29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Szintia szexpartner

szexpartner

Szintia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-13 15:04:16

kazal
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Szintia Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon beszéltem vele, aznapra kaptam is időpontot. Kedves hang, segítőkész hozzáállás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
11. kerület új építésű lakótelep része. Szerencsére nem belváros, így megközelíteni és parkolni is egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Félhomály volt a lakásban, így nem igazán néztem körül, nem is azért mentem. :) Fürdő szép és tiszta. Szoba spártai, de minden igényt kielégítő.
Szintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csinos, szuper alakú, gyönyörű arcú lány. Egy buliban is bármikor ismerkednék vele. Senkinek nem lehet panasza, arc takarástól nem kell félni. Kedves, aranyos, fiatal. Cicije kisebb méretekből való, de nagyon szép szabályosak és nagyon erotikusan állnak. Én imádtam. Bőre pont olyan, mint amit a kora megkíván, tiszta, selymes.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Meglepően gyorsan rátértünk, fürdés után ajtóbecsukás, és már mászott is rám, illetve az ágyra. Kezdeményező, ügyes, engedi mindenhol simogatni, csókolni magát. Minden hirdetőnek így kellene viselkednie!. Nem lehet okom panaszra. A közös csókok és egymás testének feltérképezése után kérni sem kellett, átvette a kezdeményezést és elért a lényeghez. A franciája szó szerint Isteni. Nem kezez, nem túl erős, de nem is túl lágy, időközönként mély torkosan, finom, jobbat nem kívánhat egy férfiember. Nekem egyszerűen eladta azt, hogy örömmel csinálja, örömet akar okozni és én megvettem. Ha egy csinos, jó alakú lány játszik így Velem, akkor okom sem lehetne panaszra.
Egy idő után kértem gumit, és rátértünk a szexre, melyet lovaglással kezdett. Remek ütemmel, átéléssel, kedvesen eszközölt. Sokáig váltogattuk ebben a pózban, hogy hol ő lovagolt, hol én lovagoltattam, majd átölelt, szorított, és elélvezett. Számomra furcsa, hogy tényleg elment-e, de a jeleket nehéz nem komolyan venni, mint a kocsonya, úgy remegett közben a karjaimban. Kért is pár percet, és közben elpihegte, hogy ilyen is ritkán fordul elő vele, hogy vendéggel ilyen élménye legyen. Pihegés után más pozíciókban folytattuk, igazán odatette magát mindenben és tisztességesen kivégzett, a szájába mentem el. Segítőkészen letörölgetett, zsepiket hozott. Majd fürdés után távoztam is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem extrát, a normál aktus és csókok az alapban voltak, a csomag mértéke a megszokott, az élményért cserébe viszont szokatlan, mert igazi gyöngyszem a hölgy. Fél órát voltam, az elején rendeztük, de én kérdeztem rá, nem ő kérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én nagyon élveztem, csalódottságnak okot adó tényező nem volt, így abszolút pozitívan távoztam. Sajnálom, hogy a rangom miatt nem adhatok jobb minősítést, mert megérdemelné.
Az egyetlen dolog, amiért félek visszamenni, hogy annyira azt éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk és annyira jól esett vele minden perc, hogy ellágyulnék a végén és randizni szeretnék vele. :) Rám nagyon mély benyomást tett, de helyén kell tudni kezelni a dolgokat. Mindenkinek ajánlom őt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókSzintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-04-06) : Aztán egy francia bevezetőt kaptam és ha nem akartam volna annyira érezni ezt a gyönyörű és feszes testet még jobban, akkor itt el is engedtem volna minden feszültségem :)

felejthetetlen: 8db
(2019-03-29) : Élvezettel nyalta, szopta a már kemény péniszem, én pedig csak élveztem játékát. Régóta vágytam már egy ilyen franciára, de még ezt is überelni tudta! Összetalálkozott a tekintetünk, majd tövig nyelt és a homloka a hasfalamat érintette. Farkasszemet néztünk, s láttam mosolyát, ahogy élvezi a kényeztetésem.

(2019-03-15) : Most Ő következett, s míg én feltérdeltem Ő a lábaim közé telepedve szájába vette a kisorit. Fantasztikusan játszott vele, néha elkalandozott a zacsi felé is. Közben a hátát és popsiját simogattam, majd úgy fordult hogy még jobban elérhessem mindenét - finoman cirógattam nedves punciját és gátját.

(2018-06-13) : örömet igyekezve szerezni ezzel Neki,de mivel az időnk véges,nem sokára gumit kértem és Szintim hanyat fekve fogadott magába. Később kutyusba váltottunk, majd így jutottam el az oly csodás beteljesülésig.

nagyon jó: 13db
(2019-04-17) : hanyatt fordított, egyik kezével a mellkasomat visszanyomta az ágyra és már a szájába is került a férfiasságom.Ehhez a határozottsághoz nem vagyok hozzászokva (bár sokszor igény volna rá), úgyhogy 1 perc sem kellett, hogy leállítsam a visszafordíthatatlanság felé robogó folyamatot.

(2019-04-13) : . A nyelvével játszadozott a golyókkal, a nyelvével egészen a fenekemig nyalakodott. Igyekezett a szájában teljesen eltüntetni a farkamat, ami meglepetésemre sikerült is neki. Fokozta az élvezetének hangjait

(2018-12-09) : Bementünk a szobába vad csókolózásba kezdtünk, majd 69 be fordultunk. Mindketten vadul franciáztunk. Féltem, hogy túl hamar végem lesz ezért váltottunk és csak én franciáztam. nagyon sikerült fel izgatnom, kérte hogy ne hagyjam abba mert nagyon jó neki.

: 10db
(2019-03-08) : Majd kaptam egy nagyon jó nfvsz-t közben fle-fel nézett rám, ami nagyon tetszett, technikája jó, szerencsére még nem rutinszerű, minimális kezezés volt. Kis szünetben beszélgetés majd ismét pár csók és már készen is álltam, fülbe súgta, hogy szerinte ideje gumit húzni, én kerültem felülre ez így is maradt a végéig.

(2019-02-17) : Kicsit megnevesítette egy kis franciával síkosítás gyanánt, majd szemből hatoltam bele. szól, hogy óvatosan, ezért lassan kezdtem neki. ugye a méret. Hamar elkezdett izegni-mozogni, amit nem tudtam mire vélni.

(2019-01-17) : Persze azért a szenvedélyes, barátnős egy idő után azért kicsit vadabbra fordult, olyan franciával, hogy a szemem fennakadt. Én is próbáltam kényeztetni kicsit, de éreztem, hogy a barátnő feeling a szerep része, nem a realitás...

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-05) : Megbeszéltek szerint SMS küldtem reggel 9-órakor a"hölgy"-nek,piacon végeztem dolgomat,rohanás a vonathoz,felszállva látom hogy beírta"ma nem elérhető"