28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Edina szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Edina-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-14 11:22:52

steven2015
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Edina Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon könnyen elérhető,részletes tájékoztatást adott,1 órán belül ott is voltam
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin pláza közelében,BKV is van, én speciel autóval mentem,Corvin mélygarázs 1 óra ingyenes.,könnyen megtalálható hely.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Pár éve épült az ingatlan,igy értelemszerüen,újszerü állapotban van,lifttel kell elérni a lakást,minden teljesen rendben van,tisztaság, mindenfele,több leányzó is rendel ,de megoldják a logisztikát.Fürdőben minden van ami szükséges ,tusfürdő,szájviz,pohár,hegyekben.
a baszoba is megfelelő akkor húzta fel Edina a lepedőt .
Edina külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
3
Teljesen tükrözi a valóságot,nagyon vékony a hölgyike,merkolni való mellekkel.Arca szomszédlány tipus ,ahogy szokták mondani,teljesen rendben.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Natúr francia végig, szájba:
4
Pornós feeling:
3
Trilógiát nem igen fogok irni, félórára mentem ,eszemben egy natúr franciára . Edina kedvesen fogadott,a szobába beinvitált ,cipőt is ott kellett levetni,elmondtam hogy mit akarnék amit ,örömmel vett tudomásul és szólt hogy nem kedveli a durvaságot amit én sem tehát minden adott volt a légyottra.levetkőztem,majd szabad utat kaptam a fürdőbe ,törülközővel felvértezve.lecsutakolás után egz szál semmiben várt a szobában.Elterültem majd rátért érkezésem céljára,finoman kapta be és egy lightos natór franciát,produkált a golyókat is simogatta kérésemre.Mivel még egy 350 km út állt előttem nem akartam hosszóra nyujtani ezért felálltam az ágy mellé és igy kértem a befejezést amit golyszi simogatással finom frnaciával fejezett be az utódok a szájacskaájában landoltak nem sietett,kiszivta az ősszeset ,majd utána nedves törlővel letisztitott ,már nem is használtam a fürdőszobát utána ,kiment öbliteni .én addig felöltöztem ,szabad lévén a pálya érzékeny búcsú majd tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt a telefonban mondottakkal hajszállal a pesti átlag alatt.
Az érkezéskor rendeztem ahogy mindig is szoktam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Félóra natúr francia ,nem egy megváltás ,végül is megérte a pénzét.Ajánlott kategória ,alkalomadtán felkeresem, de legalább egy órára ,egyéb dolgokat is kipróbálni mert érdekes lehet.
Csak ,úriembereknek ajánlom mert nagyon kis törékeny alkat.Nem hiszem hogy birná a vadabb szexet,ahogy elmondásából kivettem egyébként.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Tozo1
Törzsvendég
2019-04-15 04:18:10
Én ezt nagyon kevésnek gondolom. Semmi olyan információt nem találtam, amiből Edinát felismerhetném, csak csupa általános dolgot. Edina külsejéről, hozzáállásáról írt dolgok a lányok 99%-ra is igazak lennének. Igaz, hogy csak fél órára mentél, de az action rész is jobban kifejthető lett volna. Edina ennél sokkal különlegesebb. Bocs, de ezt most kevésbé tudom értékelni. Ennél írtál már sokkal jobbat is.

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-11-02) : leguggolt és franciázni kezdett. Nagyon jó volt! Nem volt benne semmi pornós, hol kézzel, hol csak szájjal, jó nagy szívóerővel csinálta. Az órácskám alatt erre többször is visszatértünk,

nagyon jó: 6db
(2019-01-21) : Simogattuk egymást ahogy kell, majd szépséges NF-t kaptam tőle, ami nagyon profi volt. Ahogy tüsténkedett én figyuztam a tükörben, Nagyon tetszett a látvány és az érzés is.

(2019-01-17) : Volt KF, a csiklóra jól reagál, tényleg élvezi, de a felvezetéssel (Csókok) sok idő elment, így nem végeztem ki, mert bár nagyon határon volt, úgy éreztem ez hosszabb időt venne igénybe. Mivel nem emlékeztem az adatokra rákérdeztem az újjazásra, azt mondta mehet, így felderítettem a belső részeket.

(2018-12-30) : Az ezredes minden pocikáját és a zacsikat és környéküket is kényeztette ajkaival, nyelvével, kezével. Jól esett, izgató volt, de már benne akartam lenni, ezért nem hagytam hogy francia nyelvtudását sokáig "fitogtathassa",

: 3db
(2018-11-06) : Nagyon kelemes 3-4 puszival lefelé haladva elérte Őt és igazán jó felvezetéssel elő is készítette, ezt igazán lehetett élvezni, majd 69 is.

(2018-10-30) : Fordulás következett, finoman elkezdte kényeztetni a golyókat, majd a férfiasságomat közben a kezével is dolgozott, így volt igazán izgató. Mivel a fél óra hamar letelik, kértem még egy kis 69-et, és gumit húztunk.

(2018-09-18) : ismerkedés gyanánt kis franciázás, aztán elölről folyt az aktus, de inkább a további franciára voltam begerjedve, ezért hanyatt fektetett. Végigpuszilta a mellkasom, úgy haladt lefelé a farkam felé,