124
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-24
86
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
303
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Szintia szexpartner

szexpartner

Szintia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-13 23:43:46

Tozo1
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szintia beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Néhányszor próbáltam telefonon elérni, de miután az nem jött össze, VTR-en kértem egy időpontot. Szintia 1-2 órán belül visszaigazolta és már tervezhettem is boldogan a randinkat, sőt még kaptam egy nekem szóló köszönő üzenetet is, ami nagyon tetszett. Hát, ez pofon egyszerűen ment.
A helyszínen kissé zavarba kerültem, mert néhányszor próbáltam hívni a lebeszélt időpont előtt, de úgy tűnt, hogy ki volt kapcsolva a telefonja. Az aggodalmam feleslegesnek bizonyult, ugyanis pontosan a megadott időben elértem, pontosabban visszahívott és ment minden, mint a karikacsapás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím az új építésű Kondorosi lakóparkhoz tartozik (ebben a tömbben még nem jártam), BKV-val pofon egyszerű odajutni. Az autóm gps nélkül is ismeri már az utat, a környéken már sokszor jártam. Az utcában és környékén éppen útfelújítás volt, ami megnehezítette a parkolást, de sikerült mégis sikerült megoldanom időveszteség nélkül. Egy kicsit hamarabb érkeztem és a közeli benzinkúton vártam ki az én időmet, addig áttekintettem az adatlapját és olvasgattam a beszámolóit, hogy felkészült legyek.
Telefonon megkaptam a belépő kódot és az emelet-lakásszám helyes értékeit. Arra felhívom mindenki figyelmét, hogy az emelet és ajtószám egyenlete nem kommutatív művelet, tehát a felcserélésével teljesen más végeredmény jön ki. Így kerültem abba a helyzetbe, hogy egy másik lakásban már foggal téptem le a bugyit egy húslevest főzögető háziasszonyról, mikor ez kiderült számomra. Persze a valóság az volt, hogy még a folyosón gyanút fogtam a lábtörlőn látott 24-es kiscipő és egy műanyag kismotor láttán. Telefonon kaptam újabb eligazítást és korrigáltam a pozíciómon. Végre a megfelelő ajtóhoz értem, de már oda se mertem bekopogni, amiért meg is kaptam a fejmosást. Hát ilyen bénán indítottam a randi.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakásba lépve az ajtó mögött állva várt rám a Kedvesem. Egy jó nagy előszobába toppantam, ahol Szintia az arcán visszafogott szende mosollyal, kezében félszegen maga elé tartott kendővel fogadott. Kaptam két puszit és a cipő levétele után a lakás belsejébe invitált. Egy nagy szobán (hallon) keresztül juthattunk a hálóba. Itt egy nagy franciaágy volt a falhoz tolva és két kisszekrény és szék volt a berendezés többi része. Hiányoltam a függönyt és az órát, bár nem siettem sehová.
A lakás tiszta és rendezett volt, a fürdő illatos és száraz. Kellemes, puha törölközőt kaptam, a kötelező tisztálkodást gyorsan megejtettem a függönnyel ellátott kádban. A fürdőben nem találtam meg a szájvizet, még szerencse, hogy úgy indultam el otthonról, hogy ezt megejtettem.
A szobában félhomály derengett, kék hangulatfény és a rádióból halk zene szólt. Itt sajnos nincsenek tükrök a falon, pedig azt imádnám. A lakásban egyedül voltunk és a ház falai maximális diszkréciót nyújtottak.
Szintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Szintia első látásra meglepett. Ugyanis nagyon ismerősnek tűntünk egymásnak, így megegyeztünk abban, hogy 100% -ban találkoztunk már korábban, de máig sem tudtuk kideríteni, hogy hol és mikor. Biztosan nem ebben a körben, de azóta sem jöttem rá a megfejtésre.
Szintinek nagyon kedves arca van, olyan szép szabályosan íves arca és álla, amilyet a rajzfilmekben a hercegnőknek rajzolnak. Nagyon bátran nézett a szemembe, szinte megigézett... majdnem én jöttem zavarba. Nekem nagyon bejött az arca, ez a forma a zsánerem. Egy ilyen arcot a látóhatárig követnék a tekintetemmel, úgy megigézett a szépsége. Lapockájáig érő haja most fel volt kötve kerek copfba és tilos volt birizgálni, nehogy kibomoljon. Nincs fülig érő mosolya, de a szája sarkában mindig csalfán mosolyog, amit parádésan édes szemeivel csak felerősít. Elsőre visszafogottnak és kimértnek tűnt, de ez csak az álca. Szereti megjátszani magát és szereti bizonytalanságban tartani a vendégét. Szeret packázni a vendégével.

