19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Hanna erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Hanna-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-07 23:12:15

dgab
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Hanna reagálása

Szia édeském :)

Húúúúhaaaaa.Ez aztán a litánia kérem szépen :D Nem apróztad el.Minden kis részletre kitértél és nem spóroltad a "tintát" Bravó :) Örülök, hogy végre beteljesedett a találkánk, és megismerhettelek hosszú hónapos chatelés után :) Nem siettük el az biztos, bár inkább rajtad múlt, de ahogy te is fogalmaztál a jóra megéri várni és ez ide most nagyon passzol :) Már nem is emlékszem, hogy kezdtünk el privibe beszélgetni, de az elég hamar egyértelművé vált számomra, hogy nagyon kedves vagy és intelligens, ami nálam jó pont.Volt bennem egy kép rólad és talán ez az első eset amikor az elképzeléseim nem csaltak.Körülbelül úgy képzeltelek el amilyennek megpillantottalak az ajtóba.Köszönöm szépen a virágot, gyönyörű szépek voltak de sajnos szegények már nyilván nincsenek meg :( Este mikor vittem haza csak nézegettem, szagolgattam, mosolyogtam és természetesen rád gondoltam, hogy mennyire klassz srác vagy :) Vannak urak akiknek így látatlanba követem a kommentelésüket, csevegésbe való hozzászólásaikat, mert virtuálisan szimpatikusak és te is ide tartoztál.Vagyis tartozol, bocsánat :) Figyelgettelek, és tényleg mindig tetszettek a megnyílvánulásaid.Komolyan mondom azon a pénteken semmi izgulás, és félelem nem volt bennem mert éreztem, hogy itt baj nem lehet, és így is lett.Elejétől a végéig jól éreztem magam, de szerintem ezt te is láttad rajtam :) Emlékszem a fantasztikus kis együttlétünk végén olyan jó volt összebújni, hogy ha tehettem volna a nap hátralevő részében úgy maradok veled.Jobban belegondolva ezt kizártnak tartom, mivel hosszú volt még a nap, és amilyen kis mohó vagyok esetenként, rövid idő múlva biztos megint elkezdtem volna erotikázni, hiszen amit kaptam tőled azt el tudnám viselni napi 3-4 alkalommal :D :D Igazán csak azzal élvezem a kölcsönösséget aki valamennyire megmozgat, és ez így is van rendjén, te ebbe a körbe tartozol nálam hisz nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot és szerintem egyértelmű volt, hogy izzik a köztünk a levegő :) Lényeg a lényeg nagyon örülök, hogy végre megismerhettelek, egy nagyon kedves, nagyvonalú srác vagy akire jó szívvel gondolok, és remélem nem kell megint hosszú hónapokat várnunk egymásra :) Millió puszi neked, és legyen gyönyörű estéd.

"Hannácskád" :)

