56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Szintia szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Szintia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-13 23:43:46

Tozo1
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Szintia Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Néhányszor próbáltam telefonon elérni, de miután az nem jött össze, VTR-en kértem egy időpontot. Szintia 1-2 órán belül visszaigazolta és már tervezhettem is boldogan a randinkat, sőt még kaptam egy nekem szóló köszönő üzenetet is, ami nagyon tetszett. Hát, ez pofon egyszerűen ment.
A helyszínen kissé zavarba kerültem, mert néhányszor próbáltam hívni a lebeszélt időpont előtt, de úgy tűnt, hogy ki volt kapcsolva a telefonja. Az aggodalmam feleslegesnek bizonyult, ugyanis pontosan a megadott időben elértem, pontosabban visszahívott és ment minden, mint a karikacsapás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megadott cím az új építésű Kondorosi lakóparkhoz tartozik (ebben a tömbben még nem jártam), BKV-val pofon egyszerű odajutni. Az autóm gps nélkül is ismeri már az utat, a környéken már sokszor jártam. Az utcában és környékén éppen útfelújítás volt, ami megnehezítette a parkolást, de sikerült mégis sikerült megoldanom időveszteség nélkül. Egy kicsit hamarabb érkeztem és a közeli benzinkúton vártam ki az én időmet, addig áttekintettem az adatlapját és olvasgattam a beszámolóit, hogy felkészült legyek.
Telefonon megkaptam a belépő kódot és az emelet-lakásszám helyes értékeit. Arra felhívom mindenki figyelmét, hogy az emelet és ajtószám egyenlete nem kommutatív művelet, tehát a felcserélésével teljesen más végeredmény jön ki. Így kerültem abba a helyzetbe, hogy egy másik lakásban már foggal téptem le a bugyit egy húslevest főzögető háziasszonyról, mikor ez kiderült számomra. Persze a valóság az volt, hogy még a folyosón gyanút fogtam a lábtörlőn látott 24-es kiscipő és egy műanyag kismotor láttán. Telefonon kaptam újabb eligazítást és korrigáltam a pozíciómon. Végre a megfelelő ajtóhoz értem, de már oda se mertem bekopogni, amiért meg is kaptam a fejmosást. Hát ilyen bénán indítottam a randi.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakásba lépve az ajtó mögött állva várt rám a Kedvesem. Egy jó nagy előszobába toppantam, ahol Szintia az arcán visszafogott szende mosollyal, kezében félszegen maga elé tartott kendővel fogadott. Kaptam két puszit és a cipő levétele után a lakás belsejébe invitált. Egy nagy szobán (hallon) keresztül juthattunk a hálóba. Itt egy nagy franciaágy volt a falhoz tolva és két kisszekrény és szék volt a berendezés többi része. Hiányoltam a függönyt és az órát, bár nem siettem sehová.
A lakás tiszta és rendezett volt, a fürdő illatos és száraz. Kellemes, puha törölközőt kaptam, a kötelező tisztálkodást gyorsan megejtettem a függönnyel ellátott kádban. A fürdőben nem találtam meg a szájvizet, még szerencse, hogy úgy indultam el otthonról, hogy ezt megejtettem.
A szobában félhomály derengett, kék hangulatfény és a rádióból halk zene szólt. Itt sajnos nincsenek tükrök a falon, pedig azt imádnám. A lakásban egyedül voltunk és a ház falai maximális diszkréciót nyújtottak.
Szintia külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Szintia első látásra meglepett. Ugyanis nagyon ismerősnek tűntünk egymásnak, így megegyeztünk abban, hogy 100% -ban találkoztunk már korábban, de máig sem tudtuk kideríteni, hogy hol és mikor. Biztosan nem ebben a körben, de azóta sem jöttem rá a megfejtésre.
Szintinek nagyon kedves arca van, olyan szép szabályosan íves arca és álla, amilyet a rajzfilmekben a hercegnőknek rajzolnak. Nagyon bátran nézett a szemembe, szinte megigézett... majdnem én jöttem zavarba. Nekem nagyon bejött az arca, ez a forma a zsánerem. Egy ilyen arcot a látóhatárig követnék a tekintetemmel, úgy megigézett a szépsége. Lapockájáig érő haja most fel volt kötve kerek copfba és tilos volt birizgálni, nehogy kibomoljon. Nincs fülig érő mosolya, de a szája sarkában mindig csalfán mosolyog, amit parádésan édes szemeivel csak felerősít. Elsőre visszafogottnak és kimértnek tűnt, de ez csak az álca. Szereti megjátszani magát és szereti bizonytalanságban tartani a vendégét. Szeret packázni a vendégével.