Nagyon szép teste van, ideális magasság és súly arányban. A fotókhoz képest határozottan az a véleményem, hogy észrevehetően karcsúbb, sudárabb. Szépek a combjai és kellemes illatú rajzmentes a bőre, kissé szolizott (szeretem az ilyet). Gyönyörű formás a feneke, csodálatosan tinisek a mellei arányos izgatható bimbókkal, szép domború a puncija, duzzadó nagyajkakkal és szép vastag fodros kisajkakkal ellátva. Nagyon jól lehet játszani velük.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
SOS francia:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
A fürdőből visszatérve állva öleltem magamhoz a még a fogadóruhájában lévő Szintit. Az arcát és a nyakát csókoltam, amit nagyon szívesen fogadott és a visszacsókokból nagyon jóleső mély nyelves csókolózás kerekedett. A hátát és a fenekének kerek domborulatait simogatva a ceruzám felemelte a derekamra kötött törölközőmet. Szinti csókolózás közben egy kézzel lehúzta rólam a törölközőt, így a lemeztelenített farkam a bugyijának ütközött, én pedig az alkalmat megragadva a farkamat betoltam a két combja közé. Szinti a csipőjét ringatva a tudtomra adta, hogy nincs megijedve a helyzettől. Megfordult és hátulról a combjai közé illesztette a farkamat (a bugyi még mindig rajta volt), majd a kezemet előre húzta a puncijához és közös simizésbe kezdünk. Én a bugyiját, majd a bugyit félrehúzva a punciját simogattam, míg ő az a puncijánál kikandikáló makkomat izgatta úgy, hogy a csuklóink összeértek, sőt ezen keresztül irányította a mozdulataimat. Még hevesebb csókokba kezdünk és közben kihámoztam a melltartójából, így a kedves ciciket is be tudtuk venni a partyba.

Szinti az ágyra heveredett és a farkamnál fogva maga után húzott. Ekkorra már forrt a vérem, a bugyijába is benyúltam és a punciját ingereltem. Szinti letolta a bugyiját, behajlítva a térdét felhúzta a lábait. Adta magát a helyzet, hogy a lábai közé fúrjam a fejem és a puncijának essek a nyelvemmel, miközben a kezeimmel a melleit simogatom és a bimbóit morzsolgatom. rákérdezett, hogy "Ezt szereted...?", de válaszra se méltattam, elégnek gondoltam a ráutaló magatartásomat. Szinti is érezte a zihálásomból, hogy eléggé túl vagyok pörögve, ezért kérdezés nélkül gumi után nyúlt, és közös segítséggel rásimogattuk a farkamra a gumit. A térdeit még magasabbra húzta, egészen a melléig. Az erősen megduzzadt puncija annyira kiemelkedett, amennyire csak tudott. Az ujjamat bevezettem a puncijába, miközben folyamatosan navigált és sziszegett, hogy "Óvatosan Drágám... Kicsit lassabban... Most jó lesz". Volt rá oka, mert ebben a testtartásban iszonyatosan szűk volt. Az egyik ujjam is csak alig fért be, többszöri próbálkozással kellett keresni a helyet és az irányt, hogy becsússzon. Már annyira kész voltam, hogy így missziben a farkammal is megpróbálkoztam bevenni a punciját, amit némi lábrakosgatás és csípő helyezgetés után sikerült tövig benyomni. Ez a művelet annyira kikészített, hogy durranás határig értem és máris lehúztam a nemrég felhelyezett gumit és a farkam tövét a csikójához szorítottam, majd Szintivel közösen egymás kezét átmarkolva fogtunk rá a farkamra és kézzel kivégzett úgy, hogy az utolsó csepp is a hasára és a mellére került.