Hanna beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-08

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
A gyönyörű Hanna már az adatlapjának megjelenése óta a figyelmem középpontjába került, sőt a szépsége teljesen elbűvölt, egyből a kedvenceim közé soroltam. Izgató-csábító fotók, kecses-formás alak, minden megvan, egy bájos szexis Nőt ábrázolnak fotói és a sorban megjelenő jobbnál jobb beszámolók határozott lépésekre is késztettek. Személyes üzenetben vettem fel először Hannával a kapcsolatot. Nagyon megfogott már azzal is, hogy kifejezetten aktív, kommunikatív volt, szinte rögtön válaszolt nekem, kellemesen cseverésztünk, nagyon tetszett a stílusa a dolgokhoz való hozzáállása, szuper kis virtuális kapcsolat alakult ki közöttünk. Nagyon kíváncsiak is voltunk már egymásra, így kölcsönösen vártuk a nagy személyes találkozást. Az elfoglaltságaim azonban sajnos akadályt gördítettek a megvalósítás elé, de természetesen nem adtam fel és amint láttam, hogy mikor leszek újra szabad, ismét „támadásba” lendültem. Személyes üzenetet követően telefonon, majd VTR megerősítéssel végre le is tudtuk fixálni a randink időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megközelítéssel abszolút nem volt problémám, nem kellett a címnek előzetesen utána néznem, ugyanis jártam már többször is a, gondolom sokunk által ismert, téglavörös házacskában fenn az Istenhegyen. A BKK-val közlekedők busszal tudják a helyszínt megközelíteni, amelyre a Délinél lehet felszállni és szinte majdnem a ház előtt tesz le. Autóval a parkolás a ház előtt, de az utca másik oldalán is megoldható. Emiatt talán célszerű lehet picivel korábban érkezni, de egy hely szerintem azért mindig akad.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
A ház a hegyoldalba épült, eddig azonban csak az egyik lakásában jártam. Most egy másik szinten lévő lakásba kellett, hogy érkezzek és nagy meglepetésként ért a felfedezés, eddig ezt nem tudtam, hogy a háznak lefelé még több szintje is van. A kapun belépve a megszokottól ellentétesen a lépcsőn lefelé kell menni, majd pár szint lépcsőzés után már rögtön az ajtónál is vagyunk. A lakásba a bejárati ajtón túl egy kisebb folyosón keresztül jutunk. Maga a lakás meglepően nagy, kívülről a házat nézve nem is gondolná az ember, hogy belül ilyen tágas lakásokat rejt. A lakásba jutva egy tágas konyha-nappali helységbe érkezünk, innen nyílik Hannácska kis birodalma, amelynek ajtaja mellett egy lépésre található a fürdő. Rend, makulátlan tisztaság mindenhol. A fürdőben egy sarokkádban lehet tusolni és a tisztálkodáshoz minden szükséges kellék rendelkezésre áll. A higiénia és a tisztaság dominál a lakásban, az embernek egy szava sem lehet. A szobában folyamatos muzsika mellett egy nagyon kellemes, tipikusan erotikus hangulatot árasztó félhomály fogadja a vendégeket, középen a földön van egy szélesebb tatami, ezen lehet Hannával huncutkodni és a tatami mellett a falon lévő tükrök segítik a jobb betekintést, illetve az ajtónál van még egy ruhainas, amely a ruháidat várja.
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hanna a bejárati ajtó mögé bújva fogadott. Beléptem, majd gyorsan megfordultam, hogy megpillanthassam végre vendéglátómat. A fotók és az adatlapja információi alapján egy magas, karcsú és nagyon formás, szexi Hölgyre számítottam és abszolút nem ért csalódás és persze most már az édes pofikáját is láthattam. Hanna csodaszép!!! Rendkívül bájos, mosolygós, kedves arca van, sötétbarna haja kiengedve omlott le vállaira, gyönyörű kecses alakját egy lenge fekete köntös alá rejtette. Gyönyörű szép látványa egyszerűen szemen ütött, aztán jött azonnal a fizikai kontakt, Hanna rögtön a nyakamba ugrott és a boldogságtól nagyon lelkesen és hangosan mondta „végre itt vagy!!!”
Nagyon kedves, szívet-lelket melengető fogadtatásban részesültem, oltári jó érzés volt, Hanna azonnal levett a lábamról. Erotikus kisugárzása mágikus vonzerő, a randink alatt emiatt többször elakadt a szavam, elvesztettem a fonalat, keresni kellett önmagam…nincs mit tenni, egy pillanat alatt elcsavarta a fejemet :) A gyönyörű hetyke cicijei azonnal odavonzzák a szemeket, aztán már a szájnak sem lehet parancsolni. A karcsú tökéletes alakja a feszes hasa és a formás hosszú izgató combjai, a brutál szexi popsija és a selymes szolizott barna illatos bőre pedig egyszerűen az őrületbe kergetik a hímnemű halandót. Nagyon közvetlen, víg kedélyű, szókimondó leányzó, ez felettébb bejött nekem, már az előzetes csevegésünk alkalmával éreztem rajta ezt a habitust, ami nagyon imponált számomra és most a személyes találkozásunk alkalmával tapasztaltam, hogy az elképzeléseim teljesen beigazolódtak és éreztem, hogy Hanna számára én sem vagyok közömbös :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Belépésemet követően, mikor Hannát a hosszú várakozások után végre személyesen is megpillanthattam és az a szívélyes, kedves szeretetteljes fogadtatás, amiben részesültem mind-mind azonnal előrevetítette bennem azt, hogy egy fantasztikus