19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Barbi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Barbi-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-11 00:23:56

tamburiandandor
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Barbi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-11

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mi másból, mint hirtelen felindulásból hívtam fel Barbit. Így szombat este az esélytelenek nyugalmával tárcsáztam de láss csodát, éppen volt egy szabad órája ami pont rám várt. Kolléganő vette fel a telefont 1-2 csörgés után, de mivel többször voltam már Barbinál, az egyeztetést gyorsan megoldottuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part. Most autóval mentem, este lévén kb egy utcára simán találtam parkoltó, lehet, hogy napközben nehezebb. Amúgy meg BKK 5 perc sétára tesz le a tetthelytől. Előbb érkeztem kb 10 perccel, megkérdeztem mehetek-e már most, de csak ki kellett várni a 10 percet, ez legyen a legnagyobb baj. A háztömböt könnyű megtalálni, asszem az első vagy a második az utcában.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A korábbiakhoz képest semmi nem változott és ez persze pozitív. Az új építésű háztömb egyik emeletén van a lakás, csend volt mindenhol, egy lélekkel sem találkoztam felfelé menet. Kopogás után gyorsan nyílt az ajtó. A lakásban (amiben több kolléganő is tevékenykedik) éppen elegendő világítás van, a folyosó végén pedig Barbi szobája. Mint már korábban is, rend, tisztaság, jó illat mindenütt, se barátnővel, se MT-vel nem futottam össze eddig még soha, jó a logisztika. A szobában tatami, tükrök, ruhafogas, igazából nincsen túlgondolva, de ami kell az pont megvan. A fürdő is szépen rendben tartott, szájvíz, tusfürdők választéka, mindig száraz törölköző, stb... szóval nem érheti szó a ház elejét, rend, és higiénia.
Barbi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hogy a képeknek megfelel-e a külső? Még mindig nagyon :-)))) Barbi egy bugyiban és melltartóban nyitott ajtó + egy csipkés átlátszó hálóing (asszem). A kedvesség, puszi, mosoly állandó velejárója Barbinak, mindig mosolyog és ez hatással van rám is. Szóval a képeknek teljesen megfelelő valóságban is a hölgy; a melleiért meg lehet veszni, csodás természetes idomokkal van megáldva, hát ilyenek között kellene majd egyszer megfulladni :-D Ha nem az egészségesen formás csajokat szereted, akkor ő nem a te eseted lesz. Én viszont mindig szeretem, hogy van rajta markolni, fogni való. Az arckitakarástól nem kell tartani, mosolygós, kedves, szép arcú hölgy, bármikor, bárhol megjelennék vele simán.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
3
Erotika:
4
Gyors egyeztetés után az egy órát úgy osztottuk fel, hogy hosszabb masszírozás majd a végén a kényeztetés. Ugyan masszázzsal kezdtük, de alig bírtam félbehagyni azoknak a melleknek a csókolgatását :-) miután sikerült hasra parancsolnia, lábaktól felfelé indult a masszázs. A legutóbbi alkalom óta érzésre fejlődött a technikája, most a bokámon is elidőzött. Nagyon jól esett az egész program - vádlitól halad felfelé a combokon át a fenékre, mindent nagyon jól, alaposan átgyúrt. Nem mondanám, hogy gyógymasszőri alapossággal, de erősen, odafigyelve, szakszerű mozdulatokkal. A fenekemen is elidőzött, hát rendesen élveztem, aztán nekiindult a gerincnek, hátnak. Említettem, hogy merre fáj a hátam, arra területre koncentráltan figyelt. Nem sokkal később már egyre finomabban ért hozzám, kezei visszafelé kalandoztam a combjaim közé...
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
... és szépen bejutott egész a combtövig, ahol kezelésbe vette az ikreket, annak környékét és és a farkamat is. Mennyei érzés volt, szét is nyitottam a lábaim, a csípőm kicsit megemeltem mert kezdett kényelmetlenné válni a szitu:-P de órákig el bírtam volna viselni ahogy kezelésbe vett az alsó tájékon. Finoman, érzékien csinálta. Ezután megfordultunk, de most én kerültem sorra, én kényeztettem Barbit. Végigcsókolgattam a testét, a melleiben egyszerűen elveszik az ember... csodásak. Aztán a bugyit lehúztam róla és pár pillanat múlva már a számba éreztem csodás puncija ízét. Nem az első eset, de még mindig nagyon finom, nagyon jó :-) Miközben én a nyelvemmel okoztam neki örömöt, nem bírt magával, közben a lábfejével megtalált és újra izgatni kezdett. A két féle élvezet miatt egyre inkább csak felhúzott :-) pár perc után (most nem is volt cél feltétlen Barbi orgazmusa, de egy kis örömszerzés annálinkább) újra hason találtam magam. Barbi ekkor bevetette kezét és nagyon puha ajkait is. Már nem sokáig bírtam, de nagyon jól találta meg, hogyan húzza a dolgot. Melleivel csodás csúszkát probukált, ez még mindig észtveszejtő, napokig tudnék feküdni alatta. Majd kézzel indultunk a végcél felé - közben szájába is bevette, változatosan művelte ezt az egészet. Rövid idő múlva kezei között ért a vég. Nem siettett, szépen lassan letörölgetett, pár szó és irány a tusoló.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Előre megbeszélve, a randi végén látható helyre tettem szokás szerint.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A mai találkánk kicsit csöndes volt. Ő is és én is fáradt voltam már talán, vagy csak szótlan. De nagyon jólkiegészítettük egymást. Feltöltődés volt, köszönöm, hogy veled tölthettem ezt az órát:)) Továbbra is bárkinek szívesem merem ajánlani a hölgyet, aki jó masszázsra vágyik, dús keblek kényeztetését várja és nem akar kihagyni egy jókedvű randit.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Barbi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-06-24) : Jóleső érzés volt, finomak ugyanakkor kellően erősek a kezei. Langyos olajat használt, a fajtájáról gőzöm sincs, és mivel nem túl sűrűn járok masszőzökhöz, azt sem tudom megítélni, hogy a masszázs mennyire volt szakszerű.

