28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
2
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
Csenge erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Csenge-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-08 21:24:06

prof1
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Csenge Budapest 2019-04-09

Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Szombaton vettem észre Csenge feltűnését az oldalon és azonnal megfogtak képei olyannyira, hogy a kényszerű hétvégi munkát rá szerettem volna lecserélni, de sajnos nem tudtam elérni, ezért sms-ben próbálkoztam, teljes sikerrel. Bár a vasárnap nem jött össze, de a hétfői első időpontot sikerült megcsípnem. Nagyon együttműködő volt, ami meglehetősen ritka e kissé már elavult és az oldalon mellőzött kommunikációs csatorna esetében, hiszen a legtöbb lány nem is válaszol sms-re, még kevésbé hajlandó ezen a módon időpontot egyeztetni. Talán az segített, hogy a szalon elég gyakori vendége vagyok, kedvelem a helyet és az ott lévő kedves lányokat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Mammut tőszomszédságában található a szalon egy tipikus budai körúti házban. A parkolás igényel némi kreativitást, de amerről én jövök egyértelmű, hogy célszerű sétával kombinált megoldást választani és a Rózsadomb aljában hagyni valahol az autót és lesétálni a körútjoz, vagy a Mammut parkolójában és onnan egy kis séta. A környék tele van BKK lehetőséggel, metró, villamos és a GPS is tökéletes, de hiába visz oda, ha nem tudsz parkolni a kapuban, bár nem messze még egy parkolótelek is van, bár oda csak helyismerettel rendelkezők tudnak betalálni az egyirányú utcák miatt, ez vidékről jó móka lehet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szalon maga a tökély, frissen és átfogóan felújított, mindenhol tisztaság, 3 maszoba tatamival, tükrökkel. A fűrdő pazar, tágas, kétszemélyes üvegfalú zuhanyozóval, az utolsó pár képen ott pózol Csenge is. A bejutás és a logisztika végig tökéletes, senkivel nem fogsz a kiszemelt lányon kívül találkozni, nincs ajtócsapkodás, heherészés. Két fajta szájvíz, tucatnyi tusfűrdő és a város legjobb fűrdőlepedői várnak. A körülmények tényleg minden igényt kielégítenek. Nekem különösen fontos, hogy álló fogas és válfa is van a szobában, a frissen vasalt ingem nem kerül a vizes törölköző alá, hanem mosolyogva vár a szeánsz végén majdnem olyan kisimultan, ahogy én távoztam.
Csenge külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Csenge nálam az észveszejtő kategóriát képviseli, kívül-belül az esetem, finom, de izgató, diszkrét, de ha ügyes vagyok olyan hangokat csalhatok ki belőle, ami csillárra tolja a libidómat egy szemvillanás alatt. A teste számomra egy élmény, porcikáról porcikála csókolgatnám egész nap. Kecses a tartása és mozgása, miközben egy gramm felesleg nincs rajta mégis minden stratégiai helyen domborodik, feszes, egyben van, mint banán a héjában. A mosolya, hófehér, hibátlan fogsora és nyílt, érdeklődő, de csábító tekintetete azt sejteti, hogy ha sikerül egymásra hangolódnunk, akkor mindkettőnk napja jól fog kezdődni. A képeken is látható világos mályva színű szatén köntösben fogadott, alatta egy fekete, enyhén csipkés body. Testalkata olyan, mint a ritmikus sportgimnasztikát űző lányoké: tökéletes arányok, sportosság, de a nőiesség határain belül, lágy, finom, de mégis határozott mozgás, de nem az az edzőtermi akaratos, célratörő, hanem az a "gyere, kövess, nem bánod meg". Haja sötétszőke, természetes esésű, a popsi nehezen elviselhető ívekben indul karcsú derekától ívelt combjaiban elveszve, cickói pontosan akkorák, amekkorát a jó öreg Michelangelo szerkesztett volna egy szexuálisan túlfűtött nap után, bőre nem az a kakibarnára szolizott, hanem az a cafe crema, bársonyosan puha, kis szőke pihékkel…hmm őrületbe kergető. És persze mindez semmit nem érne egy életörömet, harmóniát és buja izgalmat egyszerre sugárzó személyiség nélkül. Megkaptam a teljes étlapot, az összes kedvencemmel és még nem is tusoltam.