randinak nézünk elébe. És most az elején leszögezem, abszolút nem is ért csalódás :) Hanna szépsége már az első másodpercben megragadott. Még az előtérben Átadtam neki a magammal hozott ajándékok közül az egyiket, amivel legalábbis remélem, sikerült Hannának meglepetést és boldogságot szereznem, a másik ajándékot a randi végére tartogattam. Gyorsan megszabadultam a cipőmtől, amit természetesen nem szanaszét hagyva a cipőtartóra helyeztem és követtem gyönyörű vendéglátómat a kis birodalmába. Már az elején nagyon felszabadult volt köztünk a hangulat, rendkívül örültünk egymásnak és a nagy találkozásnak, kellemes csevej közepette neki is álltam megszabadulni a ruháimtól, majd egy friss törcsivel az irányt a fürdő felé vettem. Felfrissülve, boldogan és nagy izgalom közepette siettem vissza Hannácskához, aki még a fogadó ruhájában a fekete kis köntösében volt. Óriási ölelésekkel és puszikkal bújtunk szorosan egymáshoz, kezeim azonnal vándorútra indultak Hanna gyönyörű és kívánatos domborulatain. Ezután Hanna megfordult és a köntöse levételére csábított. És ekkor ért a második vizuális sokk: a köntös alatt a gyönyörű idomait szexis fekete melltartó és egy vékony fekete bugyi takarta, amelyek a köntös után azonnal a földre is hullottak :) A látvány angyali volt: Hanna Éva kosztümben, gyönyörű barna selymes bőrével, kívánatos alakjával megállt előttem, közben nagyokat pislogtam és tudtam, hogy ez a leányzó csak rám vár, gyengéden összebújtunk és pár percig így élveztük egymás közelségét.
Hanna javaslatára masszázzsal kezdtünk, örültem neki, ugyanis nagyon vágytam az érintéseire, így ugrottam egy nagy hasast a matracra és Hanna a lábaimnál nekilátott testem gyúrásának. Masszázsa közepes erősségű volt, mesélte, hogy nem olyan régen fogott bele ebbe a szakmába, de kézmozdulatain ügyes technikás elemek felfedezhetők voltak, munkálkodása minden testrészemen kellemes jóleső érzéseket váltott ki. A masszázs alatt rengeteget beszélgettünk, nevetgéltünk, flörtölgettünk egymással, néha játékosan húztuk is egymást :) , szoros-közvetlen kapcsolat alakult ki köztünk, csodás volt minden, szinte repült az idő. Ami számomra még nagyon izgató és jóleső érzés volt Hanna masszázsában, az az volt, hogy a gyúrás közben kezeivel többször finomabb mozdulatokra váltott és csábítóan, olykor incselkedően simogatott velük, ezzel nekem fantasztikus örömöt szerezve, majd aztán újra erősebben masszírozott tovább. Ezeket a mozdulatokat többször beiktatta, nagyon jól esett és izgató volt, aztán ahogy haladt testemen egyre feljebb, ezeket már lágy és nagyon szexis puszikkal, gyengéd fülharapdálásokkal és testemen cicijének nagyon kellemes érintésével egészítette ki. Egy álló napon keresztül is eltudtam volna viselni Hanna érzéki és kedves barátnős érintéseit, de a vágyaimat ezekkel kezdte egyre jobban felkorbácsolni és már a fordulás gondolata járt a fejemben. Vágytam Hanna gyönyörű testére és felajánlottam masszázsomat. Helyet cseréltünk, Hanna hasra feküdt a matracon és a formás lábacskáit, combjait kezdtem kezelésbe venni. Masszázsom nem sokkal később átfordult Hanna gyengéd kényeztetésébe, lábait ekkor nagyobb terpeszbe helyezte és combjai belső felületénél indulva, punciját finoman érintve kedveskedtem partnernőmnek. Hanna halk sóhajokkal jelezte, mennyire élvezetes számára tevékenységem…
Levezetés
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
…közben többször felkúsztam egészen a pici tarkójáig és az arcára, nyakára, fülcimpájára adott rengeteg csókkal igyekeztem Hanna vágyait még jobban fokozni. A hanghatásokból és a testbeszédéből következtetve el is értem a kívánt hatást, Hanna a hátára feküdt és mindezt már szemből fojtathattam. Gyönyörű cicijeit élvezettel kényeztettem, nyalogattam-szopogattam a bimbócskákat, Hanna pedig egyre erősebben reagált kényeztetésemre, engem ezzel persze még tovább spannolt és már a bal kezemmel a puncija kényeztetésébe fogtam. Egyre jobban kezdtünk mindketten bemelegedni, majd Hanna combjai még jobban megnyíltak, mintegy utat adva nekem a továbbiakra. A ciciktől a feszes pociján át a számmal lassan Hanna ágyékát közelíttetem meg és a következő pillanatban az arcomat már a szexis combjai fogták körbe. Egy fazonra igazított isteni finom édes puncit köszönthettem nyelvemmel, csodás felemelő érzésekkel kezdtem neki puncija kényeztetésének.
