2
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nati erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Nati-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-09 19:15:26

sztbali
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Nati Budapest 2019-04-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem Natival, megerősítette azt, hogy elérhető és amikor hívható volt akkor tárcsáztam. Minden könnyen ment és pár óra múlva már nála is voltam, de pár percet késtem a közlekedési viszontagságok miatt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én a BKK-t választottam, mert megáll a közelben néhány busz és a két villamos sincs messze. A parkolás elég könnyű, ha jól emlékszem fizetős és kockaköveken lehetséges.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Már ismert angyalföldi szalon. Kétszobás és ismét a bal oldaliban voltunk. szerintem csak ezt a szobát használja Nati. A másikat egy barátnő használhatja; de a diszkréció maximális. A fürdőben többféle tusfürdő és szájvíz kis poharkkal és az ehhez tartozó szemetes is megtalálható. A mosógép üzemelt ottlétem alatt, de nem volt zavaró.
Nati külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Nati egy nőies alkattal rendelkező lány. Az adatok stimmelnek, nem túl magas, de kerek formákkal rendelkezik. Helyes arc(szemüveges), tenyérbe illő cicik és lapos has valamint gusztusos combok és kecses lábak. Ez Nati a masszázslány. Feketeneműben fogadott; melltartó-tanga kombóban, combfixszel kiegészítve.Ajtónyitáskor széles mosoly volt az arcán.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Előszó: A kényeztetéssel kezdtünk, ezért kronológiailag az a rész került előbbre.

A masszázs tatamin történt és krémmel látott hozzá. A bokáimnál kezdte inkább gyúrós, mint simogatós mozdulatokkal és rendesen elidőzött mindkét lábamon és nem voltak benyúlások, mert az erotikus rész már véget ért. Fokozatosan feljebb haladt és a hátam teljes egészét is végiggyúrta a lapockám egészen intenzív fogásokat kaptak. A karjaim következtek, ami nem volt túlságosan tartalmas, de nagyon jól esett. Folyamatosan csevegtünk a masszázs alatt a közeljövő eseményeiről és az előttünk álló dolgokról. Mivel értelmes lány; ezért beszélgetőpartnernek sem utolsó.

A masszázs végeztével még volt egy kevés incselkedés az újabb fürdés után és mivel csak egy törölközőt tekert maga köré, ezért folyamatosan simogattam ahol értem őt. Olyan jó teste van számomra, hogy egész nap is tudnám kényeztetni. Viszont közeledet a fájó búcsú időpontja ezért visszavettem a gönceimet és rendeztem a csokrot, majd búcsúcsókok-ölelés végül tipli.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Megérkezésem után levetettem a kabátomat és egy-két csók után bekísért a szobába. itt megszabadultam a maradék gönceimtől és csevegtünk az elmúlt találka óta eltelt időről, ami nem volt olyan régen. Lemostam magamról az út porát és visszatértem a szobába és ő közben elugrott egy pohár frissítőért amit elfogyasztottam. Utána megszabadítottam a textiltől és végigcsókoltam a testét. Utána csókolóztunk és tatamira kerültünk. Itt a melleit kényeztettem és egy kis idő elteltével lejjebb kalandoztam és a punciját vettem kezelésbe a nyelvemmel. Ujjazás nem engedett, de szereti ha kívül simogatják. Nyelvmunka volt hevesen majd fordulás és én kerültem alulra. Olaj a felsőtestemre majd Nati is bekente a magát és egy kevés csúszkával lecsúszott a velem egykorúhoz. Elég mélyen bevette, de nem teljesen koppanásig és elég hevesen kezdett bólogatni rajta. Én itt emelgettem a csípőmet, ezért egy ilyen kényszerfranciás kényeztetésnek is beillett ez a pár perc. Majd felültem és itt az előzetes megegyezés alapján a szájában lett végem. Hagyott lenyugodni utána letörölgetett és csak utána ment ki felfrissíteni magát és a száját Listerine-nel. Egy-két csók és jöhetett a masszázs.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztem, annyi amennyi a telefonba és teljesen megéri. A pesti átlag a mértéke a csokornak; plusz a szájba élvezés befejezésként ami extra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét egy fantasztikus randin vagyunk túl és szerintem még egy jó pár ilyet átélni Natival akár egy négykezes változatban is. Ezek a tényezők azonban csak később dőlnek el.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nati erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-04-14 17:48:22
Inger gazdag élvezetes beszámoló. Átjött a hangulat.

FunkciókNati legfrissebb beszámolói