28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
2
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Ayse erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Ayse-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-09 17:07:33

Kop
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Ayse Budapest 2019-04-10

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, rögtön felvette, mivel már sokszor voltam nála, csak az időpont a kérdéses. most is viszonylag hamar tudott fogadni.
Amikor először hívtam akkor is nagyon kedves volt a telefonban, főleg kellemes hangja miatt döntöttem az első látogatás mellett.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
A 13. kerület forgalmas csomópontja mellett található, bármilyen közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető.
Autóval mentem, a parkolás fizetős ezért könnyen lehet helyet találni.
Helyszín
Fürdő:
5
Funkcionálisan berendezett lakás egy új építésű házban. A szobában tatami, mellette tükör és a jól bevált ledfüzér biztosítja a hangulatvilágítást. Van szoba inas is, a zenét egy Hifi lejátszó szolgáltatja.
A fürdőszoba tiszta, a kád kilépő száraz, találtam szájvizet és dezodort is.
Ayse külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fényképei alapján egy nagyon jó alakú, a telefonon megismert kedves hangja alapján egy fősulis diáklányt képzeltem el.
Nos a valóság mindig tartogat meglepetéseket mert Ayse egy plaza cica bőrébe bújt földreszállt angyal. Modorával, kedvességével szöges ellentétben áll a tipikus pláza cica szerű megjelenés, melyet hatalmas műszempillákkal, műkörmökkel és jelentős mennyiségű szőke póthajjal hangsúlyoz. Sudár termete, méretes, de remekműként elkészített szilikon cicije tovább erősíti a végzet asszonya megjelenést. De folyamatos mosolygása, kedves, közvetlen modora, értelmes, szabatos beszéde azonban kiemeli a látszat által sugallt skatulyából.
Bőre selymes, bársonyos, feszes, nincsenek hatalmas tetkói, talán csak egy picike valahol a karján. Eszméletlen kerek a feneke és mint már említettem remekbeszabott műcicije van mely tapintásra teljesen természetes hatású, varrasodásnak még csak nyomát sem lehet észrevenni. Szép izmos vádlija, gyönyörű bokában és izgatóan kecses lábfejben végződik. Nem sovány, nem kövér, olyan pont jó, olyan nagyon nőies, minden porcikája részleteiben szemlélve is hibátlan. Ayse rendelkezik a legtökéletesebb babapuncival. Nagyajkai teljesen zártak, gyönyörüen íveltek, tökéletesen simák, borostának nyoma sincs. Nagyon jól reagál, izgatás hatására megduzzad és láthatóvá válik rózsaszínű belseje. Gyakorlatilag nem tudok betelni vele, órákig szeretném csókolgatni, nyalogatni és ebben Ayse igazán partner.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
A masszázs általában a végére szokott maradni, ügyesen, gyakorlott mozdulatokkal végzi. Többnyire beszélgetni szoktunk az élet dolgairól. Igy történt ez most is. Egy kis olajjal átmasszírozta a hátam és a vállam, közben elmeséltük egymásnak mik is történtek velünk azóta, hogy nem találkoztunk.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
A fürdőből visszatérve állva ölelkeztünk egy kicsit, puszilgattuk, simogattuk egymást. Ayse hanyatt feküdt a tatamin, én pedig nekiláttam teste alapos felderítésének. Finom, feszes bőrét igazán nagyszerű érzés simogatni, csókolgatni. A nap fénypontja az igazán gyönyörű, kívánatos babapuncijának kényezetetése. Ayse bár mindig elmondja, hogy nem tud annyira ellazulni, hogy orgazmusa legyen, nagyon sokáig hagyja nekem, hogy élvezkedhessek. Gyakorlatilag bármennyi ideig hajlandó lennék tevékenykedni, de eddig mindig kénytelen voltam belátni, hogy bár primán reagál, nedvesedik, nem tud elmenni. Nem kevés idő után nehéz szivvel búcsút veszek a gyönyörű puncitól és helyet cserélünk. Ayse úgy helyezkedik, hogy a tükörben láthassam pompásan pucsító fenekét és könnyen elérhessem kezemmel bármelyik testrészét. Fantasztikus technikával abszolvált, kellően erős és mély NFVSZ -el, K.O. -val nyeri a mérkőzést. Kapkodásra a végén sem kerül sor, teljesen lenyugodva kerül felszínre a farkam és adja vissza az irányítást az agyamnak. Ayse natúrfranciája nálam a top háromban szerepel.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A végén történik, egy extra van úgy emlékszem, egyébként átlagos feltételek vannak.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Amúgy nem lelkesedem a mű hajért, a mű cicicért és a mű szempillákért sem, de Ayse meggyőzőtt, a diszlet mögé is érdemes néha betekinteni mert csodák rejtőzködhetnek a diszletek mögött. Ayse egy csoda! Sokszor voltam nála és még sokszor fogok menni, minden pillanatát élvezem az együttléteinknek. Abszolut ajánlott kategória!
Megjegyzés
Én érzem kényelmetlenül magam, hogy "könyvet írhatna" rangban csak ennyit írsz a masszázsról! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ayse erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókAyse legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-11-29) : A masszázst szerintem nem tanúlta, de a kezei megfelelően erősek, és a technika se volt rossz. A lábaktól kezdte majd szépen lassan a felső testet is átgyúrta. Közben jót beszélgettünk,

nagyon jó: 4db
(2018-12-18) : Csúszka után pár perces olajos lingam technikával vezette fel az egészet, majd rátért a franciára. Még fekve kezdtünk bele és tettem is a fejem alá egy kis párnát hogy jobb legyen a kilátás.

(2018-12-14) : Klasszikus értelemben vett masszázstól eltekintettünk, csak egy érzéki lingamban egyeztünk meg. Ezt a kérésemet nagyon jól abszolválta. Amelyet a kényeztetés panelben mutatok majd be

(2018-12-02) : Nevet, és nem bánja. Letérdel elém, habozás nélkül a szájába veszi, lágyan szopja, szívogatja, néha kiveszi, kézzel izgatja, de azért legtöbbet a szájával dolgozik, és közben a zacsit simogatja lágyan.

: 3db
(2019-03-25) : Megérkezésem után , zuhany majd szoba, megkérdezte mivel szeretnék kezdeni, én rábíztam magam

(2019-03-17) : Fenekem kovetkezett azt is jo alaposan maszirozta, be-be nyult neha a farkam hergelni a kis kezeivel ami nagyon jol esett. Miutan fenekemmel is vegzett ramult es a hatamat maszirozta at jo alaposan. Egyre jobban vartam a varazs szot hogy mikor fordulhatok meg

(2019-03-16) : Mindenhol szépen elidőzött ,nem az a kifejezetten gyúrós masszázs volt de jól esett. Ha kérem akkor biztos olyan is lehetett volna,mert éreztem az erőt a kezeiben hozzá.