29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Fanni szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Fanni-

Nem hirdet nálunk
Beküldve:
2019-03-15 11:20:33

Bubus56
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Fanni Budapest 2019-03-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
A váratlanul szabaddá lett délutánt szerettem volna hasznosan tölteni. Már egy ideje felfigyeltem a hívogató fotókra, így telefont ragadtam. Azonban hiába villogott a most hívhatod, sok csengés után sem sikerült elérni. Negyed óra múlva jött egy visszacsengetés, így azonnal hívtam. Korrekt tájékoztatás után megígértem, hogy rövidesen visszahívom. Rövidesen lefixáltunk egy megfelelő időpontot. Mint később kiderült, az operátorral beszéltem, de nem volt problémám.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A sokak számára ismert uszodától nem messze lévő újabb építésű komplexum. BKK a közelben, én autóval közelítettem meg. Parkolás a környéken ingyenes, de az épület közelében vadászni kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Több szobás lakás, jó állapotban. A szobában padlón lévő led hangulatvilágítás, kellemes zene a légyotthoz, a ruháknak szobainas. A franciaágy kényelmetlen, főleg annak, aki alul van, s kissé nyekereg is. Ráférne egy csere, vagy egy puha matrac. A fürdőben kádas zuhany függönnyel, a kellő tusfürdő és szájvíz pohárkával adott. A kilépő kissé elnyűtt, s lehetne sűrűbben cserélni. Amúgy tisztaság mindenhol, az említett problémákról nem vendéglátóm tehet!
Fanni külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Magas vékony hölgy, de nem mondanám soványnak. Kimondottan szép arcú, mosolygós kislány. Jól áll neki a szemüveg, ez sem teszi komollyá a megjelenését. Hosszú fekete haja ápolt, ajkai hívogatóak, de sajna csók nem jött össze. Teste nagyon formás, bőre finom tapintású. Keblei marokba illők és kemények, jól reagálnak a bimbók. Karcsú derék, szép hosszú lábak, és a kettő között a kollégák által véleményezett, és a fotóin jól látható kemény kerek popsi. Kívánatos dombocskáján kitapintható a kis dudor, de erről majd alább. Egy igazi fiatal kívánatos Nő! Engem már a belépéskor lenyűgözött a látvány. Fekete fehérnemű és rajta egy szintén fekete rövid selyem valami volt a fogadó öltözete.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
A lakásba lépve bemutatkozás, puszi, cipő le, majd irány a tetthely.
Kérdezte, hogy kérek-e inni, s eltűnt egy kis időre. Hamar visszatért a frissítővel és a törölközővel.
Mivel a hangja nem volt ismerős, így újra tisztáztuk a lehetőségeket. Rendeztem az ajándékot, majd megszabadultam a gönceimtől.
Rövid logisztikai várakozás után kikísért a fürdőbe, s dolgom végeztéig az előtérben várt rám.
Visszafelé is előre engedtem Őt, így csodálhattam a vágyott formás testét. Ő még kiugrott valamiért de gyorsan előttem termett.
A törölközőmet eldobtam, Ő valamikor levette a köntöst, így végre magamhoz ölelhettem Őt. Szerettem volna egy ismerkedő csókot, azonban közölte,hogy az nincs.
Így maradtak a puszik, és a simogatások. Ez is nagyon jó érzés volt. A cici fixszel kicsit küzdöttem, de mögé kerüléssel megoldottam, így élőben láthattam a tanga
csíkjával elválasztott két félgömböt.
Csak nyeltem nagyokat, s elé állva, immár duplán, a keblekkel ismerkedtem. A bugyikát is lesegítettem róla, s ujjbegyemmel rögvest megtaláltam a kis borsót.
Kérésemre az ágyra ült, s puha ajkai közé vette a meredező szerszámot. Kezdetnek finoman szopogatta, s nyelvecskéje is szorgoskodott. Változatosan szánkázott
fel s alá. Hol csak a fejével foglalatoskodott, majd a feléig engedte, nagyon izgató érzés és látvány volt. Egy idő után egyre mélyebben szippantott magába, majd
teljesen eltüntetett. Kértem, hogy tartsa benn egy kicsit. Lassan a torkáig engedett, de nyelvecskéje akkor sem pihent. Dicsértem kedvességét és ügyességét, s dolgos
fejét simogattam. Azt hittem menten szétrobbanok, de annyira tetszett a mutatvány, hogy többször is megismételtük. Amikor teljes mélységben éreztem selymes torkát,
a fejét finoman magamra húztam, de ennél közelebb már nem lehetett hozzám, s nyelvével tovább simogatott.
Nagyon élveztem ezt a helyzetet, de nem akartam ideje korán befejezni. Hanyatt fektettem Őt, mivel viszonozni akartam a pazar bemutatóját, s nem utolsó sorban
szerettem volna megkóstolni a fiatal nőiességét.
Kis puszik a nyakára, mivel csók nem lehetett, majd a cicikkel foglalatoskodtam. A bimbók hamar kiemelkedtek, nyalogattam és finoman harapdáltam őket.
Majd mindkét keblét megmarkoltam, s elindultam lefelé. Szép borotvált, zárt punci várt rám. Lábait kicsit felhúzta, s a kis résben egyből elmerült a nyelvem.
Enyhén nedvesedő, finom illatú kelyhét lefetyeltem, majd a csiklóját kezdtem számmal és nyelvemmel felfedezni. Több variációt próbáltam, de elég kevés reakciót
tapasztaltam. Hasizmai néha megfeszültek, de más jelzés nem volt. Kérdeztem is, miért nem engedi el magát, azt válaszolta, hogy Ő elengedte magát.