Szinti elküldött papírtörlőért és megkért, hogy tisztítsam le. A kendővel elkezdtem a lábfejétől a vádliján át felfelé haladni a térdén keresztül a csipőjét törölgetve, majd eljutottam az oldalát érintve a hónaljáig, a karjáig, majd onnan vissza a homlokához, majd lefelé az orrán, az arcocskáján keresztül eljutottam a nyakán át mellbimbókhoz. Régen láttam ilyen kifejező mosolyt, ami végigkísérte a mozdulataimat. Ezután elvégeztem a tényleges tisztogatási feladataimat is, precíz tökéletességgel. Kaptam is érte egy barátnős szenvedélyes félperces csóközönt, kezeivel a nyakamat átkarolva.

Szokásomhoz híven kértem egy pohár vizet, majd egy egyperces gyors fürdés után máris a szobában voltam ismét.

Egymás mellé heveredve beszélgettünk, de csak az általános témáknál maradtunk, mert nem tudtam gondolkodni, annyira igéző volt Szintia arca. A szemeivel olyan mélyen nézett a szemembe, mintha a gyerekkori "kibírja tovább pislogás nélkül" versenybe csöppentem volna. A beszélgetés témájára egyáltalán nem tudtam koncentrálni, így értelmesen sem tudtam hozzászólni (Bocs Szinti!) A bűbáj elvitte az eszem!

Beszélgettünk, közben mocorogtunk, hogy mindenki mindent elérjen. A lankadt farkamra kapott cuppanós puszi jelezte a felkérést a következő menetre. Egy kicsit kevés időm volt a regenerálódásra, így nehezebb volt életet lehelni belém, de nagyon meghitt volt Szinti próbálkozása és minden mozzanata. Bízva abban, hogy én jobban ismerem magamat, a kezemet a saját farkamra tette és segítséget kért a kezei megfelelő mozgatásához. Ahogy érezte, hogy ennél is több kell, úgy mindent próbálkozást megtett az éppen sarjadó izgalmam növelésére. Teli szájjal kifordította a felsőtestét, hogy a cicijét elérjem, a lehetőségeket bemutatva saját mellét látványosan markolászta, biztatva engem a folytatásra. A nyelvével játszadozott a golyókkal, a nyelvével egészen a fenekemig nyalakodott. Igyekezett a szájában teljesen eltüntetni a farkamat, ami meglepetésemre sikerült is neki. Fokozta az élvezetének hangjait egészen a pornós érzés határáig, majd látva hogy ez még mindig kevés, ekkor úgy helyezkedett, hogy elérjem a punciját kézzel. Ezután bepucsitott, lábai között hátranyúlva megfogta a csuklómat és az ujjamat bekényszerítette a puncijába. A farkamnál mindjárt sokat változott a helyzet olyannyira, hogy miközben átemelte a lábát a fejem fölött 69-be, már nem volt tovább...... a szájába lőttem minden töltényt, ami csak bennem volt. Lankadásig a szájában tartott közben megfelezett tempóval még szopott tovább. Hümmögve engedte ki a szájából a farkamat, majd papírtörlőbe végezte az anyag.
Újabb pohár vizet kértem és az időnkből már csak egy kis pajkos beszélgetős simogatós rész maradhatott hátra.
Felöltöztem és a távozás útjára léptem... sajnos. Illetve csak azért nem idegeskedtem, mert tudtam, hogy napokon belül vissza fogok térni.

Ez a nap és ez a pillanat annyira összejött, hogy a kocsim ülésének háttámláját hátrahajtva relaxáltam, hogy észhez térjek kicsit és ne okozzak balesetet 100 m-es belül.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapján is ki van írva és a bővebb infóból is megtudható, tehát nincs meglepetés. Távozásom előtt tettem a kisszekrényre a legnagyobb természetességgel, korábban szóba sem került.
Nagyon elégedett voltam, örömmel egészítettem ki a csokrot. Sajnáltam, hogy csak 1 órára jöttem, mert a kevés idő miatt sok vágy maradt bennem a megtapasztalt és a még ki nem aknázott lehetőségek átélésében. De sebaj, majd jövök máskor is!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szintia jellemrajzát nem tudom könnyen leírni. Nagyon egyedi jelenség, számomra kiismerhetetlen habitus. Ez a kiismerhetetlenség viszont a játékosságot, az izgalmat jelenti és a vágyat a megismerésére. Olyannak gondolom, akivel tényleg nagyon spontán érdekes szerepjátékba lehet csöppenni és figyelni kell meddig tart a mókázás és mikortól van a valóság.
A szexualitása magas fokú, belülről jön. Minden pillanatban éreztem, hogy szereti amit csinál, szereti a kényeztetést adni és kapni is.
Gyönyörű formás fiatal teste van, amit karban tart. A szemei maga a varázslat, a csábítás felsőfoka, amit művel az igéző mélyreható tekintetével.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nikecipő
Már Valaki itt
2019-06-14 12:46:06
Egyszerüen tökéletes. Kívánatos aprólékos és magával ragadó kis történet. Igazi istennő lehet.

