124
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 8-24
86
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-19
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
303
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-17
Natasa szexpartner

szexpartner

Natasa-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-12 16:16:15

Norbi
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Natasa beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon sikerült elérnem, vele beszéltem.
Lehet hogy szerencsém volt, elsőre sikerült.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás megoldható, de azért keresgélni kell. Cím pontos. Tömegközlekedés is dögivel található, minimális séta.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Kívülről bérház jellegű, de rendezett környék. Kis szobában voltam, tisztaság rend, semmi kivetnivaló.
Fürdő kicsi, igazából egy zuhanyzó és egy wc. Tiszta illatos törülköző, szájvíz is van.
Natasa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Mikor ajtót nyitott meglepődtem milyen apró kis tünemény. Pedig az adatlapján szerepel, de mégis. Egy köntös és alatta szexi fehérnemű.
A képeknek teljesen megfelel. Engem teljesen megvett!!

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megbeszéltük mennyit szeretnék maradni, vízzel kínált, nagyon kedves volt. Az ágyon ücsörgött miközben vetkőztem és érdeklődött, kérdezgetett. Mintha a barátnőmhöz mentem volna. Jólesett na. Fürdésből visszajövet a köntös már nem volt rajta és fehérneműben ott feküdt. Melléhuppantam, és gyönyörködtem az idomaiban. Aztán elkezdett cirógatni, amit aztán én is viszonoztam.
Egy-két csók is elcsattant, közben a melltartó is lekerült és egy pillanatra lefagytam. A legszebb mellek egyike, amit valaha láttam. (persze szubjektív)
Cirógattam, puszilgattam, és mondtam is párszor hogy milyen szexi kis leányzó. Úgy vettem észre neki is kedvére való a cirógatás. Aztán lekerült a bugyi is, és hát elmerültem lábai között.
Nagyon szép kislányos puncija van. Nagy élvezetet jelentett kényeztetni, pláne amikor éreztem hogy ténykedésem nem hagyja hidegen. Egyre erősebben szorította a kezem, és egyre mélyebbeket sóhajtott, tekergette csípőjét, tolta a fejem magához. Sikerült kielégítene, meg is köszönte kipirult arccal. Ezután kaptam egy irgalmatlan franciát, amit le kellett állítanom, mert éreztem hogy tarthatatlan a helyzet. Megkaptam a felszerelést és rám ült. Hozzám bújva mozgott, csókok csattantak markoltam a fenekét és alig hittem el megint a csúcsra juttattam.
Mozgás nélkül ölelkezve kicsit pihentünk. Kértem hogy hátulról hagy csodáljam meg, na az a látvány, az pillanatok alatt kivégzett.
Hagyott lenyugodni, aztán egymás mellé huppantunk és némi dumcsi.
Irtó jól éreztem magam plusz hogy sikerült neki is örömet okozni, még az önbizalmamnak is jót tett.
Köszönöm Natasa
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem volt extra, ami alapban benne foglaltatik az engem teljes mértékben kielégített.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Mosolyogva sétáltam az utcán, eddigi legjobb választás volt Natasa. Nagyon figyelmes, profi szolgáltató, aki elvárja a kedvességet, de meg is hálálja.
Nagyon jó kis csajszi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-04-11) : Ideje volt lecsekkolni az ezredes francia értését, ezért partnerem vette kezelésbe. Franciája nagyon lágy volt, de igazán sokat nem is kellett rajta ügyködnie. Közben úgy helyezkedett, hogy elérjem kelyhét, amit természetesen nem is hagytam parlagon.

(2019-03-25) : Finoman, lágyan kezdett franciázni mellettem fekve, én élvezettel simogattam a hátát, a popsiját, a combjait. Közelebb helyezkedtem, hogy csókolgathassam is közben, ekkor újra szétnyitotta kecses combjait, és visszatérhettem én is kényeztetéséhez.

felejthetetlen: 19db
(2019-06-23) : Gumit húztunk és Natasa felülről érkezett rám nagyon lassan ,de annál izgatóbban. Nem emelkedett magasra, hanem hozzám simulva lovagolt meg.

(2019-06-12) : Amikor éreztem, hogy végül eljön a vég, akkor kanálba fordultunk és begyorsítottam, majd remegős élvezésben ért minket randink egyetlen akciójának kiteljesedése. Egyetlen, mert vagy fél órát eltartott, ennyi fért az órámba.

(2019-06-05) : Kisvártatva látván, hogy kőkemény vagyok rákérdezett, hogy húzzunk e gumit, azonban szerettem volna egy kis franciát.

nagyon jó: 15db
(2019-06-26) : Nehezemre esett abbahagyni, ezután fordultunk 69-be, ami gyönyörű látvány volt és ő is ügyesen bánt velem. Kívántam benne lenni, így felhúztuk a védőszert. Missziben szeretkeztünk, csodálatos érzés volt átkarolva hol lassabban, hol gyorsabban benne lenni.

(2019-04-23) : Kellően hajlékony, a lábát szinte a válláig fel lehet pakolni, és én meg is tettem. Igyekeztem odafigyelni, nehogy fájdalmat okozzak neki, hiszen elég nagy köztünk a méretbeli különbség. Elengedtem a lábát, átkaroltuk egymást,

(2019-04-15) : A finom remegése, a lihegése, ahogy a hangulat fokozódásával önkéntelenül (?) megkereste a kezeim, hogy azokat fogva szorongatva fogja satuba a fejem - jaj, nagyon dagadt a májam. Utána egészen odabújt hozzám.

: 24db
(2019-06-23) : Szép lassan behelyeztem makkomat,kicsiket mozogtam. Néha fel-felszisszent,de annyira izgatóan,hogy már itt majdnem telelőttem a gumit. Aztán szép lassan beljebb toltam,kicsiket mozogtam,nem akartam hogy fájjon neki. Egyszer kihúztam,akkor ő kis sikositot fogott,csodáltam ismét a puncit annyira gyönyörű.

(2019-06-15) : Amikor már majdnem tövig bent voltam, rám feküdt a lelkem, én átöleltem, és váltózó tempóban elkezdett lovagolni. Néha megfogtam a fenekét. és úgy adtam neki a tempót, majd megkért hogy most én legyek felül.

(2019-04-08) : Már a zuhany alatt bekapcsolt az ezredes, mire beértem elvesztettem az eszem, egyből levettem a melltartót és az ágyra fektettem egy KF-re. Mikor már éreztem, hogy akár el is sülhetek leállítottam és egy fél perces pihi/csókcsata után betettem.