25
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Iza erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Iza-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-11 22:21:32

samator
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Iza reagálása

Kedves Samator!

Meglepett a beszámolód, nagyon megörültem neki...

Iza beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Aktívan használja az elérhető jelzést. Egy pillanatban hívtam, első körből nem vette fel, de épphogy elraktam a telefont már vissza is csörgetett. Nagyon kedves a hangja, és türelmesen tájékoztatott a részletekről. Többek között elmondta, hogy masszás rész a lábujjaktól indul, és hogy az erotikusabb részben több minden szimpátiafüggő. Időpontot is sikerült egyeztetnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV a közelben tesz le, pár perc séta a cím a metrómegállótól. Frekventált környék, parkolni nem lehet egyszerű. A címet könnyű beazonosítani, a szóbeli tájékoztatás és egy ingyenes útvonaltervezővel könnyű odatalálni. A bejutás simán ment. Belefutottam a folyóson beszélgető szomszédokba, az egy kicsit meglepő volt.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egy újabb építésű társasházban található a rendelő. A lakás tiszta, nagyon hangulatos. Van külön masszázságy és külön tatami a kényeztetéshez. A tatami körbe van rakta tükrökkel a mozizáshoz. Mindenhol hangulatvilágítás, a háttérben lazító zene. Az öltözéshez kanapé és szobainas áll rendelkezésre. A padlón puha süppedős szőnyeg. A fürdőszoba a lakás egyéb részeihez hasonlóan nagyon tiszta. Tusfürdő választék megfelelő, az általam legjobb bőrápolónak tartott márkák sorakoznak a polcon. Később ki is derült, hogy Iza elég jártas a kozmetikum terén (is). Szájvízből is többféle áll rendelkezésre. Törölköző elég nagy is megfelelő puhaságú.
Iza külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Egy fekete csipkés köntösszerűségben fogadott. A képekhez képest kicsit vékonyabbnak tűnt. Kicsit megszeppentnek tűnt, de ez lehet azért volt, mert ez volt az első találkozónk. Mint később kiderült, egyáltalán nem szende típus. Arcra is kedves, nem csak hang alapján.

Erotikus masszázs
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Relaxmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Svédmasszázs:
5
Egyéni igények:
5
Talpmasszázs:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Itallal, kávéval kínált, majd elmentem zuhanyozni. Mire visszatértem már minden készen állt a kezeléshez. Ágy beigazítva, törölközők a megfelelő helyen, megfelelő módon hajtogatva. A masszázs előtt kért egy bemelegítő ölelést. Nagyon kedves gesztusnak találtam. Elheveredtem az ágyon és elkezdődött a masszázs. Ígéretének megfelelően tényleg a lábujjaimmal kezdte és halad felfelé, egészen nyakamig. Előmelegített olajat használt ami még pluszba átmelegítette az izmaim. Megfelelő erőséggel és érezhető hatékonyággal gyúrta át az izmaim. A végén meg fel is szisszentem, amikor a lapockámat és a gerincoszlopom környékét nyomkodta végig. A kezelés alatt végig beszélgetünk. Nem volt tolakodó, ha úgy érezte most épp relaxálok, hagyott ebben a fázisban. A mindent elnyelő száraz bőröm miatt szóba került a testápolás, kaptam tőle pár hasznos tanácsot.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A klasszikus program végén megkért, hogy helyezkedjek el a tatamin. Iza gyorsan megvált a ruháitól. A következő rész megkezdése előtt is volt ölelés. Elterültem és az olajozás után elkezdődött a csúszkamasszázs. Nagyon intenzitással végezte. Szó szerint körbe forgott rajtam, néha az volt az érzésem, hogy a lendülettől tovább csúszik mint kellene és összetöri a berendezést. Először a fejünk egy irányba állt majd egy gyors 90 fokos fordulat után oldalról masszírozott a testével majd egy újabb 90 fokos fordulat után a lábai fejem felé álltak. Közben végig kukucskáltam a tükörből. A hason fekvés után háton fekve is megismételte az masszázst. Annyi volt a különbség, hogy időként a combjaival fogságba ejtette a 3 lábam és így masszírozta. Minden A teljes testes csúszka után rá ült (nem bele!!!) a hímtagomra és azon mozgott előre hátra, közben a környéket masszírozva. Ezt a játékot velem szemben és háttal ülve is csinálta egy darabig mielőtt a célegyenesbe vezetett volna. A célegyenest elején átváltozz egy naturális franciás kényeztetésbe, ami már önmagában sokat gyorsított a végén. Végül kéz kézzel kivégzett. Hagyott pihegni egy kicsit majd mentem tisztálkodni.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Előre egyeztetve. Nem volt extra semmi, ami a szimpátián múlott. Egy díszes dobozba kérte, hogy helyezzem el az ajándékot minél diszkrétebben.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam. Nincs sok összehasonlítási alapom, de úgy éreztem kaptam egy rendes, szakszerű masszázs, majd egy igen intenzív erotikus kényeztetést. Ez utóbbinak egy kicsit meglepő volt az intenzitása, de nem volt ezzel semmi baj. Végig az volt az érzésem, hogy Iza minden megtesz, hogy jól érezzem maga. Hangulatos a helyszín is, ebbe jól beleillik a program is. Én 90 percig voltam ott, és a végén teljesen lelazulva, elégetten távoztam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Iza erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókIza legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-09-27) : Utána zuhanyzás, a fürdőszobában kifogástalan tisztaság, sokféle tusfürdő, szájvíz, stb. A teljesen szakszerű masszázs rész masszázspadon történik. Én az 1 óra masszás + fél óra erotika kombót választottam.

