5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
Adél Csúszkamasszázs erotikus masszázs

erotikus masszázs

Adél Csúszkamasszázs-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-13 18:27:42

Peter65
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Adél Csúszkamasszázs reagálása

Kedves Péter !:)
Tényleg őszintén örültem újra találkozásunknak...már akkor is egyik nagy "kedvencem" voltál..!:)
Szerencsére elég jól működik köztünk a kémia,igy mind a ketten jól éreztük magunkat..:p
Külön dagad a mellem hogy én vehettem el massz. Szüzességed, és azóta is tetszik ez a világ..:D
Várlak vissza nagy nagy szeretettel sokadszorra is:)
Imádtalak!!!:)
Puszi Neked :)

Adél Csúszkamasszázs beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Teljesen véletlen találtam Rá! Böngésztem a hirdetések között, és egy olyan hölgy hirdetésével ugrott fel, mint lehetőség, akinél már jártam! Így első alkalommal itt az oldalon írtam Rá, de a harmadik üzenet váltást követően már a hangjára is kíváncsi voltam, mert nagyon emlékeztetett valakire, akivel életem első masszázsát éltem át! Mit mondjak, meghatározó volt az élmény, sajnos akkor egy idő után nem találtam! Felhívtam, de egy másik hölgy vette fel, aki bájosan elmondta, hogy most Adél nem tudja fogadni a hívásom, de megjelölte az időpontot, amikor elérhető lesz! Adél megelőzött, és megcsörgetett! Visszahívtam, és amikor a hangját meghallottam, a szívem a torkomba dobogott! Tudtam, hogy a régi leányka! Bájosan elmondta milyen lehetőségek vannak, biztosítottam, hogy keresem! A következő hívásnál már az időpontot egyeztettük, napokra előre, hogy biztos szabad legyen! Aznap megerősítettem itt az oldalon írásban!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyeztetését követően nem okozott gondot odatalálni, mert mint már említettem, jártam ott, egy fantasztikus hölgynél! Izgató gondolatok támadtak rám, amikor a címre értem! Most is könnyű volt parkolni, de mint korábban, most is a szomszéd utcában hagytam az autót, fő a diszkréció, és persze elég pici az utca is. Nem használtam navigációt, de első alkalommal segített megtalálni, bár akkor sem volt bonyolult! Akkor, és most sem nagyon néztem a tömegközlekedést, de villamost, és buszt is láttam most is sétatávolságban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakást már ismertem, semmi változást nem véltem felfedezni! Kulturált környezet, tiszta lépcsőház, jól felszerelt lakásnak tűnt most is! A szoba pont olyan kellemes volt mint korábban! Kényelmes fotel, asztalka a telefonnak, kocsikulcsnak, és a már jól ismert szobainas! A tatami is pont olyan megfelelőnek tűnt mint azt már tapasztaltam, és persze a tükör, ami fokozza a vizualitással az élményt! Már nagyon vártam! A fürdő most is patyolat tiszta volt,rengeteg tusfürdővel, szájvízzel, száraz kilépővel, és ez a masszázs után is így volt! Jó érzés volt másodszor is a száraz kilépő! Tudom apróság, de nekem fontos volt! A remek fürdőben csak egy változást véltem felfedezni, mégpedig a szárítógépet, ami korábban nem volt! Szembetűnő volt, mielőtt valaki még azt hinné, hogy leltárt készítettem!!!
Adél Csúszkamasszázs külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Itt azt hiszem nem tudom érzékeltetni azt az örömöt, ami ajtónyitáskor ért! Mivel az én rangom nem teszi lehetővé, hogy kitakarás nélkül lássam a képeket, csak remélni tudtam, hogy a "régi" kedves lányt találtam meg Adél személyében! És igen, Ő volt! Ennek hangot is adtam, aminek Adél örült, és kedves mosollyal biztosított arról, hogy nem változott! Valóban nem, ugyan olyan vékony, formás hölgy kísért be a helyszínre, mint akit akkor megismertem!

