65
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-17
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Barbi szexpartner

szexpartner

Barbi-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2019-03-14 23:47:58

frank26
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Barbi Budapest 2019-03-15

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon csörögtem rá Barbira és sikerült is beszélnünk, szerencsémre tudtunk is aznap találkozni, nagyon kedves hangja volt a telefonban és meg is beszéltük a részleteket.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Kocsival érkezőknek ajánlom, hogy kicsit előbb érjenek oda, hogy legyen idő parkolóhelyet találni, lakópark szerű a könyék, sok új épitkezés van, 9. kerület egyik legjobban fejlődő környéke közel a Lurdy ház, Müpa, Nemzetiszinház. BKV-val is könnyen megközelithető 51-es villamos mester utca, vagy 1 es villamos hungária körút mester sarka, vagy kettes vilivel müpa. Cityhome egyik új épitésű háza könnyen ide találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újépitésű talán 2010 környékén épült ház, lakás is nagyon rendben, szép rendezett, egy szobás, amerikai konyhás, fürdőben több fajta tustfurdőt találsz, tiszta törölközőt kapsz, teljesen megfelelő, kádban tudsz zuhanyozni, a zuhany függönyre vigyázni kell, mert nem elég stabil :D ne használd törölköző száritónak én gondoltam feldobom a törcsit az action után ne legyek paraszt száradjon meg, de nem birta el a törcsit és majdnem teljesen le esett :D Nagyon jó az ágy nem nyikorog, kényelmes, nagyon tetszek a fények egy sólámpával van bevilágitva a szoba.
Barbi külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Telefonban nem kértem semmit, hogy miben szeretném látni Barbit (főleg ruha nélkül akartam látni :D) Nagyon szép a mosolya és a szeme, az egész ki sugárzása megfogott, kimondottan szőke lányhoz akartam menni és örültem, hogy tudtam vele találkozni. A képek alátámasszák a valóságot, azt kapod ami a képeken van, teltebb idomokkal rendelkezik, de nagyon jó alakja van, aki szereti az ilyen lányokat annak csillagos ötös.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Picit fáradtan érkeztem meg vagyis inkább kimerülten stressz és a sok meló miatt, úgyhogy zuhanyzás után egy kis ismerkedős simogatás és csók után kértem egy kis masszázst, szóval ágyra huppantam hasra fekve és miközben dumáltunk Barbi végig masszirozta a hátam, ami kezdett helyre rakni, itt már tudtam, hogy rossz nem lesz a keringő, kellően el lazultam át adtam magam a hangulatnak, háttérben szólt a halk zene és lágy félhomály volt. Miután jókat beszéltünk, amit ilyen ismerkedésnél szoktak ki mit csinál és egy két nagyon jó vicces sztori is előkerült a masszázs ágyakkal kapcsolatban, szóval nagyon jó beszélgető társaság is egyben Barbi teljesen nyitott, kommunikativ. Miután már kibeszéltük magunk és éreztem magamban az erőt és késztetést, hogy most már kezdjük el azt amiért jöttem, akkor jött számomra a meglepetés és mámor, ugyanis gyerkek nem viccc olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy csak pislogni tudtam, eszméletlen egyből elfelejtettem minden gondom, bajom, annyira jól csinálja Barbi, hogy tanitani kéne minden lánynak, már ha lehetne, abszolult első osztályú volt, mivel egy órára mentem és két rakéta fér bele az elsőt el is lőttem szépen a szájba és csak kapkodtam a fejem, hogy ilyen nincs. Majd egy pohár viz és egy kis szusszanás az ágyon és úgy éreztem magam mint a menyben, még pihenés közben is erről dumáltunk, miután magamhoz tértem Barbi újra hadrendbe állitotta az ezredest, de rögtön kértem is, hogy én is had gyakoroljam rajta a franciát, aminek nem állt ellen, miután eléggé felizgattuk egymást kértem a gumit és kutyusban folytattuk szerencsére ő is nagyon szereti, majd rögtön ez után megint ráharapott a répára és kaptam egy oltári kényszer franciát már én éreztem magam "kellemetlenül" (:D)még nem találkoztam, hasonló lánnyal, de látszik, hogy Barbi nagyon élvezi és szereti a franciát. Ez után misszionáriusban folytattuk, csokólgattuk egymást, és apai anyait beleadtam, másszott rám láttam rajta, hogy ő is nagyon élvezi, halk és egyre erőssebb nyögései sejtették velem, hogy jó úton járok. Miután a fülembe súgta, hogy el élvez, mondtam neki, hogy gyere és megálltunk egy pillantra és csak a szivünk zakatolt, de rögtön kértem, még, hogy forduljon meg csináljuk kutyusba, nem tudom miért, de fétisem hogy fel állok ilyenkor és guggolással adok bele mindent, komolyan felért egy edzéssel a légyottunk, folyt rólam a verejték. Barbi gyors az ágy mellé huppant le és kaptam még egy isteni kivégző franciát, mindennel, majd kezelésbe fogtam az ezredest és amig ő a golyszlikat nyalogatta, jött a végem és a melleire tüzeltem. Nagyon örültem, hogy találkoztunk, nagyon jól éreztem magam, ajánlom mindenkinek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem óra nézegetős és nem szalag munkát csinál, nagyon megérte. Pesti átlag, amiért olyat kapsz, hogy elégedetten távozz.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lényegében fáradtan mentem, de felvillanyozva jöttem el :D Napi szinten igy edzenék nem lenne bajom a külsőmmel. Nagyon jók voltak a váltások, teljes figyelmet éreztem magam iránt, rendben volt a tett helyszine, mindent megkaptam amit akartam. Még visszakell menjek :D

