29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
56
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Natasa szexpartner

szexpartner

Natasa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-12 16:16:15

Norbi
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Natasa Budapest 2019-04-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon sikerült elérnem, vele beszéltem.
Lehet hogy szerencsém volt, elsőre sikerült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás megoldható, de azért keresgélni kell. Cím pontos. Tömegközlekedés is dögivel található, minimális séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Kívülről bérház jellegű, de rendezett környék. Kis szobában voltam, tisztaság rend, semmi kivetnivaló.
Fürdő kicsi, igazából egy zuhanyzó és egy wc. Tiszta illatos törülköző, szájvíz is van.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Mikor ajtót nyitott meglepődtem milyen apró kis tünemény. Pedig az adatlapján szerepel, de mégis. Egy köntös és alatta szexi fehérnemű.
A képeknek teljesen megfelel. Engem teljesen megvett!!

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Megbeszéltük mennyit szeretnék maradni, vízzel kínált, nagyon kedves volt. Az ágyon ücsörgött miközben vetkőztem és érdeklődött, kérdezgetett. Mintha a barátnőmhöz mentem volna. Jólesett na. Fürdésből visszajövet a köntös már nem volt rajta és fehérneműben ott feküdt. Melléhuppantam, és gyönyörködtem az idomaiban. Aztán elkezdett cirógatni, amit aztán én is viszonoztam.
Egy-két csók is elcsattant, közben a melltartó is lekerült és egy pillanatra lefagytam. A legszebb mellek egyike, amit valaha láttam. (persze szubjektív)
Cirógattam, puszilgattam, és mondtam is párszor hogy milyen szexi kis leányzó. Úgy vettem észre neki is kedvére való a cirógatás. Aztán lekerült a bugyi is, és hát elmerültem lábai között.
Nagyon szép kislányos puncija van. Nagy élvezetet jelentett kényeztetni, pláne amikor éreztem hogy ténykedésem nem hagyja hidegen. Egyre erősebben szorította a kezem, és egyre mélyebbeket sóhajtott, tekergette csípőjét, tolta a fejem magához. Sikerült kielégítene, meg is köszönte kipirult arccal. Ezután kaptam egy irgalmatlan franciát, amit le kellett állítanom, mert éreztem hogy tarthatatlan a helyzet. Megkaptam a felszerelést és rám ült. Hozzám bújva mozgott, csókok csattantak markoltam a fenekét és alig hittem el megint a csúcsra juttattam.
Mozgás nélkül ölelkezve kicsit pihentünk. Kértem hogy hátulról hagy csodáljam meg, na az a látvány, az pillanatok alatt kivégzett.
Hagyott lenyugodni, aztán egymás mellé huppantunk és némi dumcsi.
Irtó jól éreztem magam plusz hogy sikerült neki is örömet okozni, még az önbizalmamnak is jót tett.
Köszönöm Natasa
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem volt extra, ami alapban benne foglaltatik az engem teljes mértékben kielégített.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mosolyogva sétáltam az utcán, eddigi legjobb választás volt Natasa. Nagyon figyelmes, profi szolgáltató, aki elvárja a kedvességet, de meg is hálálja.
Nagyon jó kis csajszi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-04-11) : Ideje volt lecsekkolni az ezredes francia értését, ezért partnerem vette kezelésbe. Franciája nagyon lágy volt, de igazán sokat nem is kellett rajta ügyködnie. Közben úgy helyezkedett, hogy elérjem kelyhét, amit természetesen nem is hagytam parlagon.

(2019-03-25) : Finoman, lágyan kezdett franciázni mellettem fekve, én élvezettel simogattam a hátát, a popsiját, a combjait. Közelebb helyezkedtem, hogy csókolgathassam is közben, ekkor újra szétnyitotta kecses combjait, és visszatérhettem én is kényeztetéséhez.

felejthetetlen: 14db
(2019-01-02) : Majd megkèrdezte mit szòlnèk egy kis franciához? Természetesen igent mondtam, közben simogattam ahol csak értem a bársonyos formás testét. Kis idő mùlva gumit hùztunk és szemből rámült.

(2018-12-27) : . Mivel volt még időnk bőven kértem hogy kicsit keményítsen fel a szájával, de ez nem tartott sokáig, mert már nagyon azt akarta hogy benne legyek. Feltette a gumit és olyan ügyesen bele guggolt hogy az valami álom.

(2018-11-06) : hamarosan a finom puha kis szájacskájába kerültem. Nagyon finom lágy franciában részesültem. Felajánlottam, hogy akár lehetne ezt kölcsönösen és nem is volt ellenne kifogása, így 69-ben folytattuk

nagyon jó: 14db
(2019-04-15) : A finom remegése, a lihegése, ahogy a hangulat fokozódásával önkéntelenül (?) megkereste a kezeim, hogy azokat fogva szorongatva fogja satuba a fejem - jaj, nagyon dagadt a májam. Utána egészen odabújt hozzám.

(2019-04-12) : Nyeregbe is pattan, a mellkasomra támaszkodott, én pedig a derekánál foga gyorsítottam a tempón. Egymás szemébe nézve értem fel a csúcsra. Rám dőlt, és a vállaimat, nyakamat puszilgatva hagyott lenyugodni.

(2019-04-09) : majd felül kerekedett rajtam és franciázni kezdett. Nagyon ügyesen franciázik, sikerült is pillanatok alatt haptákba vágni a farkamat. Kérdezte, hogy 69?

: 22db
(2019-04-08) : Már a zuhany alatt bekapcsolt az ezredes, mire beértem elvesztettem az eszem, egyből levettem a melltartót és az ágyra fektettem egy KF-re. Mikor már éreztem, hogy akár el is sülhetek leállítottam és egy fél perces pihi/csókcsata után betettem.

(2019-04-02) : Ezután Nati megkérdezte (!) hogy ő neki is szabad-e? Ennél költőibb kérdést még nem hallottam. Finoman elkezdett szopni, majd rövid francia után gumit húztunk. Mondta hogy a lovagló póz a kedvence, de a úgy nem nagyon akart működni a dolog,

(2019-03-19) : Ezután kaptam egy finom franciát majd szemből rámült. Mivelkicsit fáradt is voltam meg nyűgös is nem nagyon akartm m ozdulni ebből a poziciobòl.ìgy egy pár perc mùlva ìgy lett vègem kezemben a melleivel.kis dumcsi aztán zuhany ès tipli.