1 Alice_fox beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-14
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
303
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
86
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
124
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-24
Alice_fox szexpartner

szexpartner

Alice_fox-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2019-04-13 15:34:21

fericseri
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alice_fox beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon először nem értem el, majd egy-két óra múlva új rahívtam és azonnal felvette.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nagyon a bulinegyed közepe felé egy ideiglenesen bérelt házban lehet vele találkozni. Elméletileg nagyon zűrös a parkolás, de én délután négy felé elég könnyen találtam fizetős helyet. Láttam még egy-két szabad parkolót, de egyébként meg van a környéken parkolóház is. Gyalog. BBK-val nem gond.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Ideiglenes bérelt régi házban lévő lakás. A ház kívülről rendben, lépcsőház is széles és kényelmes lépcsővel rendelkezik, de gyalog kell felmenni a harmadikra, lift nincs. Nem vagyok nagyon sportos, mégis elég könnyen leküzdhető, ettől ne féljen senki. Irodák is vannak a házban. A célemeleten gyakorlatilag nekimegy a kedves vendég az ajtónak, nem kell keresgélni. A lakás nincs túl jó állapotban de ez nem neki róható fel. Frissen bérelték a barátnővel és csak ideiglenesen. Célnak megfelel de nem ad bensőséges élményt. Kád régi de használható zuhannyal, tusfürdő etc. rendben. Tetthely franciaágy, OK. Nem egy élmény, de nem is risztó feltétlen. Fognak biztosan költözni is, most ez van.
Alice_fox külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Na ez az amiért olyan hosszú idő után újra írok. Rám a képek egészen nagy hatásssal voltak. Valahogy lejött róluk egy intelligens finomság. A valóság nem okozott csalódást. Egy nagyon friss, üde benyomást keltő lány állt a bejárati ajtóban és olyan mosollyal üdvözölt, mintha régen várt volna. A szépség relatív, nekem nagyon tetszett a szőke középhosszú hajjal keretezett arca. Élet volt benne, ilyet szokott látni az ember, ha egyetemi előadótermek elött visz el az útja és szünetben kirajzanak a hallgatók a levegőre. Szép vonalú száj, szép szemek, tiszta arc. Aki szereti az ilyet, nagyon nem fog csalódni. Normál alakú lány. Arányos, feszes mindenhol. Kellemes popsival és jól masszírozható combokkal....ja és még valalmi, kellemes parfümöt használ.

Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
3
Csók:
4
Ujjazni:
4
Mivel 1,5 órára mentem, nem kellett semmit sem siettetni. Kértem az elején egy lazító masszázst. Volt nála szerencsére olaj, szerintem valami babaolaj lehetett, mert nem volt illatos. Szépen végismasszírozott lábtól vállig, különösebb erotikus érintések nélkül, de nagyon kellemesen. Kimondottan finom kezei vannak, jól esett a simi. Közben jól el lehetett beszélgetni vele erről-arról. Kiderült, hogy más területen is néha mozog az erotika világában. Alpvetően nem irányít. Amikor már uncsi volt a massz, kértem fordulást és levarázsoltik a melltarztót és a tangát is. Gondsoltam kényeztetem egy kicsit. Valódi csókok, puszi a nyakba és ilyesmivel kezdtük. Késséges volt, barátságos, mosoéygós de inkább én irányítottam. Aztán lejjebb vettem az irányt. Szép, ápolt és étvágygerjesztő területre jutottam. Kényeztetést jól fogadta, tartós munkával, beleértve egy kis újjal történő rásegítést is, talán az öröm közelébe lehetett juttatni, de ebben nem vagyok biztos. Majd egy újabb csere és nagyon finom, pont ideális franciába ment át a kaland. Változatosan és élményszerűen ügyeskedett. Szerintem ezt szívesen is csinálja. itt semmi távolságtartást sem éreztem. Ha kérem, biztosan lett volna egy kis benyúlás ide-oda de engem letaglózott a francia. Közben egy-egy rövid csók. Nam az a nagyon szenvedélyes, de mindenképpen nyitott volt a csókokra is. Védőfelszerelés és logaglás+kutyus lett a folytatás. Így első alkalomra valahogyx nem találtam meg a helyes ritmust és visszakértem magam a franciás kényeztetéshez, ami viszont mindent felülmúlt. Egy kis extrát kértem és így is fejeztük be NFVSZ happy end-del. Semmi rohanás, gondos tisztogatás, kis összebújás stb. és véget is éret a kaland.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Ha megyek valahova, akkor is erotikus massszázsra, nem ismerem az ez csokrok nagyságát, de azt hiszem ez a felső kategória felső széle.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mindenkinek más a fontos. Nekem nagy élmény volt az intelligens, friss és üde megjelenés. Ez mind párosul egy diáklány személyiségével, aki tudja mit csinál, nem játsza túl magát és nagyon természetes benyomást tesz. Ha egy picit aktívabban irányítom, az élmény fokozható, rajta biztosan nem múlik. Nekem megérte, örülök, hogy megtaláltam. Valószínüleg még meg fogom látogatni. Különösen, ha a környezet egy kicsit barátságosabbá válik.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36702770119 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Alice_fox szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-05-30 00:31:22
Teljesen korrekt leirasa volt a randinak. Igazan meggyozo volt a tartalma

2019-04-14 10:29:17
Nagyon jó kezdés után mintha meguntad volna az írást, mert a "külső" részletes leírása kitűnőre sikeredett, de az "action" fejezet kissé rövidebb lett mint amit a részletes és parádés bevezetőd után reméltem. Ettől,és a jónéhány elütéstől/helyesírási hibától eltekintve jól megírt beszámoló és mindannyiunk számára hasznos! Kár,hogy telefonon eddig soha nem értem el Alice-t. Köszönöm!

FunkciókAlice_fox legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.