaóra.

felejthetetlen: 11db
(2018-12-02) : Carmen nyergembe pattant, pacizással folytattuk. Komoly tempót diktált, meglovagolt rendesen, nem kímélt és magát sem. Vágtázva lovagolt, mint ha az életért lovagolt volna az indiánok elöl menekülve a vadnyugaton. ;)

(2018-11-15) : néhány perc elteltével Carmen kezdett kényeztetni. Ügyesen mellém helyezkedett, hogy mindent lássak és mindent el is érjek közben. Franciája nagyon jó.

(2018-09-18) : Egy ideig felváltva ment a csókcsata, Carmen velem - Zara velem - Carmen Zarával, ilyen köröket nyomtunk. Ha nem egymással, vagy velem csókolóztak, akkor egymás cicijét izgatták ajkaikkal. Rátértünk a cicikre, felváltva szopogattunk-nyaltuk faltuk az éppen soron lévő leányzó kebleit.

nagyon jó: 4db
(2018-09-24) : Én még mindig az ágy mellett álltam, lement kutyába, ekkor még szájjal felém és franciázásba kezdett. Ügyesen bőnyállal cuppogott rajtam, elég mélyen eltüntetett.

(2018-08-11) : Változatos, nem túl mély, de annál nyálasabb franciában részesített, szinte folyamatos szemkontakt kíséretében. Tényleg állandóan leste a tekintetemet, nevetett-kacagott, mint aki tényleg imádja ezt csinálni és élvezi.

(2018-08-08) : Kis idő múlva már oldalról kaptam a csodás franciás kényeztetés. Nagyon finom volt, mintha a barátnőd lenne, lassan finoman. Volt hogy csak a makkal smárolt ha mondhatok ilyet, mikor az ajkai csak azt fogták körbe közvetlen alatta.

: 13db
(2019-02-15) : Ezután Carmen az ágyon térdelve vette szájába a farkam. Igazi pornós, köpködős franciában részesített. A hátamra feküdtem és kértem, hogy forduljunk 69-be. A puncija szép és illatos volt.

(2018-11-11) : Mint az éhes csecsemő, azonnal ráharaptam, gyömöszöltem, toltam az arcomba, bebújtam közéjük. Közben elkapta a már keményre merevedett szerszámom. Szerencsére elég nagy mérettel rendelkezem, és elismerés képen fülembe súgott egy "húúúúú.."

(2018-09-30) : Megérkezvén beinvitált a szobában ,ahol egyeztettünk a programot illetően,majd bekisért a fürdőbe ahol ki volt készitve a türcsi.Megtisztulva léptem a tettek mezejére,állva simogattuk eg...