0
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
20
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
Barbi szexpartner

szexpartner

Barbi-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-04-14 14:01:57

Pepo
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Barbi reagálása

Örültem neked kedves Pepo ;) várlak .... :))

Barbi beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
A hirdetést az oldalon találtam meg. Telefonon, majd VTR-en beszéltük meg az időpontot. 1 órását, beszéltünk meg , de megjegyeztem ha úgy van lehet e hosszabbítani. Ami természetesen nem okozott gondot.
Megközelítés
Bkv- val is könnyen megközelíthető, de szerencsére van a közelben egy nagy parkoló ahol az első 3 óra ingyenes.( lurdy ház) Telefonon kapott instrukciók alapján, melyik épület, kapucsengő majd irány a lift.
Helyszín
Ujjépitésű lakótömb jó környezetben. A fűrdőszoba jól felszerelt fűrdőkádas, főbbféle túsfűrdő közül lehet választani. Rendben tartott, igazi csajos lakás.
Barbi külseje
Adatlapján telt karcsú van írva, ami kissé túlzás. Inkább úgy fogalmaznék még van mindene. Szeméj szerint szeretem ha egy csajon van mit fogni. Bár lehet megsértettem picit, ugyanis megjegyeztem a képeken nagyobbak a cicik. Még kell jegyezzem nem is picik.

Action
Szexi fekete ruciban kedvesen puszival fogadott. Majd pár perc cseverészés után megkaptam a törölközőt és a fürdőszobába irányított. Szófogadó fiú létemre zuhanyzás után irány vissza a szobába, ahol már csak szexi bugyiban várt. Kicsit feszült voltam , bár az egész napom az volt amit ő a végére egész szépen feloldott. Megöleltük puszilgattuk simogattuk egymást tulajdonképpen ismerkedtünk egymás testével. Majd a keze egyre lejeb csúszva kézbe vette majd elém térdelve azt mondta megnézem mi a helyzet. Mondanom sem kell istenien tudja használni a száját, egyre mélyebben vette be közben a nyelvével a tojásokat is izgatta. ilyet még életemben nem éltem át , kész csoda , hogy nem fulladt meg. Némi játék után az ágyra heveredve folytattuk. Először velem szembe a látvány érdekében ,majd oldalra fordult, hogy én is hozzá férjek a hamvas puncijához. Kis idő múlva megkérdeztem 69-ben lehetne e? Természetesen igen , eszméletlen szép kis hamvas punciját úgy nyaltam mintha soha nem lenne már rá esélyem. Melyet ő is nagyon élvezett. Nagyon érzi mikor kell erősebben és mikor kell gyengédebben ,hogy a partner minél tovább bírja. Majd megkért cseréljünk , de csak odáig jutottunk , hogy ő hanyatt feküdt és én felé térdeltem és így fojtatta francia művészetét. Hol tövig vette , hol csak a makkot izgatta nyelvével. egyszerűen ezt elmondani nem lehet. Jeleztem neki nem sokáig fogom így bírni,majd rám mosolyodott és csak annyit mondott élvezd. Bizony élveztem is ahogy egyik kezével a tojásokat dolgozta , másik kezével az admirálist markolta hol szívta hol a nyelvével dolgozott és amikor a manduláját éreztem, hát bizony meg is történt a nagy durranás a forró szájában, mind egy cseppig ürítette a tárat. Úgy éreztem teljesen lemerültem ,majd megjegyeztem a kis kelyhedet is szerettem volna érezni, mire ő magabiztosan fogod is. Egymásmellé heveredtünk, beszélgettünk , közben tovább ismerkedtünk egymás testével. Természetesen ügyes kezei és szája újra hadrendbe állított, természetesen nekem is sikerült jól benedvesíteni a kis puncit. A beszélgetés közben sikerült megtudnom , hogy a kutya pózt imádja. Munkaruha felvétel után kutyus pózban folytattuk. Imádja mikor tövig bent van, természetesen én is mikor érzem a kis méhszájat. Volt ám nedvesség , de viszont meg volt az értelme mert ö is élvezte. Hangos nyögésekkel tudtomra is adta , ő már kész. Azt mondta ritkán tudják így felhúzni, hogy neki is össze jöjjön ,de nekem sikerült. Sajnos én nem tudtam eljutni, melegem is volt meg kissé el is fáradtam , de ő nem adta fel kis tisztálkodás után újra kézbe illetve szájba vette a szerszámot és az ügyes kifinomult francia tudásával sikerült másodjára is a csodás ajkai között a csúcsra jutnom. Röviden és velősen eszméletlen volt. Majd újra pihenés , csevegés , közben meg kínált sütivel , innivalóval. Nem csak jó szexpartner hanem nagyon jó és értelmes beszélgető társ is egyben.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Meg érkezésem után tisztázta , hogy majd a végén ne most , így illendően a végén mondtam , csak tegyem le. Mivel nem számolgatta így akkor nem is tudta , hogy hagytam egy kis pluszt is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Teljesen olyan érzésem volt mintha a barátnőmhöz ugortam volna fel,szívélyes fogadtatás, kedves aranyos, csinos.és még szép is. Kb olyan mint amikor az utcán is megfordul az ember fia , hogy no ez igen. Mint már írtam nem csak jó szexpartner hanem nagyon jó és értelmes beszélgető társ is egyben. A lakás hangulatos tiszta rendezett. Úgy érzem nem minden napi, nagyon pazar élményben volt részem amit folyton szeretne az ember fia megismételni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Barbi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-04-02) : Amit a szájával művelt az valami szuper volt, és fekve folytattuk tovább. Közben úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek, és bugyin keresztül simogattam a punciját. Percekig élveztem a franciáját aztán jeleztem neki, hogy mostmár én jövök :)

