29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
20
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Legközelebb:
09:00-tól hívható
0
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 9-17
Rubi Swallow szexpartner

szexpartner

Rubi Swallow-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-11 12:35:18

TheMilkMan
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi Swallow reagálása

Köszönöm szépen neked drágám és várom, hogy újra találkozunk :) Csók neked addig is és Boldog nyuszit ♥️♥️♥️ :)))

Rubi Swallow beszámoló szexpartner Budapest 2019-04-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Viber-en és sms-ben érdeklődtem. Kicsit nehezen jött össze a mind kettönk számára ideális időpont, de ezt leszámítva gördülékenyen ment és a hölgy is rendkívül rugalmas.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nem ez volt az első találkozásunk, így tudtam hova megyek. Rubi mindenről tökéletesen tájékoztat. Metró, busz, villamos és hév is a közelben. Eltéveszteni lehetetlen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A bejutástól számítva az objektum 30mp alatt megközelíthető.
Kiváncsiskodó szomszédokkal nem találkoztam.
Rend és tisztaság mindenütt. A tetthely lakás egy nagy szobája kényelmes ággyal. A ruhákat egy székre tudtam lepakolni.
A fürdőszobában tusfürdők tömkelege - mindenki megtalálja a neki legjobban tetszőt - .
Minden előkészítve ropogós, illatos törülköző, szájvíz.
Rubi Swallow külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Rubi képei magukért beszélnek. Nem árul zsákbamacskát. Aki a kicsit teltebb lányokat kedveli, nekik tudnám ajánlani. Mindene megvan. Amikor megláttam, csak arra tudtam gondolni, hogy mikor markolászhatom meg.
Találkozásunkkor egy fekete sexy ruciban volt.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Amint megszabadultam az út porától, belépve a szobába rögtön a lényegre tértünk. Átkaroltam majd csókokban fortunk össze.
Nem ment ez így sokáig, Ruby az ágy szélére ült, majd nagyon gyengéden szopni kezdett. Fantasztikus technikája van.
Először csak lágyan szopogatta majd növelve a tempót egyre többet és többet vett be.
Nem akartam túl korán elmenni és már én is nagyon meg akartam kóstolni őt is.
Négykézláb az ágyon kértem nyomja ki a fenekét amennyire csak tudja.
Hátulról kezdtem el nyalni a punciját és a popsilyukát. Az orális örömök után gumit kértem, amit a hölgy precízen és magabiztosan húzott fel a meredező farkamra.
Misszionáriusban és hátulról is adtam neki. Amikor kezdtem érezni, hogy itt a vég, megkértem Rubyt, hogy feküdjön alám, míg én az ágyon térdelek és a nyelvével a fenekemet kényeztesse, kezeivel pedig rángassa a farkamat.
Iszonyú jó érzés volt, aminek hamar meg is lett az eredménye.
Óriásit élveztem a melleire és nagyjából az egész felsőtestére.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A csokrot a szekrényre raktam, ami végig ott is maradt.

Rózsacsokor
fél órás randira 13, egy órás randira 18, másfel órás randira 30, két órás randira 36 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem először jártam Rubynál és nem is utoljára. Nagyon korrekt, minden kívánságomat leste. Az eddig beszámolói magukért beszélnek. Csalódás kizárva.
Köszönöm Ruby

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi Swallow szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRubi Swallow legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-04-09) : a VV lepattintása után mohón ajkai közé vett. Kis idő után javasolta, lépjek kicsit hátrébb, s Ő elém guggolt. Rendesen magáévá tette a hangszert, teljes hosszában minden volt.

(2019-04-06) : PILLANATOK MÚLVA MÁR IS A KÖLCSÖNÖS FRANCIÁS KÉNYEZTETÉSBE KEZDTÜNK MELY AZ ÉN KEDVENC PROGRAMOM.MEGKAPTAM AMIÉRT MENTEM AZ UTOLSÓ CSEPPIG HOMLOK HORPADÁSIG KÉNYEZTETETT.

(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

felejthetetlen: 22db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

(2018-10-30) : Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával.

nagyon jó: 34db
(2019-04-24) : Leült az ágy szélére és elkezdte az utánozhatatlan mélytorkos franciáját. Élvezettel csinálta, nekem pedig a szívem majd ki ugrott a helyéről. Változatos kényeztetésének hála rekord idő alatt kivégzett, de még utána sem hagyta abba, levezetett, ahogy kell.

(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

: 54db
(2019-06-10) : Franciára mentem amit tökéletesen teljesített! Környékkel is foglalkozott és a fejét is 1x2x elég durván ráhuztam amit jól bírt, de mivel nem vagyok nagy méret így nem biztos, hogy mindenkinél így müködne! Félig a torkára félig a szájába mentem el! Utolsó cseppig kifacsart nagyon jó volt!

(2019-04-29) : Emlékezett az előző alkalomról, hogy a popsiizgatás ellen sem tiltakozom, így néha arra a környékre is áttévedt, őszinte örömömre. Nem volt szívem megakasztani ezt a tevékenységet, csak élveztem, ahogy örömzenélt rajtam, és egyre közelebb vitt az orgazmushoz, amit azzal próbáltam elodázni, hogy pozíciót váltottunk

(2019-04-11) : Franciával harckészre állított. Gumihúzás után kis pacit kértem, majd hátulról a popóba raktam, kis élvezkedés után kértem forduljunk meg,mert szeretem látni a puncit miközben a hátsó bejáratot használom. Sajnos nemleges választ kaptam, mert nem szereti azt a pózt. Tudomásul vettem, és kértem egy gumicserét majd missziben kicsit még döngettem.