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Bekísért a szobába, és bájosan megkért, hogy vetkőzzek, majd igéző pillantások kíséretében, kacér mosollyal nyújtotta a törölközőt! Gyors, de alapos tusolást követően a fürdőből kilépve ott találtam egy szál tangában! Semmit nem változott valóban! A szobában ismét rákérdeztem, hogy amit a telefonban egyeztettünk, az valóban lehetséges-e? Biztosított róla, hogy minden úgy fog zajlani, ahogy megbeszéltük! Ennek az volt a lényege, hogy én a teljes ott töltött idő alatt csak az erotikára szeretném, ha a hangsúlyt fektetnénk! Megkért, hogy feküdjek hasra! Hason fekve a tükörből láttam, hogy az aprócska textiltől is megszabadult! Ez az, tudtam, hogy isteni lesz! Indult a gyönyör! Megkérdezte, hogy milyen olajat szeretnék, illatmenteset, vagy illatosat! A mentes mellett döntöttem. Ilyen finom érintésekkel még rajta kívül senki nem simította végig rajtam az olajat! Amikor már fénylett a bőröm az olajtól, akkor bekente a saját testét is, és indult a várva várt csúszka! Ilyet csak Ő tud! Lassan, pontról pontra minden porcikámat érintve, minden a saját testének felületével! Izgalmas volt a tükörben látni, amikor a fenekemen végig csúszva a combjával szinte a vállamat érintette! Apró puszik kíséretében feltérképezte a testemet a combomtól, a tarkómig, minden irányból! Lentről-felfelé, balról-jobbra, teljesen felkorbácsolva a vágyakat! Nagyon vártam már, hogy a fülembe súgja, forduljak meg! És jött a csoda, amit méltán használ jelzőként a neve mellett! Nem tudok jelzőket írni arra az érzésre, amikor teljes súlyát érezve magamon, siklik rajtam, szinte a rejtett hajlatokat is érezve rajta, majd megállt, és hagyta, hogy átölelve, a formás popsiját markolva élvezzem a pillanatot! Hosszú perceknek tűnt az ölelés, de nem bántam, sajnáltam, amikor tovább siklott, újabb örömhullámot kiváltva! Simogattam, markoltam, csókoltam, ahol csak lehetett, persze tudtam, hogy hol vannak a határok! Elhiheti mindenki, nagyon nehéz betartani ezeket a határokat, olyannyira felfokozta a vágyakat! Azt hiszem a kifinomult érzékének köszönhetően mindig megállt a határon, nem beteljesítve a vágyakat! De persze ez a pillanat is eljött!
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A csúszkára is fel lehet tenni a koronát! Ő ezt is tudja! Amikor már azt hittem, hogy végem lesz, akkor jött az eszmélet vesztés! A tükörben láttam, hogy egyre jobban oldalra csúszik rajtam, majd azt, hogy az ágaskodó büszkeségemet az ajkai közé veszi, majd a kis nyelvecskéjével a majd szétrobbanó makkomat körbe simogatja! Ez volt az a pillanat, amikor ismét megmarkoltam a popsiját, és a látványt is élvezve átengedtem magam a gyönyör közeledtének! Isteni, érzéki, lassú, kényeztetésbe részesített! Megfeszültem, mint az egyik lator a kereszten! Ezt érezve megkönyörült rajtam, és aprócska kezével kicsikarta a gyönyört belőlem! Utolsó cseppig! Hagyta, hogy lebegjek még a gyönyör, és a valóság határán egy kicsit, majd óvatosan megtörölgetett, és lássunk csodát, hozzám bújt, így engedve vissza az életbe! Isteni!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban, illetve a levelezéskor is jelezte, hogy milyen csokor! Érkezésemkor, a tusolás előtt a kis asztalra tettem, természetesen az örömömet jelezve pár szál rózsával megtoldva! Mégis csak úriemberek vagyunk!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hogy milyen benyomást tett rám? Izgalommal vártam a találkozót, bízva abba, hogy a már ismert hölggyel fogok találkozni! És igen!!! Olyan volt mint "régen", kicsit szótlan, de nem beszélgetni mentem! Van egy bájos kisugárzása, amivel leveszi az embert a lábáról, na és persze az a hihetetlen, mesteri, tapasztalt, vágyfokozó érintések, aminek nem tudok ellenállni! Szóval, én ajánlom mindenkinek, aki szereti a túlfűtött erotikát! Biztos, hogy újra meglátogatom! Köszönöm Adél!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Adél Csúszkamasszázs erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-17 08:48:32
Köszönöm kedves Adél! Örülök, hogy ismét “Rád találtam”, biztos, hogy rendszeres látogatód leszek! Puszillak