Tovább próbálkoztam, s óvatosan előbb egy, majd két ujjamat is bevettem a játékba. Egyre erősebben nedvesedett, s néha mosolyt véltem felfedezni arcán.
A jól eső érzést látva arcán változtattam a megközelítésen. Feltérdeltem, néztem a szép testét, s két ujjam ismét a punciba merült. Közben ujjbegyemmel egyre
intenzívebben masszíroztam az egyre keményebb csiklóját. A változatosság kedvéért néha a masszit nyelvemmel végeztem, forró kelyhe egyre inkább nedvesedett.
Elsöprő sikert így sem értem el. Azért a mosoly végig fenn maradt arcán, majd egyik lábát lassan kinyújtotta. Talán ez volt az üzenete, hogy Ő egy ilyen csendesen
ért célba. Az is lehet, hogy nem, de nekem nagyon kellemes volt fiatalságának megtapasztalása.
Visszatértem álló pozícíóba, s kértem a nyelvlecke folytatását. Ő elém ült, s hamar érezhettem újra az ajkai, nyelve, és torkocskája nyújtotta örömöket.
Megérezte a kedvencemet, s többször ismételte a mélyen benntartott, nyelvjátékkal fokozott izgatásomat. Majdnem elszálltam, így kértem a védelmet.
A vv kicsomagolása közben megkérdeztem, mi a kedvence? Az oldalfekvéses és a kutyus közül az utóbbit választottam.
A gumit a kezembe adta, de amíg én előkészítettem, ismét torka mélységével örvendeztetett. Nagyon akartam már belülről érezni Őt, így elvettem játékszerét.
Felszereltem magam, addigra már előttem gömbölyödött a kívánatos popsi. Még letérdeltem egy finom lefetyre, s popsiját is megnyalintottam.
Majd eljött a pillanat, s a finom forróságba toltam a merev szerszámot. Úgy tűnt, Ő is várhatta ezt a pillanatot, mert rám tolta magát, s koppanásig engedett
magába. Egészen rövid löketekkel indítottam, hogy minél inkább érezhessem Őt, s kis hanghatásokat is sikerült előcsalnom. Egyre hosszabb és keményebb
mozdulatokkal fokoztam mindkettőnk élvezetét. Markolásztam, simogattam a csodás popsit, s néztem a ki-be járó tagomat. Teljesen ráhajolva kebleit kerestem
kezeimmel, majd vállát s nyakát simiztem, úgy tűnt, ez is tetszik neki.
Egy rövid időre szétváltunk, s én térdre ereszkedve nyaltam a nedves punciját, s a popsit sem hagytam ki. Őrjítő volt az érzés és a látvány, így újra becsusszantam
kedvesem csuprába.
Kemény munka vette kezdetét. Ő továbbra is maximálisan oda tette magát, s én váltakozó hosszal és sebességgel dolgoztam meg fiatal puncusát.
A ritmust fokozva ismét tapasztalhattam tetszésének visszajelzését. Kis lepedő markolászások és hanghatások kísérték együttlétünket.
A csábító látványnak nem tudtam ellenállni, így ujjbegyemet benyálazva a rózsára helyeztem, s egyre hevesebben masszíroztam, mi közben keményen dolgoztam.
Szuper volt, de éreztem, közel a vég, s talán az időnk is.
Lassan kihúztam a szerszámot. A szűk punci le is húzta a védelmet, így arra már nem volt gond. Kedvesem ismét elém ült s indulhatott a végjáték.
Ajkai közé vett s egyre hosszabb terjedelemben tűntem el. Még érezni akartam torka mélységét, így tövig toltam magam. Nyelve továbbra is fáradhatatlan volt.
Az őrület határán voltam, így feljebb engedtem, s hagytam saját tempójában tevékenykedni. Mikor már éreztem a pillanat közelségét, segítő kezét félrehúztam,
s kértem, hogy szájával fejezze be, Rövid idő után frenetikus robbanással értem célba, kedvesem lassú lágy mozdulatokkal kísért el az út végéig.
Papírtörlők nem kis mennyiségével megejtettük a tisztálkodást, majd leülve kicsit beszélgettünk.
Gyors zuhany után összekaptam magam, majd távozáskor puszik.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A régi és új átlag között, Extrát talán majd legközelebb, nekem így is szuper volt. Kérésére előre rendeztem, első alkalommal ez számomra ok.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Egy nagyon kedves, szép fiatal partnerrel tölthettem egy számomra csodás órát. Én rajta leszek a mielőbbi ismétlésen. A csók ugyan hiányzott, de a többi élmény kárpótolt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Összes beszámoló ezen a +36304717930 telefonszámon

Összes beszámolója, inaktívok is


Ingyenes vagy nálunk nem hirdetők inaktív beszámolóiról az információ (ha van) PRÉMIUM VENDÉG előfizetéssel elérhető elVásárolj prémium előfizetést!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2019-03-18 14:48:05
Bocsi a külalakért kolléga, de alább már írtam, nem tudom miért lett így tördelve, én normális bekezdésekkel írtam.

2019-03-18 10:57:13
Az általános suliban az írásodra ötöst adnának, de a külalakra csak hármast. De itt a tartalomé a döntő szerep és remek első beszámolót írtál a Hölgyről.

2019-03-16 17:30:11
Gratulálok kollége.Jó, izgalmas irást adtál közre, élmény volt olvasni!bravo

2019-03-15 15:58:48
A tördelésre én is kíváncsi voltam, mivel az új felületen teljes szélességben lehet írni. Nekem is elég furának tűnik.

2019-03-15 15:11:06
Jó ez a beszi, csak a tördelése furcsa.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.