1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ayse erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Ayse-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-09 17:07:33

Kop
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ayse beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, rögtön felvette, mivel már sokszor voltam nála, csak az időpont a kérdéses. most is viszonylag hamar tudott fogadni.
Amikor először hívtam akkor is nagyon kedves volt a telefonban, főleg kellemes hangja miatt döntöttem az első látogatás mellett.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
A 13. kerület forgalmas csomópontja mellett található, bármilyen közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető.
Autóval mentem, a parkolás fizetős ezért könnyen lehet helyet találni.
Helyszín
Fürdő:
5
Funkcionálisan berendezett lakás egy új építésű házban. A szobában tatami, mellette tükör és a jól bevált ledfüzér biztosítja a hangulatvilágítást. Van szoba inas is, a zenét egy Hifi lejátszó szolgáltatja.
A fürdőszoba tiszta, a kád kilépő száraz, találtam szájvizet és dezodort is.
Ayse külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fényképei alapján egy nagyon jó alakú, a telefonon megismert kedves hangja alapján egy fősulis diáklányt képzeltem el.
Nos a valóság mindig tartogat meglepetéseket mert Ayse egy plaza cica bőrébe bújt földreszállt angyal. Modorával, kedvességével szöges ellentétben áll a tipikus pláza cica szerű megjelenés, melyet hatalmas műszempillákkal, műkörmökkel és jelentős mennyiségű szőke póthajjal hangsúlyoz. Sudár termete, méretes, de remekműként elkészített szilikon cicije tovább erősíti a végzet asszonya megjelenést. De folyamatos mosolygása, kedves, közvetlen modora, értelmes, szabatos beszéde azonban kiemeli a látszat által sugallt skatulyából.
Bőre selymes, bársonyos, feszes, nincsenek hatalmas tetkói, talán csak egy picike valahol a karján. Eszméletlen kerek a feneke és mint már említettem remekbeszabott műcicije van mely tapintásra teljesen természetes hatású, varrasodásnak még csak nyomát sem lehet észrevenni. Szép izmos vádlija, gyönyörű bokában és izgatóan kecses lábfejben végződik. Nem sovány, nem kövér, olyan pont jó, olyan nagyon nőies, minden porcikája részleteiben szemlélve is hibátlan. Ayse rendelkezik a legtökéletesebb babapuncival. Nagyajkai teljesen zártak, gyönyörüen íveltek, tökéletesen simák, borostának nyoma sincs. Nagyon jól reagál, izgatás hatására megduzzad és láthatóvá válik rózsaszínű belseje. Gyakorlatilag nem tudok betelni vele, órákig szeretném csókolgatni, nyalogatni és ebben Ayse igazán partner.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A masszázs általában a végére szokott maradni, ügyesen, gyakorlott mozdulatokkal végzi. Többnyire beszélgetni szoktunk az élet dolgairól. Igy történt ez most is. Egy kis olajjal átmasszírozta a hátam és a vállam, közben elmeséltük egymásnak mik is történtek velünk azóta, hogy nem találkoztunk.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
A fürdőből visszatérve állva ölelkeztünk egy kicsit, puszilgattuk, simogattuk egymást. Ayse hanyatt feküdt a tatamin, én pedig nekiláttam teste alapos felderítésének. Finom, feszes bőrét igazán nagyszerű érzés simogatni, csókolgatni. A nap fénypontja az igazán gyönyörű, kívánatos babapuncijának kényezetetése. Ayse bár mindig elmondja, hogy nem tud annyira ellazulni, hogy orgazmusa legyen, nagyon sokáig hagyja nekem, hogy élvezkedhessek. Gyakorlatilag bármennyi ideig hajlandó lennék tevékenykedni, de eddig mindig kénytelen voltam belátni, hogy bár primán reagál, nedvesedik, nem tud elmenni. Nem kevés idő után nehéz szivvel búcsút veszek a gyönyörű puncitól és helyet cserélünk. Ayse úgy helyezkedik, hogy a tükörben láthassam pompásan pucsító fenekét és könnyen elérhessem kezemmel bármelyik testrészét. Fantasztikus technikával abszolvált, kellően erős és mély NFVSZ -el, K.O. -val nyeri a mérkőzést. Kapkodásra a végén sem kerül sor, teljesen lenyugodva kerül felszínre a farkam és adja vissza az irányítást az agyamnak. Ayse natúrfranciája nálam a top háromban szerepel.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén történik, egy extra van úgy emlékszem, egyébként átlagos feltételek vannak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amúgy nem lelkesedem a mű hajért, a mű cicicért és a mű szempillákért sem, de Ayse meggyőzőtt, a diszlet mögé is érdemes néha betekinteni mert csodák rejtőzködhetnek a diszletek mögött. Ayse egy csoda! Sokszor voltam nála és még sokszor fogok menni, minden pillanatát élvezem az együttléteinknek. Abszolut ajánlott kategória!
Megjegyzés
Én érzem kényelmetlenül magam, hogy "könyvet írhatna" rangban csak ennyit írsz a masszázsról! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ayse erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-05-15 22:10:31
Részletes irás a valós külsöröl és a levezetésről ami segitett hogy felhivjam őtt...

