303
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
86
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
124
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-24
Szintia szexpartner

szexpartner

Szintia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-13 15:04:16

kazal
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szintia beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon beszéltem vele, aznapra kaptam is időpontot. Kedves hang, segítőkész hozzáállás.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
11. kerület új építésű lakótelep része. Szerencsére nem belváros, így megközelíteni és parkolni is egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Félhomály volt a lakásban, így nem igazán néztem körül, nem is azért mentem. :) Fürdő szép és tiszta. Szoba spártai, de minden igényt kielégítő.
Szintia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Csinos, szuper alakú, gyönyörű arcú lány. Egy buliban is bármikor ismerkednék vele. Senkinek nem lehet panasza, arc takarástól nem kell félni. Kedves, aranyos, fiatal. Cicije kisebb méretekből való, de nagyon szép szabályosak és nagyon erotikusan állnak. Én imádtam. Bőre pont olyan, mint amit a kora megkíván, tiszta, selymes.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Meglepően gyorsan rátértünk, fürdés után ajtóbecsukás, és már mászott is rám, illetve az ágyra. Kezdeményező, ügyes, engedi mindenhol simogatni, csókolni magát. Minden hirdetőnek így kellene viselkednie!. Nem lehet okom panaszra. A közös csókok és egymás testének feltérképezése után kérni sem kellett, átvette a kezdeményezést és elért a lényeghez. A franciája szó szerint Isteni. Nem kezez, nem túl erős, de nem is túl lágy, időközönként mély torkosan, finom, jobbat nem kívánhat egy férfiember. Nekem egyszerűen eladta azt, hogy örömmel csinálja, örömet akar okozni és én megvettem. Ha egy csinos, jó alakú lány játszik így Velem, akkor okom sem lehetne panaszra.
Egy idő után kértem gumit, és rátértünk a szexre, melyet lovaglással kezdett. Remek ütemmel, átéléssel, kedvesen eszközölt. Sokáig váltogattuk ebben a pózban, hogy hol ő lovagolt, hol én lovagoltattam, majd átölelt, szorított, és elélvezett. Számomra furcsa, hogy tényleg elment-e, de a jeleket nehéz nem komolyan venni, mint a kocsonya, úgy remegett közben a karjaimban. Kért is pár percet, és közben elpihegte, hogy ilyen is ritkán fordul elő vele, hogy vendéggel ilyen élménye legyen. Pihegés után más pozíciókban folytattuk, igazán odatette magát mindenben és tisztességesen kivégzett, a szájába mentem el. Segítőkészen letörölgetett, zsepiket hozott. Majd fürdés után távoztam is.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nem kértem extrát, a normál aktus és csókok az alapban voltak, a csomag mértéke a megszokott, az élményért cserébe viszont szokatlan, mert igazi gyöngyszem a hölgy. Fél órát voltam, az elején rendeztük, de én kérdeztem rá, nem ő kérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Én nagyon élveztem, csalódottságnak okot adó tényező nem volt, így abszolút pozitívan távoztam. Sajnálom, hogy a rangom miatt nem adhatok jobb minősítést, mert megérdemelné.
Az egyetlen dolog, amiért félek visszamenni, hogy annyira azt éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk és annyira jól esett vele minden perc, hogy ellágyulnék a végén és randizni szeretnék vele. :) Rám nagyon mély benyomást tett, de helyén kell tudni kezelni a dolgokat. Mindenkinek ajánlom őt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-06-29 18:56:22
A változatosság gyönyörködtet, ha ezt egy lány tudja különleges élmény, valóban ritka, egy okkal több a látogatásra.

2019-06-29 12:49:30
Nagyon jó beszámoló! Szintiában nekem is az tetszik, hogy minden randiban tud teljesen újat mutatni, totál más hozzáállás és atitüd. Nem is ismerek ilyen vátozatos másik lányt az oldalon. Gratuláok az élményedhez!

FunkciókSzintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-04-06) : Aztán egy francia bevezetőt kaptam és ha nem akartam volna annyira érezni ezt a gyönyörű és feszes testet még jobban, akkor itt el is engedtem volna minden feszültségem :)

felejthetetlen: 11db
(2019-07-05) : Ő lefeküdt az ágyra én maradtam az ágy szélénél állva és így szopta a farkamat, valami isteni volt, komolyan mondom, Francia 5*!!!:) Eltüntette teljesen, nem volt finnyáskodás, igaz nem is 25cm farkam van, de akkor is!:)

(2019-06-27) : Ezután elindul lefelé a testemen, és eljut kiskockáig, de előbb a csatolt részek következnek, és végül egy olyan NF, hogy csak pislogok. Intenzív, mélyre menő, pont megfelelő nyálmennyiséggel.

(2019-03-29) : Élvezettel nyalta, szopta a már kemény péniszem, én pedig csak élveztem játékát. Régóta vágytam már egy ilyen franciára, de még ezt is überelni tudta! Összetalálkozott a tekintetünk, majd tövig nyelt és a homloka a hasfalamat érintette. Farkasszemet néztünk, s láttam mosolyát, ahogy élvezi a kényeztetésem.

nagyon jó: 14db
(2019-07-04) : Aztán mondta, hogy akkor ad gumit a fütykösre. Rá is ült utána, jó fiatalos nunija van, forró volt meg szorította is, vagy hogy mondjam. Majdnem elélveztem, úgy lovagolt rajtam. Közben meg fogtam a mellét is.

(2019-06-14) : ekőzben egyre mélyebbre és mélyebbre engedte farkam a szájába. egészen míg meg nem akadtam a kupakkal. sajnos simogatásom nem igazán vált be nem akart nedvesedni így kértem egy 69-et. miközben habzsoltam ö még vehemensebben dolgozott

(2019-05-16) : Amíg pöndörítettem lefele a VV-t, kiskocka vége már a szájában, majd beleült, és egy vad vágta kezdődött. Később misszionáriusban folytattuk, ahol megjött a hangja is kedvesemnek, és átadta magát az élvezeteknek,

: 14db
(2019-07-02) : Jött a fordulás kellemes háton fekszem és már is tövig a szájában vagyok. Változatosan kellemesen most kicsit többet használta kezét mint legutóbb és a szemkontaktus jóval kevesebb mint legutóbb.

(2019-07-02) : We changed the position to missionary and we increased the tempo, when I was about to finish, I pulled the rubber and finished on her belly and face. I was exhausted and we layed down and rested a bit while we had a small chat.

(2019-05-27) : Simogatással indítottunk, mely kézi levezetéssel végződött. Az általam limitált lehetőségek miatt, nem tudok sokat átadni, Szintia tüzetesen figyelte a reakciómat, mely egyértelműen az odafigyelés jele.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-05) : Megbeszéltek szerint SMS küldtem reggel 9-órakor a"hölgy"-nek,piacon végeztem dolgomat,rohanás a vonathoz,felszállva látom hogy beírta"ma nem elérhető"