56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Natasa szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Natasa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-12 19:22:16

Powermaci
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Natasa Budapest 2019-04-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
4
VTR kommunikáció:
5
1-2 nappal előtte VTR-en ment. Gyorsan el is fogadta. Telefonon már csak a ház elől hívtam. Semmi gond nem volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Allee melletti utcában van a helyszín, ezért a megközelítés nagyon egyszerű. Parkolni viszont az utcában nehézkes, ezért egyszerűbb lehet már eleve az Alleeba tervezni a parkolást.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nincs semmi kifogásolni való a lakásban. A háló nagyon tágas. Egy masszázságy és egy franciaágy mellett még kényelmesen el is lehet férni. Az ágy kényelmes, tiszta és vannak szép nagy párnák is hozzá. A fürdő is jól felszerelt. A tusfürdők és szájvizek között válogatni is lehet, és van törölközőnek melegítő is. Ez most nagyon jól jött.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szerintem a képekhez képest kicsit vékonyabb, de biztosan apróbb. Kis gyöngyszem. A cicik orvosi segítséggel lettek ilyenek, viszont sokkal puhább a tapintása, mint azt a képekből gondoltam volna. Szerettem simogatni és markolászni őket. A bőre szép feszes, hasa kockás, a feneke kerek. Mondom, kis gyöngyszem. Az arca nekem tetszett, szerettem a mosolyát és a szemei is gyönyörűek. Cserfes leányzó. Egész gyorsan megvolt az összhang, kellemesen el tudtam beszélgetni vele. Nem tudom, miben fogadott, de már nem volt rajta miután lezuhanyoztam. Tetszett, hogy egy nő ilyen testtel meztelenül vár rám:P

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ajtón belépve, először is meglepődtem, hogy milyen pici. Még annak ellenére is, hogy fel voltam rá készülve, de úgy látszik nem eléggé.:) Ez mindenképpen kellemes csalódás volt. Szóval 2 puszival üdvözöltük egymást, bevezetett a szobába és miközben beszélgettünk, levetkőztem és leraktam a ruháimat a masszázságyra. Megmutatta, merre van a fürdő, gyorsan be is vetettem magam. Nagyon fáztam, jólesett a forró fürdő. Kilépve már meztelenül várt az ágyon, ezért nem volt más hátra, mint előre. Lágy, ismerkedős csókokat váltottunk miközben simogattuk egymást. Megkértem, hogy feküdjön le, hogy kényelmesen végigpuszilhassam a puha bőrét. Nyaktól indultam, a lába közé érkeztem. Tetszett neki a kényeztetésem, pár röpke perc után lett is eredménye. Lábait összeszorítva, remegve ért a csúcsra. Hagytam, hogy kicsit össze tudja szedni magát, mert nagyon érzékeny lett. Annyira megkívántam, fel sem merült bennem, hogy viszonozza. Rögtön védőfelszerelést kértem, amit közös erővel sikerült felaplikálni. Kértem, kezdjen Ő felül. Igazat kell adnom a hirdetésnek, tényleg hihetetlen szűk odalent. A látvány pedig csodálatos. Az apró teste miatt minden nagyobbnak tűnik.:P Kicsit féltettem is, nehogy fájdalmat okozzak neki, de legnagyobb meglepetésemre kéjesen nyögdécselt, miközben szorosan átölelt, és puszilgatott. Felváltva adtuk az ütemet, miközben dilemmáztam, a derekát, popsiját vagy a melleit markolásszam. Javasolta, most legyek én felül. Itt még jobban kijött, az apró termete. Nem győztem gyönyörködni a testében és abban, ahogy élvezi a ténykedésem. Nem hiszem, hogy sikerült így is eljuttatni a csúcsra, de mindenképpen élvezetes volt látni, hogy milyen jól érzi magát. Visszakértem magam alulra. Arra vágytam, így érjen a vég. Nyeregbe is pattan, a mellkasomra támaszkodott, én pedig a derekánál foga gyorsítottam a tempón. Egymás szemébe nézve értem fel a csúcsra. Rám dőlt, és a vállaimat, nyakamat puszilgatva hagyott lenyugodni. Ez a gyengém.:P Szétcsatlakoztunk, megtisztogatott, aztán hozzám bújva még beszélgettünk egy jó darabig. Igazán nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, ezért elmentem zuhanyozni, miközben folytathattunk a témázgatásunkat. Egészen addig be nem állt a szánk, amíg már az ajtóban könnyes búcsút nem vettünk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szokás szerint az elején letettem az éjjeli szekrényre az ajándék csokival együtt. Nem esett róla szó. Teljesen korrekt volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hatalmas pozitív csalódás ért. Egyrészt az adatlapja ellenére is meglepő, milyen pici, másrészt én valamiért egy csendesebb, távolságtartóbb hölgyre számítottam. Ehhez képest végig ott volt fejben is. Érdeklődő, kedves, aranyos és élvezi, amit csinál. Csodálatos élmény volt, biztosan vissza fogom menni, amíg még tehetem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-04-11) : Ideje volt lecsekkolni az ezredes francia értését, ezért partnerem vette kezelésbe. Franciája nagyon lágy volt, de igazán sokat nem is kellett rajta ügyködnie. Közben úgy helyezkedett, hogy elérjem kelyhét, amit természetesen nem is hagytam parlagon.