FunkciókAyse legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-07-09) : elöször finoman a szájába adtam a már mereven álló farkamat amin a nyelvével elkezdet körbe járni érzékien...ami engem arra sarkalt hogy kezdjem el a számomra isteni álom müsoromat meg valositani ,vagyis elkezdtem egyre mélyebbre tolni a farkamat a szájába jobban mondva mélytorkosan kezdtem el először finoman aztán egyre intenzivebben de nem durván

felejthetetlen: 5db
(2019-06-21) : végig járta a finom nyelvével a farkam minden centijét a zsacsit sem hagyta ki ,közben a kezeit a fenekemre helyeztem és szó szerint finoman dugtam a száját majdnem szó szerint,

(2019-06-05) : A masszázs véleményem szerint nagyon szakszerű volt ezt kérdeztem is hogy tanulta-e. Amire mosolygós választ adott hogy nem. Attól függetlenül simán csak egy masszázsra is elmennék hozzá. A fogások szakszerűek, összehangoltak és tényleg kellően erősek voltak.

(2019-05-26) : Olyan át éléssel vette szájába a barátomat hogy azt hittem ott helyben el ájulok, a nyelvével körbe járta a makkot minden irányból miközben hol kézzel rásegitett hol kéz nélkül egyre mélyebben tűnt el a szájában a szerszámom ,

nagyon jó: 8db
(2019-07-18) : Krémmel csinálta, inkább erősebb mint közepes érezhetően tanult masszázst kapott a vádlim, combom, derekam és a hátamat is megdolgozta. Kértem, hogy a combjaimon elölről is dolgozzon.

(2019-06-30) : Mivel a látványtól nagyon beindultam, azt kértem, franciázzon, miközben én háton fekszem, utána pedig, ha nincs ellene kifogása, én is nyalakodnék. Készségesen beleegyezett, úgyhogy hanyatt feküdtem, és fantasztikus élmény következett...

(2019-06-13) : . Ayse hosszan és erőteljesen dolgozott minden porcikámon. A vádlitól kezdtünk felfelé. Már itt éreztem az elején, hogy milyen erős keze van (ha arra van szükség). Gondosan dolgozta az izmokat, és gyúrta kifelé a csomókat.

: 6db
(2019-06-12) : Tok jol átmaszírozott. Ez is jónak értékelhető, sőt mondhatni ezt is rendesen megkapod. Ha kéred. Közben beszélgettünk. Értelmes lány. Laza. Van humora.

(2019-05-27) : Hasra feküdtem, és Ayse a lábaim közé telepedett. A vádliknál kezdte, majd haladt felfelé comb, fenék, derék, hát. Ebben is voltak enyhén erotikus elemek, főleg ahogy jött egyre feljebb és a végén ismét kezdtünk egy hátas csúszkába átmenni.

(2019-03-25) : Megérkezésem után , zuhany majd szoba, megkérdezte mivel szeretnék kezdeni, én rábíztam magam