1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Anna erotikus masszázs

erotikus masszázs

Anna-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-10 10:10:08

Janika1975
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Anna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Már korábban figyeltem e háznak űrnőit, fiatalok, a képeken gyönyörűek, és a kollégák beszámolói is arra engedtek következtetni, hogy érdemes látogatást tenni náluk. Annával már korábban is beszéltem telefonon, kedvesen adott tájékoztatást arról, mi várhat rám náluk. Az adott napon, a reggeli órákban hívtam, picit tolni kellett az időpontot, de különösebb probléma nélkül találtunk szabad időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
4
Autóval érkeztem, gyakorlatilag a ház előtt tudtam parkolni, parkolás még a szimpatikusabb árfekvéssel. Összességéban, a közlekedés akár autóval, akár tömegközlekedéssel, kiválóan megoldható.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Újabb építésű ház, lift repít a hölgyekhez, előszoba, onnan a tetthelyek egyike, én a nagyobbik szobában voltam, ahol tatami és masszázságy is megtalálható. A fürdő teljesen rendben van, a szükséges mennyiség, minőség adott. A szobában szobainas, tükrök körben, ami remek szolgálatot tesz, hangulatvilágítás, és természetesen zene. Rosszabb ne legyen, jobb meg nem kell, teljesen megfelel az igényeknek.
Anna külseje
Anna fehérneműben fogadott, bekísért egy alaposan lesötétített szobába, szóval elsőre még nem derült ki, milyen gyönyörű is Ő! Kedvesen átkísért a fürdőbe, majd vissaz a szobába, de ekkor már ruha nélkül volt, hála a Teremtőnek. Alakja kifogástalan, biztosra veszem, hogy sportol. Cicik pompásak, arányosak és természetesen eredetiek. Bőre finom, hibátlan, intim része ápolt, finom, gyakorlatilag tökéletes.

Erotikus masszázs
Miután első alkalommal találkoztunk, kedvesen megkérdezte, milyen intenzítású massázst szeretnék, de ahogy elkezdte, pont jó volt, se nem túl erős, és nem is csak simi jellegű volt. Mellettem térdelve, a lábamtól kiindulva kényeztetett, időnként keze eltévedve sejtette, mi is vár rám nemsokára. Közben kellemesen elbeszélgettünk, nyilván teljesen általános dolgokról, de olyan érzésem volt, hogy nem csak sablonos kérdéseket tesz fel, és egyszavas válaszokat ad, hanem normális kommunikáció alakult ki, és azt hiszem, Anna ettől olyan népszerű, mert valóban figyel a vendégre. Ezt egészen biztosan állítom, még akkor is, ha nem rendelkezem oly nagy tapasztalattal, mint sokan mások ezen oldalon.
Levezetés
A masszázs nagyjából 20-25 perce tarthatott, mikor megkérdeztem, beolajozhatom-e én is, elősegítve a csúszkamasszázst, nem volt ellenvetése. Ahogy már említettem, gyönyörű mellei vannak, élvezet olajos kézzel átkenni, tovább a hasa, az öle írányában. Közben a velem egykorú került a fókuszba, melleivel, kezével, szájával keményítette, a látvány magáért beszélt, akár a tükörből, akár szemből néztem Őt. Kértem, hogy folytassuk 69-ben, és Ő jött, tovább fokozva elégedettségi mutatómat. Gyönyörű ebből a látószögből is. Izgatása szintén a lehető legjobb, nem gépies, nem túl erős, jó arányban van a kézi és az ajakmunka is. Keze időnként a popsi közé csússzan, majd megfordul és csókcsata jön. Pihenésképpen, csak rá koncentrálva csókolom, simogatom punciját, lélegzete gyorsul, majd mosolyogva dícsér, ki tudja, talán tényleg....
Ezt követően ismét ő veszi át az irányítást, isteni ügykezelése eredményeként nincs már visszaút...majd csendben, kedvesen letisztogatott, vízzel kínált, a fürdőben kísért.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon abszolút korrekt tájékoztatást ad, nincsenek rejtett extrák, így kéne ezt mindenhol csinálni. Ahogy tudom, pesti átlag, én felfelé kerekítettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csak ismételni tudom magam, Anna elbüvőlő, mondom annak ellenére, hogy csak egyszer volt szerencsém találkozni vele, de biztosan nem utoljára. Talán most éreztem a legjobban magam, és neki ebben nagy szerepe volt, nyugodságot, kedvességet sugározva.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Anna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-10 20:19:09
Gratulálok a beszámolóhoz, a lényeges elemeket tartalmazza ahhoz, hogy képet tudjunk alkotni a randidról és kedves Annáról. Visszafogott, de kellemes randi lehetett, jól bemutatva.