Hanna puncikája érzékeny és igen jól kényeztethető, ezt a nyalakodásom alatt a rendkívül heves reakciójával többször tudomásomra hozta. Nem vágtam a dolgok közepébe, miért is tettem volna, lassan indítottam és haladtam csak egyre beljebb és beljebb, míg Hanna kincsének minden apró részét is megismertem. Gyengéd nyelvjátékkal babusgattam Hanna csiklóját, mely szépen megduzzadt és szinte remegve örült nyelvem közeledésének. Pár perces kényeztetésem után Hanna kezecskéi a cicijeiről a fejemhez közelítettek, közben sóhajai egyre szaporábbá váltak, majd örömét kéjes hanghatásokkal is nyomatékosította. Egyik kezével simogatta az arcomat, majd beletúrt a hajamba a másikkal a tarkómat átfogva a fejemet először gyengédebben, majd egyre szorosabban húzta a puncijára, tudatosítva bennem ezzel azt, hogy nekem innen most nincs menekvés :) Ahogy Hanna sóhajai és az örömittas nyögdécselései is egyre hangosabbak lettek és csípőmozgása is egyre lendületesebbé vált én is fokoztam a nyelvcsapásaimat, ekkor nyelvem már mélyen a puncijában és annak édes nedűjében szorgoskodott, szinte alig bírtam követni Hanna lendületes csípőmozgását. Szédítő és izgató volt számomra minden mozdulata, éreztem, hogy már a csúcs felé közelítünk, mikor is Hanna örömtől elcsukló hangon az egyik ujjam játékát kérte. Nedvesítésre már nem volt szükség, nedves puncija mohon nyelte el az ujjamat. Forró és hevesen lüktető puncit éreztem belül az ujjammal, „G” pontját kitapintva, nyelves csikló kényeztetéssel juttattam Hannát az örömök kapujába.
Mindez fergeteges volt számomra, szinte én is egy orgazmust éltem át, csak más formában :)
Hanna ekkor finoman jelezte, hogy most el onnan…pihenésre van szüksége. Combjai belső felületére és az édes szeméremdombjára helyezett gyengéd csókjaimmal segítettem Hannának kipihenni az előzőeket, de a combjai közül nem tágítottam :) Kezeimmel felnyúlva simogattam cicijeit, csókolgattam combjait, majd egy rövidke idő után a számmal lassan újra a puncija felé közelítettem. Nyelvem gyengéd érintéseivel kezdtem és éreztem, hogy már finoman újra kényeztethető a kis gyöngyszeme és Hannának sem volt ellenreakciója. Sőt ekkor már mindkét kezét a tarkómra tette és fejemet a puncijára húzva többször ő kezdte diktálni így a tempót és a mélységet. Néha a levegővétellel is voltak már gondjaim, de sebaj, ilyen helyzetben egy férfi örömmel fuldoklik :) A kéj örömei közepette Hanna ekkor már hangos szavakkal is biztatott: „igen-igen, gyorsabban – úr isten” meg hasonló szavak hagyták el az ajkát, majd magasba emelte csípőjét, ekkor két kézzel a popsija alá nyúltam és feszesen tartottam a punciját közvetlenül a számon, két lábát a tarkóm mögött a hátamon összekulcsolta, majd ezután csípője erősen megremegett, combjait két oldalt szorosan a fejemre zárta és újra a csúcsra jutott.
A fantasztikus örömtánc után a drága Hanna elnyújtózva a tatamin kicsit kifáradva, kimelegedve, rengeteg dicséret áradatot zúdított rám és nagyon kedvesen megköszönte a technikás, isteni kényeztetésemet.
Aztán ellentmondás nélkül a tatamira parancsolt és mondta, „most én jövök és alaposan elintézlek!!” A köztünk lévő szimpátia alapján innentől kezdve igen incselkedő, egymással kacérkodó hosszú-hosszú percek következtek, emlékezetembe felejthetetlen élményeket beleégetve.
Hanna szemből az ágyékomra ült puncijával szorosan a farkamra és olajat csorgatott magára és rám. Szédítő kenegetésbe kezdtünk, egymáson fröcsköltük és tapiztuk szét az olajat, Hanna annyira beindult az olaj pumpálással, hogy még mellettünk a falon lévő tükör is kapott egy adagot belőle :) Cicijeit közben többször, még így olajosan is a számba vettem, már nem foglalkoztam semmivel, Hanna is és én is nagyon belendültünk, kölcsönösen húztuk, ingereltük és izgattuk egymást. Izzott a levegő köztünk :)
Hanna gyengéd puszikkal az arcomtól és a fülcimpámtól haladva elindult a testemen lefelé. A mellbimbóim alapos kényeztetése után már a combjaim között volt és mélyen a lábaim közé helyezkedett. Egy szenzációsan kivitelezett páratlan érzésekkel teli zacsi kényeztetésben részesített. Golyóimat egyenként mélyen bekapva erős szopogatással kényeztetett, majd hangosat cuppantva engedte ki a szájából. Közben figyelte, hogy mennyire élvezem, amit csinál. Hát meg kell mondjam, nagyon is élveztem :)
Aztán a zacsimtól a nyelve lassan a farkam irányába indult, ami ekkor még csak félig állt harcra készen, majd a farkam szárának végignyalogatása után Hanna a nyelvével a makkomhoz érve lendült bele csak igazán és száját nagyra nyitva már a forró kényeztető puha ajkait élvezhettem. Szédítő érzésekkel teletűzdelt franciát mutatott be rajtam és az ajkakon belüli makkomra gyakorolt masszírozó nyelvjátéka meg a mennyekbe repített. Így nem is csoda, hogy Hanna elég hamar keményre szopta a farkamat és már nyeregbe is pattant a puncis csúszkájához. Szédítő technika, vadító mozdulatok, szinte szeretkeztünk egymással, mondtam is Hannának, hogy én már a másik kategóriában érzem magam, erre csak nevetett egyet, de a szigorú határokat betartva, azonban még lendületesebben csúszkált és járatta a farkam a puncijánál a nagyajkak között. A mennyekben jártam az élvezettől. Aztán a combjai közé nyúlt és a farkamat hátra a popsi félgömbjei közé igazította és így, fel s lefelé irányuló csípőmozgással kényeztetett tovább. Többször a csúcs közelében jártam, majdnem el is mentem, de a kivégzésem Hanna forró ajkai által történt meg. A paci pózból a combjaim közé kuporodott és egy hosszú lendületes, rengeteg nyalogatással teletűzdelt, nyálas szopikázással a csúcsra repített. A robbanásomat időben jeleztem Hannának, majd a forró ajkait a kezeire váltotta és határozott lendületes mozdulatokkal kifacsart.