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Barbi szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Barbi nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókBarbi legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-04-02) : Amit a szájával művelt az valami szuper volt, és fekve folytattuk tovább. Közben úgy helyezkedett, hogy én is hozzáférjek, és bugyin keresztül simogattam a punciját. Percekig élveztem a franciáját aztán jeleztem neki, hogy mostmár én jövök :)

(2018-09-06) : Olyan mélytorkos franciát kaptam, hogy még a fülem is füstölt, kérés nélkül húzta magát a farkamra és hol folyamatosan a saját manduláját döfködte,

(2018-01-08) : Finom gyengéd csókolózásba kezdtünk ott az ágy mellet állva kisvártatva rólam is lekerült a törölköző és az ágyon elhelyezkedve egy mesteri kényeztetést kaptam, vadító ahogy eközben a szemembe néz

felejthetetlen: 27db
(2019-04-11) : A hátamra fektetett és ismét a szájába kerültem. Roppant módon bemerevedtem így kértem is a pajzsomat és irány a RÉSbe. Pontosabban Barbi lovagolt meg engem. Gyönyörű volt ahogyan kipirulva meglovagolt.

(2019-04-11) : Csókcsatánkat megvívva ismerkedtek nyelveink, amig manuális letapogatással korbácsolták a vágyakat a kezeink. A combjától az arcáig feltérképeztem mindent, amit csak elértem, aminek eredményeként a farkam a szeméremdombról letekintve a köldöke irányába nyújtózkodni nem kezdett.

(2019-03-20) : Önként húzza rá magát a meredező szerszámomra. Makkommal a saját torkát ostromolja. Az én kezemet is rátaszi a fejére bíztatásul. Ezt csak visszafogottan művelem. A kényszer francia nem az én világom.

nagyon jó: 23db
(2019-03-19) : Ezután a hátamra feküdtem és ő viszonozta a kedvességemet egy finom és változatos franciával. Olykor csak a végével foglalkozott olykor meg teljsen eltűntette a farkamat a szájában ez ellen meg nekem nem volt ellenvetésem sőt nagyon is tetszett

(2018-07-31) : Ott egyből folytatódott is a franciaóra,amely idővel kölcsönössé fajult :).Nagyon finom volt Barbi,de nem tudtam tovább várni és gumit kértem. Missziben kezdtünk

(2018-04-30) : Megtisztultak a cicik így visszatértünk a fürdőben elkezdett isteni franciára. Szerintem Barbi ezen a téren egyre ügyesebb.

: 31db
(2019-04-14) : Majd megkért cseréljünk , de csak odáig jutottunk , hogy ő hanyatt feküdt és én felé térdeltem és így fojtatta francia művészetét. Hol tövig vette , hol csak a makkot izgatta nyelvével. egyszerűen ezt elmondani nem lehet.

(2019-02-08) : kértem hogy kényeztessen Ő natúr franciával? A lábaim közé feküdt és kaptam egy makkmasszázst a pici szájával, majd kérésemre mélyen is bekapta nem volt mély torok de jól esett.

(2018-07-31) : Csak a nyelvével kezdte először , szépen lassan fel - le nyalta a farkamat, közben mindig a szemembe nézett. Bekapta a golyóimat, rendesen húzott engem, de élveztem minden mozdulatát.

egyeztetési probléma: 2db
(2016-11-08) : Nem sokkal a találkozó előtt lemondta az egészet. Rendkívül "korrekt" eljárás... Hozzáteszem, ez nem az első ilyen alkalom volt már a részéről.

(2016-06-28) : Kicsit előbb érkeztem igy felhivtam mehetek-e.Mivel igent mondott kértem a kódot, csengetés beengedés. Lakást könnyen megtaláltam. Érkezéskor egy sötét hajú lány fogad, ez akkor fel sem tűnt, de a már megénekelt nővér jelmez nem volt rajta.