báró26
Rutinos harcos
2019-04-14 17:31:25
Én szeretem a túlfűtött erotikát, elfogadom a tanácsodat és bejelentkezem egy csúszkás ápolásra.

2019-04-14 14:50:52
Kár, hogy a kölcsönösség nem opció , de megértem , hogy megrészegültél a csúszkától is, ami a lány hozzáértését és szépségét dícséri. Én még várok, hátha beérik a gyümölcs !

2019-04-14 14:47:33
Valóban a lila vagy a kék értékelés lenne megfelelő, de ne bánkódj, én tudom hogy őt te oda is tetted. Nagyon szép randid volt, ami nagyon élményszerűen jelenítettél meg, ezért csak dícsérni tudlak!

2019-04-14 13:20:32
Köszönöm GreyKrisztian! Valóban nem tudtam ISTENNŐI címet adni Adélnak, de biztosíthatok mindenkit, hogy ISTENNŐ!!!

FunkciókAdél Csúszkamasszázs legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-07-11) : Neki hasalok, majd Adél eldobja bugyiját, és olajat csurgatva mindenemre elkezdi csodás masszázsát. Kezdi lábaktól, majd halad derekamon keresztül végig a nyakamig. Nagyon jól masszíroz, erősen, de ahol kell ott simogat,

(2019-07-02) : Segítek beolajozni a gyönyörű melleket. Ő elölről is beolajoz alaposan, aztán lassan fölém kerül. Lecsúszik a lábaim közé, egyre közelebbről figyeli a duzzadó farkam, majd kis apró puszikat kapok rá.

(2019-05-23) : Megtért, hogy feküdjek hasra, majd egy nagyon szakszerű masszázst kezdett, nem sajnálta az olajat, bőségesen bekent vele.Mivel közepesen erősen kértem, igy is kaptam. Átgyurta a vádlimat, a combjaimat a fenekem sem maradt ki.

felejthetetlen: 3db
(2019-02-10) : Adél csúszkált, fel a mellkasomon, puszikat lehelt a nyakamra, majd vissza cerkáig, ezt többször megismételte, és egyre lejeb csúszva puszilgatta cerkám, majd ajkai közé kerültem. Finoman, kellemesen franciázott, nem sietve, én néha megrándultam a kéjtől...

(2019-01-29) : A csúszkás önreklámja eléggé felkeltette a kíváncsiságom, hát ennek előtérbe helyezését kértem. Korábbi csevegéseink alkalmával, tartalmas meglábimádását vázoltam fel fenyegetésül, amire szóban szabad jelzést kaptam, és most kíváncsian várta a realizálódást.

(2019-01-26) : Ebbe a traktusba sorolom a csúszkamasszázst is, ami érzésem szerint kb. fél órán át tartott tartott és tényleg igazi volt. Az egész testével simogatott először hátulról, azután elölről – tényleg épp csak behatolás nem volt. Közben persze már én is simogattam, ahol értem, és ebben partner volt, egyáltalán nem húzódozott.

: 1db
(2019-04-10) : majd erős és lágy mozdulatok váltogatásával, hosszan végigsöpörve rajtam, majd rövid szakaszokon nyüstölte lábamat. Volt mikor megállt a keze és apró igazán finom mozdulatokkal szeretgette helyben a kiszemelt részemet! Nem, nem azt!! :)