Percekig csak feküdtem ezután a tatamin levegőért kapkodva, miközben Hanna a szorgos munkája eredményét takarította le rólam. A tisztogatás után nagyon izgatóan, mint egy kis cicus szorosan még hozzám bújt és így töltöttük el a randi hátralévő perceit.
Aztán persze újra incselkedésbe, egymás szórakoztatásába kezdtünk, nagyokat nevettünk, flörtöltünk egymással, én persze közben újra Hanna combjai közé akartam feküdni, ő pedig nevetve eltolta a fejemet, aztán meg hirtelen odahúzta, majd nagy lendülettel átkarolt és megint összebújtunk, szinte kisebb zavarunkban azt sem tudtuk, mit csinálunk…rendkívül kellemesen töltöttük el az időt. A másfél órámat láttam, hogy ekkor már picivel túl is léptük, de nem akartam menni és Hanna is marasztalt, sőt mondta, hogy innen nem mehetsz el, de nem akartam az idejével visszaélni, így ha nehezen is, de végül elmentem tusolni.
A tisztálkodásom után mikor már húztam magamra a gönceimet, minden egyes felvett ruhadarab után Hanna mindig hozzám bújt, szorosan ölelkeztünk, nagyon-nagyon ÉDES volt, szinte tényleg alig tudtam felöltözni. Majd átadtam végül a második ajándékomat is, amivel az ízlelő bimbóira készültem hatást gyakorolni… :) ekkor Hanna kitárt karokkal megint a nyakamba ugrott, majd az egyik kezével a nadrágon keresztül elkapta a férfiasságomat és azt mondogatta, hogy „nem mehetsz el” :)
Ezek után fájó szívvel, de már tényleg búcsúznom kellett, viszont Hannácskám lesz még új alkalom :)
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A bővebb infóban részletes tájékoztatás található a rózsaszálak mértékéről, de Hanna a telefonban is elmondja a fontosabb tudnivalókat. Sem a randi elején, sem a randi végén nem került szóba, így a távozásom előtt rendeztem. Az átélt szuper élményeket tekintve, plusz hogy egy ilyen fantasztikus leányzóval, mint Hanna tölthettem az időmet, a csokor szinte semmiség és számomra tökéletesen megérte.

