19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
Szonja erotikus masszázs

erotikus masszázs

Szonja-

Nem prémium hirdető
Beküldve:
2019-04-12 12:21:49

radirr
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szonja beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-12

Egyeztetés
Elérhető:
3
Telefonon próbáltam hívni két különböző nap, először a barátnőjével tudtam beszélni. Elmondta részletesen az étlapot. Sajnos nekem másnapra kellett az időpont, így azt vele nem tudtam egyeztetni, kérte hívjam vissza holnap. Próbáltam másnap hívni de sikertelenül, bár csak egyszer próbáltam.
Rá következő héten ismét próbáltam, ekkor már sikeresen őt értem el, le is fixáltunk egy időpontot. Megkért hogy randi előtt pár órával írjak rá hogy biztosan megyek, és akkor küldte a pontos címet is sms-ben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Munkanap 13 órára mentem kocsival GPS-el. Könnyen oda találtam. Most pont újítják fel mellette lévő utcát így elég necces a parkolás. Szerencsére találtam helyet, fizetős. (350ft/óra max 3 óra)
BKV tökéletesnek tűnik a környéken azzal se lehet gond.
Előbb értem oda, kicsit pihiztem a kocsiban. Úgy 5 perccel előtte értem a bejárati ajtóhoz és hívtam a leányzót. Fel is vette de kért pár percet. Kereken a randi kezdés időpontban hívott vissza és engedett be.
Lifteztem picit, és már be is toppantam.
Kis kézfogás/puszival bemutatkozunk, cipőt levettem, és a szobába hívott. Kínált vízzel amelyet elfogadtam, mondta míg elmegy érte vetkőzzek le nyugodtan. Hát én csak a pulcsit vettem le, fürdésnél szeretek levetkőzni. Visszatért rá is kérdezett :)
Érdeklődtem, hogy előtte vagy utána a csokrot, de ragaszkodott hozzá hogy a végén.
Adott friss száraz törölközőt, és megmutatta a fürdőt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
4
Lakásra ráférne egy jó tatarozás kívülre :) De célnak megfelelő. Belül közepesen mérsékelten megfelelő, a szobával nincs gond pont olyan amilyennek kell lennie, tükörrel, ledsorral, egy székkel, és fekvőhellyel. Fürdő egy sarokkádas, sajnos zuhanyfüggöny nélküli így csak óvatosan, nehogy Balatont csináljunk kintre :) Szájvíz van eldobható műanyag pohárral, több tusfürdő is van. Ha jól láttam csomagoltan 2 db fogkefe is van felakasztva, bár nem tudom kinek szánták, elfelejtettem rákérdeni :)
Sajnos a kilépő igen nedves/vizes volt. Padlón több hajszál, szőrszál hevert szanaszét, sajnos számomra igen taszító még otthon is :)
Szobába viszont minden tisztaság volt, valószínű a közös fürdő a mumus, mivel több lány is dolgozik egyidőben.
Nem találkoztam senkivel míg a közös térben mozogtam. Bent a szobából ugyan néha halottam többször a többi vendéget, de engem nem nagyon zavar.
Szonja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát az előző beszámolókat tudom én is erősíteni. Számomra nagyon bejött a lány, úgy ahogy van. 5-ből 5-ös. Szerintem aki látja a képeket tudhatja mi várja. Amik nem látszanak a képen az a cici illetve a punci. Cicik nagyon szépek igazi tinis cicik, a punci nálam csupasz volt, borosta nélkül, és igen szép, nem saláta fajta.
Cici szerencsére nem érzékeny neki így lehet szépen játszani vele :)
Szemüveg nélkül volt nálam.
Mikor megérkeztem egy egybe részes fehérnemű volt. Fürcsi után már csak egy bugyi volt rajta.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Hát én a klasszikus masszázst kértem, hogy mellőzük, igazából a lingam masszázsra voltam kíváncsi. Tehát a kezdés úgy nézett ki, hogy hanyatt feküdtem, és beolajozott alul. Simogatta, cirógatta gyengén, közben picit beszélgettünk.