Nagyon szép teste van, ideális magasság és súly arányban. A fotókhoz képest határozottan az a véleményem, hogy észrevehetően karcsúbb, sudárabb. Szépek a combjai és kellemes illatú rajzmentes a bőre, kissé szolizott (szeretem az ilyet). Gyönyörű formás a feneke, csodálatosan tinisek a mellei arányos izgatható bimbókkal, szép domború a puncija, duzzadó nagyajkakkal és szép vastag fodros kisajkakkal ellátva. Nagyon jól lehet játszani velük.

Action
SOS francia:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
A fürdőből visszatérve állva öleltem magamhoz a még a fogadóruhájában lévő Szintit. Az arcát és a nyakát csókoltam, amit nagyon szívesen fogadott és a visszacsókokból nagyon jóleső mély nyelves csókolózás kerekedett. A hátát és a fenekének kerek domborulatait simogatva a ceruzám felemelte a derekamra kötött törölközőmet. Szinti csókolózás közben egy kézzel lehúzta rólam a törölközőt, így a lemeztelenített farkam a bugyijának ütközött, én pedig az alkalmat megragadva a farkamat betoltam a két combja közé. Szinti a csipőjét ringatva a tudtomra adta, hogy nincs megijedve a helyzettől. Megfordult és hátulról a combjai közé illesztette a farkamat (a bugyi még mindig rajta volt), majd a kezemet előre húzta a puncijához és közös simizésbe kezdünk. Én a bugyiját, majd a bugyit félrehúzva a punciját simogattam, míg ő az a puncijánál kikandikáló makkomat izgatta úgy, hogy a csuklóink összeértek, sőt ezen keresztül irányította a mozdulataimat. Még hevesebb csókokba kezdünk és közben kihámoztam a melltartójából, így a kedves ciciket is be tudtuk venni a partyba.

Szinti az ágyra heveredett és a farkamnál fogva maga után húzott. Ekkorra már forrt a vérem, a bugyijába is benyúltam és a punciját ingereltem. Szinti letolta a bugyiját, behajlítva a térdét felhúzta a lábait. Adta magát a helyzet, hogy a lábai közé fúrjam a fejem és a puncijának essek a nyelvemmel, miközben a kezeimmel a melleit simogatom és a bimbóit morzsolgatom. rákérdezett, hogy "Ezt szereted...?", de válaszra se méltattam, elégnek gondoltam a ráutaló magatartásomat. Szinti is érezte a zihálásomból, hogy eléggé túl vagyok pörögve, ezért kérdezés nélkül gumi után nyúlt, és közös segítséggel rásimogattuk a farkamra a gumit. A térdeit még magasabbra húzta, egészen a melléig. Az erősen megduzzadt puncija annyira kiemelkedett, amennyire csak tudott. Az ujjamat bevezettem a puncijába, miközben folyamatosan navigált és sziszegett, hogy "Óvatosan Drágám... Kicsit lassabban... Most jó lesz". Volt rá oka, mert ebben a testtartásban iszonyatosan szűk volt. Az egyik ujjam is csak alig fért be, többszöri próbálkozással kellett keresni a helyet és az irányt, hogy becsússzon. Már annyira kész voltam, hogy így missziben a farkammal is megpróbálkoztam bevenni a punciját, amit némi lábrakosgatás és csípő helyezgetés után sikerült tövig benyomni. Ez a művelet annyira kikészített, hogy durranás határig értem és máris lehúztam a nemrég felhelyezett gumit és a farkam tövét a csikójához szorítottam, majd Szintivel közösen egymás kezét átmarkolva fogtunk rá a farkamra és kézzel kivégzett úgy, hogy az utolsó csepp is a hasára és a mellére került.

Szinti elküldött papírtörlőért és megkért, hogy tisztítsam le. A kendővel elkezdtem a lábfejétől a vádliján át felfelé haladni a térdén keresztül a csipőjét törölgetve, majd eljutottam az oldalát érintve a hónaljáig, a karjáig, majd onnan vissza a homlokához, majd lefelé az orrán, az arcocskáján keresztül eljutottam a nyakán át mellbimbókhoz. Régen láttam ilyen kifejező mosolyt, ami végigkísérte a mozdulataimat. Ezután elvégeztem a tényleges tisztogatási feladataimat is, precíz tökéletességgel. Kaptam is érte egy barátnős szenvedélyes félperces csóközönt, kezeivel a nyakamat átkarolva.

