2
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 9-20
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Hanna erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Hanna-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-08 17:17:13

JdG
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hanna reagálása

Szia drága.

Sajnos nem fogok tudni olyan hű de hosszú reagálást írni, mert már eléggé homályos a történet.Rég voltál nálam, de ne aggódj tudom ki vagy, emlékszem rád :) Egy kicsit szomorúvá tesz, hogy a masszázsomat így lepontoztad, mert azért szerintem ennyire nem szörnyű, és sokat fejlődtem a kezdetekhez képest.Én a simogatást, cirógatást is bele építem ebbe a részbe, lehet hogy te csak arra figyeltél fel.Nyílván nem vagyok profi és még sokat kell fejlődnöm de a visszajelzések alapján jó úton haladok.Legközelebb ha eljössz hozzám nem kapsz simit csak is gyúrást, hátha úgy másként látod majd :) Köszönöm szépen a kedves szavakat nagyon szimpatikus voltál nekem, ezért remélem látlak még, és eltöltünk együtt egy csodás másfél órát kapkodások nélkül.Egyszerűen kicsordult a könnyem a boldogságtól, hogy végre van egy olyan beszámolóm, ami nem arról szól ki, hogy kényeztetett engem odalent mert sajnos elég sokan csak ezért látogatnak meg és egy kicsit néha sok.Szerintem itt első sorban arról szól a dolog, hogy én kényeztessem az adott partnerem nem pedig fordítva :) Nem vagyok sajna gép, ami gombnyomásra beindul.Nem tudok mindig úgy funkcionálni, ahogy ezt a beszámolók olvasása után elvárják.Sok mindentől függ ez a rész, gondolom nem kell elkezdenem sorolni :) Volt olyan is, hogy egyéb okok miatt nem engedtem az illetőnek, hogy nyelvtan leckét vegyen és ez bizony a jövőben is előfordulhat.Ha nem vagyok izgalmi állapotban, akkor sajnos nem fog össze jönni.Ezt sokan kudarcnak tudják be és teljesen kiborulnak a végére, hogy jajjjj istenem hát mi lehet velem a baj, miért nem tudom lázba hozni ezt a lányt.Neeeee már könyörgöm :) Ne hozzám járjatok bizonyítani magatoknak, ha egy mód van rá.Itt nekem kell lázba hozni titeket nem nektek engem.Nyílvan van ilyen is hál isten de az nagyon, nagyon ritka.Bocsánat kicsit elkalandoztam :) Visszatérve rád, köszönöm szépen, hogy eljöttél hozzám remélem még találkozunk.Addig is sok puszi.

Hanna

Erotikus masszázs beszámoló Hanna Budapest 2019-04-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kezdő motorosként próbálom 'végigjárni' a korábban a kedvencek közé helyezett hölgyeket. Hanna már nagyon régóta előkelő helyet foglalt el a listán, sőt, már több egyeztetésen, és egy miattam pár órával a tervezett időpont előtt meghíusult alkalmon is 'túl voltunk'. Ez utóbbi kicsit morcossá tette, teljesen érthetően, én pedig másnapra próbáltam vele leszervezni egy új alkalmat.
Hanna könnyen elérhető. A telefont felveszi, amikor az oldalon villog a zöld négyzet, barátságos, de határozott hangja van.
Száz szónak is egy a vége: Sokadik próbálkozásra végre sikerült megbeszélni az időpontot, és már ez a várakozás is eléggé 'felhúzott'.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A közelben volt dolgom, így viszonylag könnyen ki tudtam számolni a hegyre feljutást. Én autóval mentem, és majdnem fél órával korábban érkeztem, de gyönyörű a környék, itt simán el lehet tölteni bármennyi időt a várakozással. Parkolási lehetőség volt bőven, de aki BKV-vel közelíti meg a helyszínt, annak sincs nehéz dolga. Ideális helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakáshoz lefelé kell menni a lépcsőházban, ami diszkrét, tiszta és csendes. A lakásban rend, nyugalom és csend uralkodik, ezen kívül tisztaság mindenütt. Egy nagy nappali - étkezőn keresztülhaladva jutunk el Hanna szobájába, ami hangulatosan van megvilágítva, és a lakás többi részéhez hasonlóan tiszta és kellemes. Tatami, tükrös fal, a ruháknak szék, kis komód, van minden, ami kell. A fürdőszoba a szoba szomszédságában, sarokkáddal. Minden, ami szükséges, megtalálható benne, a tusfürdőktől a szájvízig, de még intim tusfürdő is.
Hibátlan.
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon nehéz - számomra legalábbis - arc nélküli hirdetőt választani. Sajnos (?) maximalista vagyok, ha egy dolog nem 'stimmel', akkor lőttek az egésznek. Ezért nem is foglalok első alkalommal másfél órát, mert nálam az arc (és a kisugárzás, egyéniség) az első pillanattól kezdve meghatároz. A másik, hogy az ember óhatatlanul elképzel magának a képek alapján valamit, ami nyilván hülyeség, és a legtöbbször nem az jön, amit előre elgondol, de akkor is így van. Hanna képei azonban megfogtak, még így, arc nélkül is.
Az ajtó mögé bújva engedett be a lakásba, az előző napi 'affér' után kicsi távolságtartás lehetett a részéről, az enyémről pedig a kíváncsiság, azon túl, hogy milyen valójában, aziránt is, hogy mennyire tudunk ezen túllendülni. Jelentem, az első pillanattól éreztem a harmóniát.
Sokszor olvastam már, hogy 'a kitakarás ellenére szép arc', persze a szép nagyon relatív. Hanna arca viszont - nekem - nagyon szép és barátságos. Első nehézség elhárítva. Átadtam az előző nap beszerzett ajándékot, aminek nagyon örült, gyorsan túllendültünk a másodikon is. Ezután tudtam jobban szemügyre venni - tényleg nagyon kellemes csalódás ért. Az alakja a képeknek megfelelő, karcsú, szép (lapos has, nagyon szép combok és fenék, és nem túl nagy, de gyönyörű cicik). A haja a képek alapján elképzeltnél egy árnyalattal világosabb, az arca, mosolya, szeme gyönyörű. Úgy leesett az állam, hogy meg is jegyezte, hogy ne hozzam zavarba. Én őt? :o