Brit007
Rutinos harcos
2019-06-11 21:39:01
Ez egy igazi élmény beszámoló ! Vagyis inkább már egy erotikus novella !

2019-06-02 09:54:12
Íííííííí Tozo b !
Ez a beszid elkerülte a figyelmemet és csak most láttam! Rumkokos-szal ellentétben én élveztem az olvasását mert értő olvasás mellett az infok is bent foglaltatnak a besziben! Gratulálok!

2019-04-15 11:22:51
Nem kellett volna túlzásokba esni. Elveszett a lényeg.

2019-04-14 16:21:26
Szintia *egyedisége* tökéletesen átjött írásodban.....Stílusod nem kevésbé egyedi,tetszetős leíró mű . Gratulálok !

FunkciókSzintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-04-06) : Aztán egy francia bevezetőt kaptam és ha nem akartam volna annyira érezni ezt a gyönyörű és feszes testet még jobban, akkor itt el is engedtem volna minden feszültségem :)

felejthetetlen: 11db
(2019-07-05) : Ő lefeküdt az ágyra én maradtam az ágy szélénél állva és így szopta a farkamat, valami isteni volt, komolyan mondom, Francia 5*!!!:) Eltüntette teljesen, nem volt finnyáskodás, igaz nem is 25cm farkam van, de akkor is!:)

(2019-06-27) : Ezután elindul lefelé a testemen, és eljut kiskockáig, de előbb a csatolt részek következnek, és végül egy olyan NF, hogy csak pislogok. Intenzív, mélyre menő, pont megfelelő nyálmennyiséggel.

(2019-03-29) : Élvezettel nyalta, szopta a már kemény péniszem, én pedig csak élveztem játékát. Régóta vágytam már egy ilyen franciára, de még ezt is überelni tudta! Összetalálkozott a tekintetünk, majd tövig nyelt és a homloka a hasfalamat érintette. Farkasszemet néztünk, s láttam mosolyát, ahogy élvezi a kényeztetésem.

nagyon jó: 14db
(2019-07-04) : Aztán mondta, hogy akkor ad gumit a fütykösre. Rá is ült utána, jó fiatalos nunija van, forró volt meg szorította is, vagy hogy mondjam. Majdnem elélveztem, úgy lovagolt rajtam. Közben meg fogtam a mellét is.

(2019-06-14) : ekőzben egyre mélyebbre és mélyebbre engedte farkam a szájába. egészen míg meg nem akadtam a kupakkal. sajnos simogatásom nem igazán vált be nem akart nedvesedni így kértem egy 69-et. miközben habzsoltam ö még vehemensebben dolgozott

(2019-05-16) : Amíg pöndörítettem lefele a VV-t, kiskocka vége már a szájában, majd beleült, és egy vad vágta kezdődött. Később misszionáriusban folytattuk, ahol megjött a hangja is kedvesemnek, és átadta magát az élvezeteknek,

: 14db
(2019-07-02) : Jött a fordulás kellemes háton fekszem és már is tövig a szájában vagyok. Változatosan kellemesen most kicsit többet használta kezét mint legutóbb és a szemkontaktus jóval kevesebb mint legutóbb.

(2019-07-02) : We changed the position to missionary and we increased the tempo, when I was about to finish, I pulled the rubber and finished on her belly and face. I was exhausted and we layed down and rested a bit while we had a small chat.

(2019-05-27) : Simogatással indítottunk, mely kézi levezetéssel végződött. Az általam limitált lehetőségek miatt, nem tudok sokat átadni, Szintia tüzetesen figyelte a reakciómat, mely egyértelműen az odafigyelés jele.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-05) : Megbeszéltek szerint SMS küldtem reggel 9-órakor a"hölgy"-nek,piacon végeztem dolgomat,rohanás a vonathoz,felszállva látom hogy beírta"ma nem elérhető"