5
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1
Ellenőrzött, retusált képek
Prémium
Ma elérhető: 14-21
Niki erotikus masszázs

erotikus masszázs

Niki-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-04-07 20:55:43

lallern89
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Niki beszámoló erotikus masszázs Budapest 2019-04-08

Egyeztetés
Telefonon kerestem, egyszer sajnos nem értem el előtte pár hete, most sikerrel jártam, habár barátnője vette fel a telefont, de aznapra sikerült időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Telefonon kaptam meg az információt, habár elsőre nem értettem jól, de végül a megfelelő utcát választottam a Mamut környékén. BKV-val könnyű, parkolás az utcákon kihívás lehet.
Helyszín
Hatalmas szoba, ahol kanapé (ruha tárolásra volt használva csak...) tatami, és egy nagy masszás pad a berendezés, plusz pár bútor.
Fürdő tágas, sokféle férfi tusfödő van (ezeket figyeltem). Többen vannak a lakásban, de jól jött ki a logisztika, szinte észrevételen volt.
Niki külseje
Kicsit meglepődtem, miután az ajtó mögül megláttam. Göndör hajra számítottam, de pont nemrég vasalta ki. Arckitakarástól nem kell tartani, nagyon aranyos:)
Leginkább a 3-ik kép adja vissza Nikit.

Erotikus masszázs
Rövid felvezető beszélgetés közben a masszás padra felült és így váltottunk pár szót, miközben tusolásra vetkőztem le. Miután visszatértem a tusolásra a melltartót le is dobta, miközben felfeküdtem a masszáspadra, amely így nem volt egyszerű feladat. Masszás inkább egy erős barátnős jellegű, mint szakszerű, de ilyen helyen az embert ne is várjon mást:).
Párszor így is felszisszentem az erősségtől, de ennek köze lehetett ahhoz is, hogy régóta nem voltam masszőrnél. Néha a könyöke után a melleivel is végigcsúszott rajtam, ami meglepett engem.
Közben kellemeset beszélgettünk, a témára már nem emlékszek sajnos...
Levezetés
Közepesen rövid masszás után többször be-be nyúlt, majd megemeltem a csípőmet és így folytatta a tevékenységet a kezével, amit nagyon élveztem, habár ez egyáltalán nem volt kényelmes pozíció (tartani a csípőmet és meredező szervnek se volt túl sok hely). Jó pár percnyi kézi felvezetés után, a hátamat megnyomkodta még egy picit, amire viccesen jeleztem, hogy ez kicsit gonosz volt, hogy felizgat, majd újra visszatér a masszásra. Remélem nem vette sértésnek, de ezután a búvős fordulhatsz szó elhangzott, amelyet nem tudtam visszautasítani. Először mellettem állt és így kezdte vagyis folytatta a kezével a kényeztetést. Pár eltelte után a masszás padra feljött és 69-ben folytatott. Kellemes volt a punciját nyalni, de messze voltam, hogy elélvezzen. Vizuális ingerek elég korlátozottak voltak, de élveztem nagyon, ahogy kényeztettet lent, nemcsak a kezével, de így idő után a szájával is és el is jött a vég...
Letisztogatott, amennyire tudod, majd az ágy szélére ült és beszélgettünk még egy kicsit, majd indultam zuhanyozni.
Elszámolás
Tusolás után a kanapéra helyeztem a csokromat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes élményben volt részem, a hely kiváló, könnyen megközelíthető, viszont egy kicsi hiányérzetem maradt. Jobban szeretem szakszerű masszírozást, illetve levezetés nagyon gyors volt (lassítást nem kértem, mert nem tudtam, hogy idővel hogy állunk, de utólag ezt kicsit bánom)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Niki erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókNiki legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2019-04-10) : Ő is megszabadúlt a bodytól, és meztelenül felpattant mögém, lábaim közt elhelyezkedve gyengéden masszírozni kezdett a hátamon.

(2019-03-15) : Kértem egy felvezetést, ami kicsit sajátosra sikerült, hiszen, amikor Niki felült elém a massszpadra teljesen pucéran, akkor nem bírtam nem csókolni a nyakát, fülét, eszméletlen szempilláját

(2016-12-20) : Háton kezdte, majd haladt lefelé a lábakhoz, finoman csinálta nagyon kellemes volt. Amikor a vádlimat masszírozta alátámasztotta a combjával sípcsontomat hogy ne feszüljön a lábfejem.

nagyon jó: 6db
(2019-03-02) : Az elejétől fogva beveti a tejes testét a masszázsba. Kéz, könyök, cicik, combok. Nekem különösen izgató volt érezni, ahogy a kemény mellbimbói karistolták a hátam. Masszázs közben folyamatos a szemkontakt a tükörben és felszabadultan bármiről lehet vele diskurálni.

(2018-07-18) : A masszázs részt krémmel csinálta , itt is egész puha érintésekkel kezdett és mikor biztattam a keményebb játékra , akkor dögönyözte a hátamat jó keményen, de álltam hősiesen , mert igen jól esett.

(2018-03-18) : felpattant a padra és egy csúszkával kombinált isteni masszázsban részesített. Nyaktól kezdve egészen a lábig mindent átdolgozott, nem erős, de pont kellemes intenzitással csinálta.

: 9db
(2019-05-14) : Megfogta a krémes tégelyét és a lábaim között mögém térdelt és elkezdődött a lassú, de alapos masszírozás. No meg a traccsparti. Mindezt a tükörben nézve. Szenzációs volt.

(2019-04-24) : A jobb lábamat a lábai közé fogva mögém térdelt és elkezdődött a krémmel sikosított masszírozás és beszélgetés. Nagyon jót beszélgettünk, de ez nem érdekes, a masszírozás viszont annál inkább. Egy picit hátra húzódott a bokám és a vádlim miatt, majd megindult felfelé,

(2018-02-07) : A masszázs nem az a profi kategória, de kellemes és ellazító hatása van. A közepes erősségű "simogatás", lépésenként haladt a nyaktól a láb irányába.