5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Kim erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Kim-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-12 22:00:12

carlfred
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kim beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon értem el reggel a közzétett elérhetőségi időpontban, 9-kor hívtam, azonnal nem vette fel, de 3 perc múlva egy diszkrét visszacsengetéssel jelezte: várja a hívásomat. Sajnos ekkor nekem nem volt alkalmas, de negyedóra múlva már nem volt akadály és első csengésre felvette a hívásomat, máris meghallottam a kedves és csicsergő hangját. A mai napon szóba jöhető lehetőségeket egyeztetve kiderült van miről tovább beszélnünk, így minden konkrétumot leegyeztettünk a pontos címig bezárólag. Nem is mondom hogy mennyire vártam a délutánt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
1
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím tökéletes célpont, de nem autóval... A parkolás közvetlenül a ház előtt nem is lehetséges, a környező utcák nem kecsegtetnek semmi jóval, de akinek nincs kedve/lehetősége tömegközlekedni annak ajánlom pl. a Mammut parkolót egy villamos megállóval, vagy némi sétával kiegészítve... A többi helyen üres parkolóhelyet találni abszolút a szerencse dolga. Ellenben a BKV tökéletes, gyakorlatilag 50 méter a busz illetve a villamos megállók... A házat megtalálni nem feladat, csak a kapualjnál nincs feltüntetve a házszám - én legalábbis nem láttam (a Google StreetView-n sincs ott) - de a térkép centire pontosan mutatja a helyet, az utcakép pedig a bejáratot.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kapun átjutni gyerekjáték miután az az édes hang mondja a tennivalókat, a lépcsőházban pedig könnyű dolga van már a vendégnek. Aki nem bírja szusszal annak van lift, de nem érdemes használni. Az ajtón belépve pici előszoba a cipőknek, utána minden mással irány az aktuális szoba. Több van belőle, de egyáltalán nem zavaró, a lányok a közlekedésre/diszkrécióra maximálisan figyelnek. A szoba tágas, benne (ahova most mi mentünk) tiszta lepedővel és a fejnél külön még törölközővel is leterített masszázságy, egy kis kanapé a ruháknak, egy szék és egy kis ruhatartó áll rendelkezésre. A falakon tükrök. Nem volt rá időm megszámolni, de több is volt, egy biztos volt az ágy fejénél is...
Mindenhol rend és tisztaság.
A masszázságyon már vár a kikészített törölköző amivel irány a fürdőszoba. Ott is száraz kilépő, rend, tusfürdő és szájvízkészlet (természetesen műanyag poharakkal) fogad, tökéletes minden, mint Kim mindene...
Kim külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képekkel nem vagyok megelégedve. Annak ellenére hogy legfőképpen ezek fogtak meg mikor eldöntöttem hogy felhívom Őt, el kell mondjam: látni kell élőben!!! A képek a gyönyörű, fiatal teste szépségének csak a töredékét adják vissza (ezt már írta más is, ha jól emlékszem). A telefonbeszélgetés után belépve olyan volt mintha már sokadszorra találkoznánk, mintha régi ismerősök lennénk... Olyan "ismerlek valahonnan" érzés fogott el, de ennek semmi valóság alapja, inkább az ösztön, mint az ész mondatta ezt velem (és vele is). A karcsú bokája, az izmos lába, a feszes popsija, a csábító mellei, a karcsú nyaka és mindennek tetejében a szép arcocskája, maga a tökély. A sok tetoválása és a testékszere ellenére amikor megszólalt egyből minden a helyére került.
Illetve ekkor még nem.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A fürdőszobai kitérő után a szobában várt rám abban amiben fogadott: egy apró melltartó és egy tanga volt csak rajta. Nem beszélgettünk sokat, a masszázságyat csak érintőlegesen érintettük és minden kérdés nélkül rátértünk a kényeztetésre...
A masszázs is nagyon finom volt.
Amikor eljött az ideje hasra feküdtem az ágyon (ami valódi masszázságy). "Olajjal/krémmel? Illatossal/illatmentessel?" Jöttek sorban a kérdések, majd mindent megbeszélve elkezdődött a második felvonás. A bokámnál kezdte, a vádlimon folytatta és haladt szépen felfelé a nyakamig. Erősen, határozottan masszírozott.
Közben beszélgettünk. Nagyon szeret beszélni, folyt a masszázs és közben szó szót követett. A kezemet kérte hogy lógassam le az ágy mellé, de ez csak addig volt így amíg "véletlenül" kartávolságon belülre került a lába, majd a csodás popsija... A fejemnél elidőzött, úgy masszírozta a vállamat-hátamat és közben előre nézve láttam a világ csodáját, kezemben a hátsója két félgömbje...
Szóval maga volt a mennyország ez az időtöltés is.
Megcsókolt és lassan visszakanyarodott a lábam, egész pontosan a talpam felé és azt is jól átmasszírozta. Amikor végzett éreztem hogy megváltozott az érintése, a semmiből mellém került az arca és ismét a nyelve játszott az enyémmel.
De ekkor az időm lejárt, sajnos észrevétlenül elrepült az idő.
Irány a fürdőszoba (tiszta törölközővel), a hátamat még segített megmosni, gyors öltözés, búcsú és vissza a városi forgatagba.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy apró melltartó és egy tanga volt csak rajta. Nem beszélgettünk sokat, a masszázságyat csak érintőlegesen érintettük és minden kérdés nélkül rátértünk a kényeztetésre...
Mellém, elnézést elém lépett, hozzám simult és állva vad csókcsata vette kezdetét. Simogattam ahol értem és ezt szenvedélyesen viszonozta Ő is. A melltartót épp készültem kicsatolni, de megelőzött - hiába, ismét egyre gondoltunk. A rendkívül érzékeny mellecskéi szinte szúrták a bőrömet, de nem fájt, elhihetitek.
Leültem az amúgy magas masszázságy szélére hogy Kimnek ne legyen nyújtózkodni a csókolózáshoz, öleléshez és szenvedélyes felfedező utak megkezdéséhez. A bal lábát feltette mellém a combom fölött az ágyra és a még tanga fedett punciját hozzám dörzsölve eszméletlen táncba kezdett csípőjével. Közben a jobb keze dél felé vette az irányt és hozzá-hozzá ért a velem egykorúhoz, bal kezével a nyakamba kapaszkodva tartott ellen a csípője lökéseinek. Nem sokáig maradt fent az utolsó ruhadarabja, mert hamar kibontakoztam ebből a számomra majdnem végletekig feszült helyzetből.
Amikor kilépett a bugyijából akkor én ültettem fel Őt az asztalra. Csókok közepette egy picit segítettem neki hanyatt dőlni, szemből a lábai közé álltam, majd elindultam a felfedező útra. Már a melleinél elakadtam volna, de gyerünk tovább! A hasát csókolva a borotvált gyönyörű szeméremdombját csak megpuszilva áttértem a combjaira, de hogy a kezemben legyen valamelyik porcikája: azokkal a melleit simogattam. A lábaival a nyakamban értem el a barlanghoz. Nyaltam-faltam, köröztem a bejárat körül (a "ne tovább csak eddig" feltételt betartva) ahogy csak tudtam, óvatosan, vigyázva haladtunk a beteljesülés felé. Mámorító ízek és nedvek keveredtek a számban... A hajamba túrva adta jelét tetszésének, a kezeivel a szeméremajkait széthúzva segített hozzáférni a lényeghez. Jól elidőztünk ebben a pozícióban, itt számomra megszűnt az idő...
Mindezek után újra csókcsata következett, közben belém kapaszkodva felült, felkelt, majd a lábam közé "tolakodva" engem ültetett az ágy szélére.
A szánk/nyelvünk gyakorlatilag folyamatosan összeforrt egészen addig, amikor Ő guggolt le lassan és egy rövid francia lecke következett. Amolyan emlékeztető oltás módjára, csak a mihez tartás végett. Felállt, szorosan elém, a bal lába ismét a combomon átvetve az ágyon, a csípőjével a már keményen álló barátomat a puncija alá feszítve - ezzel önmagát is tovább izgatva - lüktető mozgásba kezdett. A kezeimmel a fenekét fogva segítettem a mozgásban, de ezzel nekem el is érkezett a vég. Az utódok a testét találták telibe.
Leírhatatlan érzés volt, most is beleborzongok...
Ezután gyors tisztálkodás - ezt szobán belül megoldottuk.
Megkérdezte kérek-e - kértem - inni és már hozta is a pohár vizet. Ezután még állva szorosan összebújva simogattam rajta amit értem.
Majd eljött az idő és hasra feküdtem az ágyon...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igénybe, amit megbeszéltünk azt kaptam. Amit nem lehetett előre tudni/látni: az a féktelen vágya...