Szokásomhoz híven kértem egy pohár vizet, majd egy egyperces gyors fürdés után máris a szobában voltam ismét.

Egymás mellé heveredve beszélgettünk, de csak az általános témáknál maradtunk, mert nem tudtam gondolkodni, annyira igéző volt Szintia arca. A szemeivel olyan mélyen nézett a szemembe, mintha a gyerekkori "kibírja tovább pislogás nélkül" versenybe csöppentem volna. A beszélgetés témájára egyáltalán nem tudtam koncentrálni, így értelmesen sem tudtam hozzászólni (Bocs Szinti!) A bűbáj elvitte az eszem!

Beszélgettünk, közben mocorogtunk, hogy mindenki mindent elérjen. A lankadt farkamra kapott cuppanós puszi jelezte a felkérést a következő menetre. Egy kicsit kevés időm volt a regenerálódásra, így nehezebb volt életet lehelni belém, de nagyon meghitt volt Szinti próbálkozása és minden mozzanata. Bízva abban, hogy én jobban ismerem magamat, a kezemet a saját farkamra tette és segítséget kért a kezei megfelelő mozgatásához. Ahogy érezte, hogy ennél is több kell, úgy mindent próbálkozást megtett az éppen sarjadó izgalmam növelésére. Teli szájjal kifordította a felsőtestét, hogy a cicijét elérjem, a lehetőségeket bemutatva saját mellét látványosan markolászta, biztatva engem a folytatásra. A nyelvével játszadozott a golyókkal, a nyelvével egészen a fenekemig nyalakodott. Igyekezett a szájában teljesen eltüntetni a farkamat, ami meglepetésemre sikerült is neki. Fokozta az élvezetének hangjait egészen a pornós érzés határáig, majd látva hogy ez még mindig kevés, ekkor úgy helyezkedett, hogy elérjem a punciját kézzel. Ezután bepucsitott, lábai között hátranyúlva megfogta a csuklómat és az ujjamat bekényszerítette a puncijába. A farkamnál mindjárt sokat változott a helyzet olyannyira, hogy miközben átemelte a lábát a fejem fölött 69-be, már nem volt tovább...... a szájába lőttem minden töltényt, ami csak bennem volt. Lankadásig a szájában tartott közben megfelezett tempóval még szopott tovább. Hümmögve engedte ki a szájából a farkamat, majd papírtörlőbe végezte az anyag.
Újabb pohár vizet kértem és az időnkből már csak egy kis pajkos beszélgetős simogatós rész maradhatott hátra.
Felöltöztem és a távozás útjára léptem... sajnos. Illetve csak azért nem idegeskedtem, mert tudtam, hogy napokon belül vissza fogok térni.

Ez a nap és ez a pillanat annyira összejött, hogy a kocsim ülésének háttámláját hátrahajtva relaxáltam, hogy észhez térjek kicsit és ne okozzak balesetet 100 m-es belül.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az adatlapján is ki van írva és a bővebb infóból is megtudható, tehát nincs meglepetés. Távozásom előtt tettem a kisszekrényre a legnagyobb természetességgel, korábban szóba sem került.
Nagyon elégedett voltam, örömmel egészítettem ki a csokrot. Sajnáltam, hogy csak 1 órára jöttem, mert a kevés idő miatt sok vágy maradt bennem a megtapasztalt és a még ki nem aknázott lehetőségek átélésében. De sebaj, majd jövök máskor is!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szintia jellemrajzát nem tudom könnyen leírni. Nagyon egyedi jelenség, számomra kiismerhetetlen habitus. Ez a kiismerhetetlenség viszont a játékosságot, az izgalmat jelenti és a vágyat a megismerésére. Olyannak gondolom, akivel tényleg nagyon spontán érdekes szerepjátékba lehet csöppenni és figyelni kell meddig tart a mókázás és mikortól van a valóság.
A szexualitása magas fokú, belülről jön. Minden pillanatban éreztem, hogy szereti amit csinál, szereti a kényeztetést adni és kapni is.
Gyönyörű formás fiatal teste van, amit karban tart. A szemei maga a varázslat, a csábítás felsőfoka, amit művel az igéző mélyreható tekintetével.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

rumkokos
Már Valaki itt
2019-04-15 11:22:51
Nem kellett volna túlzásokba esni. Elveszett a lényeg.

