Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

NOÉMIII

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2019-04-09 22:39:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia szia Alfonz! :)
Bocsánat a kései válaszért. Örülök a régi ismerősöknek, annak is ha jól érezted magad, jól telt nekem is ez a röpke óra, nem tagadhatom. :D
Remélem hamarosan újra látlak. Puszi:Nonó

Beszámoló NOÉMIII +36205337625 100503 erotikus masszázs

az_alfonz a 2019-04 hónapi randiján történteket írta meg NOÉMIII hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Most nem volt idő VTR-re, csak telefont ragadtam és délutánra kértem randit. Szerencsére rugalmasan kezelve találtunk egy órácskát, mindkettőnk nagy örömére.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím alapján eltéveszthetetlen. Parkolni leginkább a ház mögött lehet, fizetős övezet. Elég nagy csomópont található a közelben, így a BKV számtalan lehetőséget nyújt a megközelítésre
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Régi, 8 emeletes sorház, az igazi klasszik szocreál rusnyaság. Kívülről semmi vonzó nincs benne. Még jó, hogy bent ott várt Noémi. A lakásban a füdőhöz nyúltak hozzá, kicsit a mostani kor igényeihez igazítva, a többi rész nincs túlgondolva, de tiszta és rendezett mindenütt. Végül is nem a lakást jöttem megnézni. Tusfürső van egy pár, törülköző nálam nagyobb embernek is elegendő. A szobában tatami, tükrök, szekrény, külső akasztóval és egy szék. Ja meg ha jól emlékszem egy kisasztal is a zenedoboznak, pohár víznek, miegymásnak.
NOÉMIII külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Noémit régi ismerős, csak vagy 3 éve nem láttuk egymást, de emlékezett rám már a telefonban is. Ez most jót jelentett. :) Képeknek megfelel az élőkép is. Arca még mindig huncut és mosllygós. Továbbra is hihetetlenül feszes fenék és combok, tenyérbe illő cickók, finom kis simára sminkelt punci, ahogy szeretem. Kis selyemköntösben fogadott, alatta csak bugyi és a viszontlátás örömére egy szájra puszi is elcsattant. Állítása szerint pocira felszedett kicsit. Lehet, de nem vészes. A csomag így is nagyon rendben van. Bevallottan dohányzik, pedig nem kéne, mert mint nő, a legjobb ruháját, a bőrét vágja gallyra vele, de ő dolga. Viszont kellő kúltúrával kezelve ez alig érződik rajta. Szóval egy kis tűzröl pattant kis energia bomba a csajszi.
1. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 100503 erotikus masszázs
3. NOÉMIII +36205337625 beszámoló Budapest 100503 erotikus masszázs4. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2019-04-09 22:39:53 erotikus masszázs 1005035. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2019-04-09 22:39:53 erotikus masszázs 1005036. NOÉMIII +36205337625 beszámoló 2019-04-09 22:39:53 erotikus masszázs 100503
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Amíg vetkőztem és a logisztikai feladat megoldására vártam elmesélte, hogy két dominával rendel, de mindenki külön mozgástérrel rendelkezik és ritka a közös metszet az ügyfélhalmazokban. Épp egy paskolásra váró MT volt előttem tisztálkodni, később hallottam is az ütemes "verését". Nem zavart egyáltalán, sőt, kicsit mókás is volt a helyzet, de az a világ távol áll tőlem. Fürdés után megkérdezte mit szeretnék, mondtam hogy téged. Megoldható, jött a válasz és szépen hanyat fektetve elkezdett fentről lefelé csókolgatni. A számtól indult és nyakamon át a mellkasomon keresztül haladt lassan lefelé. Középtájon kicsit elakadt, mert már akadályba ütközött, de aztán neme akart egyből rámrontani - pedig időnként annak is van helye - így kicsit árugrotta az akadályt és lentről támadt ezúttal felfelé. Végül is tekinthetjük masszázsnak azt is, amit a rudammal végzett.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Szépen lassan először a tölténytárat polírozta fel alaposan kizárólag nyelvel és ajakkal, persze a polírozó folyadék sem maradhatott el, amit rendszeres időközönként a kezelendő felületre jutatott pneumatikus úton.A kezét csak támaszkodásra használja, vagy ha külön kéred. Amikor itt végzett az első réteggel a már fekvő testemre merőlegesen álló farkam tövét vette kezelésbe a már említett módszerrel, alaposan körbe polírozva,, nehogy valahol is matt felület maradjon. Ezek után áttért a függőleges sávos polírozásra, de ezt már inkább ajak belsővel végezte változatos szögekből, ritmussal és sebességgel. Azt vettem észre, hogy ha nem vigyázok gyorsan végez - kivégez. Így magahoz húztam és csókok formájában adtam tudtára, hogy bizony most új fejezet kezdődik. Nem emlékszem, hogy tiltakozott volna, csak gyorsan hanyatt feküdt és kéjes tekitettel várta a fejleményeket. Mivel a fentről lefelé módszer hatásosnak tűnt én is ezt követtem és csókok, majd cickók, ahol szintén csókok és végül a már nedves csupasz kehely. Csak óvatosan szabad, mert ő egy igen érzékeny fajta. Meg kell találni vele a közös hangot és akkor meglesz a hőn áhított jutalom is. De ehhez kitartás is kell, mert sokszor csalóka képet nyújt, de a fáradhatatlan vándor elérheti célját. Kis pihenő összebújás után ismét ő került felülre és folytatta a megkezdett fényesítést. Ő nem a DT mélységi technikával operál, hanem a virtuóz rövidebb futamokkal. A célszalag előtt sokszor megálltunk, végül ajkai között ért a vég egy hatalmas robbanással, amit a legvégéig levezetett, végig bent tartva. Nem tudom mi lett a utódokkal. Kellett pár perc pihenő, mire magamhoz tértem. Igazából ott elaludtam volna egy fél órácskát szívesen, de mennem kellett. Tusolás, pohár víz, rózsák és tipli.
Elszámolás
Megérte:
4
Már nem tudom hol mi az átlag, szerintem a Marina parti lehet itt. Segítségül az óbudai 1,5 órát kerekítsd fel, az egy óra itt. Na, remélem sikerült összezavarni mindenkit. :)
Rózsacsokor
az_alfonz nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy ciku kis energikus csajszi, hatalmas lelkesedéssel, virtuóz francia tudással. Normál kereket között mindent megkapsz, amit csak lehet. Nincsenek extrák, minden alapból jár, ha az ember megérdemli.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés NOÉMIII erotikus masszázs beszámolójáról


