29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
82
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-21
19
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Szintia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Szintia-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2019-03-15 10:38:59

kisoroszlán1
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Szintia Budapest 2019-03-15

Egyeztetés
Elérhető:
3
VTR kommunikáció:
5
Szintit már régóta figyeltem, olvastam a róla megjelent biztató írásokat. Most jött el az ő ideje, ezért vtr-t dobtam rá. Nagyon hamar jött a visszaigazolás - sőt mellé még néhány sor: "szia kisoroszlán, várlak :)"!
Nagy pirospont!
Aztán ma, amikor már úton voltam felé, egy kicsit rámhozta a frászt, mert üzenet jött hogy hívjam fel....
De szerencsére csak 15 perc csúszást kért :)
Nagyon korrekt: újabb piros pont!
A bővebb infóból felkészülve vártam a randit. A ház elől hívtam és másodszorra is rám hozta a frászt: a sokadik csörgés után már éppen szomorúan le akartam tenni, amikor meghallottam hangját.
Megállapítottam, hogy a telefonos kommunikációhoz vele sok türelem kell - nem ez az erőssége. Viszont rendkívül korrekt - ami becsülendő.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Kondorosi lakópark egyik legújabb épülete. BKV-val többféle opció, de az autósok is mindig találhatnak ingyenes helyet az uszodával szemben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Nem kellett túl magasra menni egy hosszú folyosó végére. A lakásban tágas nappali, ebből nyílik egy nagy hálószoba. Benne széles franciaágy, egy szék a cuccoknak és egy kis szekrény. A berendezés minimalista, igazából talán egy jó tükör kellene még. A redőnyök lehúzva, és csak egy kék színű izzó adott elég csekély fényt - de kérésemre Szinti csinált egy kicsit több világosságot. Úgy éreztem, kicsit szégyenlős a szentem - pedig ezt a gyönyörű szép testet büszkén mutogatni kellene :)
A fürdőben a szájvizet kivéve minden megvan - szerencsére ez nem zavarta Szintit a szenvedélyes csókolózásban.
Szintia külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Pozitív értelemben hatalmas csalódás ért, ugyanis Szinti egy tüneményes, gyönyörű szép kislány a tinikorból még éppen csak kilépve!
Meglátásom szerint a feltett képei egyáltalán nem adják vissza bájosan ártatlan szépségét. A képeken látható hajviselet sem igazán előnyös neki - viszont ahogy ma láttam hátrafésült haját copfban hátul összefogva - nagyon édes kis arca igazán érvényesült. Gyönyörű szép szemeivel huncutul nézett rám, pici szájával csodákat tett.
Tinilányos teste igen formás, a pici cicik hegyesen meredeznek. Popsija egyenesen fantasztikus - ezt a képei is jól visszaadják. Bőre egyenletesen barnára szolizott, fiatalosan bársonyos, feszes és jóillatú.
Puncusa is nagyon finom és remekül kényeztethető.
Összességében egy gyönyörű és érzéki Nő, tinilányos testbe bújt kis vadóc angyal.

Egy korábbi beszijében valaki "szomszédlányosként" jellemezte külsejét - amiből némi negatív felhangot vélek kihallani. Most már nagyon dühös vagyok ha ezt a jelzőt látom - mert nem tudom hogy kinek milyen a szomszédja, de egy biztos: ha nekem ez a gyönyörű kislány lenne a szomszédom, én bizony alig várnám hogy a liftben kettesben lehessünk ahol egymást a lift falának lökhetnénk, vadul egymás ajkára tapadnánk, letépnénk egymásról a ruhát és.......
Én mindenkinek egy ilyen lányt kívánok a szomszédjába :)

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Mikor beléptem Szinti a "szokásos" rucijában egy törölközőbe csavarva fogadott, majd a szende két puszis köszöntés után bekísért a szobába. Már itt feltűnt érdekes vibrálása, mert megpróbált vetkőztetni miközben magához húzott, majd mikor elakadt egy gombnál akkor durcásan eltolt magától hogy vetkőzzek egyedül. Aztán újra magához húzott és folytatta a játékot....
Ezt követően elkísért a fürdőbe, majd a szobában várt közben kibújva a törcsiből. A kis fehér bugyiban nagyon szemrevaló volt, pláne miután lekerült a cicifix és a két hegyes cicus nekem feszült.