(2015-11-13) : Alaposan dolgozik: ujjai zongorajátékában az erős, közepes és az erotikát sem nélkülöző mozdulatok váltogatták egymást. A lábaim hálásan adták át magukat az érzésnek.

felejthetetlen: 13db
(2018-07-28) : Talpammal kezdve a lábaimon keresztül, végiggyúrta az egész testemet ami, néha kínzással is felért. De végig úgy éreztem, hogy nagyon jó kezekben vagyok, így nem bántam.

(2018-07-09) : Tapasztalatom szerint ez egy nagyon alapos és szakszerű masszázs volt, eszembe sem jutott közben az erotika, csak arra tudtam gondolni éljem túl :D Közben beszélgettünk amikor én éppen tudtam beszélni :)

(2017-12-03) : A hát-és lábmasszázzsal folytattuk. Thai elemeket is bevetett, a gerincem mellett néha olyan erővel, hogy akaratom ellenére ellentartottam, de sikerrel jártunk.

nagyon jó: 9db
(2017-02-14) : Finom meleg krémes anyaggal kezdte Iza a talpamon a masszázst, majd a lábam, popsim következett, nagyon finoman ekkor a zacsi is kapott egy kis előzetest, majd a hátam , nyakam, karom következett.

(2016-10-28) : Szisztematikusan és tényleg szakszerűen haladt végig a testem hátulsó felén a talpamtól egészen a nyakamig. Lábfej, vádli, combok, derék, hát, és vállak.

(2016-09-23) : Lent kezdett a talpamnál és folyamatosan érezte bennem a feszültséget, kért hogy engedjem el magam. Aztán jó alaposan megmasszírozta a vádlit, majd a combokat.

: 16db
(2019-01-14) : Talpamnál kezdte és haladt felfele ahogy meg van írva. Alaposan körbejárt, tetőtől talpig végig gyúrt. Mivel először voltam Nála nem tudtam, hogy tanult gyógymasszőr.

(2018-10-09) : Már a látványa is fel izgatott. Gyors zuhany és már fel is feküdtem a masszázs padra. Ami rendkívül kényelmes de tényleg mert kevés helyen fordítanak megfelelő figyelmet pedig nagyon fontos hogy kényelmesen tudjunk el lazulni.

(2017-03-18) : Utanna haladtunk szep lassan egyre feljebb es feljebb.Nagyon eros keze van szoval eleg eroteljesen atmaszirozta a hatamat is amire mar nagy szuksegem volt mivel eleg kotottek voltak az izmaim