24
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-16
24
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
19
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Eni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Eni-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-15 11:16:55

sanyi777
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Eni Budapest 2019-03-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Könnyen ment, barátnője elmondta a lehetőségeket és más napra kaptam is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Én a 4-6-os villamossal mentem utána pár perc séta az egész. Aki kocsival jön annak érdemes egy 5-10 perccel hamarabb érkeznie. Könnyen odataláltam nem volt probléma. Bejutás diszkrét volt nem találkoztam senkivel, a lányok ügyesen megoldják a logisztikát.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szépen felújított nagypolgári lakást kell elképzelni. Tágas előszoba, hangulatos folyosóval. A baszoba az eddigi legnagyobb amit eddig láttam, tatamival tükörrel és oldalt nagy kanapéval. Két gyertya adja a hangulat világítást, kis
relaxációs zene is szól. Fürdőszoba is elég nagy, zuhanyzóban két ember is elfér kényelmesen és tusfürdő is akad bőven száraz kilépővel.
Eni külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Csinos nő, olyan mint a képeken. Szép arc, szép mosoly, sportos testalkat, természetes hatású közepes markolható szilikonmellek és formás fenék. Nyilván azt azért látni kell hogy profi képekkel hirdet a legjobb fényekkel és beállításokkal. A képek régebben készültek most a haja is más, említette hogy szerinte felszaladt öt kiló stb. De igazából nekem fel sem tűntek ezek az apró részletek. Arra kell számítani hogy a valóságban hétköznapibb a megjelenése, de ez nem von le semmit a szépségéből, nekem tetszett.

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Másfél órára érkeztem. Elején beszélgettünk egy kicsit, közben pakolta a dolgait a szobában, mert említette hogy egy kisebb szobája van stb., még az órája is rosszul járt azt is segítettem neki beállítani. Pár perc után hasra feküdtem és elkezdődött a masszázs. Melegített olajat kezdett a bőrömbe masszírozni végig ment nyaktól egészen a bokámig, nem siette el, közepes erősséggel csinálta. Nem mondanám feltétlenül szakszerűnek, de nagyon kellemes volt. Közben tovább beszélgettünk, oldott volt a hangulat sokat mesélt magáról. Olyan tíz perc múlva bekente magát olajjal és kétszer végig csúszott a hátamon érzéki lassúsággal és megkért hogy forduljak meg, mert szemből is szeretné csinálni. Kaptam pár puszit és én sem tétlenkedtem egyből rámarkoltam ami a kezem ügyébe akadt. Szemkontaktus végig megvolt azzal az erotikus nézésével, közben incselkedett is. Simogattam közben és dicsértem a technikáját örült neki. Ezek után említette hogy nagyon elszaladt az idő szívesen hozzálátna az első kényeztetéshez ami nem volt ellenemre. Hamar elmasszírozta a maradék olajat rajtam.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Popsival felém, mellém térdelve látott hozzá, nagyon kellemes lágy barátnős technikával csinálta közben minden látszódott tükörben. Közben én is igyekeztem a popsiját simogatni, markolászni ami nem volt ellenére. így ment egy tíz percig majd megkértem hogy menjünk át a kanapéra és ott folytassuk. Tett a térde alá egy kis párnát elém térdelt és úgy folytattuk itt már a kezét is bevetette és ügyesen dolgozott rajtam. Néha meg-megállt kérdezte hogy csinálja milyen gyorsan abszolút nyitott volt a meglátásaimra. Vége felé helyet cseréltünk, elé álltam és megöntöztem a melleit. Utána segített letörölni és beszélgettünk egy kicsit. Nagyon tájékozott, mindenhez hozzá tudott szólni, intelligens nő. Említettem neki hogy én is szívesen kényeztetném amit szívesen fogadott. Hátára feküdt, kispárnát tett a feje alá és élvezte a kilátást amíg én a lába között nyalakodtam. Éreztem hogy megduzzad a csiklója, pár perc múlva erősen rászorított a kezemre és kicsit ficánkolni kezdett. Vége felé a hajamba is beletúrt és a hangja is megjött közben, majd megfeszült és elment. Eltolta a fejem és kérte hogy most hagyjam pár percig. Tíz perc volt az egész kb., nagyon meglepődtem, de mondta hogy neki gyorsan is megy és a szituáció is elég őszinte volt úgyhogy elhittem neki. Még volt huszonöt percünk így hozzá láttunk a második körhöz. Elé álltam, miközben a kanapén ült előttem és velem foglalatoskodott, de tíz perc után éreztem hogy ebből nem lesz második kör, így elmentem zuhanyozni. Kényelmesen feltudtam öltözni közben viccelődtünk kicsit, vízzel is megkínált stb., még marasztalt is volna hogy hosszabbítsak egy fél órát ha akarok, mert van idő a következő vendégig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekten a végén rendeztem, szokott másfél órás átlag felett egy kicsivel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam jól eltudott lazítani. Van neki egy ilyen vidám, pozitív kisugárzása, ez is tetszett benne. Tp. egyáltalán nem volt még túl is csúsztunk négy perccel. Számomra külön pozitívum volt hogy hagyott elég időt a vendégek között és felajánlotta hogy akár hosszabbíthatnék is. Elmúlt időszakban sajnos többször is előfordult hogy a lányok szünet nélkül, futószalagszerűen már rászervezték az emberre a következő vendéget . Aki szereti a milf kategóriát és nyugodt kikapcsolódásra vágyik annak bátran ajánlom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Eni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Bemapó
Könyvet írhatna
2019-03-18 16:41:53
Minden lényeges benne volt és nem volt túlírva. Ilyen a jó beszámoló!

2019-03-15 16:18:49
Első beszámolónak is tök jó, meg amúgy beszámolónak is klassz. Szóval így kell ezt csinálni.

FunkciókEni legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.