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Bármilyen furcsa, de ezúttal volt masszázs is, kb fél óra, vagyis egyharmada az időnek. Már az első érintése pontosan olyan gyengéd és erotikus volt, amit elképzeltem, az ereimben rögtön megindult a rafting. Láb, fenék, derék majd egy kis talp. Annyira kellemes volt elveszni az érintésében, hogy nem sasoltam a tükörben, nem néztem hátra, hanem két összefont alkaromra tettem a homlokomat és elképzeltem milyen lehet az adott pillanatban éppen Csenge mögöttem. Ahhoz képest, hogy teljesen kezdő remek élményben részesített. Tenyere, ujjai finoman, de határozottan siklottak bőrömön, kiszámíthatatlan ívekben játszottak érzékeimmel, stimulálták az erogén zónáimat, anélkül, hogy odanyúlt volna.
Közben rengeteg témát elővéve beszélgettünk, irodalomról, filmekről, érzelmekről, a bennünket körülvevő világról. Egy éretten gondolkodó, tájékozott, intelligens nő képét rajzolta ki számomra e könnyed csevely. Szabad szellemű, kellemes személyisége azonnal közel került a belső énemhez, ami ritka ilyen rövid idő alatt.
A masszázs szinte észrevétlenül lényegült át finoman incselkedő erotikává, a masszírozó mozdulatok lassultak, a levegővétel egyre gyorsult, ahogy a testek átvették halkuló szavainkat. Be-besimított a combjaim közé egészen fel, amíg el nem érte egyre forrósodó ágyékomat, besimítva a farpofáim közé. Csenge is egyre forrób lett, el is hagyta valahol útközben a bodyt és csak egy kis fekete tanga fedte már testét. Mikor jött volna a megfordulásra invitáló rövid aranymondatocska, már félig át is fordultam érezvén, hogy kis barátom már majd megfullad a kiváncsiságtól és a bezártságtól...
Levezetés
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
….elterültem a hátamon, fejem alá húztam egy párnát a sok közül és átadtam magam Csengének, aki a szokásoktól eltérően nem kuporodott rögtön a szerszámhoz, hanem egészen a tatami végébe húzódva, mint egy karcsú párduc finoman kóstolgatni kezdett. Apró puszikkal indult a térdemtől a combomon át felfelé, mint óvatos hegymászó. Néha végignyalogatta a combom felső részét, majd a belső felére csókolta magát, másik kezével a gátam környékén körözött, majd egyszer csak puha csókot lehelt a zacsimra, lágyan szájába vette hol az egyik, hol a másik töltényt, majd megkóstolt a farkam tövénél, aztán vissza. Közben szempilláit lehúnyta és arca teljesen átszellemült, átadta magát nekem és annak amit csinált, és vitt, vitt magával, mint valami mágnesvasút. Annyira finom és intim percek voltak ezek, melyek teljesen megvannak most is, ahogy a klaviatúrán babrálok. Két ujjával finoman megtámasztotta egyre keményedő farkamat és teljes hosszában lassan végignyalta, volt majd egy perc mire a kilátóhoz ért, de esze ágában sem volt még bekapni…folytatta édes kínzásomat és finoman lesiklott a túloldalon, miközben a löveg már csak a plafonnal volt hajlandó szemezni. Legalább két-három ilyen szerpentin után egyszercsak csukott szemem kipattant, mert valami elképesztő nedves forróság ölelt körül, vagy kétharmadig fentről. Végre becsusszantott az ajkai közé és nyelvével minden irányból rámtekeredett fortélyosan, ajkait hol vákumosan rászorítva, hol lágyan szájából kiejtve játszott velem. Mint a dagály a sekély partot, úgy öntött el a vágy, lassan, de feltartóztathatatlanul.
Felültem tarkóját megcsókoltam hevesen, majd nyakát, arcát és végül ajkait vettem ajkaim közé. Magam mellé húztam és már fekve folytattuk, csókjaimmal ajkaitól egyre lejjebb vettem az irányt, karcsú nyakát, vállát érintve. Érzékeny bimbóit testvériesen kényeztettem, míg nem színük sötétebbre váltott, kihúzták magukat és lejjebb parancsoltak. Egyszerűen nem volt szívem a nyíladozó szirmokra azonnal rávetni magamat, finom hajlatait követve lassan haladtam lefelé, de aztán már nem tudtam ellenállni a virágzó völgynek, ami már olajosan csillogott az izgalomtól, szinte követelte, hogy ajkaim között nyújtózkodhasson. Finom, forró, illatos és kívánatos, ide nem lehet csak úgy berontani. Egészen puhán csak a nyelvem hegyével köszöntem be a dudorodó csiklójának, majd selymesen rányalintottam, aztán puhán