Egy idő után kértem hogy kicsit erősebben is csinálhatja, (megjegyezte hogy akkor az már nem is igazán lingam :))
Nagyon finoman csinálta, bár a jó megszokott lingam masszázs a különböző fogásokkal csak részben volt fellelhető. Inkább mondanék finom olajos kényeztetésnek :)
Kértem közben prosztatamasszázst amit viszont igen jól csinálta. Közben a kezét átváltotta a szája. Hát hogy is mondjam. Rég éreztem ilyen igazán finom gyengéd barátnős franciát. Szólnom kellett 1 perc után álljunk le mert eldurranok. Pedig inkább kicsit nehézkes szokott nekem lenni a vége :)
Fordult a kocka most, én akartam őt megkóstolni. Természetesen mint jófiú előre megkérdeztem mindent mit lehet és mit nem. Csókolóztunk picit, de pont csak annyit hogy be tudjam ide írni, de átadással nyelvesen csókol. Végig mentem a testén a mellén, a végén a lába közé jutottam.
Mint ahogy írtam egy szépen leborotvált tini punci várt engem amit szépen be is habzsoltam, ujjakat is be lehetett vetni. Pár percig így csináltuk. Eszméletlen jó teste van. Menet közben rákérdeztem jön e vendég mert maradnék még az 1 órán túl de sajnos jött így abból kellett gazdálkodni :)
Sajnos mivel mindketten szemüvegesek voltunk így eléggé hunyorogtunk mikor az idő hátralevő részére lettünk volna kíváncsiak a falon lévő óránál, mivel egyikünkön sem volt rajta. De rájöttem hogy igen gyorsan röppen a kis időnk 15 perc maradt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Pornós feeling:
1
Hát mivel gyakorlatilag végig kényeztetés volt így a végjátékot írom ide :)
Láttam egy kisebb fotelt a szobában. Kértem költözzünk át oda. Kis olajos kézi játékot kértem kézzel tőle prosztata ingerléssel párosítva. Nem sokáig csináltuk, mert átváltottunk szájra. Így majdnem végem is lett, de kértem, hogy én tudjak irányítani a végén, csinálom én kézzel ő az egyik kezével folytatta a prosztata játékot, a másikkal meg kértem hogy tegye a cerka végéhez hagy menjek el a tenyerébe.
Így is végem lett, csak nem számoltam arra hogy nagyon fel voltam izgulva és 95%-a inkább átröppent a keze fölött élvezéskor :)
Megvárta hogy lenyugodjak, kivette az ujját, elment törlőpapírért. Hozott nekem is és beszélgettünk míg törölköztünk :)
Mondtam neki hogy majd lefürdök otthon mert talán a tusfürdő szaga erősebb lenne mint a babaolaj amit használ.
Rossz döntés volt :D Csúszkált a seggem a boxerba a kocsiba haza fele és végig illatoztam, inkább sima vizel le kellett volna mosni :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag kérte, azt amit mondott telefonban is. Egy extrája van azt hiszem, nem vettem igénybe, bár nem is jelezte telefonba mekkora csokor is lenne.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hát a leányzó nagyon nyílt, könnyen feloldódik mellette az ember. 19 éves korára rákérdeztem, és mondta hogy tényleg annyi, de annyinak is néz ki :)
Nem nagyon hagytam hogy ő kezdeményezzen irányítson, de mindent megtett amire kértem. Mondtam neki hogy tuti vissza megyek hozzá (csak ne rendelne ilyen távol tőlem)
Nagyon vigyázzatok rá mert igen nagy kincs.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-04-15 08:59:25
Egyszerű megfogalmazás hasznos, aprólékos részletekkel. Pont igazi, közérthető, hasznos beszi.