2019-04-10 16:55:06
A beszámolód tetszett , nem estél túlzásokba, de kidomborítottad a tali pozitív oldalait , ecsetelted, hogy mennyire jól érezted magadat, gratulálok !

FunkciókAnna legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2019-01-26) : Jól bekente mindenét , és csúszkálni kezdett , fel s alá . Mirrmurrkát begyűrte a lábai közé, majd a hasamra tapasztotta csúszkájával. Most már aztán igazán begerjedtem és figyelmeztettem , most már én is igazán szeretnék élvezni !

(2018-03-25) : Főleg akkor, amikor Anna szája is beszállt, én meg majdnem elszálltam, ahogy puha kis ajkaival becézgetni kezdett. Fel- és le szánkázott szájával rajtam miközben a másik olajos kezével a zacsit és a gátat izgatta

(2018-03-12) : Ujjaim tevékenységének és Anna irányításának hamar meg lett az eredménye, mert egyre hangosabban és kéjesebben vette a levegőt. Aztán izmai megfeszültek és Anna elélvezett.

felejthetetlen: 10db
(2018-11-18) : A kényelmesebb pozíció érdekében a matracra feküdtem, ott folytatta a kényeztetésemet. Kaptam egy olajos csúszkázást. Fáradhatatlanul dolgozott az örömöm fokozása érdekében.

(2018-03-29) : A korábban megkezdett ölelkezésünket a szobába beérve folytattuk kezdetben a masszázspadnak dőlve majd a tatamira ereszkedtünk. A tatamin folytattuk egymás testének felfedezését

(2018-03-04) : Anna pici, vékony lány, viszont, ha kell igen erős kezecskéi is vannak. A hátam bizonyos pontjain kérnem is kellett, hogy gyengédebben vegyen a kezecskéi közé.

nagyon jó: 7db
(2019-02-08) : Két kézzel, szájjal kényeztetett, lágy mozdulatokkal csigázott, ujjai hegyével játszott a Kisöcsin. Végigsimította, csiklandozta, karcolgatta a rudat és a makkot.

(2019-01-06) : Hassal a tatamira feküdtem és Anna finom olajjal egy rendkívül kellemes, olykor meglepő erősséggel kivitelezett masszázsban részesített.

(2018-02-09) : Anna vette át az irányítást és érzéki csókok és simogatások kíséretében elindult ágyékom irányába. A célhoz érve hol kézzel szájjal kényeztetett változó sebességgel

: 8db
(2018-03-18) : Zuerst bekam ich eine ziemlich professionelle und kräftige Bein- und Rückenmassage. Es hat wirklich sehr gut getan. Anna hat hier wirklich sehr gute Fähigkeiten und gab sich grosse Mühe. Mir hat es sehr gefallen.

(2017-11-20) : Ezek után következett az én kényeztetésem ami szájjal és kézzel történt, simogatta puszilgatta, a finoman szájába vette és a rövid idő alatt kivégzésre kerültem.

(2017-11-03) : Ez a szakasz volt a második fejezet kezdeti tanácstalanság után az események a kényeztetés irányába sodorták el a randinkat. Kellemesen masszíroz bár nem vagyok a téma szakértője mert keveset járok "masszőrhöz". És valjukbe férfiasan nem a masszírozás volt a látogatás fő célja.