28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lizzie szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Lizzie-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-13 09:56:09

emigrant
Lehet adni a szavára
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lizzie reagálása

Vicces, amikor ilyen kegyetlennek állítotok be.. :D "Nem adta beleegyezését, valószínűleg nem jöttem be neki annyira." Khm, nem, csak nem tudom befolyásolni a tér-idő kontinuumot, és az utánad érkező vendéget kitörölni a nap hátralévő részéből.. :DDD De igaz, sokkal logikusabb így gondolkodni, főleg hogy nem először találkoztunk.. Nnnajjoo..

Szexpartner beszámoló Lizzie Budapest 2019-04-14

Egyeztetés
Elérhető:
4
Elsőre nem sikerült telefonon elérni. Újra próbálkoztam 1 óra múlva, akkor sikerült. Gyorsan kaptam időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Béke tér környéke, könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel, autóval, meg minden mással, amivel lehet közlekedni. Parkolni is lehet, ha nem is pont a ház előtt, de itt még meg lehet állni. Motorral nekem parkoló a fél világ.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Általam jól ismert helyszín. Fürcsi szoba számomra veszélyes terep, ebben a kádban már zakóztam orbitálisat. Most ezt már megoldottam rutinból. Sok-sok folyékony szappan, 4 szájöblítő, egyébként meg rend és tisztaság.
Lizzie külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Hát nem tudom mit lehet/kell még Lizzie külsején fényezni. A nagyon ízléses, művészi képei alapján azért el lehet képzelni nagyjából Lizzie külső adottságait. Bizonyos rajtam részben kívülálló okok miatt (zűrösen indult ez a szerelem:) régen voltam nála, ezért élőben ismét lehengerelt szépségével. Gyönyörű a csaj, de mindene, keze, lába, bőre, arca, karcsú teste, göndör szöszke fürtjei. Mindez egy barátságos, közvetlen, beszélgetős egységcsomagban. Kincs a nő, tényleg meg lehet érte veszni. No, de most előre rohantam.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Ágyra dőltünk, beszélgettünk, gyönyörű csípőjét illettem arcommal, miközben a kis rakoncátlan cicik elő-előbújtak a csomagolásból. Lizzie egy ideig szemérmesen küzdött velük, aztán ledobott mindent magáról nagyon édesen. Persze az állam diszkréten koccant a padlón, ezért segíteni is elfelejtettem. Majd legközelebb igyekszem ezt pótolni. Hát én végig csókoltam mindent, amihez engedtek hozzáférni. Puszik, csókok, simogatás, egymásra hangolódás. Engedélyt megkaptam, hogy először felül aztán meg lentebb is megcsókolhassam. Bár jelezte, hogy alul nem tud visszacsókolni. Mondtam, mindegy hadd próbáljam meg hát ha…. Ezen jót nevetett, valamilyen sci-fi filmek jutottak eszébe. Szerintem jobb, hogy nem tudom miket néz. Mindezek ellenére együtt működő volt. Miközben intenzíven ügyködtem kereste a kezem, így kettős kézfogásban csináltuk végig ezt a mentet. Ez így nagyon kedves és intim volt nekem. És szerintem végig csináltuk, mert elég rendesen beszorultam csini combjai közé és már-már a levegőm is elfogyott. Valsz. jól esett neki, nekem meg pláne. Utána kellemesen egymásba fonódtunk és ismét dumálgattunk egymás karjaiban de már fogalmam nincs miről, mert a tér és idő ott már elkezdett enyhén görbülni, talán gömbvillámok is cikáztak, már nem tudom felidézni pontosan. Ez az összegabalyodás eltartott egy darabig, aztán egy idő múlva Lizzie felélénkült és aktiválta magát. Nagyon fincsi franciát kaptam, gyengédet, szeretgetőset. Lizzie minden részletre kitért a kezelés során, én igazából le sem merem írni mikre. Kértem, hogy lovacskázzunk kicsit. Közben először ő hajolt le hozzám, aztán én fel hozzá nagyon finom volt, ahogy az ölemben mozgott és hozzám préselődött formás csípője. Öleltem, csókoltam, ahol értem. Átfordítottam misszibe, hogy így is szerethessem. Minden jó volt vele, csak az nem, hogy közben lejárt az egy órám. Még szívesen gyűrtem, öleltem volna, de ez van. Gyors fürcsi, ölelés és tiplizés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen szokványos csokor méret, amit majdnem elfelejtettem átadni, de még időben a lyukas eszembe jutott. Mentségemre szóljon Lizzie közelében a férfiembernek nehéz nem elhagyni az agyát.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lizzie már annyi begépelt karaktert pazarolt rám, hogy muszáj volt elmennem és meglátogatnom, mert még azt hiszi komolytalan ember vagyok. Mert egyébként tényleg az vagyok, de ez most mindegy is… Nagyon jól éreztem magam Lizzivel. Én még hosszabbítottam volna egy fél órát, de nem adta beleegyezését. Valsz. én nem jöttem be neki annyira, mint ő nekem, de ez engem pont nem érdekel, amíg találkozhatok vele és ettől még Lizzie egy nagyon szeretnivaló valaki.:) Remélem láthatom még, mert az események viharában a múltkor beígért szkanderozást is elfelejtettem behajtani rajta. Pusszantás neki.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-15 13:52:42
Szerintem ez a megjegyzés csupán egy kis csipkelődés akart lenni. Kicsit balul sűlt el, - oszt akkó mi van. Ahogy nagyra becsűlt MT-nk mondaná, bódogtág van! Nem vérre megy ez, van az életben elég ..ar, nem igaz :)

2019-04-15 09:26:01
Ékes bizonyítéka vagy annak, hogy a hölgyek (Lizzie is) hogy tudják a szegény, ártatlan ffiember eszét oly hosszú távon elvarázsolni, hogy egy későbbi esemény rögzítés sem sikerül úgy, ahogy azt szándékozzuk, aztán írunk/beszélünk mindent összefele. Amúgy ha ezt a héjat lehántom, jó beszit írtál, és tökéletesen átadtad a találkozótok hangultatát is. Az uraktól meg egy picivel több megértést!