Összesimulva finom kis puszikkal nyitottunk miközben ráfogtam a kemény kis popsijára, csókoltam nyakát, cicijét.
Aztán mikor újra szájához értem, Szinti váratlanul jól beleharapott az ajkamba. Ettől aztán olyan szikrázás támadt közöttünk, hogy mindketten vadul a másiknak estünk.
Lekerült a bugyi és Szinti magával húzott az ágyra, ahol tovább dédelgettem feszes testét, ajkától a lábujjáig. Aztán már nem bírtam magammal és rámentem szép és illatos puncijára. Ő hanyatt feküdve egyik kezét bekapva élvezkedett, én meg simogattam ahol csak értem.
Szépen elindult azon az ösvényen, majd egyszer csak mintha azt suttogta volna "hagyd abba", de közben a szabad kezével erősen puncijára szorította a fejem :)
Így aztán nem volt szünet és Szinti hamarosan szépen összerándulva az enyém lett. "Hű bakker, ez nagyon jó volt" zihálta nagy örömömre és tovább simogattam míg elcsendesedett kissé.

Most Ő következett, s míg én feltérdeltem Ő a lábaim közé telepedve szájába vette a kisorit. Fantasztikusan játszott vele, néha elkalandozott a zacsi felé is. Közben a hátát és popsiját simogattam, majd úgy fordult hogy még jobban elérhessem mindenét - finoman cirógattam nedves punciját és gátját.
Nagyon ráizgultam gömbölyű popsijára, ezért magam elé térdeltettem, és a popsi félgömbjeit kissé széthúzva vadul lefetyelni kezdtem mindenét. Szinti hangjából és reakcióiból arra következtettem, hogy nagyon élvezi ezt a törődést - annál is inkább, mert popsijával egyre jobban pucsítva hevesen tolta magát számra.

Mindketten egyszerre gondoltunk a vv húzására, majd miután ezt abszolváltuk, Szinti szemből rámereszkedett.
Nem diktált heves tempót, csípőjét lágyan tekergetve mozgott rajtam miközben én nagyon élveztem hogy mélyen benne lehetek. Hamar eltaláltuk a neki legmegfelelőbb pontot, mert nyakamba borulva a fülembe zihálta "jaj, így mindjárt elmegyek".
Szavai muzsikaként hatottak és a hetyke cicusokat marisgatva elfúlva biztattam hogy vegye el ami neki jár és amit neki szántam. És Szinti erősen sóhajtozva el is vette....
Mikor megkérdezem hogy jó volt-e neki, huncutul azt válaszolta "á nem, baromi rossz volt" - de közben kezemet bal cicijére húzva megmutatta hogy milyen heves tempóban verdes a kis szíve :)

Lassan szétváltunk és ekkor Szinti miattam kezdett aggódni :)
"Ne izgulj Babám, én már megkaptam amiért jöttem" mondtam neki, de akkor nem tudtam hogy mi vár még rám. Szintit hanyatfektetve a lábai közé telepedtem kézi vezérlésre váltva. Ő "félénken" a zacsihoz nyúlt és a gátamat simogatta, mire biztatni kezdtem hogy bátran használja az egyik ujját is "ott".
Először nem hitt nekem, de aztán nekibátorodott - de előbb őrületes módon előkészítette a terepet: két combonat behajlítva, a kisorit felemelve nekiállt édes kis szájával benedvesíteni ánuszomat....
Aztán újra feltérdeltem, Szinti egyik kezével a barátomat a másikkal az ánuszomat izgatta, majd kissé felemelkedve a szájában tüntette el. Ezt már nem bírtam sokáig, és egy gyenge pillanatomban mohó kis szájába küldtem a kölyköket.
Kölcsönös takarítás után még hozzám bújt csevegni, majd kiskifli-nagykifliben ágyékomhoz nyomta forró popsiját. Hátulról átkarolva fogtam cicijeit, így pihegtünk még pár percet.
Aztán már csak egy gyors pancsi, sok búcsúölelés volt hátra a távozásig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A bővebb infóban minden benne van, a tavaly még újnak mondott átlag. A popsi extra lett volna, de végül lebeszéltünk engem erről így első alkalommal. Az elején letettem a kis szekrényre - szerintem rá sem nézett és végig ott is maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Felejthetetlen órát töltöttem egy bolondos-bohókás édes kis tinilánnyal. Elképesztően érzéki testében egy igencsak szenvedélyes kis bestia rejtőzik, amit ma nagy örömömre sikerült is előcsalogatnom belőle. Komoly vadsággal vetette bele magát a szexbe, mohón elvette (többször is) ami jár neki - és ezzel nagyon sokat adott nekem.
Éveket, évtizedeket fiatalodtam mellette, kívánatos kis testét ölelve szinte 20 évesnek éreztem magam.
Érdekes személyiség, nagyon élveztem fiatalos bolondozását, csipkelődését is.
Akaratlanul is hagytam nála egy zálogot amit remélem a következő taliig híven megőriz - de nemcsak emiatt szeretném mihamarabb újra látni, érzéki testét magamhoz ölelni, boldog részese lenni gyönyörének.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szintia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Beta1
Billentyűbetyár
2019-03-29 00:04:44
Remek beszámoló, kedvet kaptam meglátogatni Szintiát. :)

emigrant
Belát a dolgok mögé
2019-03-19 12:39:09
Tőled megszokott színvonalat kaptuk ismét.Élvezettel olvasom írásaidat mindig. Szórakoztató, ugyanakkor plasztikus is, hogy szinte már-már kézzel fogható.:) Én próbálok belekötni, de nem tudok.:) Még sok ilyent!