(2018-01-06) : Egész testet érintő masszázst kaptam némi csúszkával vegyítve a fordulások előtt, és nem volt rest bevetni a ciciket illetve lovagló pózban ráfogva a szerszámra a háta mögött "azt" imitálva.

felejthetetlen: 1db
(2018-01-15) : Hihetetlen orális kényeztetést kaptam , hol csak szájjal néha kis kézi rásegitéssel amit én amúgy kimondottan szeretek és kérek is . Kb 10 perc után a kezei között lett végem

nagyon jó: 7db
(2019-02-26) : Hamarosan kézbe, majd szájba is került a kistesó, de előtte járt a mellkasomon és a combomon is. A környéket sem hagyta parlagon, volt golyónyalizás, golyósimizés, gátmasszírozás... Voltak mélyebbre hatoló pillanatok és volt, amikor finoman visszacsorgatta a nyálát.

(2018-12-12) : Erős masszázst kértem és kaptam is. Mondtam is Barbinak, hogy sokkal koncentráltabb, jobb volt a mostani masszázs mint az előző, olyan helyeket talált meg, amivel kínozni tudott,

(2018-10-26) : Talptól induló teljes testes masszázst kaptam, én szeretem az erős masszázst így ezt jeleztem és meg is kaptam. Bár nem gyúrta széjjel minden apró porcikámat,

: 9db
(2019-04-17) : Masszazzsal kezdtunk ekkor meg tudtam hason feküdni. Barbi egy tangaban es egy melltartoban kezdte a masszazst. Ezek folyamatosan kerultek le róla. A masszazs alapos volt bokatol haladt felfelé.

(2019-02-19) : A masszazsa finom, inkabb puha mint eros, simogato jelleggu, a talptol haladt felfele a fenekemig, majd ott lagy benyulasokqt eszkozolt. Kozben persze cseveg az emberrel, de abszolut jol felmeri azt is, mikor vagyik a vendeg kicsit csendesebb etapokra.

(2019-02-01) : Érti és szereti a humort és szerintem képes mosolyt csalni a mindig komor arcokra is. Amikor végighaladt rajtam talptól fölfelé éreztem, hogy közeledik az aminek ilyenkor jönnie kell: "Megfordulhatsz!" - mondta.