(2018-09-06) : Olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy még a fülem is füstölt, kérés nélkül húzta magát a farkamra és hol folyamatosan a saját manduláját döfködte,

(2018-01-08) : Finom gyengéd csókolózásba kezdtünk ott az ágy mellet állva kisvártatva rólam is lekerült a törölköző és az ágyon elhelyezkedve egy mesteri kényeztetést kaptam, vadító ahogy eközben a szemembe néz

felejthetetlen: 25db
(2019-04-11) : A hátamra fektetett és ismét a szájába kerültem. Roppant módon bemerevedtem így kértem is a pajzsomat és irány a RÉSbe. Pontosabban Barbi lovagolt meg engem. Gyönyörű volt ahogyan kipirulva meglovagolt.

(2019-04-11) : Csókcsatánkat megvívva ismerkedtek nyelveink, amig manuális letapogatással korbácsolták a vágyakat a kezeink. A combjától az arcáig feltérképeztem mindent, amit csak elértem, aminek eredményeként a farkam a szeméremdombról letekintve a köldöke irányába nyújtózkodni nem kezdett.

(2019-03-20) : Önként húzza rá magát a meredező szerszámomra. Makkommal a saját torkát ostromolja. Az én kezemet is rátaszi a fejére bíztatásul. Ezt csak visszafogottan művelem. A kényszer francia nem az én világom.

nagyon jó: 24db
(2019-03-19) : Ezután a hátamra feküdtem és ő viszonozta a kedvességemet egy finom és változatos franciával. Olykor csak a végével foglalkozott olykor meg teljsen eltűntette a farkamat a szájában ez ellen meg nekem nem volt ellenvetésem sőt nagyon is tetszett

(2018-07-31) : Ott egyből folytatódott is a franciaóra,amely idővel kölcsönössé fajult :).Nagyon finom volt Barbi,de nem tudtam tovább várni és gumit kértem. Missziben kezdtünk

(2018-04-30) : Megtisztultak a cicik így visszatértünk a fürdőben elkezdett isteni franciára. Szerintem Barbi ezen a téren egyre ügyesebb.

: 32db
(2019-03-14) : gyerkek nem viccc olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy csak pislogni tudtam, eszméletlen egyből elfelejtettem minden gondom, bajom, annyira jól csinálja Barbi, hogy tanitani kéne minden lánynak,

(2019-02-08) : kértem hogy kényeztessen Ő natúr franciával? A lábaim közé feküdt és kaptam egy makkmasszázst a pici szájával, majd kérésemre mélyen is bekapta nem volt mély torok de jól esett.

(2018-09-10) : Most kivételesen gumihúzás után szinte azonnal magába parancsolt, mivel - elmondása szerint- ilyen napja volt, ezt érezni is lehetett rajta. Nagyon jól egymásra hangolódtunk és úgy vélem, neki sem volt ellenére az aznapi szex.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-11-08) : Nem sokkal a találkozó előtt lemondta az egészet. Rendkívül "korrekt" eljárás... Hozzáteszem, ez nem az első ilyen alkalom volt már a részéről.

(2016-06-28) : Kicsit előbb érkeztem igy felhivtam mehetek-e.Mivel igent mondott kértem a kódot, csengetés beengedés. Lakást könnyen megtaláltam. Érkezéskor egy sötét hajú lány fogad, ez akkor fel sem tűnt, de a már megénekelt nővér jelmez nem volt rajta.