2019-05-17 11:58:18
Részletekre is kitért, tetszett a szóhasználat, humort is tett bele, van benne gyakorlata úgy tűnik.

2019-04-10 15:57:33
Akik ismerik, tudják, hogy egy picike ügyes és okos angyalkáról van szó. Jó írás.

2019-04-10 14:20:21
Nekem nincs bajom a nyersességgel, nem volt zavaró. Jó beszámoló, érezhetően elégedetten távoztál.

2019-04-10 14:14:13
Nekem tetszett őszinteséged és a tárgyszerűség a leírásban , csak így tovább !

2019-04-10 12:16:09
Szerintem a masszázs résznél nem igazándiboól helyénvaló annak taglalása, hogy ki volt előtted a fürdőszobában, meg hogy mivel foglalkoznak a kolleganők. Egyébiránt, meg túl nyersen fogalmazol.
Mutasd mindet

FunkciókNOÉMIII legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-04-20) : Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim.

(2023-02-06) : Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. N

(2022-10-28) : Fürdőből visszatérve kért, hogy helyezzem magam kényelembe hason fekve a matracon. Közben ő is megszabadult a fekete egybe valamitől. Próbáltam valahogy nem oda nézni, hogy a hason fekvés nehogy hamar kényelmetlenné váljon,

felejthetetlen: 13db
(2024-03-03) : After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights.

(2023-05-19) : She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was. It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.

(2022-11-25) : Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.

nagyon jó: 7db
(2023-10-15) : After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French.

(2022-07-21) : Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére.

(2022-06-10) : Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

: 10db
(2024-02-01) : Noémi szakszerű masszázst nyújt, ami nekem kifejezetten szempont volt. Talán kicsit lágyabb mint én azt szeretem (kellemes volt így is nagyon, nem mondtam neki hogy csinálja erősebben), és mondta is hogy első alkalommal inkább feltérképez.

(2019-08-05) : A szobában elkezdtem vetkőzni addig Nonoka frissitőért ment. Visszatérve kaptam egy törülközőt és elmentem a Bahamákra. Az alapos tusolás és szájvíz használata után visszatérve Nono...

(2019-04-19) : A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak.