25
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:30-tól hívható
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Heni szexpartner

szexpartner

Heni-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-12 20:55:37

Lking
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Heni beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Pár nappal előtte lefoglaltam az időpontot. Szombat délelőttre. Kedves volt már a telefonban is. A randi napján reggel küldtem a megbeszéltek szerint egy smst,hogy tuti megyek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jól megközelíthető,a parkolás szerintem könnyű. A tömeg közlekedés is jó lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Szép volt a lakás. Tiszta és rendezett. Fürdőszoba jól felszerelt mindenből. A hálószoba tökéletes, nagy tükör az ágy mellett.
Heni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Csoda szép arca van (nekem legalábbis nagyon bejött). Testalkat olyan mint a képeken.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
4
Először gyors fürdés. Utána az ágy mellett kezdtünk ismerkedni egymással. Nagyon finom csókokat kaptam tőle. Simogattuk egymást minden hol. Majd magához ragadta a kezdeményezést és az ágyra fekve rám mászott és kezdte el a csodás franciát. Sajnos nem bírtam, igy lett hamar végem. Utána mellém feküdt majd simogattuk egymást. Majd újra azt vettem észre hogy a szájában vagyok, sokszor kereste a szemkontaktust ami növelte az élményt. Majd gumithúztunk és doggyba folytattuk. Ebből a szögből is csodás látvány volt. Több pózt is kipróbáltunk. A hangja is nagyon remek volt közbe ahogy élvezte. Majd a végén kértem hogy legyen natúr francia megint. Sajnos nem sikerült elmennem pedig Ő nagyon igyekezett. Majd következőleg.
Elszámolás
Utólag , az asztalra, pont amennyit megbeszéltünk. Abszolút megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó éreztem magam vele! Úgy éreztem mintha ő is hasonlóan érzi magát velem! Biztos vissza megyek majd még!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Heni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-14 23:38:10
Szerintem lényeges mozzanatokról nem tudtunk meg semmit.

2019-04-13 21:14:32
Nagyon bátor a kislány, mindent leírtál, ami egy jó kis kalandba belefér . Kedvcsinálónak igen kitűnő , egy szép kislányról , gratulálok mindkettőtöknek !

2019-04-13 06:39:49
Egy kicsit szűkszavúan fogalmaztál ,Heni ennél jóval többet érdemel. A következő látogatásról kicsit bővebb infót várunk. Egyébként egészségetekre ! :)

2019-04-12 23:39:15
Rövid, hanyag írás. Lepontozod a NFVSZ-ba részt (4/5), de nem indoklod. Ha ez amiatt van, mert nem sikerült elélvezned, az nem tisztességes, ha nem, akkor jó lett volna megírni, mi nem tetszett.

jessi1
Élő lexikon
2019-04-12 23:16:31
Ha még úgyis mész vissza hozzá, írd meg részletesebben

FunkciókHeni legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-10-07) : Azután fordultunk 69 -be, és egy nagyon finom franciával kezdett, még időben kértem a védőeszközt lovagó pózban folytattuk, kértem hogy lassan mozogjon, ahogy közben rámhajolt, és néztem gyönyörű testét,

nagyon jó: 4db
(2019-04-14) : kértem franciás befejezést.Vegyvédelmi le, és kaptam a franciát, kis kezezéssel. Kérésére jeleztem utódok jövetelét, akik a szájában landoltak. Ekkor elég gyorsan felpattant,

(2018-09-23) : Nem hagyott ki semmit, de mindent olyan érzékien csinált, mintha a barátnő, lett volna. A mély-torkozás is igaz nála, bevette addig ameddig tudta, közben a szemembe nézett folyamatosan

(2018-06-08) : Kicsit simogattam még, beszélgettünk is kicsit, aztán 69-ben folytattuk a találkozót. Isteni finom popsija van, és a franciája is isteni volt, mert néhány perc múlva nagyot élveztem. NFVSZ.

: 19db
(2019-06-11) : Fiatal kora ellenére ügyes, érzéki, puha franciát kaptam, kifejezetten kellemes volt. Mivel vagy két-három hete fordultam meg utoljára egy baránőjénél, hamar végem lett volna, tehát gumit kértem és szemből dugtam be neki.

(2019-05-31) : majd a lábaim közé feküdt és szépen lassan a farkam felé vette az irányt. Viszonlag hamar megérkezett és a szájába vette a farkamat, franciája kellemes / lágy inkább barátnősnek mondanám mint bármilyen pornós technikának.

(2019-01-21) : Egy gyors zuhany után visszatérve ő kért pár percet. Miután visszatért, kihámoztam átlátszó fellépőruhájából. Próbálkoztam puszikkal , simogatásokkal oldani a hangulatot, de láttam ez most hiábavaló, így rábíztam, hogy ügyes szájával életet leheljen kisöcsémbe. Közben persze újra próbálkoztam testének felderítésével, ismét gyér sikerrel. Alapként van jelölve a csók, de elhúzódott előle. A mélytorok is annak volt hirdetve, de egy minimális próbálkozásában kimerült a dolog.