báró26
Rutinos harcos
2019-04-14 17:37:40
Kellemes beszámoló, bár nekem a prosztata játék annyira nem jön be. Hagytam volna végig az ajak kényeztetést, a kisbárónak.

2019-04-13 19:07:07
Jól írsz ennek megfelelően jóra adtam! Deeee....remélem az utolsó mondatot háromszor olvastam tőled, először, útóljára, és soha többet!:-) gratulálok!

2019-04-13 16:21:58
Az utolsó mondat annyira elcsépelt már, nem kellene használni.

2019-04-13 09:38:33
Szonja valoban jo nő, igaz tünemény. A kényzetés vele, pont úgy, ahogyan irtad frenetikus és mindenben együttműködő. Az általad felvetett kérést, hogy vigyázzunk erre a lányra, megértem, de indokolatlannak érzem. Tapasztalatlanságodnak tudom, be, hogy ezt ide írtad. Az itteni urak többsége tud viselkedni, ezért nem kér a felhívásodbol. Akire pedig ráférne a moderálás, az úgysem fog rád hallgatni. Bízzuk rzt Szonjára, meg tudja oldani!

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-02-17) : Gyengéden a golyóimra fogott, majd elengedte és csak tenyerének külső felével círolgatta ott, később meg a dákómat. Tetszett nekem is, hogy ilyen keménnyé tudott varázsolni. Majd rámarkolt a rudamra,

(2019-01-13) : Finoman átgyúrta a fájó izmokat, és kérésemre öklöcskéivel is jól megdolgozott, már-már megkértem volna, hogy akár taposhatna is kicsit, de féltem hogy leesik a hátamról.

(2018-12-04) : A masszázs nagyon alapos, nem túl erős, de élvezetes. Vádlitól indulva a fenéken és háton keresztül a nyaknál ér véget. Talp kivételével mindenre kiterjedt.

felejthetetlen: 7db
(2019-04-07) : Egész kellemes volt, ahogy simizett, nem kellett erősen, csak hogy érezzem a kezeit. Cserében én is simogattam ahol értem, hasra fektettem, és a lábujjaitól a nyakáig szépen masszírozgattam, lassan, és közben beszélgettünk.

(2019-03-28) : Kértem lehetőséget a kényeztetésre, hogy jó példát mutassak. Csókolózással kezdtem, pusziltam a fülecskéket, majd földrajzi kalandozásra indultam.

(2019-03-15) : Most fordul a kocka, és te leszel a helyemben -mondtam, ezzel hasra fordult. Ezután beolajoztam a kezeim, és mint gyakorlott masszőz, a lábainál kezdtem. Egyik lábikó felemelve, lábfejét és talpát masszíroztam kicsit, szerencsére nem csikis. Lerúgta volna a fejem, vagy a fogaim játszottak volna körmérkőzést a bennmaradás

nagyon jó: 6db
(2019-03-07) : A masszázs mozdulatokat teljes testével végezte, a mozdulatok hatására billenő domborodó feneke, a ringó kicsiny édes mellei, sejtelmesen kandikáló puncija és a testének hullámzó mozgása tovább fokozták a vágyaimat.

(2019-02-28) : Ok, legyen -mondtam, de amikor nekiállt VALÓBAN dögönyözni (azt hittem, csak viccel) akkor kissé könnybe lábadt a szemem. Gondoltam, jól eltalálta, hogy hol is kell csinálni - de biztattam, hogy folytassa.

(2019-02-10) : Olajozás után relax masszázst kértem, kicsit gyengébbre kérve mint egy erősebb simogatást. Elhatároztam, hogy behunyt szemmel fogom élvezni a finom érintéseit, ez ment is egy darabig, de a...

: 9db
(2019-05-04) : Egy nagyon kellemes, baratnos, simogatos teljes test masszazst kaptam, amit az idokozben lekerult melltarto, es a velem egy szinten levo fali tukor vizualisan is megtamogatott. A masszazs kozben beszelgettunk kicsit altalanos temakrol, es alapvetoen egy nagyon kedves, kozvetlen lanyt ismertem meg

(2019-02-17) : Finom lágy érintésű kezei vannak. A tatami melletti tükörben moziztam a látványt, fantasztikusan éreztem magam a kezei alatt. Fordultam egy idő múlva és elölről is simizett hol gyengébben, hol erősebben, végig a mellkasomtól a lábszárakig.

(2019-02-09) : Másfél órára mentem. A találkozó 2/3-ada masszázzsal és beszélgetéssel telt. Igazából inkább az erotikus rész miatt mentem, de mivel először voltam nála nem akartam nagyon pofátlan l...