2019-04-14 16:21:26
Szintia *egyedisége* tökéletesen átjött írásodban.....Stílusod nem kevésbé egyedi,tetszetős leíró mű . Gratulálok !

2019-04-14 14:39:03
Kitűnő kedvcsinálót adtál Szintiről átlendítettél a holtponton , a kiismerhetetlenség és a játékosság szórakoztat a legjobban ! Köszönöm !

2019-04-14 14:21:40
Nagyszerű leírás volt. Minden tekintetben. Gratulálok és egészségedre :-)

öreg1
Lehet adni a szavára
2019-04-14 12:52:00
Lehet a kismotor azért van a lábtörlőn, mert nem te vagy az első aki eltévedt. :-)

FunkciókSzintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-04-06) : Aztán egy francia bevezetőt kaptam és ha nem akartam volna annyira érezni ezt a gyönyörű és feszes testet még jobban, akkor itt el is engedtem volna minden feszültségem :)

felejthetetlen: 8db
(2019-03-29) : Élvezettel nyalta, szopta a már kemény péniszem, én pedig csak élveztem játékát. Régóta vágytam már egy ilyen franciára, de még ezt is überelni tudta! Összetalálkozott a tekintetünk, majd tövig nyelt és a homloka a hasfalamat érintette. Farkasszemet néztünk, s láttam mosolyát, ahogy élvezi a kényeztetésem.

(2019-03-15) : Most Ő következett, s míg én feltérdeltem Ő a lábaim közé telepedve szájába vette a kisorit. Fantasztikusan játszott vele, néha elkalandozott a zacsi felé is. Közben a hátát és popsiját simogattam, majd úgy fordult hogy még jobban elérhessem mindenét - finoman cirógattam nedves punciját és gátját.

(2018-06-13) : örömet igyekezve szerezni ezzel Neki,de mivel az időnk véges,nem sokára gumit kértem és Szintim hanyat fekve fogadott magába. Később kutyusba váltottunk, majd így jutottam el az oly csodás beteljesülésig.

nagyon jó: 12db
(2019-04-17) : hanyatt fordított, egyik kezével a mellkasomat visszanyomta az ágyra és már a szájába is került a férfiasságom.Ehhez a határozottsághoz nem vagyok hozzászokva (bár sokszor igény volna rá), úgyhogy 1 perc sem kellett, hogy leállítsam a visszafordíthatatlanság felé robogó folyamatot.

(2018-12-09) : Bementünk a szobába vad csókolózásba kezdtünk, majd 69 be fordultunk. Mindketten vadul franciáztunk. Féltem, hogy túl hamar végem lesz ezért váltottunk és csak én franciáztam. nagyon sikerült fel izgatnom, kérte hogy ne hagyjam abba mert nagyon jó neki.

(2018-07-30) : Tusolás után egy szál tangában várt. Lefeküdtem mellé a kanapéra, mire ő egyből elkezdett játszani az ezrdessel, és a szájába is vette. Kértem, hogy fordúljunk át 69-be,

: 11db
(2019-04-13) : A közös csókok és egymás testének feltérképezése után kérni sem kellett, átvette a kezdeményezést és elért a lényeghez. A franciája szó szerint Isteni. Nem kezez, nem túl erős, de nem is túl lágy, időközönként mély torkosan, finom, jobbat nem kívánhat egy férfiember. Nekem egyszerűen eladta azt, hogy örömmel csinálja, örömet akar okozni és én megvettem. Ha egy csinos, jó alakú lány játszik így Velem, akkor okom sem lehetne panaszra.

(2019-03-08) : Majd kaptam egy nagyon jó nfvsz-t közben fle-fel nézett rám, ami nagyon tetszett, technikája jó, szerencsére még nem rutinszerű, minimális kezezés volt. Kis szünetben beszélgetés majd ismét pár csók és már készen is álltam, fülbe súgta, hogy szerinte ideje gumit húzni, én kerültem felülre ez így is maradt a végéig.

(2019-02-17) : Kicsit megnevesítette egy kis franciával síkosítás gyanánt, majd szemből hatoltam bele. szól, hogy óvatosan, ezért lassan kezdtem neki. ugye a méret. Hamar elkezdett izegni-mozogni, amit nem tudtam mire vélni.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-05) : Megbeszéltek szerint SMS küldtem reggel 9-órakor a"hölgy"-nek,piacon végeztem dolgomat,rohanás a vonathoz,felszállva látom hogy beírta"ma nem elérhető"