(2019-03-25) : Finoman, lágyan kezdett franciázni mellettem fekve, én élvezettel simogattam a hátát, a popsiját, a combjait. Közelebb helyezkedtem, hogy csókolgathassam is közben, ekkor újra szétnyitotta kecses combjait, és visszatérhettem én is kényeztetéséhez.

felejthetetlen: 14db
(2019-01-02) : Majd megkèrdezte mit szòlnèk egy kis franciához? Természetesen igent mondtam, közben simogattam ahol csak értem a bársonyos formás testét. Kis idő mùlva gumit hùztunk és szemből rámült.

(2018-12-27) : . Mivel volt még időnk bőven kértem hogy kicsit keményítsen fel a szájával, de ez nem tartott sokáig, mert már nagyon azt akarta hogy benne legyek. Feltette a gumit és olyan ügyesen bele guggolt hogy az valami álom.

(2018-11-06) : hamarosan a finom puha kis szájacskájába kerültem. Nagyon finom lágy franciában részesültem. Felajánlottam, hogy akár lehetne ezt kölcsönösen és nem is volt ellenne kifogása, így 69-ben folytattuk

nagyon jó: 13db
(2019-04-15) : A finom remegése, a lihegése, ahogy a hangulat fokozódásával önkéntelenül (?) megkereste a kezeim, hogy azokat fogva szorongatva fogja satuba a fejem - jaj, nagyon dagadt a májam. Utána egészen odabújt hozzám.

(2019-04-09) : majd felül kerekedett rajtam és franciázni kezdett. Nagyon ügyesen franciázik, sikerült is pillanatok alatt haptákba vágni a farkamat. Kérdezte, hogy 69?

(2018-10-18) : A fürdő után a beszédesség a francia nyelvben merült ki. Kölcsönösen de szigorú egymásutánisággal folyt a dolog. Nagyon jó volt, ráadásul dicséretet is kaptam ténykedésemért.

: 23db
(2019-04-12) : Ezután kaptam egy irgalmatlan franciát, amit le kellett állítanom, mert éreztem hogy tarthatatlan a helyzet. Megkaptam a felszerelést és rám ült. Hozzám bújva mozgott, csókok csattantak markoltam a fenekét és alig hittem el megint a csúcsra juttattam

(2019-04-08) : Már a zuhany alatt bekapcsolt az ezredes, mire beértem elvesztettem az eszem, egyből levettem a melltartót és az ágyra fektettem egy KF-re. Mikor már éreztem, hogy akár el is sülhetek leállítottam és egy fél perces pihi/csókcsata után betettem.

(2019-04-02) : Ezután Nati megkérdezte (!) hogy ő neki is szabad-e? Ennél költőibb kérdést még nem hallottam. Finoman elkezdett szopni, majd rövid francia után gumit húztunk. Mondta hogy a lovagló póz a kedvence, de a úgy nem nagyon akart működni a dolog,