1 NIKI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-12
5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
NIKI erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

NIKI-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-04-11 14:30:43

kutato1001
Gondolkodási időt kapott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

NIKI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-12

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már egy ideje figyeltem Nikit és vártam arra, hogy valamelyik írástudó kollégám majd megírja a tapasztalatait vele kapcsolatban, melynek ismeretében, én is bátrabban hívnám fel Őt. Mivel azonban ez váratott magárára, úgy gondoltam, hogy vállalom a megmérettetést, a kihívást és megcsörgettem e vonzó hölgyet. Türelmesen, nem monoton stílusban, csak a vájt fülűeknek feltűnő, pici tájszólással elmondta nekem a programját és a lehetőségeket. Miután szerintem kölcsönösen átestünk egymás hangtesztjén, azon melegében megbeszéltük a hétfői randinkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Stadionok metró állomásnál kell leszállni annak aki ide igyekszik. Ezen kívül számtalan BKV járat érinti ezt a rendkívül fontos közlekedési csomópontot. A parkolás ezen a részen még fizetős, pár utcával lejjebb azonban már nem. A ház előtt én eddig minden egyes alkalommal találtam szabad helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ez a bázis az én kedvenc Istennő keltetőm, ahová engem már számtalan, kedves és emlékezetes élmény köt. Az itteni jószolgálati tevékenységet ellátó, méltán népszerű hölgyek gondoskodnak többek között arról is, hogy e barátságos búvóhelyen mindig makulátlan tisztaság, rend és nyugalom legyen. A tágas, belső előtér ikonikus, könyvmintás tapéta falával találkozik először az ide betérő megfáradt vándorlegény. Az egymással szemben lévő két barátságos, minden szükséges berendezési tárggyal felszerelt, légkondicionált, ízléses színvilágú, színes falu szobákban történnek a rekreációs kezelések. A modern, világos fürdőben, zuhany függönyös kád található, valamint sok féle tusfürdő, szájvizek dezodorok segítik a felfrissülésünket.
NIKI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nem csalás, nem ámítás, mert Niki a valóságban is úgy néz ki, mint a képeken. . Az arckitakarástól vele kapcsolatban egyáltalán nem kell tartani, mert vendéglátóm egy szemet gyönyörködtető, tiszta tekintetű, rövid, fekete hajú, érzéki, húsos ajkú, ápolt, fehér fogú gyönyörű szépasszony. A tenyérben elférő, peckesen előre álló ikrei pedig orvosi műremekek, melyek nagyon szeretik, ha kényeztetve vannak. Hasa feszes, kívánatos, zárt puncusa pedig simára borotvált.
A 8. fotóján látható, halvány rózsaszín, kétrészes szettben várt engem az ajtó mögött. Házigazdám egy tökéletes alakú, selymes finom bőrű, tetoválásoktól és test ékszerektől mentes, izmos testű, pajkos tekintetű Milf olyan, akire szinte minden férfi társam vágyik, akivel szívesen sétálnánk kéz a kézben akár a nyílt utcán is, büszkén vállalva a nagyvilág irigy pillantásait. Ezt a megnevezést én most nem bántó, sértő jelleggel használom vele kapcsolatosan, hanem dicséret gyanánt egy olya NŐ előtt, akit én személy szerint szexuálisan roppant vonzónak találok. Tudván azt is, hogy némelyek erre talán majd rosszallóan felvonják a szemöldöküket. Bár az adatlapja szerint dohányzik, de én ezt egyáltalán nem éreztem rajta az ottlétem során. Piros pont jár ezért neki, vízálló filccel, arra a formás fenekére

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
2. Erre a programpontra csak a kölcsönös kényeztetés után kerülhetett röviden sor, mert az események oly mértékben felgyorsultak, hogy a masszázsra már csak egy kurta időnk maradt. Hasmánt felfeküdtem a padra, az én lelkes kezdő masszőz leánykám pedig krémet nyomott a tenyerébe, amivel azután közepesen erős, gyúró mozdulatokkal, a bokáktól kiindulva, bekente a testemet. A rutintalanság természetesen még érződött a mozdulatain, de Zsófi barátnője, aki egyebek mellett hatalmas rutinnal rendelkező képzett gyógy masszőz és vérprofi kényeztető is, sokat segít neki, ezért úgy gondolom, hogy Niki masszázs ismeretei, tapasztalatai, napról napra bővülni fognak majd. Miközben haladt felfelé, ügyesen átmozgatta rajtam a különböző izomcsoportokat, a derekamat, majd hátamon, a számtalan letapadt csomóból, jó párat eltávolított. Oldott, laza légkörben folyt tovább a kezelésem, miközben vidáman beszélgettünk a munkájáról, az élet apróbb dolgairól.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
1.Ahogy beléptem a lakásba egyből egy szájra puszit kaptam tőle, majd a cipőm levétele után, előttem csábos csípő riszálással haladva, bevezetett a jobb oldali, tatamival is felszerelt, tágas szobába. Itt a padnak támaszkodtam, közelebb húztam magamhoz és apró csókok közepette megbeszéltük még egyszer a programot. Egy alapos tisztálkodás után, már törölközővel a derekamon léptem ki a fürdőből Niki pedig az ajtó előtt várt engem. Ahogy becsukódott a szobánk ajtaja én máris elkezdtem kicsomagolni ezt a kívánatos testet, abból a lenge fehér neműk fogságából. Először csak finoman harapdálós csókokat váltottunk majd szenvedélyes, nyelves száj karate vette kezdetét. Rövid idő múlva, háttal a masszázs padra fektettem, feje alá pedig párnát helyeztem, az én leendő gyönyörforrásomnak és én kezdtem el a roppant formás testét krémmel masszírozni. Tapasztalatom szerint ugyanis a hölgyek általában jó néven veszik az ilyen fajta gondoskodást, kedveskedést is. Mivel én csak egy botcsinálta masszőr volnék, az Ő testén csupán csak élvezkedni akartam, minden porcikáját megsimogatni. Később, amikor már a szép kelyhe került terítékre, az újazást nem szereti, az addigi kommunikációnk megszakadt, szemeit behunyta és átadta magát az élvezeteknek. Mindkét kezemmel a csuporkájával foglalatoskodtam, a szemmel láthatóan örömére szolgált. Rövid idő múltán a jobb kezem középső újával már cél irányosan csak a csiklót vettem kezelésbe, a bal kezemmel pedig, az egyre érzékenyebbé váló kebleit simogattam. A hatás, amit a hamarosan bekövetkező édes orgazmusa okozott, viszont még engem is meglepett. Hangos zihálások közepette a kezemet hírtelen kikapta az öléből, mindkét lábát összezárva felhúzta a hasa felé és így reppent el az én drágám. Hozzá ekkor már nem érhettem, meg sem érinthettem a testét a köldökétől lefelé. A lenyugvása után elmosolyodott, megdicsért, hogy ilyen türelmesen boldoggá tettem őt, majd jelezte, hogy most már én következem.

