124
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-24
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
86
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
303
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
Fruzsi szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Fruzsi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-13 12:30:07

novemberrain
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fruzsi beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Megláttam Fruzsit az oldalon, a kedvenceim közé került és csak idő kérdése volt, hogy meglátogassam. Telefonon hívtam a délelőtti órában, azonnal felvette, és már fél óra múlva nála voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val majd gyalog mentem oda. Dózsa György úti metrótól 10 perc séta. GPS-t használtam a gyalogláshoz is. Parkolásról nincs információm.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon szép lakás egy tégla építésű tömbház egyik emeletén. Tiszta, rendezett, hangulatos, jó fény viszonyokkal. Szép a fürdőszoba, többféle tusfürdő és szájvíz áll rendelkezésre. Kaptam egy nagy puha törölközőt. Kényelmes a célnak tökéletesen megfelelő franciaágyon zajlottak az események.
Fruzsi külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Az arca az új képeken ki van takarva, a régieket meg nem néztem meg, úgyhogy nem tudtam hogy mire számíthatok. Szerencsére nem ért negatív meglepetés. Szomszédlányos arc, megbabonázó kék szemek, szőke hosszú haj. Két részes (melltartó, bugyi) fekete ruhában fogadott, úgy bukkant elő az ajtó mögül. A van mit rajt fogni kategória, ami nekem kifejezetten a kedvencem. Óriás puha jól markolható "húbazmeg" cickók, tenyérbe illő fenékszerkezet, jól bele lehet kapaszkodni. Nagyon finom puha bársonyos bőr. Erre még rátesz egy lapáttal a folyamatos, bájos mosolygása, és az egész nő kisugárzása.

Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Gumis francia:
5
Kebelszex:
5
Miután megszabadultam minden rajtam lévő ruhadarabtól kaptam egy méretes törölközőt és átmentem a fürdőszobába. Gyorsan letusoltam, mire visszajöttem az ágyon feküdt bugyiban és melltartóban.
Kértem, hogy álljon az ágy mellé, így kezdtük el egymás testének megismerését, simogatásokkal, érintésekkel. Először megszabadítottam a melltartójától belemarkoltam a kebleibe a vér elkezdett lefelé áramolni a fejemből az ágyékomba. Majd a bugyi volt a soron, mögé álltam és lehúztam róla majd finoman megpaskoltam a fenekét és mindkét félre nyomtam egy cuppanós puszit. Majd lentről felfelé haladva az egész testét újra meg újra végigtapogattam akár reggelig is bírtam volna csinálni.
Hanyatt dobtam magam az ágyon ő meg mint egy oroszlán ráugrott a brére. Franciába kezdett nagyon finoman lassan indított majd fokozta a tempót. Gumi húzás után hátulról támadtam meg fantasztikus látványban volt részem. Paskoltam a fenekét jobbról balról majd mind a kettőt egyszerre. Elkezdtem döngetni folyamatos megszakításokkal közben a melleit masszíroztam így ment egy jó ideig, majd misszibe váltottuk könnyedén belé hatoltam és megkezdtem a reszelést. Majd rám ült úgy, hogy a lábszárai lent voltak az ágyon, tövig eltűntem benne és mondtam neki feküdjön rám teljes testtel, atyám uram ez a feeling. Előrehajolt a mellei az én mellemhez értek úgy kezdte el tolni miközben és a fenekét fogtam és segítettem neki az előre-hátra mozgásban. Visszaváltottunk kutyusba és így lett vége a lepedőgyűrésnek.
Ezután beszélgettünk mindenféléről, majd eljött a zuhany ideje. Elköszöntem puszi-puszi, kiléptem az ajtón de már akkor az járt a fejemben mikor ismételhetnénk meg az akciót. Remek érzésekkel sétálgattam az utcán talán még lepkét is fogtam volna.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A találkozó végén rendeztem, átlagos méretű virágcsokort helyeztem el . Extrát nem vettem igénybe, de azt sem tudom van-e vagy sincs, mert abszolút nem volt hiányérzetem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon kedves lányt ismerhettem meg személyében. Ezenkívül még dögös is. Értelmesen lehet vele beszélgetni. Ennél jobb élményt nem is remélhettem. "Kötelező" látogatás minden olyan MT-nek, aki az ilyen típusú hölgyeket kedveli.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Fruzsi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-16 09:04:26
Pici hiányérzetem maradt a találka hangulatának kihagyása miatt. Nekem kicsit tényszerű lett a leírás, az viszont nagyon korrektre sikeredett.

FunkciókFruzsi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-03-20) : ő elém térdelt, és elkezdett franciázni. ezt már régebben is mesterien művelte, de amíg nem volt, csak még ügyesebb lett. jó mélyre ment, változatos volt, és annyira szemezett közben,

(2018-03-13) : Siettem is, majd a szobában egymáshoz is simultunk. Csókok csattantak el, az ezredes már tábornokká lépett elő, csókjaim a ciciket vették kezelésbe, sóhajokat, keményedést és nedvesedést kiváltva - mint nemsokára észre is vettem

felejthetetlen: 7db
(2018-08-04) : She took the first heavy punch and slided down for some "natúr francia". She does it the way I like it slowly and delicately, watching those tits bounce and look in her eyes was wonderful.

(2018-06-12) : Ezután a Drága következett. Olyan bőnyálas, szembenézős közel mélytorkos kényeztetést kaptam, hogy majdnem végem lett. Kérésemre lassított és úgy folytatta. Látszott a Drágán, hogy igazán élvezi.

(2018-04-20) : Kellemes beszélgetés közben levetkőztem és lesegítettem a bugyiját is. Kérésemnek megfelelően együtt fürödtünk, ami szintén vidáman, kellemesen telt.

nagyon jó: 4db
(2018-07-27) : Rövid, de annál élvezetesebb, szemkontaktusos francialecke után hanyatt feküdt, és a mellei közé tettem. Fantasztikus volt, hogy teljesen eltűntem közöttük.

(2018-03-30) : Majd az ágyra fektettem és nekiálltam kényeztetni őt amit nagyon jól fogadott. Utána ő franciázott egy kicsit amit mesterien csinált és a szemkontaktust folyamatosan tartotta ami kifejezetten tetszett.

(2018-03-19) : Aztán kezdetét vette a francia óra. A golyókkal kezdett. Finom, lágy puszikkal és gyengéd szívogatással nyitott. Közben kérdezte, hogy, jó ez így nekem, nem túl erős? Megfelelt, ügyesen csinálja.

: 72db
(2019-04-09) : nyálban nem volt hiány cuppogott, a golyóim is megkapták a törődést egészen tövig bevette a szerszámot, nagyon jól használja a száját is, ezután megkértem hogy dobja magát hanyatt és én következtem

(2019-03-19) : Beszélgettünk, mindenféléről, közben jött a simogatás, apró csókok, kellemes - és cuppogós, zajos - francia. Aztán gumit fel - és mivel Fruzsi műkörmei elég nagyok, én nem tudtam rendesen feltenni, már megint! De nem izgultam, minden nagyon kellemes volt, jól szórakoztam,

(2019-01-14) : Szándékosan húztam el az aktust, közben váltottunk kétszer pózt: misszi, kutya, misszi, úgy tűnt mindkettőnk kedvencei, mert ő is láthatóan és én is nagyon élveztem.