Rózsacsokor
egy órás randira 20, másfel órás randira 25, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy régi vágyam valósult meg Hannával a mostani randinkat tekintve. Tényleg nagyon sokat, több hónapot vártunk egymásra, vártunk erre a szédítő, fergeteges találkozásra és most, hogy ez létrejött, most érzem igazán, hogy milyen kár azokért az elvesztegetett időkért. Drága Hanna, de ugye jobb később, mint soha…és ahogy szokták mondani…” a Jóra várni kell”
Mi ezt tényleg kivártuk és most végre egymásra találtunk ;)
Nagyon köszönöm Neked Édes Hanna ezt a fergeteges élményt, egy szuper csajszi vagy és köszönöm, hogy most már ismerhetlek!!!
Úgy érzem drága elindultunk egy úton és remélem, hogy közösen majd ennek sok-sok állomását végigjárhatjuk ;) Sokszor puszillak… G.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-06-11 13:23:56
Hát ez egy profi és szenvedélyes beszámoló lett, ami izzott a szenvedélytől. Egy csoda lehetett átélni és nagyon nehéz egy ilyen élményt szavakba önteni... de neked sikerült. Köszönöm! Hanna profi reagja is mind tovább emeli a beszi fényét és igazolást ad arra, hogy ez tényleg szuper randi volt!

