56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Virág szexpartner

szexpartner

Virág-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-14 00:04:48

lindgreen
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Virág Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Üzenetben itt és telefonon egyeztettük a propgramot,teljesen korrektül és egyszerűen ment.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Megközelítés autóval kiváló, és mindig van a bejárattól pár méteren belül szabad parkoló. Fizetős zóna, de nem drága.
BKVval is könnyen megközeliíthetö a rendelő.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakásban sincs semmi kivetnivaló. Fürdőszoba szép tiszta, a meleg hőmérséglet könnyen beállítható, bőséges tusfürdő választék, a mosdón pedig szájvíz és pohár.
Tiszta törölköző is van, ami szamomra nagyon fontos.
Virág külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeknek tökéletesen megfelelő a hölgy. Látszik ugyebár hogy nem egy vékony tipus, de nekem pont ez tetszik.
Van mit fogni rajta. Nekem tökéletes az alakja és a tetoválások még inkább beindítanak.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Érkezésem után kedves puszival köszöntött.Megbeszéltük a lehetőségeket, majd a kellő tisztálkodás után visszatértem a szobába,ahol virág már várt rám.
Lassan elkezdtünk egymás felfedezésével,közben átöleltük,csókoltuk egymást . Nekem kimondottan a kebelszex miatt tetszett meg a hölgy. Elkezdtem szopogatni a mellét mire a farkam kő keményre merevedett. Nekem mint már említettem nagyon tetszik a tetoválás, főleg rajta.
Mivel már rendesen kemény voltam és majdnem elélveztem, megálljt parancsoltam és megkértem,hogy folytassuk másképpen amit ő egyből teljesített is.Gumit ráhuzta villámgyorsan és finoman beleült. Előszőr lovagolva , majd pózváltás és hátulról folytattam,hol gyorsabban,hol lassabban,csodálatos látvány volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, az elszámolás a megbeszéltek alapján történt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Számomra egyértelműen istennő kategória. Mindent pontosan úgy csinált ahogy szeretem,persze a technikáján kívül az alakja,arca is tökéletes.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Virág szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókVirág legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2014-07-17) : Aztán kellőképpen beindulva egy kis kirándulást tettem a teste legfííínomabb részein. Majd kértem cseréljünk. Ekkor egy nagyon kellemes franciát kaptam, jó tempóban, szemkontaktus és nagyon beleélős módon. Kérésemre a zacsival és a golyókkal is foglalkozott…

(2012-11-06) : Zuhanyzást követően lassan, finoman kezdtük felfedezni egymás testét. Megismertem, hol vannak az érzékeny pontjai, kényeztettem, simogattam, majd ő követelte ki magának a jussát :) Nagyon finom, kiváló technika. Nekem úgy tűnt, teljes szenvedéllyel franciázott.

felejthetetlen: 7db
(2018-07-13) : Fucking also my bowls and from time to time with some deep throat movements, softly, delicately. It was delightful to see my penis disappearing in her beautiful mouth, watching her beautiful blue eyes.

(2017-05-05) : Simogatással indult, amíg el nem érte a célt.A technikája tökéletes az érzés fenomenális...Kis kézhasználat, de a nyelve az körbe körbe...szívogatja...csorgatja....mélyen beveszi...ugyhogy e is alartam félbeszakítani az utódok a szájában

(2014-01-11) : Kaptam egy olyan csodás finom bő nyálas franciát hogy gyorsan védőfelszerelést kellett kérnem nehogy végem legyen. Gyorsan rápattant a lóra amit istenien végett majd fordultunk egy másik állati pózba. Isteni látvány fogadott és nagyon jól lehet tolni így! Nagyon élvezi és szereti is. Hát így is lett végem ezt már nem bírtam.

nagyon jó: 8db
(2018-11-09) : Ezt követően viszonozta igyekezetemet ahogy fölé térdeltem. Finoman, mélyen, majd kérésemre nagyobb lendülettel is igen technikásan folytatta.

(2015-02-16) : Majd kaptam egy nagyon élvezetes, kellően nyálas mélytorkos franciát. A kedvenc testrészem kényeztetése közben végig kereste velem a szemkontaktust, ami nem rideg tekintet volt,

(2015-02-08) : Utána ő következett.Hát amit ott művel az elképesztő. Ez után gumit kértem és szemből támadtam.Intenzív hangok és remegések között néha meg kellett állnom

: 52db
(2019-03-14) : Még mindig folytatva a beszélgetést hanyatt feküdtem (vagy hanyatt fektetetett?), és orálisan kényeztetni kezdett. Elmondhatatlanul, szavakba önthetetlen módon esett jól, amit tett… Majd amikor már kellően ágaskodtam, s arra kértem, hogy lépjünk tovább, óvszert húzott rám.

(2018-12-15) : Ezután helycserés támadás következett és egy finom francia órával keztünk, majd vegyvédelmi felszerelést kértem. Szemből támadtam be a klasszikus pózban, gondoltam ebből nagy baj nem lehet

(2018-09-14) : Amikor megérkeztem, rögtön üdítővel kínált. Ez már nagyon nagy plusz. Sokan elfelejtik, hogy a nagy melegből érkezve jól esik pár korty. Aztán azonnal elkezdtünk beszélgetni, arról, h...

lehetne jobb: 1db
(2012-05-03) :

Az action teljesen átlagos volt, nem tudnék semmit irni ami kifejezettem tesztett volna vagy zavart. Átlagos. A leírtak alapján másra számítottam...többre.. de lehet hogy csak velem volt a baj, nem tudom. 1 probát megért de legözelebb nem lessz.rossz: 1db
(2013-01-14) : elindultam rajta, és megmutattam, mi az, amihez valami hasonlót szeretnék. Simogatásokkal, csókokkal, gyengéd érintésekkel gerjesztettem, majd nyelvemmel okoztam neki örömet, ami után ilyen kis utórengésekkel rángott meg a teste.