Erotikus masszázs
Erotika:
4
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Gyors zuhanyzás a hosszú nap után, ami nagyon jól esett. Ezután már fehérnemű nélkül fogadott a szobában. Első alkalom lévén szigorúan tartottuk magunkat a protokollhoz: Hasra vágódtam, Hanna pedig rám telepedett, és kezdetét vette az inkább simogató, ismerkedős masszázs. Tudni lehet, hogy nem a masszázs a legerősebb területe, de őszintén szólva, számomra is inkább a feszültség oldásáról, az ismerkedésről, az egymásra hangolódásról szól a találkának ez a része, mintsem az izmok fellazításáról, oldásáról. Ezeknek az elvárásoknak tökéletesen megfelelt Hanna masszázsa. Az érintései nagyon jól estek, és közben nagyon jót beszélgettünk is, ami megerősített abban, hogy jó helyre jöttem, Hanna igazán jó választás volt, megérte a várakozást.
Az idő előrehaladtával egyre finomabbak, erotikusabbak lettek az érintések, és én is kezdtem magamat egyre jobban érezni.
Majd eljött az én időm: Hanna feküdt hasra, én kezdtem el simogatni, gyúrogatni. Bár felajánlotta, nem tartottam volna fairnek, ha ráülök közben, nem vagyok pehelysúlyú sajnos. :) Úgyhogy mellőle, mögüle próbáltam eltalálni, mi tetszhet neki, a visszajelzések alapján némi sikerrel talán.
Viszont taktikám gyenge pontja itt jött elő: hipp hopp a randink 45. percében jártunk, ahol meg is jegyezte, hogy a másfél órát kedveli, arra van beállva, egy óránál nem úgy működik az időérzéke. Szóval, nem volt mese, jött az én hanyatt fekvésem, és a finálé.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
2
Alaposan beolajoztuk Hanna testét, és így elkezdett csúszkálni rajtam. Szerencsére ezt úgy tette, hogy számmal is elértem néha a gyönyörű melleit, nyakát, punciját is olykor. Azután kezdtem átkerülni egy másik dimenzióba, annak ellenére, hogy az előző napok kialvatlansága és fáradtsága, valamint a szűk időkeret miatt volt bennem egy gyenge félsz, hogy nem fog minden optimálisan működni - Hanna ezt is megoldotta. Olyan kellemes a szájjátéka, és a körítés, amit mellé teremt, hogy nála még a halottak is vigyázzban állnának. A kényeztetés kezdetéig eljutottunk egy olyan közvetlen hangulatba, ami nagyban megkönnyítette az oldottságot - mint egy régi barátnő, akihez egy kellemes délutánra felugrik az ember.
Szóval, olyan eszközkészlete van Hannának, amivel ezt a nagyon rövid, nagyon kiszámított szűk tíz percet felejthetetlenné tudta varázsolni. Vannak emlékfoszlányaim, részleteim, de pontosan felidézni már nem tudnám, mit, hogyan és meddig csinált, a végére már csak úgy emlékszem, hogy szóltam, hogy vigyázzon, hiszen itt szájba nem szabad.
A végén hagyott lenyugodni, megtörölgetett, magát is, majd a nap csúcspontjaként mellém bújt még egy pár percre, mivel a fürdőszoba még nem állt készen.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban és a bővebb infóban közölteket felkerekítve hagytam ott a végén az asztalon. Addig és azután sem esett szó róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hannára megérte várni. Pontosan azt kaptam, amit vártam, de amire nem számítottam. Nagyon kellemes, gyönyörű leányzó, nagyon jól megértettük egymást. Az első pillanattól az utolsóig nagyon jól éreztem nála magamat, ami hiányérzetem van, az a randi rövidségéből fakad. Legközelebb - mert lesz legközelebb - biztosan hosszabb időre megyek. Külsőre is és egyéniségét tekintve is olyan társaság, akivel az ember szívesen eltölt akár hosszabb időt is. Nagyon jó érzésekkel jöttem el tőle.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Erosalkony
Lehet adni a szavára
2019-04-15 10:52:52
Hanna ilyen,muszaly rászánni a másfél órát, akkor tud igazán kiteljesedno