de egyre mélyebben nyalni, csókolni kezdtem ajkait, melyek hálásan tárták egyre szélesebbre kapujukat. Középső ujjbegyemet enyhén a klitorisz alá helyeztem és abban az ütemben, ahogy kelyhe szinte beszívta toltam lassan egyre mélyebbre. Éreztem, ahogy össze-összehúzódik, majd heves zihálással fejemet, kezemet szorítva apró sikolyokkal elröppen a drága. Hagytam kicsit lenyugodni, de annyira felizgatott a látvány, hogy még mindig szinte lélegzik a sok felzaklatott sejt ott lent, hogy teljes testemmel ráfeküdtem könyökömön tartva testsúlyomat, farkamat hasamhoz szorítva finoman csúszkálni kezdtem az ágyékán kezébe adva az irányítást, amit hamarosan újabb remegő röppenéssel hálált meg.
"Most én jövök" mosolyodott el, a hátamra feküdtem és olyan dédelgetésben volt részem, amit azt hiszem soha nem fogok elfelejteni. Egyszerre ejtette rabul a farkamat az ajkaival, nyelvecskéjével, ujjaival. Nem vagyok képes pontosan leírni, hogy mi történt, mert ilyennel még nemigen talélkoztam kb nettó tíz percig lehettem az élvezés határán, mint a százas sprinter, akinek a célba éréskor a melle átszakítja a célszalagot. Na itt az tartott ennyi ideig, amikor még csak hozzáér, de nem szakad át. Az egész kényeztetésem egy hosszú orgazmus volt és a végén testem minden zugából összeszaladtak a srácok, az utolsó sörét is kirobbant a rakétából az ajkai közé. Eltartott egy ideig, míg visszatértem 2019-be, de ő hagyott az ajkai között lenyugodni, hogy teljes legyen az élmény…frenetikus volt:)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ebben a virágüzletben kétféle csokor van, én a magasabb virágszálút köttettem meg, ami mindazt tartalmazza, amit a kölcsönös szimpátia esetén ebben a műfajban igénybe lehet venni. Szerintem nem mindegy, hogy kéred a virágot, nem elég az sem, ha megvan a csokorra valód. De hát a virágboltok már csak ilyenek, ha a vevő szimpatikus az eladónak és viszont, akkor szép lesz az a csokor. Én ma ritka szépet kaptam, csak remélni tudom, hogy megérdemeltem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem egyszerű megfogalmazni egy ilyen friss élmény lényegét azok számára, akik nem voltak ott. Kicsit olyan, mint más nyaralós képeit nézegetni. Amikor megláttam Csenge (nem nyaralós) képeit pontosan tudtam a szívemmel, hogy ő nekem való, olyan akit valami fondorlattal egy számomra idegen társaságból is kivarázsolnék valahogyan, legfeljebb megvernének, de biztosan megpróbálnám, mert örökre megbánnám, ha elszalasztom. A valóság ez esetben felülírta az egyébként nem csekély, de annál határozottab várakozásaimat. Nem is tudom mikor éreztem ilyen teljességet egy ilyesfajta helyről kijövet. És ez nemcsak az erotika magas színvonalának szólt, hanem az együttlét minden elemének. Az hogy brutál jó nő nem kérdés, de egy olyan szuverén és lebilincselő személyiség is, olyan természetesen kedves és közvetlen, ami kivételesen ritka, főleg ebben a közegben. Árad egyfajta mélyről jövő harmónia belőle, amiből bőven jut a vendégnek, aki ettől a legjobb formáját tudja hozni. Érti és érzi, amit csinál, nem alázatos, mégis egy pasának érezheted magad mellette, lehet hogy ilyen egy igazi nő, mit nő egy istennő! Köszönöm ezt a kivételes élményt kedves Csenge!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Csenge erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Thomasino
Belát a dolgok mögé
2019-04-14 09:02:15
Nagyon jól megírt beszámoló. Nem csak a szavakhoz értesz nagyon, hanem a nőkhöz is, olvasva remekművedet. Gratulálok!

2019-04-14 06:59:08
Nagyon erzékletes, teljesen ráhangolt a lányra, meg fogom látogatni!

NFL
Friss újonc
2019-04-10 19:51:21
Egy Bombázóról ,egy bomba-jó beszámoló!!!!!!!!!!!!!!

2019-04-10 08:47:08
Ez bizony mind mind igaz. Volt szerencsém az elsők közötti teszthez. És máris írígy vagyok másokra.

dgab
Becsben tartott
2019-04-09 21:43:12
Szenzációs!! Gratulálok, szuper módon prezentáltad a randi történéseit, olyan elánnal és szemléletességgel, hogy én is ott éreztem és átéltem az élményeket. De még csak átvitt értelemben, ezeket személyesen is tapasztalni kell :)