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 18, másfel órás randira 25, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Amit eddig leírtam abból szerintem kiderül: ide már nincs mit írnom. Búcsúzóul még egy fenék simogatás és egy szájra pusziból kinőtt csók.
Ezt most itt abba kellett hagyni, de visszajövök hozzá, mert ezt nem megismételni, ezt folytatni kell.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kim erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKim legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2019-05-23) : A masszázst tanulta, feltérképezve a testemet egy lábtól felfelé induló masszázs vette kezdetét. Megegyeztünk az illatmentes krém használatában. Kérésemre a talpamra most nem fordított időt, a bokámtól indulva a vádlimon dolgozott, majd feljebb és feljebb masszírozott felfelé.

(2019-03-07) : Tehát Kim kérdezte mit gyúrjon át én pedig a hátam, gerincem, lapockáimra kértem a kezelést. Derekamra ráült, és megfelelő erősségű, hatékony gyúrást kaptam ami nagyon jól esett!

(2019-03-01) : A hátamat és a vállaimat is alaposan átgyúrta és mire végzett velem addigra már kellemesen elfáradt az én nagyon tehetséges, amatőr masszőzöm. Amikor végzett oldalról rám feküdt, a fejét a mellkasomra hajtotta,

nagyon jó: 1db
(2019-06-28) : Lábaktól indult felfelé, és többször is jelzésértékűen megmutatta, hogy az erotika folytatódni fog, majd a fenekemet, a hátamat és végül a vállamat boldogította. Nem a legerősebb a masszázsa, de pontosan tudta, merre és mit kell csináljon ahhoz, hogy nekem jólessen.

: 2db
(2019-02-12) : Hanyat fekvès a matracnak ès Kim már kenegeti is a vádlid èszre se vettem,de már tök pucèran nyomkodta a megfáradtam elnyúlt testemet A teljes test masszázs után èn nyomkodtam meg egy picit Kim hátát,popsiját

(2019-02-07) : Kellemesen járt a keze a combom körül, a lábam közé is be-be szalad a keze. Viszont erre alig tudtam koncentrálni, mert a hátamon olyan nyomást éreztem közben, hogy csillagokat láttam.