Én készségesen a feje mögé, a pad végéhez álltam és kértem tőle, hogy csússzon hátrébb és lógassa le a fejét. A kezeimmel alátámasztottam a kobakját, Niki pedig nem finnyáskodott, hanem kéz nélkül, lassan, eltüntetett engem abban a forró szájában. Bár a teljes mély torkot még nem tudja, de a tisztelet urak biztosan gondoskodnak majd arról, hogy hamarosan ,,megbirkózzon” ezzel az apró feladattal is. Derekasan vette ezt az akadályt is az én nagyreményű üdvöském. A pad előtt álltam miközben elém térdelt és kéz használat nélkül, az újaival a zacsikat morzsolgatta mutatta meg nekem a francia nyelvi ismereteit. Hát le a kalappal, ez a Hölgy bizony számtalan praktikát ismer azzal kapcsolatban, hogyan is kell bennünket az őrületbe kergetni. Szopás közben, kéjes nyögések közepette például nyálhidat hozott létre a makkom és az ajka között, miközben a krémes újával a gátamat és az ánuszomat izgatta. Igénybe vettük még a bőrkanapét, a tatamit annak érdekében, hogy a kereteken belül, az én kívánságaim is ki legyenek elégítve. Folytassam e még? Nem teszem. El kell hozzá menni és ti is megtapasztalhatjátok majd mindezt. Engem a vég a padon fekve ért, miközben alkalmi kedvesem a lábam között foglalt helyet. Oldalt és mögötte is nagyméretű tükör van a falra szerelve így ingyen mozizhattam mindeközben. Minimális kézhasználat mellett végül a szájába táraztam ki a magoncokat. Hagyott lenyugodni, nem ugrott le gyorsan rendbe tenni magát, hanem türelmesen megvárta, míg magamhoz térek és csak ezt követően szabadult meg az örököseimtől illetve törölgetett le engem is. Mivel a műszempillás szemeit a kényeztetésem során végig zárva tartotta, ez inkább csak a hozzám hasonló kéjencek számára jelent plusz élvezetet, ezért úgy gondolom, hogy a szemkontaktus hiányát némi gyakorlással, segítő odafigyeléssel gyorsan abszolválni fogja majd.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A 1.5 órás látogatásért itt egy átlagos méretű virágcsokrot kell köttetni. Egyetlen extrája van csupán, de ezzel én most nem kívántam élni, minden egyéb nála az alapban van és ez csupán a személyes szimpátia függvénye.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nem is értem, hogy erről a végtelenül kedves, odaadó, élet vidám Hölgyről eddig vajon miért nem írtak még értékelést a mélyen tisztelt, vágyra járó, kényelmes urak? Nikinél ugyanis a csalódás kizárva és én ezért fogom Őt mielőbb, újfent meglátogatni. Érzésem szerint a személyében egy ritka gyöngyszemre leltem akiről, minden különösebb jóstehetség nélkül elmondható, hogy rövid időn belül, komoly népszerűségnek fog majd örvendeni!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36309218020 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés NIKI erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-04-16 09:52:57
Örülök, hogy rászántad magad és elmentél hozzá, én is arra vártam, hogy készüljön egy jó beszámoló. Most már nyugodtan mehetek hozzá. Köszi

2019-04-13 18:29:28
Nos ehhez az íráshoz igazából nincs mit hozzáfűzni! Úgy tökéletes ahogy van! Lendületes, informatív, szépen felépített szösszenet, sok munkád lehetett benne! Niki valóban egy csodálatos Nő, és minden szavad hiteles a bemutatásánál. Örülök, hogy ismét jól kutakodtál, és annak is, hogy ilyen jól érezted magad, hiszen megérdemled!!

2019-04-13 12:49:55
Kitűnő írásodat élvezettel olvastam és csak példaként tudom említeni az etalonszintű beszámolók között is! Gratulálok!

négykarika
Billentyűbetyár
2019-04-12 18:39:03
Ebből az élvezetes műből csak egyet nem tudtam meg. Azt, hogy a jobb, vagy a bal kezed az ügyesebb, de valójában lényegtelen, mert az eredmény magáért beszélt.

2019-04-12 17:32:18
Szépen leírtad , Niki hogyan szeret a csúcsokra jutni , ez fontos információ . Dícséretes tevékenységed által mindketten nagy örömökben részesültetek, nekem is örömet okozva. Gratulálok a beszihez !

FunkciókNIKI legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.