2019-04-09 21:46:45
Kezdő létedre elég jó írás, sose rosszabbat. Az élmény meg a tiéd marad örökre.

2019-04-09 13:20:06
Nagyon jó beszámoló kellő terjedelemben.Csak így tovább. Gratula.

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2019-02-23) : Lentről felfelé haladva, masszírozott, mondhatni alaposan, szakszerűen vagy sem, mindegy volt. Meg van benne a fejlődés igénye, ehhez adtam még egy tippet, mit lehetne megtanulni, remélem ennek eredményét majd egyszer megtapasztalhatom / élvezhetem.

(2019-02-21) : mert eljön az a pillanat, amikor ölemre bőségesen locsolja, a magáéra keni az olajat és először popógömbjei között a háta mögött csúsztatja farkamat, majd lüktető, a saját nedveitől és az olajtól tocsogó punciját kezdi el szánkáztatni rudam egész hosszán.

(2019-01-24) : Egyébként jó keze van, de mintha ő is érezné, hogy nem ez az erőssége (még?), tisztességesen bekrémez és megnyomogat, de csak ezért nem mennék hozzá vissza. Nemrégiben volt hasonló élményem, ahol egy szép lány masszázsnak nem nevezhető élményben részesített, csak Hanna esetében bőven kompenzálja a hiányzó masszázselemeket az érdekes személyiség, a kisugárzás, a hozzáállás és a kényeztetés rész.

felejthetetlen: 2db
(2019-04-07) : Hanna a lábaimnál nekilátott testem gyúrásának. Masszázsa közepes erősségű volt, mesélte, hogy nem olyan régen fogott bele ebbe a szakmába, de kézmozdulatain ügyes technikás elemek felfedezhetők voltak,

(2019-02-03) : Ahogy ezt később látni fogjuk. Nagyon szépen, akkurátusan átgyúr a lábamtól a vállamig, közben beszélgetünk mindenféléről, sok mindent elmond magáról, amit nem fogok itt leírni, nem azért mondta, hogy szétkürtöljem.

nagyon jó: 3db
(2019-04-07) : A fürdőből visszatérve határozottan a tatamira "parancsotlt" jelezve ezzel hogy itt ma az ő szabályai szerint játszunk. Egy kicsit talán bántam, hogy nem "eshettem" neki kívánatos testének - de aztán amikor meztelenül mellémtelepedve beolajozott és szakavatott módon masszírozni kezdte fáradt testemet, "beletörődtem" sorsomba és átadtam magam az élvezeteknek.

(2019-03-24) : Hanna elém állt, ledobta a kis selyem köntöst és végigmutatva magán valami ilyesmit mondott: „hát ez van”. A köntös alatt Hanna Évakosztümben tündökölt

(2019-03-17) : Elmondása szerint is nem tanulta hivatalos helyen a masszírozást, ennek ellenére kezeit ügyesen használta, változatos mozdulatokat, fogásokat alkalmazott. Ahogy haladt felfelé, úgy ült előbb vádlimra, aztán combomra, s időnként rámhajolt, rámfeküdt, puszit helyezett el itt-ott, szóval összességében jól "megnehezítette", hogy nyugdtan feküdhessen az ember fia. :)

: 2db
(2019-02-21) : Hanna meztelenül masszíroz, lehet rendesen legeltetni a szemeket. Közepes erősségű masszázs volt, nem átgyúrós, de nekem nagyon jólesett. Lábakkal kezdte, sok időt töltött ezzel. Aztán fenék, hát és karok következtek.

(2019-01-24) : Hanna teljesen meztelenül maszott, olykor rámült, és itt már hasznát vettem a tükörnek. Nem csikis a módszere, inkább lelkes. Az olaj típusát nem tudom, de nagyon selymessé varázsolta a bőreinket.