2019-04-14 21:01:05
Az általad megélt "tér idő görbületben " sok minden visszájára fordult......
Leginkább az általad feltételezett _nem jöttem be neki_ kapcsán. Ami viszont téged nem érdekel ! Érdekes hozzáállás.

emigrant
Lehet adni a szavára
2019-04-14 17:27:56
Igazatok van a 'Valsz. én nem jöttem be neki...' kezdetű mondat bántó és értelemzavaró. Nem éreztem így a helyszínen és nem éreztem így utólag sem. Sajnos utólag már nincs mód ezt kivenni a beszámolóból, ezért kérem olvassátok úgy, mintha ott sem lenne. Lizzietől elnézést kérek.

2019-04-14 15:03:34
Hát ez jó nagy zagyvaság lett , alig tudom értelmezni az értelmezhetetlent ! Lizzietől estél szét , vagy tényleg így szoktad ?

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-04-03) : . Szépen érzékien , ahogyan egy titkos szerető tenné el is kezd kényeztetni. Finom puha szája van, nagyon jól esik. Nyalogatja a zacsit is, van egy rá jellemző technikája, ahogyan rezegteti a nyelvét. Látványos, pornós elemek nincsenek, de selymes, beleélős, izgató.

(2019-03-15) : .Nagyon jó partner volt Lizzie ebben a játékban, amit pettingnek sem neveznék, mert egyszerűen nem az volt a cél, hogy szexuálisan izgassuk egymást. Maga a testi közelség, az érintés volt számomra semmihez sem foghatóan álomszerűen jó érzés.

(2019-01-18) : hanyattfektetett, és bemutatta francia tudását. Gyengéden csinálja, nagyon jól esően, és hogy ne durranjak el, helyet cseréltünk, és én kezdtem nyálazni őt,

felejthetetlen: 13db
(2019-02-25) : Franciája nagyon finom, ezt is szép lassan „építi fel”, hogy ne történjen ejaculatio praecox, gyorsan elterelem a figyelmét egy kis kölcsönösséggel, amire hálásan reagál. Aztán elmerülhetek benne. És ez nagyon jó érzés, mert a férfiember ugye be akar hatolni, birtokba akarja venni imádata tárgyát.

(2019-02-12) : Ahogyan ajkaival játszik a furulyámon és közben rámnéz a szemeivel, az rá lesz vágva arra a filmre amelyik a végén pereg le. Lizzie lovagolni is jól tud, és nem csak lovon:)

(2019-01-29) : Oldalt fekvő helyzetben átfordultam megvizsgálni, mi van a leszállópálya végén, Lizzie pedig életet lehelt férfiasságomba. Ez a testhelyzet kényelmetlenné vált, ezért közös megegyezéssel kibontása került egy óvszer, és fel lett helyezve a rendeltetési helyére.

nagyon jó: 6db
(2019-02-11) : Nemsokkal később gyors gumi húzás majd lovagló. Atya Isten milyen érzés volt amikor jobban megült, mint magyar huszár a lovát. A kezét rátette a mellkasomra és mondtam, hogy hagyhatja ott is mert bejön nekem.

(2019-02-01) : Kértem,hogy feküdjön hasra aminek nagyon örült és elkezdtem kényeztetni,a nyakától lefelé indultam,de egy picit mindenhol elidőztem mert valami fantasztikus finom sima szép a bőre, és fehér ami számomra nagyon fontos üzenet az arisztokratáknak van ilyen szép fehér bőrük valamint az édes huncut mosolya is beleillik a képbe, és az illata elképzelhetetlenül csalogató

(2019-01-21) : Visszatérve végre össze ölelkezhettünk, egymást simogatva kisebb csókokból rendesre váltva ismerkedtünk fedezgettük fel egymást. Ágyra dőlve kicsomagoltam a ciciket S még Liz rámdőlve combjával és ágyékával az enyémet masszírozta, én az ikreket dédelgettem közben csókolgatva egymást.

: 6db
(2019-03-23) : Aztán megfordultunk, félig felültem, ő pedig a lábaim között helyezkedett el. Nagyon finoman állított fel, szájjal. Szeretem amikor nem várja el a lány, hogy alapból álljon a cerka mielőtt megkezdené a nyelvleckét, hanem szájjal élesztget.

(2019-03-03) : A franciája kellemes volt, kicsit nyálcsorgatós, finom, érzéki, apró kézhasználat, néha szemkontaktus, ilyenkor kaptam tündéri mosolyt is párat. A száján és a mellein keresztül eljutottam a fazonra igazított punciig, ahol egy darabig elidőztem.

(2019-02-10) : Ez tartott még egy kicsit, aztán lejjebb csúszott és kaptam egy nagyon gyengéd, fincsi franciát. Sok teknika van, de mindet nagyon gyengéden csinálja, nagyon izgató volt