2019-03-18 16:52:32
Irigykedem az átélt élményért kolléga, és a beszit is nagyon szemléletesen írtad meg! Tényleg irigykedem, hogy ilyen hatással voltál rá!!:)

2019-03-18 10:12:43
A beszámoló úgy jó, ahogy van. Azon meg jót mosolyogtam, hogy egy vén róka, mint Te, hogy érzékenyül/gyengül el egy Nő-től :)

2019-03-17 21:41:12
jol megirt beszamolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FunkciókSzintia legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-04-06) : Aztán egy francia bevezetőt kaptam és ha nem akartam volna annyira érezni ezt a gyönyörű és feszes testet még jobban, akkor itt el is engedtem volna minden feszültségem :)

felejthetetlen: 7db
(2019-03-29) : Élvezettel nyalta, szopta a már kemény péniszem, én pedig csak élveztem játékát. Régóta vágytam már egy ilyen franciára, de még ezt is überelni tudta! Összetalálkozott a tekintetünk, majd tövig nyelt és a homloka a hasfalamat érintette. Farkasszemet néztünk, s láttam mosolyát, ahogy élvezi a kényeztetésem.

(2018-06-13) : örömet igyekezve szerezni ezzel Neki,de mivel az időnk véges,nem sokára gumit kértem és Szintim hanyat fekve fogadott magába. Később kutyusba váltottunk, majd így jutottam el az oly csodás beteljesülésig.

(2018-06-07) : Reméltem és bíztam benne, hogy akinek ekkora a szája velem szemben nő létére az nagyon jól ismeri a francia nyelvet, szerencsére nem tévedtem. Kezezés nélkül barátkozott vele és olyan finoman, hogy még sokáig élveztem volna,

nagyon jó: 14db
(2019-05-16) : Amíg pöndörítettem lefele a VV-t, kiskocka vége már a szájában, majd beleült, és egy vad vágta kezdődött. Később misszionáriusban folytattuk, ahol megjött a hangja is kedvesemnek, és átadta magát az élvezeteknek,

(2019-04-17) : hanyatt fordított, egyik kezével a mellkasomat visszanyomta az ágyra és már a szájába is került a férfiasságom.Ehhez a határozottsághoz nem vagyok hozzászokva (bár sokszor igény volna rá), úgyhogy 1 perc sem kellett, hogy leállítsam a visszafordíthatatlanság felé robogó folyamatot.

(2019-04-13) : . A nyelvével játszadozott a golyókkal, a nyelvével egészen a fenekemig nyalakodott. Igyekezett a szájában teljesen eltüntetni a farkamat, ami meglepetésemre sikerült is neki. Fokozta az élvezetének hangjait

: 11db
(2019-04-13) : A közös csókok és egymás testének feltérképezése után kérni sem kellett, átvette a kezdeményezést és elért a lényeghez. A franciája szó szerint Isteni. Nem kezez, nem túl erős, de nem is túl lágy, időközönként mély torkosan, finom, jobbat nem kívánhat egy férfiember. Nekem egyszerűen eladta azt, hogy örömmel csinálja, örömet akar okozni és én megvettem. Ha egy csinos, jó alakú lány játszik így Velem, akkor okom sem lehetne panaszra.

(2019-03-08) : Majd kaptam egy nagyon jó nfvsz-t közben fle-fel nézett rám, ami nagyon tetszett, technikája jó, szerencsére még nem rutinszerű, minimális kezezés volt. Kis szünetben beszélgetés majd ismét pár csók és már készen is álltam, fülbe súgta, hogy szerinte ideje gumit húzni, én kerültem felülre ez így is maradt a végéig.

(2019-02-17) : Kicsit megnevesítette egy kis franciával síkosítás gyanánt, majd szemből hatoltam bele. szól, hogy óvatosan, ezért lassan kezdtem neki. ugye a méret. Hamar elkezdett izegni-mozogni, amit nem tudtam mire vélni.

egyeztetési probléma: 1db
(2018-08-05) : Megbeszéltek szerint SMS küldtem reggel 9-órakor a"hölgy"-nek,piacon végeztem dolgomat,rohanás a vonathoz,felszállva látom hogy beírta"ma nem elérhető"