28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nara szexpartner

szexpartner

Nara-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-14 16:56:36

Spirit
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Nara Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Telefont a barátnője/kolléganője vette fel. Kedvesen tájékoztatott, és estére kaptam is időpontot
Megközelítés
kilencedik kerület van kiírva de igazából ez a nyolc. Nevezetesen a Corvin sétány. könnyű egyértelmű a cím odajutás tömegközlekedéssel (metro 4-es 6 -os villamos stb.) elég egyszerű. Autóval max a Plázában lehet viszonylag könnyen parkolót találni.
Helyszín
A helyszín, mint említettem a sétányon található. így az ott megszokott új építésű és számomra, de szerintem sokak számára is teljesen megfelelő minőségű lakások vannak és én is egy ilyenben jártam. A kétszobás lakás mindkét szobája üzemszerű működésre berendezve. fürdőben több tusfürdő szájvíz stb. stb.
A többi lány jelenléte nem zavaró diszkréten, vélhetően a konyhában húzódnak meg.
Nara külseje
Nara a képeknek megfelelő aránylag magas, vékony leányzó, rövid szőkére festett hajjal orr cimpájában piercinggel, kedves csábos mosollyal és közvetlen, barátságos stílussal.
Az ajtóban egy fürdőköntösben várt ami alatt fekete bugyi és melltartó lapult.

Action
A szobába kísért ahogy megérkeztem, majd ruháimat hátra hagyva elmentem tisztálkodni. Innen a szobába visszatérve vártam kicsit míg ő is visszaér a konyhából, majd egy kis kedves beszélgetés után érzéki csókolózásba kezdtünk mellyel hosszú percek teltek el, majd mikor már kellő izgalmi állapotba kerültünk megszabadítottam a fent említett bugyi melltartó kombinációtól aztán pont tenyérbe illő melleit simogatva, nyalogatva szépen lassan a combjai közé csusszantam, ahol finoman induló nyelvjátékomat folyamatosan fokozva néhány perc múltával egyre jobban remegő majd végül megfeszülő testét sikerült eljuttatni a csúcsra. Néhány sóhajjal és kis pihegéssel teli percek következtek míg magához tért, aztán én feküdtem hanyatt és kezébe vette a szerszámom, mellyel kb 10-15 percet játszott és közben beszélgettünk! Elég érdekes de mindenképpen különleges és izgató élmény volt, de aztán kaptam egy kellemes franciát mely lassan a makk körbenyalásával indult aztán egyre mélyebbre kerültem szájában néha még az orra is koppant a hasamon! (Mikor belendül franciáját határozottnak és az erősebb fajtából valónak nevezném). Aztán gumit húztunk és szemből dereka alatt kispárnával hatoltam be és löktem egy két percig. Lábával körbe kulcsolta a derekam csókolóztunk és végül elmentem.
kis törölgetés tisztogatás és egy halk koppintás az ajtón kívülről jelezvén, hogy az egy óra elszállt. Így tempósan öltöztem rendeztem a dolgokat és indultam is.
Elszámolás
Átlagosnak mondható a mértéke. szóba se került a végén magamtól nyújtottam át. Én úgy gondolom, hogy megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kedves vidám közvetlen lány, csinos jó alakkal és megjelenéssel. felszabadultan lehet vele az időt eltölteni! Merev, görcsös embereknek nem igazán való.
Én jól éreztem vele magam!.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNara legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.