Frajer
Billentyűbetyár
2019-04-11 19:57:57
Csak annyit tudok mondani,hogy SZUPER. Most már biztos vagyok benne,hogy Hannát meg kell látogatnom,minél hamarább...

2019-04-10 07:28:33
A többiek már agyon dicsérték írásodat, ezt már nem szaporítanám tovább. Megtalálta zsák a foltját, az biztos. Hanna remélem ír majd reagálást, amiatt még visszatérek ezen élménybeszámolódhoz.
Amennyi írásod megjelent itt, abból már egy könyvet lehetne szerkeszteni. :D

Draquar
Már Valaki itt
2019-04-09 22:57:26
A többiekkel ellentétben nálam a mennyiség a minőség rovására ment. A túlburjánzó mondatokból költemény lett ott, ahol szerintem tömörebb prózának kellett volna lennie. A sallangoktól eltekintve viszont jó beszámoló.

2019-04-09 21:43:19
Móricz melletted egy szánalmas kezdő :).Jo kis novella kerekedett ki belőle.Gratula!

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2019-06-13) : Hannára a legutóbbi találkánk óta vágytam már, mondhatni attól a perctől, amikor elbúcsúztunk. Akkor is az egekbe vitt, vártam az ismétlést

(2019-02-23) : Lentről felfelé haladva, masszírozott, mondhatni alaposan, szakszerűen vagy sem, mindegy volt. Meg van benne a fejlődés igénye, ehhez adtam még egy tippet, mit lehetne megtanulni, remélem ennek eredményét majd egyszer megtapasztalhatom / élvezhetem.

(2019-02-21) : mert eljön az a pillanat, amikor ölemre bőségesen locsolja, a magáéra keni az olajat és először popógömbjei között a háta mögött csúsztatja farkamat, majd lüktető, a saját nedveitől és az olajtól tocsogó punciját kezdi el szánkáztatni rudam egész hosszán.

felejthetetlen: 1db
(2019-05-13) : A lábaimtól kezdve dolgozott, felfelé haladva, és rendszeresen alkalmazta az izgató benyúlkálások módszerét, nehogy elfelejtődjön miért is vagyok ott. Hogyan is felejthetném! Apró izgató puszikat kaptam mindenfelé. Hannánál az erotikus rész nagyon erős, a fő hangsúly azon van, sem mint a vérprofi masszázson.

nagyon jó: 7db
(2019-07-01) : A masszázs maga kellemes volt, Hanna erőteljesebben dolgozott rajtam, amit én kimondottan szeretek. Krém (vagy olaj, most már nem emlékszem pontosan) segítségével történik a kezelés. A lábaktól indultunk felfelé.

(2019-04-30) : Nagyon akurátusan talpamtól a hátamig. Közepes erőséggel csinálta, szakszerűen, ahogy azt kell... Haladt szép fokozatosan fel az egyik, majd a másik lábamon, közben beszélgettünk mindenféléről.. Majd jött a fenekem, derekam és a hátam, kezem masszírozása..

(2019-04-08) : Az érintései nagyon jól estek, és közben nagyon jót beszélgettünk is, ami megerősített abban, hogy jó helyre jöttem, Hanna igazán jó választás volt, megérte a várakozást. Az idő előrehaladtával egyre finomabbak, erotikusabbak lettek az érintések, és én is kezdtem magamat egyre jobban érezni.

: 2db
(2019-02-21) : Hanna meztelenül masszíroz, lehet rendesen legeltetni a szemeket. Közepes erősségű masszázs volt, nem átgyúrós, de nekem nagyon jólesett. Lábakkal kezdte, sok időt töltött ezzel. Aztán fenék, hát és karok következtek.

(2019-01-24) : Hanna teljesen meztelenül maszott, olykor rámült, és itt már hasznát vettem a tükörnek. Nem csikis a módszere, inkább lelkes. Az olaj típusát nem tudom, de nagyon selymessé varázsolta a bőreinket.